Продават на търг любимата дача на Сталин

Имението е оценено на 403, 49 млн. рубли, което е приблизително 5 - 6 милиона долара

Обратно в новината

Коментари - Продават на търг любимата дача на Сталин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е Музей , няма как да се продава . Фалшиви Новини .

sawo

Демек РИА Новости лъжат?

Демек соросоидите лъжат

Тоест грузинския циганин се е настанил в имението построено от бизнесмен

Търг за малоумници.

Или по-накратко - добрият Путин продава рехабилитационен център за деца с тежки увреждания, отворен от лошият Горбачов на мястото на правителствена резиденция, която от своя страна в миналото просто е била заграбена от болшевиките за да си почива там веиликият Сталин.

Риа новости също ли са соросоиди, щото новината е от там

Само една от незнайния брой дачи, ползвани безплатно от сатрапа убиец на милиони. Затова е дошъл комунизмът. Всичко да е безплатно, но само за другарите

То това не е новост за РИА да лъжат ..

Проруска медиа. От ден на ден се чудя с какво самочувствие работят журналистите ви и как утре ще си намерят работа в нормално медиа.

Нема пари за детски рехабилитационен център и го продава. Отгоре на всичко не е неин а на наследниците на човека който е платил за построяването му. Ама, орките са си орки, само да крадат могат.

Тоест, открадната от комунистическият режим и взета за лично ползване от Сталин

Открадната????? Заслужавал си е богаташа, кой знае какъв тормоз и експлоатация е хвърлил на срипостните селяни забогатял от тихния труд! Хайде баста соросоидни опорки!

Добре, ако е евроатлантическа за какво трябва да пише? За Украйна, евреина Зеленски, баба акушерка, Лайнян, за педали, джендъри, 3-ти пол, скъпи курветии, реклами на червеи и хлебарки за ядене, мигранти, цигани и т.н.

Какво е това дача на български? Давайте директно линкове към руските източници като ви мързи да го преписвате. И без това знаеме руски, а който не знае е добре да го научи че скоро ще му трябва Записвайте за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечела аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Не се запсиваите в канала му в телеграм само ще пълните гушите на капиталистите от телеграм запишете се в руската армия имат нужда от орки от губерниите

Та ти описа Карбовски !!!! кучката на Митрафонката

Дам а Сталин на същите тие дето капиталиста е давал работа им е дал работа в Сибир без заплата и хляб хахахах

Нее про руска медия а си е направо руска . Саита е създаден от аген Румянцер на ДС След това е продаден на сина на съветника на Т.Живков Чакъров австрииския адвокат в съдружие на Пеевски сакнциониран от американците Олигарх ДС наследник . управляван от Станишева

Нали през комунизма всички трябва да сме равни? А се оказва, че някои от другарите са малко по-равни от останалите.

В Масква да се лекуваш.

И накрая каквото останало решили да го продадат. Орки.

При какъв курс рубла/долар се получава цената 5-6 милиона долара?

Готвача имаше с чували от прясно напечатани рубли но не доживя да им се порадва. Сега някой друг ги държи…

Тихо ся, Путин живее в тристаен. Искаш ли 15 години затвор?

Кой казва че трябва да е евроатлантическа? Може да е просто пробългарска! Национално отговорна и безпристрастна, с афинитет към българите. Но да публикуваш новини свързани със Сталин, е чисто и просто маркетингов трик, защото това ще се чете от проруската аудитория, която е тук, заради проруското съдържание.

То па една радост. Даже за кенефа за бърсане не станат

Че те това пишат основно.

Типично по комунистически - другарите в дворци и дачи, а блядовете в окопите, да мрат за родину. Руснаците докато не поумнеят ще си повтарят историята век след век. След пет, десет века, цялото човечество ще се изсели от земята по звездите и на планетата ще останат само руснаците лежащи в окопите из чужди територии и борещи нацистите. Мъка...

Пък Сталин ги нахранил и на почивка ги пратил... в Гулаг. Хахахахахах тъпи комуняги.

всички бехме другаре, но някой са биле по другаре

Някой ден така ще продават палатите на Путлер. Откраднато от глупавите копейки, които нямат и кенеф в къщите извън Масква. 24 години ги управлява, а още чакат нещо да се промени. Хубавото свърши, мутрата си показа нрава. Като нашите некадърници от Изхождане тук. Даже и да се върне СССР, няма да е като преди, а ще е като Северна Корея, армия и паница с ориз за раята.

Абе уж статия свързана със Сталин, пък бъкано със соросоидни говна, евроджендъри и педали! Кво правите тука бе одите да си четете за изкукалия Байдън и синчето му супермошеника и спекулант.

Е па може и вилата в Барселона да се продава! Някой ден.....

И сега е същото, всички в България трябва да сме либерасти и европидали, ама някои са суперлиберасти и суперпедали......като в правителството например...

Прилича на къща на ужасите…каквато най-вероятно е, имайки предвид чия е била…

Какво ме интересува тая тъпа статия на некъв Гамен Абе на вас в Дира с рубли ли ви плащат заплатите?

Тя вече е продадена сигурно, а Толупа е преписал всичко на внуците..

До проституките в Германия! Общото е че проститутките са рускини!

Като комунизъма

Неуместен и жлъчен коментар. А сравнението е направо неуместно и нереално. Ще си останеш с него и ще гледаш прогреса на РФ по телевизията. Зарбирам че ви се иска аутсайдерите ви да са лидери но не показаха лидерки качества. Светът трябва да спре да се зарвива само защото вие не ставате за нищо. Наподобявате ми Зеленски и компания. Можеби и затова така добре се разбирате с Украйна. А тази вила не е открадната от Сталин а е ползвана Държавна собственост от него. Ако беше негова собственост сега щеше да се обитава/продава от внуците му. Сталин ima живи наследници доколкото зная.

Повечето са украинки!

Не се впрягай колега, не виждаш ли соросоидите си изкарват грантовете, пък и те не са надарени с особена интелигентност, абе по селски казано простаци!

В окопите пишлеме са загинали и сума ти генерали, дори и Сталин се е разминал от атентат, организиран от Абвера. Колкото до звездите, руснаците са от космическите нации, има мнооооого по голям шанс да отидат на други планети в сравнение с нас. Когато бяхме с тях имахме космонафти, сега като сме с краварите имаме ли???? Ще имаме на 31 февруари......

Трябва да я купим и разрушим

Мъж на годината според списание Таймс. Колко от сегашните жмульивци, уж управляващи света, могат да се приближат поне малко до такова оризнание?!?

Пикае в кухата ти кратунка.

??

нашепва че карлика го е закъсал за деньги :)