Продават на търг любимата дача на Сталин

Имението е оценено на 403, 49 млн. рубли, което е приблизително 5 - 6 милиона долара

Обратно в новината

Коментари - Продават на търг любимата дача на Сталин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нашепва че карлика го е закъсал за деньги :)

??

Мъж на годината според списание Таймс. Колко от сегашните жмульивци, уж управляващи света, могат да се приближат поне малко до такова оризнание?!?

Трябва да я купим и разрушим

Като комунизъма

Пикае в кухата ти кратунка.

До проституките в Германия! Общото е че проститутките са рускини!

Повечето са украинки!

Какво ме интересува тая тъпа статия на некъв Гамен Абе на вас в Дира с рубли ли ви плащат заплатите?

Прилича на къща на ужасите…каквато най-вероятно е, имайки предвид чия е била…

Абе уж статия свързана със Сталин, пък бъкано със соросоидни говна, евроджендъри и педали! Кво правите тука бе одите да си четете за изкукалия Байдън и синчето му супермошеника и спекулант.

Някой ден така ще продават палатите на Путлер. Откраднато от глупавите копейки, които нямат и кенеф в къщите извън Масква. 24 години ги управлява, а още чакат нещо да се промени. Хубавото свърши, мутрата си показа нрава. Като нашите некадърници от Изхождане тук. Даже и да се върне СССР, няма да е като преди, а ще е като Северна Корея, армия и паница с ориз за раята.

Е па може и вилата в Барселона да се продава! Някой ден.....

Тя вече е продадена сигурно, а Толупа е преписал всичко на внуците..

Неуместен и жлъчен коментар. А сравнението е направо неуместно и нереално. Ще си останеш с него и ще гледаш прогреса на РФ по телевизията. Зарбирам че ви се иска аутсайдерите ви да са лидери но не показаха лидерки качества. Светът трябва да спре да се зарвива само защото вие не ставате за нищо. Наподобявате ми Зеленски и компания. Можеби и затова така добре се разбирате с Украйна. А тази вила не е открадната от Сталин а е ползвана Държавна собственост от него. Ако беше негова собственост сега щеше да се обитава/продава от внуците му. Сталин ima живи наследници доколкото зная.

Не се впрягай колега, не виждаш ли соросоидите си изкарват грантовете, пък и те не са надарени с особена интелигентност, абе по селски казано простаци!

всички бехме другаре, но някой са биле по другаре

И сега е същото, всички в България трябва да сме либерасти и европидали, ама някои са суперлиберасти и суперпедали......като в правителството например...

Типично по комунистически - другарите в дворци и дачи, а блядовете в окопите, да мрат за родину. Руснаците докато не поумнеят ще си повтарят историята век след век. След пет, десет века, цялото човечество ще се изсели от земята по звездите и на планетата ще останат само руснаците лежащи в окопите из чужди територии и борещи нацистите. Мъка...

В окопите пишлеме са загинали и сума ти генерали, дори и Сталин се е разминал от атентат, организиран от Абвера. Колкото до звездите, руснаците са от космическите нации, има мнооооого по голям шанс да отидат на други планети в сравнение с нас. Когато бяхме с тях имахме космонафти, сега като сме с краварите имаме ли???? Ще имаме на 31 февруари......

Готвача имаше с чували от прясно напечатани рубли но не доживя да им се порадва. Сега някой друг ги държи…

То па една радост. Даже за кенефа за бърсане не станат

При какъв курс рубла/долар се получава цената 5-6 милиона долара?

Нали през комунизма всички трябва да сме равни? А се оказва, че някои от другарите са малко по-равни от останалите.

Тихо ся, Путин живее в тристаен. Искаш ли 15 години затвор?

Какво е това дача на български? Давайте директно линкове към руските източници като ви мързи да го преписвате. И без това знаеме руски, а който не знае е добре да го научи че скоро ще му трябва Записвайте за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечела аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Не се запсиваите в канала му в телеграм само ще пълните гушите на капиталистите от телеграм запишете се в руската армия имат нужда от орки от губерниите

В Масква да се лекуваш.

Тоест, открадната от комунистическият режим и взета за лично ползване от Сталин

Открадната????? Заслужавал си е богаташа, кой знае какъв тормоз и експлоатация е хвърлил на срипостните селяни забогатял от тихния труд! Хайде баста соросоидни опорки!

Дам а Сталин на същите тие дето капиталиста е давал работа им е дал работа в Сибир без заплата и хляб хахахах

Пък Сталин ги нахранил и на почивка ги пратил... в Гулаг. Хахахахахах тъпи комуняги.

И накрая каквото останало решили да го продадат. Орки.

Проруска медиа. От ден на ден се чудя с какво самочувствие работят журналистите ви и как утре ще си намерят работа в нормално медиа.

Добре, ако е евроатлантическа за какво трябва да пише? За Украйна, евреина Зеленски, баба акушерка, Лайнян, за педали, джендъри, 3-ти пол, скъпи курветии, реклами на червеи и хлебарки за ядене, мигранти, цигани и т.н.

Та ти описа Карбовски !!!! кучката на Митрафонката

Кой казва че трябва да е евроатлантическа? Може да е просто пробългарска! Национално отговорна и безпристрастна, с афинитет към българите. Но да публикуваш новини свързани със Сталин, е чисто и просто маркетингов трик, защото това ще се чете от проруската аудитория, която е тук, заради проруското съдържание.

Че те това пишат основно.

Нее про руска медия а си е направо руска . Саита е създаден от аген Румянцер на ДС След това е продаден на сина на съветника на Т.Живков Чакъров австрииския адвокат в съдружие на Пеевски сакнциониран от американците Олигарх ДС наследник . управляван от Станишева

Само една от незнайния брой дачи, ползвани безплатно от сатрапа убиец на милиони. Затова е дошъл комунизмът. Всичко да е безплатно, но само за другарите

Или по-накратко - добрият Путин продава рехабилитационен център за деца с тежки увреждания, отворен от лошият Горбачов на мястото на правителствена резиденция, която от своя страна в миналото просто е била заграбена от болшевиките за да си почива там веиликият Сталин.

Търг за малоумници.

Тоест грузинския циганин се е настанил в имението построено от бизнесмен

Демек соросоидите лъжат

Риа новости също ли са соросоиди, щото новината е от там

Нема пари за детски рехабилитационен център и го продава. Отгоре на всичко не е неин а на наследниците на човека който е платил за построяването му. Ама, орките са си орки, само да крадат могат.

Това е Музей , няма как да се продава . Фалшиви Новини .

sawo

Демек РИА Новости лъжат?

То това не е новост за РИА да лъжат ..