"Продължаваме промяната" и "Демократична България" откриха кампанията си в Пловдив

Кирил Петков очаква 121 депутати от коалицията, а Христо Иванов заяви, че демократичната общност е обединена и това е шансът потенциалът на България да се отприщи

Обратно в новината

Коментари - "Продължаваме промяната" и "Демократична България" откриха кампанията си в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коалицията на войната се събира да ни взриви явно.

Това са хората, които ще ни спасят от настъпващите патриоти! Скъпи сънародници, патриотизмът е отживелица и ни дърпа назад. Да живеят ЕС и САЩ! Те са с нас!

Наистина няма такива гнусни боклуци като соросоидните марионетки на снимката. Откриват предизборна кампания на Националния празник на Родината ни. Отврат.

Продажници!

Ее жалко.. ако имаше сняг можеше на Шипка да я открият. Острата Кирка обича да ходи на Шипка за трети март. Обича да си играе на освобождение със снежни топки.

За Обединените мекерета - ПП и ДБ датата 3 март не означава нищо. Пак за тези ибрикчии гласувайте и после се чудете защо сме на дъното.

Защо не показвате снимки на самия митинг - 20 лумпена с едно гейско знаме. На националния празник. Но тези не са българи, те изобщо никакви не са.

Абе нещо ме я виждам Лена Курвалана. А стакива трапосерковци като Кирчо лъжеца, Кокорчо крадеца, Нексимир Онаниев, ген Гном и Мравояда, не 121, половината да вземат, ще трябва да черпят

В предизборната кампания всички медийни прояви са по закон платени. Питам, в цената влиза ли триене на кофти коментари или това се прави от добри вочувства? :)

Къде са снимките с гейските знамена, защо не ги показвате?

Стига три, нали си демоктатка или май си патка, а Демокрацията не забранява словото.

Спирам да питам за триенето на коментари, докато не са ме блокирали, ако вече не е късно ;)

Има ли педали у Пловдив?!? Кой ше гласува за тия?!?

Защо тия еничари опорочават тоя свят ден с отровното си присъствие. По противни са даже от ГЕРБ.

Тези мърши ако докопат власт ще ни вкарат в еврозоната и второто и третото обещания ще ги забравят набързо. Не за друго ами защото господаря им няма интерес да имаме силен малък/среден бизнес, камо ли производство. За това с доходите няма да го коментирам дори... сигурно ще направят концлагери да избиват пенсионерите, че да пестят пари.

Новото ляво.

Гешев, на куп са ти се събрали тези крадльовци. Какво чакаш?

Съединител ли?!

ОСТАВКА!

Преди да се сблъскам с псевдо демократите.

Според последното проучване на АзБ процентите на обединените отиват към ту педесеттях.

5 неща - пълен популизъм От къде ще намерите 50 милиарда за да инвестирате? А как точно си представяте малки и средниземеделци и животновъди да изхранват цяла страна?

Дева продажните му отрепки.

капути са тия! В София си стартираха кампанията на годишнината на Апостола, сега в Пловдив - на националния празник. Просто нямам думи!

Помислете си и за София, каква ще бъде с тях.

Успешен чужбинник, Вирогъз бюджетлия и Грантшкембе. На трети март.

“Пълен Провал” и “Продай България”!

Петков е шизофреник и трябва да се лекува. Видно е от изкривената му стойка. Затова и не носи вратовръзка защото ще минава по диагонал на тялото му.

А твоята оферта каква е? Може би Възраждане и БСП? Иска ти се ама нанайци.

"Четвърто - да имаме независима и евтина енергия... " Видяхме ви ЕНЕРГИЯТА - 3 ПЪТИ ПО-СКЪПА.

След като не зачетоха Левски, днес тези продажници потъпкаха и паметта на дедите ни.

къде е урода нестимир

Долнопробни мискини. Колкото повече се показват, толкова по-противни стават

А моя приоритет е да кажа едно голямо Сбогом на тая срамна паплач!

от всичките 70 граждански организации, поне по един се беше явил на откриването, щяхте да дадете някоя по-панорамна снимчица. Ама тогава на заден план ще цъфне Альошата.

Сметокоалиция "Титан"...

Браво Кириле! Мачкай крадливата шайка ГЕ П!

Могат да изхранват цялата страна, даже да изнасят. Трябва да направят кооперативи. Природата е много щедра към България - плодородна земя, вода, хубав климат. Работяги няма, всеки иска чиновник у градо.

Никой не те пита какво искаш, а как ще го направиш. Но понеже за вас вече знаеме даже няма да питаме.

Ако иска българина вече да мре и България да стане само история нека да гласува за тях и за ГЕРБ всичко друго е пунта мара това са последните издихания на българския народ в чуждата ни България

Не можеш да различиш мотика от търмък. Къде си тръгнал акъл да даваш?

Вече не е ли за показване?

Ибити си мамам!

Цинично е антибългари да стартират кампания на националния празник.

1000000000+ надявам се племето все пак да се усети че го карат на заколение и да нарита краварските изроди. Иначе ще стои в окопите и ще нагъва червеи, хлебарки и скакалци, докато продажниците от герб, бсп, продължаваме подмяната го убеждават колко добре е да се мре за краварочифутските интереси

Пето: Обещаваме хубаво време - 30 слънчеви дни за 2023-та

Кирчо татков две партии на олигарсите , които ви доведоха нс власт и доносите в тяхна защита за да не попаднат в "Магнитски" , ще доведат страната до още един фалит! Видяхме как за 7 месеца доведохте съраната до фалит , двуцифрена инфлация , за кратко време нов заем от 20млд лв от които изхарчени за 9 дни 9 млд лв, ивеличение вноската по дълга с 1,5млд лв и прочие! Кирчо ще доведете страната до още по зле!

Ама вече са в амплуато на лъжливото овчарче и едните и другите. Сега първо, второ, трето, четвърто, ... После Украйна, фланга, евроатлантическите ценности. Как ще гарантират, че повече няма да лъжат?

Смежни топки, нямаше ли тази година.

Миналата година по това време бяхте на Шипка, но след ,,народната любов,, сега сте в Пловдив че е по топло и няма снежни топки :)))