Коментари - Русия изпробва система за пробив на ПРО на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Блядките да си ебът путкаъа майчина тъпа болшевишка да се моля на германците да им купуват суровините че инече ще ядат нефт намазан на приклади :)

На всички е ясно, че Русия на някакви келяви говеда - няма да се даде.

Абе плехи, ти към кого се обръщаш с "келяви говеда" бе? Щото България е част от НАТО и ЕС (за твое съжаление), а Ваша Раша си на насочила да си пробва Тополките на запад. Съжалявам, че ще си отидат кадърни хора, но за вас Альошковците и Путинките ми е утеха, че ще замълчат завинаги.

Нормално. Какво ще направи човек ако види някой пред пътната си врата със сопа? Няма да излезе да го посрещне с хляб и сол, нали така?

В средата на 2015 г. агенция Асошиейтед прес разпостранява несекретни откъси от докладът на началника на американския Генерален щаб- Мартин Демпси. От тези откъси се вижда , че в доклада се предвижда възможност за разполагане в Европа на ракети с наземно базиране за нанасяне на изпреварващ контрасилов удар по руските ракети и възможност за ядрена атака на промишлени центрове в Русия . След публикуването на тези откъси ръководителя на Пентагона по ядрена политика Робърт Шер пояснява какво всъщност може да означава контрасилов ударсъс следните думи: Ние можем да атакуваме тази ракета там, където тя се намира в Русия. При стратегическото си планиране САЩ винаги предвиждат да нанесат първи удар . Тук е мястото да спомена, че истинската причина за възникването на Караибската криза през 1962 г. е разполагането през 1961 г. от САЩ на 15 ракети Юпитер със среден радиус на действие край Измир,Турция , които директно заплашват градовете в западните части на СССР. Тогавашният съветски лидер Хрушчов публично изразява своя гняв заради това разполагане в Турция и приема тези ракети като персонална обида. Разгръщането на руските ракети в Куба (за първи път съветски ракети са разположени извън СССР) е в същност директен отговор на Хрушчов за турските ракети. Съветските ракети със среден радиус на действие на кубинска територия, със своя радиус на действие от 2,000 km, директно заплашат Вашингтон и половината от американските бази с базирани атомни бомбардировачи. Времето на полета на тези ракети е около 20 мин. Освен това, американските радарни системи, ориентирани към СССР, не биха могли да засекат изстрелване от Куба. Очевидно руснаците помнят историята и са си извадили необходимите поуки.

Да напишеш морски вълк на латиница е, като zooligiceska gradina или park sinite kamani, чужденеца не ги разбира-( макар,) , а българина се смее на неграмотността.

Русия държи ядрената бухалка в готовност. Така чакалите стоят на разстояние и само жалният им вой се чува. Дори и на този форум имат платени представители които днес квичат и вият.

Изпробва ли, ама успешно ли! "Тополите са" на привършване, по-рано се произвеждаха в Украйна, сега тръц!

Украина е само географско понятие, иначе си е Русия. Поради американското колониално присъствие руснаците бяха принудени да изнесат физически производството на територията на днешна Русия още преди 15-тина години. Пренесоха се заедно с полувината работници.

Рашките видяха от кимчо, че се фука с ракети и те почнаха. Скоро Тръмп ще обяви, че НАТО е готово за унищожителен удар срещу варените и чак тогава Ким ще легне.

Значи сибирските орки хем протестират срещу ПРО, щото уж те не ни били врагове, хем търсят как да я пробият! ХАХАХАХАХАХА Сами аз ли виждам и тук поредното руско лицемерие!

Тръгнал сопол да коментира "Топол"! :)))

голям сопол си

По всичко личи, че след 70-80 години промеждутък отново следва война. Империите огладняха и се изпокараха помежду си за влияние, петрол, газ, тръби, газови коридори и т.н.

Каква ли ще е тази нова система? Американците елиминираха ефекта на старата система чрез ПАМПЕРСИ. Сигурно е ,че новата система ще засегне новите съюзници на НАТО, включително и България. Обявихме Русия за враг номер едно и премиери и министъра на войната в модернизацията на армията ни да включат и оборудване с ПАМПЕРСИ, поне да сме защитени от остане на гащите от старата система. Новата система е предназначена за румънците и поляците. Трябва да следим румънците да не направят канализация , която да излива "НЕЩО" в Черно море, защото ще навреди на "българския туризъм" Има увеличение и на полските туристи и за тях трябва да се внимава . А пък и миризмата от румънската канализация и от притеклите полски и български памперси би била СИЛНО НЕПРИЯТНА.

И едната и другата страна си знаят , че и при най-добрата ПРО поне 1-2 % от ракетите минават . Математически се доказва ! Значи целта е да се симулира масово нападение с разделящи се и маневриращи бойни глави в голямо количество и с голяма отражателна способност за да прилъжат ПРО-то на противника. Това се знае от 30-40 години и двете най-големи сили усъвършенстват метода . Сега руснаците просто предупреждават за охлаждане на буйни мераци , защото е известно , че при масивно нападение защитата се пробива.

че ще играят само ракети..ще има дронове, стелтове, подводници, срещи от "третия вид" с космически обекти и няма да скучаят изобщо.

Американската ПРО се състои от радари следящи за балистични ракети и свързани с тях ракети прихвацачи които унищожават балистичните ракети. ПРО не могат да засичат и унищожават крилати ракети летящи на десетки метра от повърхността и закриващи се от хоризонта и балистични ракети които използват системата СТЕЛТ с цел да не се засичат от радарите. Освен това увеличаването на скоростта, непрекъснатото изменение на траекторията на полета и пускане на лъжливи цели предотвратява ефикасността на радарите.

Поради тази причина Москва разработва нови технологии, с които да е сигурно, че ракети с ядрени бойни глави като Топол ще достигат целите си. Това означава, че сега не могат и само плашат гаргите.

Ако не можеха, щяха да са вече окупирани и ресурсите им разпределени. Могат. Просто си вързват гащите, защото ПРО също се усъвършенства.

Едните правят отбрана, другите се чудят как да я пробият...Кой смята да напада а, другари? Прости сте, като гъдулки

Май не знаеш, че на ПРО може да се монтират и нападателни оръжия с атомни бойни глави? А и не съм чул Щатите да са се отказали от агресивната си политика, налагана с бази в чужди страни и огромен флот. Да не мислиш, че американците не тестват нови нападателни оръжия??? На колко си години? Дръж се като зрял човек...

Мда, само се препрограмира софтуера и се сменят типа ракети. 1-2 дни работа и ПРО-то става нападателно

обича Америка? Има ли такава държава, която да е мачкана от САЩ и да им лиже задниците? Всички ги мразят и желаят смъртта им.

това вероятно го написа от руски компютър с руска операционна система?

Кръвожадните руснаци изпитали най новата си нападателна ракета. И реват че НАТО иска да ги им спре ракетите от това да убиват хората. И накрая НАТО виновни?

Добре са те полирали. Руснаците просто търсят най-ефективното средство да се противопоставят на ПРО. Единният вариант е руско ПРО, но Русия е огромна и това е супер скъпо решение. Другото, в пъти по-евтино е да се направят ракети, които ПРО да не може да спре изобщо. Така баланса на силите си остава същия.

ПОМИЯТА ПАК ЛИ СВЪРШИ БЕ бягееееец

Той КИМЧО с неговите първични технологии мушна две ракетки над Япония необезпокоявано. ПРО е много надеждна. Ша знаете

А там дали е имало ПРО изобщо? Където Ким си мушнал пакетите? И тия негови ракети на каква височина минаха? В космоса ли? Я ми дай ПРО за космоса? Аман от русофилски дебили.

Има Има И в Южна Коерея ИМА

Русия си е нучила уроците по история, няма защо да я виним! Проблема е че говорим за технологии а, поведението ни е като на диваци!

Те хубаво са я тествали, но резултата от теста е плачевен и за това не се споменава. За пореден път ЩЕ ЩЕ ШЕ ШЕ... :))))

В смисъл, че в генералчетата в Пентагона 3-ти ден реват безутешно?

А, нови технологии...Е, това е друга работа. Всеизвестно, че Русия е водеща в технологиите..На всеки 40-50 години, прави нови модели....На нещо си..Нацията техническа..Наскоро открили нова технология за правене на пътища. Асфалтиране и викали. Сега щели да я тесват

То не че системата за ПРО на США работи ефективно, но барем за томахоуци могат да използват установките. А че руснаците са винаги 1 във военната техника и военщината, в това съмнение не може да има.

Крилатите ракети са аеродинамични цели и срещу тях (би трябвало) да се бори не ПРО а ПВО- т.е. с300, с400, торове и панцири. Реално обаче-единствените 'успехи' бяха тези на руската пропаганда, начело с Кокошинков от МинОбороната и лъжите за за 'недолетелите Тамагавки'..

Да не би да казваш, че обикновените ракети са аеростатични цели? ПРО е подкатегория на ПВО, освен ако не твърдиш, че ракетите не летят във въздуха? Единствените успехи на краварите в последните години са в пропагандата за успешните им военни операции. Всъщност, не съм прав. Имат и успешни, но не могат да си признаят за тях. Иначе, ще стане ясно, че АНС, Пентагона и ЦРУ за пореден път са мозъка зад терористичните организации като ИДИЛ.

А така трябва! Богатото НАТО трябва да изсмуче и последното спестяване на рашките от високите цени на петрола! Така постъпи и великият Рейгън.

Русия нняма бази на границата с краваристан нали. Кой е заплашения.????

Това е Запада -империалисти. Всичко копират от Римската империя - и войниците по света, и купуването на дебили, даже и хълма на "белия дом" кръстиха "Капитолия". Непрекъснато се опитват да прилагат и принципа "Разделяй и владей" - ето за това са санкциите. И затова лаят и в медиите, за да разделят българите (така правят и цветните революции) И ДА НИ ВЛАДЕЯТ!!! Апропо, за това са и войниците им в БЪЛГАРИЯ!! В Ъ Н !!!! НЯМА ЛИ ДА СЕ СЪБУДИ ТОЯ ЗАСПАЛ НАРОД И ДА ИЗРИНЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ БЕ??????

Що не станеш шумкарин? А и мандри за обиране има.

Аналогията с Римската империя е много удачна. Действително сходствата в принципите, които са прилагани в древния Рим и тези на Вашингтон едва ли са случайни.

Процесът с гоненето на предателите започна 89 и още не е свършил! Но сме в правилна посока.

защо ги наричате кравари? От каубои ли е превод?

Защото мозъкът им е толкоз, колкото на краварите. И да, най- близо е до превода.

но ако си достатъчно възрастен си гледал каубоиски филми с гоико митич и диин риид нали?

От едната страна е Русия, а от другата светът.

Кой свят бе, смешник? На петдесетината наглосаксонски колонии ли? :))

а.

да не би руснаците да са гепили някоя американска ПРО система, че ще изпробват "Топол" колко е ефикасна - хахаххаха

Руснаците завзеха Крим, защото украинците не организираха референдум в цялата страна. Тогава никой нямаше да им вземе Крим. Факт е, че руските марионетки носят само ползи на Кремъл и беди на собствените си народи, но пък ответни мерки няма и руснаците си веят коня , както се сетят. Дори наскоро руският главен прокурор дойде да ни прави за смях като ни учи как да борим корупцията? Нещо като магьосник от пазара в Димитровград.. По подобен начин и руснаците шантажират всеки, който им се изпречи на пътя. Ако нямаха насреща си танкове сигурно щяха да прилапат с подобен на Кримския референдум някоя от Балтийските държави, но под заплахата на руските танкове, както у нас през 1946 година.

Какъв референдум да организират? Какъвто и да бяха направили това нямаше да промени ОКУПАЦИЯТА.

Все някой трябва да ги почне някога наглите кравари. Толково много смърт сяха по света, закономерно ще посеят ядрена гъба...

Пробваха ПРО, ама се получи КОНТРА. Но Путин не е чел Достоевски, той разбира от спиране на ФЕЙСБУК.

Контра не се е получила. Връзката с Достоевски не е ясна, явно съществува само в съзнанието на автора на този пост. Апропо, вероятността Путин да се е запознал с творчеството на Фьдор Михайлович е много по-голяма отколкото да кажем, Обама или Тръмп да са чели Теодор Драйзър. Но това е вече друга тема.

Вие купените постоянно бъркате Русия с Украйна ! В Украйна спряха Фейсбук ! В Украйна забраниха изучаване на Български , Унгарски ,Полски и Румънски език , а не в Русия !

Тотална лъжа във всяка една дума. И тоя рубладжия тръгнал да говори за някакви платени. Баси наглеца. То и Русия кара така на НАГЛОСТ

В Украйна, когато беше в състава на СССР, официален език беше руския и не се забраняваше на другите националности да изучават своя език включително и украински.Сега в "демократична" Украйна се въвежда изучаването на диалект на украинския език, който се говори в западна Украйна около Лвов и който не се говори от по-голямата част от населението.

Затова накараха Кимчо да пусне неколко рокетки около Япония. Сега вече са сигурни че ПРО неработи. Само ругистрира, иначе на ги бяха унищожили в полет над Япония

Видяхме руското про в Сирия ..ха.ха не спряха една американска ракета..ха.ха

А имаше ли американски ракети в Сирия? Не Щиляно, нямаше. Имаше само израелски, но за това Нетаняху посети Москва 5 пъти за 2 месеца.

Запя па този балкански петел Щерев.Припява като дресиран.Говно,Маккейн ли те обучава?Ама,-той безнадежен.Рак го пребори.

"Русия изпробва система за пробив на ПРО на НАТО" Щом пробва значи иска да бомбандира мирни градове по Европа. Това означава че Русия е враг. Не случайно г-н Премиера каза :Борисов за Русия - ако има война, ще се бием за НАТО, но трябва ...

ИМА ОБАЧЕ ЕДИН ПРОБЛЕМ ..... "Скандал на НАТО-вско учение: Български военни отказали да стрелят по мишени с руски опознавателни знаци" :)))

и аз предпочитам жива мишена пред чучело..ха.ха

Щиляно, има ли мирни градове в Европа? Няма. Европа в по-голямата си част е окупирана от САЩ. Войските на САЩ-разбирай НАТО са на границите на Русия. Е, нема да ги бавят руснаците. Ще им резнат кратуната. Същото мисли и Ким.

Ти ли ще се биеш,мърша?Различаваш парашут и чаршафа?

соростутките нямат спирка, малката корея ги направи за смях, какво остава за най голямата страна в света.

В БЪЛГАРИЯ СА АКТУАЛНИ НЕ ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ А КАК ДА ЛИКВИДИРАМЕ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И 4О-ТЕ СИКАДЖИЙЧЕТА ..... МДАА ГЯУРО-СИИРДЖИИ, ТОЯ ПЪТ ПУТИН НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА ВИ СВЪРШИ РАБОТАТА , КАКТО СА ГО НАПРАВИЛИ ЦАР-ОСВОБОДИТЕЛ И СТАЛИН ...

бояришнико-канибалите да си гладат лайняната кочина и лудия президентин!

ПРИ ТАКИВА ОХРАНЕНИ УПРАВНИЦИ КАТО СУДЖУК АГА , ДЕЛЯНЧО ДОГАНОВСКИ И ЦИЦОРАНКА ПАВЛОВА НА РУСКИТЕ КАНИБАЛИ НАПРАВО ИМ ТЕКАТ ЛИГИТЕ ... А ЦАЦАРКАТА Е НАПРАВО КАТО ЗАХАРНО ПЕТЛЕ :))

от икономиката на САЩ се контролира от Китай. След някоя и друга година пасивите ще останат за правителството, а активите ще преминат в Китай. Така потенциала на БРИКС ще се увеличи и Евразийския съюз ще прерасте в Евразамерикански.

когато Китай ЩЕ контролира икономиката на САЩ и БРИКС ,,ЩЕ" е там някъде... то рублата ЩЕ е световна валута,а доларът ЩЕ е ...регионална валута на руските олигарси както и сега!

Не ракетата, а цялата руска ПРО отдавна е изнесена на Запад. Всичко е изнесено. Националното бюро за икономически изследвания на САЩ (NBER) публикува преди дни доклад на сайта на институцията, в който се прави изводът, че кремълският елит е изнесъл в офшорни сметки до 75% от брутния вътрешен продукт на Русия. От специалната разработка става ясно, че откраднатото и скрито в чужбина богатство е три пъти по-голямо от валутния резерв на Русия. Западните спецслужби разполагат с по-голямата част от информацията за активите на путиновите приближени, както и за активите лично на Путин. Според данните от доклада става дума за сума над 1 трилион долара. В документа, в частност, се говори за това, че в ръцете на 1% от кремълския елит са съсредоточени като минимум 25% от богатствата на страната, при това, в последните години тази тенденция се засилва. Тези пари са изнесени на Запад в офшорки, вместо да се построи ПРО на РФ.

Замисли се - руснаците разполагат и с пари, и със Сибир, а американците с дългове. Общо на врата им тежат повече от 200 трилиона долара. Скоро Илинойс фалира, преди него Калифорния. Схващаш ли разликата???

Само дето в Русия умират от глад, а по-предприемчивите стават канибали. Справка новините от вчера и статистиката от началото на века. Повече от 2000 са арестувани за канибализъм само в Ленинград. При това за период от две години. От Октомврийската революция 1917 год. канибалите в Русия са стотици хиляди...

За пример България- 3% от земеделците взимат 98% от субсидията за еденица площ. Факти. В САЩ 5% от населението държи 90% от активите. Факти. В САЩ гладуващи и бездомните са на всеки ъгъл. Факти.

Тия глупаци и комплексари като нема кинти и колици почват пак с кинчеунските простотии.

Мислех да ходя до съветския съюз на почивка при путиновия рай, ама всички самолети са препълнени - на талази хората прииждат в тази уредена държава. За Северна Корея е същата работа. Във Венецуела магазините преливат от стоки и тоалетна хартия! И в един момент сина ми звънна от ФАЩ по телефона и ми развали хубавия унес. Още не са загнили краварите...

Грешка, това е сън на един евреин хомосексуалист. Сърбежите на свинтера те карат да пишеш простотии. Ти защо не си при сина ти в САЩ? А къде е майка му?

Напразно се хабите и морите народа си и поробените от вас. В обозримо бъдеще няма да има ново преразпределение на познатия ни свят на чиято баница да се наредите въпреки атавистичния ви глад. нито с война, нито с преговори. Скоро ще разберете, че вашето е откраднато, докато на нормалните хора е спечелено с ум и труд. Загубили сте вече.

Състезанието кой е по-голям сатрап и идиот между Путин и Ким е напрегнато и джуджето-антихрист отново повежда!

Те още се чудят как да пробият американската ПРО. И за какво тогава кремълския левент се прави на мъж? Нито танкчета ще му останат, нито корабчета нито самолетчета, ако го почнат. И как се вижда ,че Америка която е с предимство в този случай изобщо не мисли да го напада, а единствения който напада е той защото в Русия има психиатрична катастрофа.

Това е малко като когато Хрушчов заплашваше САЩ, че ще ги унищожи със своя ядрен аресенал, съветският съюз бил вадел по няколко ядрено омби на ден и т.н.! Накрая се оказа, че всъщност в тоя период СССР са имали една единствена ядрена бомба прототип :) При руското говорене 5% са факти, 95% е пълнеж.

Ще, ще , ще пияните ватенки са некадърници и само лъжат...

Русия ясно показва, че не се притеснява това че страните слагат ПРО защити и го нарича нападателни, а за това, че не може да ги нападне. Та... тероРусия с това си действие показва каква и е целта във военно отношение.

света се готви за война и това е факт !!!!

Докато се избират военни и ченгета за президенти винаги ще е така!

Вие може да си приказвате сладки приказки,но американски и руски експерти много внимателно се следят за всяко ново оръжие.Най-важното е не ядреното оръжие,а ИНФОРМАЦИЯТА.И двете страни започнаха масово да оповестяват за своите оръжия.Защо---защото и двете взаимно се предупреждават.И в двете страни има и страшни оръжия,но и много неефективни или такива,които са в проект.Аз лично пожелавам и на двете страни -да не използват своите оръжия,защото е необходимо спокойствие в Европа.

поздравления, за якия коментар, но все пак сложи руски звънец на барчето, защото, изглежда че комшията ти се "остри"с твоита ракия

Както винаги пръцки! Руски! Помним как един германец кабна със самолетчето си на червения плашчат и доказа, че всичко е пръцки. Руски!

германците помнят и друго :) че никога до преди 2 рата световна война не бяха яли по голям .....

Те и руснаците изадоха голям ... през ВСВ, повече мужици фърлиха жертяи има отколкото фашисти. Ама на празноглавите азиатци не им увира тъпата кратуна и пак си избраха диктатор като Сталин - да им скастри популацията...

абе смешко. то се вижда кой го яде сега големия.... пият лосиони за вана, изяждат се един друг и се затварят в буркани за зимнина...

Нас все от нещо ни е страх и все някой ни заплашва! Затова ще строим все по-мощни оръжия и на края ще затрие планетата!