17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Не се обръща в гроба, защото е мъртъв

ШВЕДЪТ , КОЙТО ИЗРИТА В ГЛАВАТА НАША КАМЕРИЕРКА СЪЩО БЕ ПУСНАТ ДА СИ ХОДИ В ШВЕЦИЯ ПО ЖИВО, ПО ЗДРАВО ОТ БЪЛГАРСКИ СЪДИИ

Англичаните ни смятат за тяхна колония явно.

Преди 6-7 години ИМАШЕ СЪЩАТА ИСТОРИЯ С МЛАД АНГЛИЧАНИН!!! Той нанася тежки удари по главата на едно наше младо момче-келнер в Несебър или по южното Черномория. задържаха го, осъдиха го на дълги години затвор, а момчето едва не умря и остана инвалид за цял живот. Правиха му тежка мозъчна операция, защото май получи мозъчен кръвоизлив и имаше натрошен череп. По едно чудо остана жив. Беше към 18-20 годишен АНГЛИЙСКИЯТ ПРЕСТЪПНИК БЕШЕ ОСЪДЕН НА ДЪЛГИ ГОДИНИ ЗАТВОР, НО ДОЙДОХА АНГЛИЙСКИ ПОЛИТИЦИ И СИ ГО ПРИБРАХА. УЖ ЩЕШЕ ТАМ ДА ДОИЗЛЕЖИ, А ТАМ НАПРАВО ГОИ ПУСНАХА НА СВОБОДА И НЕ ЛЕЖА НИЩО НА ПРАКТИКА. ВИЕ СТЕ ПОДЛОГИ НА АНГЛИЧАНИТЕ, ТЕ ВИ СМЯТАТ ЗА ТАКИВА И ПРАВЯТ С ВАС КАКВОТО СИ ЩАТ. ПОЛФРИЙМАН НА ПРАКТИКА СЪЩО Е АНГЛИЧАНИН. Няма разлика между автстралийци и англичани. Австралия е заселена от англичани, а австралийци често отива да живеят в Англия, тяхната родина. Тогава за онзи англичанин нашето "правосъдие" клекна и се надупи на англичаните, СЕГА СТАВА ОТНОВО СЪЩОТО!!!

Нека не се шашкаме! Все пак се знае, какъв е бащата на Андрей Монов - ченге от ДС и депутат от БСП. Ако Джок Полфрийман не беше жител на държава, която защитава сънародниците си в чужбина, а най-обикновен българин. Първо щеше да получи максимална присъда, второ щяха да го самоубият с 10 удара с брадва в главата.

да не забравяме и любител на една по-специална водица, което очевидно му е поречило да възпита адекватно съна си

както и да звучи ,това е австралиец, бивши затворници са като знаем..няма да се даде на пияни ултраси..малко е спорно,кой е бил заплашен..но от друга 12 години не е малко време за млад човек,чест му прави че е научил български..да плати кръвнина и да излиза

каква кръвнина? За тези 12 години той не е платил на практика почти нищо. Една десета не е платил дори

Значи ако някой ултрас ме нападне с бухалка или нож аз не мога да се защитя защото ако случайно го намушкам ще ми дадът 20 години Тогава какво да правя при всички положения утрасът ще ме оскати по добре преди да ме нападне да се гръмна

Всъщност е така! Даже една адвокатка разказваше преди години, как в началото на демокрацията, някакъв милиционер гръмнал циганин, който го нападнал и го осъдили на 15 години. Има нещо много криво в нашата система. За някои правилата важат, за други не. Примерно едно червено отроче на активист от БСП от Перник закла двама в центъра на София вгръб и нищо!

Само че австралиеца не е бил нападнат нито с нож, нито с бухалка. Чети и се интересувай малко от случая, преди да говориш.

Като чета коментарите единственото сигурно е че съда в БГ е много корумпиран. Веднъж взел пари да го осъди , а после взел пари за да го пусне.

idio

тирият... като пиа истината! че българия е осмяна от целия свят заради този случай... трият.. че озито се е притекъл на помощ на циганета гонени от пияни ултраси.. че българия е наречена "бившата съветска република" .. да.. срамно си е трийте (мене ме нема в ИП блок листа хехехе)

Ааа, ти значи също си защитник и адвокат на циганите? Върви сега при дъщеричката на убитата Вероника от Русе и обясни на детето къде е майка му и какво се е случило с нея.

Държавата на герп

Ето за това българинът като види вече нещо нередно на улицата гледа да избяга по-бързо. Намесиш ли се може и 20 години да отнесеш за самозащита!

този случай покава необходимостта от дълбоки реформи и в здравната, и в съдебната ни система. а също и в образователната.

окга яе еподсъдим за извъртане на нещата по длеото? къде скри записите и колко плати на свидетелите да топнат австралиеца?

Даго гонят и без право за влизане в България до живот. За какво да го храним.

Скандални и недопустими неща в Европейските страни - в африканската банана Булгаристан колония са нормални и ежедневни. За съжаление...

От едната страна Полфрийман, а от другата пияна футболна агитка тръгнала да безчинства в центъра на София, да пребива хора. Разибра се - нямаме полиция, която да ги спре. Единственият опълчил им се в онази фатална вечер е в затвора вече 12 години.

Нямаме полиция и правосъдие, та остана на един чужденец дошъл тук по неизвестно каква причина да раздава правосъдие, да размахва нож, да коли и беси. Утре може някой англичанин да заколи сина или дъщеря ти. Да не пищиш на умряло сетне? Ако аз отида в Германия и започна така да защитавам арабите и циганите от немските расисти и наръгам някой нацист, който ги напада, така ли ще ме пуснат немците от затвора, ако убия някой техен?

Ако го пуснат и пак направи престъпление адвоката и съдията трябва да ги съдят. Да си ходи от където е.

15 срешу един .....

В някои западни държави, може би и в Америка е криминално престъпление да се носи нож. Тааа, по каква причина моля, тоя австралиец ходи по късна доба из нашата столица и въобще какво е търсил в страната ни? Негов2ата държава е на хиляди километри. По каква работа е бил тук. Той не знае ли, че във всяка европейска държава си има полиция? Правил ли е опит да извика полиция? В качествто на какъв се намесва в една чужда страна, дори не е полицай по професия. За какво му е бли този нож посред нощ по улиците на София? какво е смятал да прави с този остър нож?

В някои държави Полфрийман нямаше да бъде изобщо задържан. Когато те нападнат 10 футболни хулигана и решиш да се защитиш, след като самия ти си пострадал...

държава , но ние отдавна сме по зле от бананова република. там поне банани имат. Виж и мисленето на робите тук...члена на една банда бил жертва ...а този бил изпечен убиец защото си позволил да им даде отпор като всяко свободно човешко същество.

не са му приятели,,, ак ому бяха приятели щяха да му кажат,че не е тръгнал по хубав път с тези агитки и побоища! немога да приема за жерва индивид който е член на глутница търсеща кога да малтретира. И никъде в света още няма самозаита на банда от едно лице. Самао тук изкараха ,че един е нападнал 15-16. В същото време този един не е луд. Изобщо не се връзва!

Само, че няма никакъв бит циганин и пияна агитка. Защо не почетете повече по случай преди да пишете.

Та то толкова народ толкова години се обръща в гроба от това що става в България така че нито ще е първия нито ще е последния защото йие си траем , търпим унижения и ограбване без реална отговорност да търсим.. В България живота нищо не струва ако не ръсиш или не се надупваш на властващите и прикрепените към тях ;;независими институции''...

е намерил каквото е търсил А ако вече е убил никой в задунайската кочина нямаше да го осъди

този случай беше в Англия и българин е наръгал до смърт австралиец, дали щеше да получи намаление на присъда от 20 години с 8 и по какви мотиви ???!

Имаше само да си мечтае за 20 години а са предсрочно нямаше и да му мине през акъла

щпга да признаят веднага замозащитата на този. Само в Бг не ти дават никакво право на самаозащита независимо кой и как те напада. Дори и сег акато сме уж пълноправен членна ЕС , самозащита е мръсна дума в България.

Трябва да са въведат периодично тестове за адекватност и коефициент на интелигентност за съдии и прокурори. Тези които не издържат да напускат. Освен това трябва да бъдат разглеждани като съучастници при очевидно игнориране на доказателства или някакъв друг акт в полза на престъпници. Наказанията трябва да започват от 15 год. затвр и никога повече работа в съдебната система. Въобще ролята на съда в общественият живот е доста изродена и трябва да бъде организирана отначало.

Прочети коя жена е в състава пуснал го на свобода. Жокер - една жена бащата на която е член на ВСС. ПОмисли сега дали баща ще вземе да накаже дъщеря си. и по-ваажното дали съдебната сестема не се е превърнала в сборище от семейни феоди

То това си е живо МАЗНЕНЕ … след толкова отрицателни доклади от Европата за Правосъдната ни система … това решение едва ли е случайно и едва ли е взето само от съдебния състав, май им е спуснато от изпълнителната власт …, която мноого е зажадняла за едно „конграчулейшънс …“ … берем нещо „положително“ да има най-накрая в новия бъдещ доклад …

Ей, няма по-страшно нещо от Иванчева. Само тя гние в затвора, даже убийците ги пускат.

Като върне парите ще я пуснем

"...Фокусът е над местните избори, а решението се взе тихо", завърши Димитър Кръстев...." Наближават избори и целта е негативността на хората да не се канализира в престоящия вот, а в нещо скандално На това се казва да превземеш държавата и много хитро и деликатно да манипулираш масите

а нямаше ли протест преди няколко дена на пострадали от престъпления, които искаха НС да не гласува облекчение в НК за тежки престъпления??? Само питам - щото явно съдът сега се е водил по съществуващият НК, който явно е разрешавал предсрочно освобождаване.

онези протестираха като съдят някой и си признае вината да не му се намалява автоматично присъдаата с 1/3 . Тук е друго и за това не се коментира промяна, а и практиката в цял свят е както и тук.

Господа съдии, кога ще проумеете, че затворът не е, за да се поправи престъпникът, влязъл там, а да се държи далече от нормалните хора, на които да не може да вреди!!!

когато в закона се напише, че това е така. В момента в закона пише, че след излежаване на половината присъда може да се кандидатства за освобождаване - и съдът следва буквата на закона. Къде беше прокуратурата на това разглеждане от апелативният съд? Значи за Иванчева апелативната прокуратура излиза с протест още преди официалното решение на съда, а за Полфрийман не може??? що така?

Че трябва да бъде освободен нали. Изведнъж обаче този се оказа изряден затворник

"Студентът" Монов, титла, която като благородническа или научна степен някаква е винаги пред името му в новините е бил ултрас от агитката на Левски. Това за мен е достатъчно да не приемам, че е бил кротък и хрисим човечец, който и на мравката прави път. Случайност е, че той, а не австралиеца пада жертва в някакво си идиотски безсмислено улично меле рано сутрин, придружаван от още 15 ултраса.

това не означава че всеки не трябва да си получи заслуженото

Който е трябвало си е получил заслуженото. Жалко, че го лежат като човек...

ултрас или запалянко, фактите са че има погребан човек и убиец който се смеше в лицето на роднитите на жертвата и който за капак е пуснат от удобни и приближение съдии до ДБ предсрочно.

Защото КОЙ КАКВО ТО СИ ТЪРСИ ГО НАМИРА! Монов ако не беше в агитката побойници щеше да е жив и днес!

парите не миришат-римска поговорка! Камериерката сритана от шведа, когото нашето правосъдие пусна да си ходи също ли е виновна? КЕЛНЕРЪТ НА 18-20 ГОДИНИ С НАТРОШЕН ЧЕРЕП ОТ АНГЛИЧАНИНА, КОГОТО СЪЩО ПУСНАХА ОТ ЗАТВОРА ПРЕДСРОЧНО СЪЩО ЛИ Е ВИНОВЕН ЗА НЕЩО?

И сега калпакчиите да овладеят с христоивановците съдебната система, щото нали за това се борят... майко мила... да тръгваме за гората над Златни пясъци, а на австралийците да им раздадат пушките и да си играем на сафари... щото нали те ножове си имат и без друго

Не ни трябват австралийци - имаме си цигани, на разположение, мотористи, кучета, джигити, наркодилъри, трафиканти на хора, търговци на органи, гмо-, ментета...

Че дори присъдената кръвнина не е платена. Щом е така сега би трябвало ново дело и да му забранят да напуска страната докато това не стане.

Че много работи "трябват", ама сами няма да станат и никой няма да ги направи вместо нас, всички.

Бой по продажните съдии от САС!!!

Тези приятели биха ли отговорили на 3 въпроса: 1. Кой и защо разпространи лъжата, че е намушкан в гърба? 2. Кой и защо разпространи лъжата, че Полфрийман е извършил подобно престъпление и в Австралия? 3. Кой и защо "изчезна" записите от камерите за наблюдение и "мотивира" свидетелите да променят показанията си?

ДС

То си пише - „от приятелите и роднините“. Била много малка присъдата - 20 години, че кой друг в БГ е осъден на 20 години бе? А, да, Иванчева. А Митьо Очите? А Ценко Чоков? А братя Галеви? А множеството прокурорски, нападжийски, депутатски и тем подобни випаджийски роднини дето все ги пускат с условна присъда?

Това е корупция най- вероятно! Как за убийство 12 г. само... Къде го има това?

Даже много са му дали и много е изкарал - циганите ги пускат условно.

Свободията на ЕС и НАТО, както и конспирациите на Сорос, ЦРУ и Мосад, са виновни за случилото се. Трябва по най-бързия начин, България да напусне ЕС и НАТО, да затвори границите си към Турция, Гърция, Румъния и Македония. Само границите със Сърбия и с Русия през Черно Море трябва да са свободно достъпни.

Боже колко болни хора има в тази държава!!! Не казармите трябва да отварят отново! Психиатрии трябва да ги направят и да приберат такива като тебе!!!

Свестните у нас, мислят за луди.

НЕ ни трябват казарми. Психиатрии наистина са нужни. Както и да се построят луксозни затвори за политици.

Марш натам безродник нещастен. Братушките ще ти искат виза, но пък плескавицата в Сърбия си струва.

Не, душко,соросоидта ще ви пращаме в америката. Там вече легализираха содомията и педофилията. Ред е некрофилите и канибалите да получат "граждански права". Тъй че богати възможности да ти излезе късмета да те вземат за булка в "свободния свят". И хоп, нашия демократ на първия ред на сатанинската църква, барабар с баш демократите.

тичай при мурзилките да те уважат анално

Теб вече те уважиха нали ,е как е ?

На комунистическа пропаганда го превърнахте, ултрас на говедата е намушкан от друг лумпен. Бащата на ултраса - ченге от ДС... вместо да бъде разстрелян публично за деяния против човечествто върви и продължава да съди и да раздава правда.

При психиатър. Няма значение какъв е рода на човек, щом си се родил на тая земя никой няма правото да ти отнема живота.

Данко е освидетелстван. С това свидетелство е приет с предимство в "БХК".

Т.нар. "българска" "право"раздавателна система е важен елемент от с-мата за хибриден геноцид над българите в България. Като окуражава всяка престъпност и обезкуражава стремежа към постигане на справедливост.

а безхаберието и безразличието на хората част от каква система са?!?!? Все някаква огромна конспирация ви е виновна, че сте прости овце!!!!

От същата система са. Ти как мислиш се е стигнало до безхаберието и безразличието. Умньо.

ОТ СЬД ЩЕ ИЗБЯГА ОТ БОГ НЕ

За УБИЙСТВО НИЩО!? А с фалшиво домашно насилие" с колко ще палашите мъжете които нищо не са направили!? Пародия

Институциите винаги подценяват българските граждани при наказателни дела с чужденци. От време оно чужденците се ползват в правата си н аграждани, защитени от закона , който за българи не важи. А за българите в чужбина с криминални прояви се дават най- тежки наказания. Скоро опит за убийство нна български младеж в Лондон, по най бързуят начин влезе в съда и присъдата е максимална.

А, пък с местни "граждани" се "подценява" българския етнос.

За "юристите", за превишаване предела на неизбежна самозащита не дават "двайска". Не може съдът на три инстанции да не кредитира неизбежна и вие да твърдите, че има.

Ти за страната на неограничените възможности не си ли чувал?!

Да бе да, записи от камерите изчезват насред процеса, свидетели си обръщат показанията на 180 градуса ... Мила родна картинка. И ний сме "чували" за наказателно право да знайш.

Не знам кой е крив и кой е прав ,затова си има съд ,но бг.поговорките винаги са ме впечатлявали с точността си.Ето и за този случай"който вади нож ,от нож умира".

Извадилият нож, в случая, е жив.

"НЕ-то" няма нужния капацитет да го разбере, уви...

То голям "капацитет", голямо нещо.

Вчера имаше статия за това, че Джок П. е бил доста труден затворник, който по никой начин не показвал с поведението си, че се е "поправил". Решението на Апелативния съд не е странно. Скандално е. Говорим не за случайно убийство, непредумишлено или поради настъпила някаква ситуация и моментно решение. Говорим за това, че Джок П. умишлено е носил нож, за да го използва. Не е взел някакъв наблизко търкалящ се нож или бутилка в състояние на афект. Тва е положението. Пак повтарям: това не е странно решение на съда, а е СКАНДАЛНО.

Не е "СКАНДАЛНО" - ГАВРА С БЪЛГАРИТЕ. Съзнателна. От трима соросоидиоти българофоби, под прикритие на "български" "съдии".

Много на място го е използвал. Браво!

Ако тебе те нападнат 12 олигофрена футболни фенове, намя да мушкаш с всичко възмобно по тях ли ? Случаят не е точно така, както се описва. Влиянието на бащата му издесйства тази голяма присъда. Да си беше използвал влиянието да си възпита детето, и да не обвинява сега австралиеца, а себе си !!!

"С всичко попаднало, да". Но не нося нож. "За самоотбрана".

Ами и доктор Иван Тодоров също беше извън закона с незаконния си пистолет, но не лежа и ден, при положение, че наглася улики, кара други да лъжат за да му хване дикиш версията и отказа да съдейства на полицията. Нека приложим твоята логика - Тодоров умишлено е носил пистоелт за да го използва. Та защо на единия условна а на другия 20? И единия убива при „самозащита“ и другия. Само дето съм по-склонен да вярвам, че австралиецът наистина се е защитавал (сам срещу 16) за разлика от доктора (който половин час е зяпал светещия си гараж и е събирал смелост да се саморазправи, а после лъга и маза като...).

И протести няма!!! България баце! Булгаристан! Дълъг уикенд идва, ракия, салата, софиянци ще си ходият по родните места да напълнят багажници с лютеница и компоти!!!! Няма протести срещу това безумие! Всеки нормален народ би се вдигнал, нашия НЕ!!!! Само срещу цената на тока и горивата скачаме!!! Мърши мръсни! Радвам се, че взех решение да не живея в България! Не от държавата, не за пари, от народа бягам, от този гнусен робски, скотски, мизерен манталитет! Не искам децата ми да живееят сред роби!!!!!

Напускането на България не е ЕМИГРАЦИЯ , а ЕВАКУАЦИЯ............ По-добре да плачеш на "Облаче ле бяло", отколкото да откачаш от простотията на политическите скотове в Народното събрание т.нар Парламент.

Тези в парламента са проблем защото тези извън парламента си седят, радват се на трохи и някоя малка далаверка и най-много се радват ако съседа го сподели беда! Т.с. най-големия проблем в България са тези извън парламента, т.с. народа! Ако сега излезе някой и кажа - заради освобождението на Джон Полфрийман ще вдигнат цената на нафтата - ще има протести! Но заради това, че освобождават предсрочно убиец - ще има само гневни постове във Фейсбук!

Ти си голямата работа, раиш ли. Понеже си избягал. Дообре.

Да излезеш от кочината и да се измиеш от лайната не е бягство, а осъзнаване къде си !! Да стоиш сред роби не е геройство или ще станеш като тях или ще се изгубиш врмето и накрая живота в безмислени каузи. Народ който е предал най-големите си борци за свобода, ритал е отсечените глави на екзекотирани от турците четници не е народ а рая!!!! Не случайно всички революционери приз Османско робство са бягали по Сърбия и Румъния да се организрат!!! Сред роби и предатели нищо неможеш да направиш!!!!

Ами върни се да протестираш бе, избягал от "гнусните" българи. Плъх миризлив, наврял се измекярина да си устройва задника, оставил си страната и близките. Боклук, боклук си ти и не си заминал никъде, защото там хората бачкат, а ти мяташ фъшкии по форумите. Тролище мизерно ръфай си огризките и не се обаждай.

"Там хората бачкат" и аз бачкам бе нещастник, но съм си уредил живота и работата така, че работната ми седмица е 4 дни! А ти що не бачкаш, а киснеш по форумите бе мизерник?!?! В работен ден!!! Чакаш тати да ти прати кинти от брането на портокали в Испания?!!?!?!

Ами върни се да протестираш ти бе, какво те интересува какво правим, нали си избягал от нас, и време имаш защо не дойдеш да протестираш, а, боклуко? Че и нагъл сметка ще ми държи що не съм "бачкал". Айде бягай оттука говньо, ако си се изнесал е най-добре, че да не цапаш въздуха тука ама не си, заврял си се в някоя дупка да тролиш, изрод с изрод.

Децата да живеят сред роби. Да не се самоубиете с жена ти ей.И проблема на Българите е точно, че не протестират за всяко вдигане на цените като всички нормални хора. Напротив сучи се криминалено орестъпление и всички излизат на протест. Като шофьорите с убитото дете навремето.А за теб ужасно се радвам, че си се махнал. Един имбецилен хейтър по малко. Едно добро НАЧАЛО.

БГ съд за пореден път се гаври с народа и показва с каква мерзост гледа на него... Презрително отношение на съда е просто недопустимо... Трабва да отговарят за действията си като всички останали български граждани....

това е поредното предателство на така наречената ни държава! Говорете си, и се заблуждавайте колкото искате! Фактите показват, че не може да се разчита на милата ни държава, за пореден път!

Така става като двама биячи мамини се срещнат на улицата. Единият решил, че ще е стандартния групов бой над случайни минувачи, другият решил, че сега е времето да стане да мушне с ножа като Рамбо. Ако този не беше австралиец, а беше Бай ти Ганя от Горнонанадолнище, нямаше въобще да говорим за този случай.

Тези трима съдии нямат ли деца или други близки роднини???? Защо се гаврят с българския народ по този недопустим начин??? Срам и позор!!! Просто потресаващо...

Убития е бил пълен боклук и синче на друг още по-голям червен такъв. На никой не трябва да му е жал за такива. Като налиташ на хора, така става.

Ти беше ли там?! Свидетел ли си на случката?! Или омразата ти е толкова силна, че води ди тотално умопомрачение??? Но... ЖИВОТЪТ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ УЧИТЕЛ! Ти ще си научиш уроците по трудния начин...

Защото живеят с чувството за безнаказаност! Не че един ден и те няма да си платят, но сега се мислят за недосегаеми...

Като им гледам имената на съда става ясно,че това са деца на бивши величия в правораздаването и ДС

А като гледаш името Монов?

Ако беше убил мой близък - бих го намерил, и застрелял. Толкова е просто....