Дянков: ”Панамагейт” ще осветли и прехода у нас

Документите, излизащи от финансовото разследване "Панамагейт" ще осветлят приватизацията по време на прехода в България, смята бившият финансов министър.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: ”Панамагейт” ще осветли и прехода у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новите ни съюзници с посолство на "Козяк" 16 в София да ни помогнат да се върнат в държавата всички ограбени от нея и изнесени извън нея пари, с което да се позапълни държавната хазна и се развържат ръцете на правителството.

не Дянков, а Москва и Анкара са двата корена на злото. Двете империи ни дестабилизират, а Бойко мълчи, пази си келепира, помпа Егото си, пише се на мъдър, народен,раздава съвети и резултатът е ясен: най-бедни, най-злобни, повсеместно насилие, озлочестени старици, свински опашчици. Докато Русия и Анкара шетат в Б-я, няма начин да се отлепим от дъното. Това е смисълът на хибридната война. Докато ГЕРБ ни управлява, ще сме вечно дрипави. Не може премиер, дошел от подземния свят, да те води към светъл живот.

Този каква играе? На наивник ли се орави? Цяр няма.

Дянков: Панамагейт ще осветли и прехода у нас.... Ха, ха , ха ! Наивник ! В най-добрия случай ще ми осветлят долуподписания....

Ще им пръднат на балубата (члена)! Те така здражо са се окопали, че и с танка "армада" (ох той не движи) не можеш ги измъкна от дупката!

Е ПРИТЕСНЕН ЗА СЕБЕ СИ И РОДАТА!СТАЛИНКА КАКВА МУ БЕШЕ?ХА СЕГА ЩЕ ИЗКАРАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ЛИПСА НА РОДНИНСТВО!?ДА НЕ ПРИЗНАЕ СЕГА РОДНИЯ СИ БАЩА?ЗАЩОТО ПРЕДИ ПРИЗНАВАШЕ ВТОРИЯ КОЙТО ГО ОТГЛЕДАЛ!

СЪД,СЪД,СЪД.ЗАКЪСНЯВАТЕ ГОСПОДА. ОГРАБИ СЕ 45 ГОДИШНИЯ ТРУД НА НАРОДА НИ И ТРЯБВА ДА ИМА ВИНОВНИ. НЕПОНОСИМОСТ КЪМ ТЕЗИ КРАДЦИ И ЗАТВОР.

САМО ГРЕШИШ В СМЕТКИТЕ - НАД 70 ГОДИНИ РАЗСИПИЯ И ТО ОТ ПОМАЦИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ ЧУЖДА ДЪРЖАВА ДА ОГРАБВАТ ОТЕЧЕСТВОТО НИ!НАРИЧАТ СЕ И ДО СЕГА РУСОФИЛИ И СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА!?

Тъй ли, а защо преди 25 години България беше в отлично състояние? Защо лъжеш, боклук!

Че те всички крадци бяха в БКП. Най--големите от тях са ОЛИГАРСИТЕ рожби на БКП/БСП

..започне с приватизацията на БТК,продадена 10 пъти под стойността си от Сакскобурготски на офшорката Вива венчърс. Тогавашният президентг Първанов вероятно също знае доста подробности по случая.

Тоа пъ евнух.

Посната пица май е прекалил с резлива боза.Като си толкова знаещ и можещ защо не остана в България.

Симеон Дянков е руска партенка, който успя за около 3 години да остави над 250 хил. човека без работа и намали приходите от бизнеса в бюджета с над 40 %, с което увеличи данъчната тежест върху най-бедните и направи монополите и богатите още по-богати и още по силни. След неговата намеса и отслабване на българската икономика България напуснаха над половин милион души. Това е един от най-големите престъпници в съвременната история на България и много добре знае точно кой и кокло е откраднал и как ги е инвестирал в целия преход от 1987 до сега защото той също е част от тази бошевишка престъпна схема ! Болшевиките са еретици които не знаят че имат карма и един ден ако не те, техните деца ще я плащат, господ бави но не забравя, това е една от най-циничните и безкруполни личности от политическият ни елит който дори не живее в България !!!!!

да си припомним кой назначи дянков

Странно малко, да се усещаш? Шимон Дянков, еврейски зет в САЩ. Назначен от евреи в еврейския МВФ. Дошъл в България по еврейска линия, да бори "комунизма" демек на еврейски, да досъсипе държавата и да я вкара в милиардни дългове към еврейските организации. Трябва да се признае, че тези му напъни бяха трудно удържани.

Затова Кремъл му благодари с висок московско-банкерски пост и на другото говедо Велчев също, защото си прав. Пробвай пак, може да ти се получи ! Чии дечица по негово време ги пращаха да учат в умразната УСА, помниш ли ?!

"не всички хора с пари в офшорки са престъпници", но всички пари в офшорки са на престъпници.

Данъчна амнистия? Хм...идеален пример за това как се манипулират големи маси хора....теория за по-голямото добро! Иначе казано - и така и така тези пари ги няма, дай да им дадем амнистия и поне 15% да дойдат "за държавата".... А това, че някой крал - майната му. Не става така! Тези, които окрадоха създаденото от поне две поколения - на подсъдимата скамейка. Като ми говорите за дължими данъци - хайде направете го като наследството - бащата крал - децата връщат или също на подсъдимата скамейка. Искам нов Народен съд и никаква амнистия!

Наистина интересно. Данъчна, безлихвена амнистия за престъпление, по което Ал Капон бе вкаран в затвора. До къде стигна днешната "демокрация", а? Пълен социализъм за престъпниците и пълно безправие, робство за плащащите данъци. Ашколсун! И Машаллах! Султанът трябва само да подпише декрет.

подкрепям те 100%!

тоя тренчев има ли връзка с оня тремчев и каква? и интресно колко милиона те имат в офф шорки? тия ч0 милярда ако се вурнат в бг - всеки българин може да получи по 1 милион и паk лъвския паи да остане за държавата . няма ли да е екстра?! а?

за мене е обидно, като читател, да ми пускат статия, какво казал дянков. на драго сърце бих прочел статия, която разказва за дянков в затвора.

Дянков играе от отбора на глобалната финансова корпорация или нейните апологети, която "закупи" 90% от активите на България. Да, прав е, на цена около 1/10 от стойността им. Но то той за какво се е загрижил, българите трябва да съжаляват за това, че ги ограбиха.

И той съжалява. Късно се докопа до фасуля.

Ти пък кой беше, че и коментарии пишеш ? Доколкото си спомням няка страна която да не си закопал по време на мандатите си. Закопа и нас, между другото. Лицемер и хрантутеник ! Аре у лево !

Този е много наивен, да не казва тъп, ако наистина си вярва.

Пред изборни глупости ! Нито ще влезнат виновните във затвора ,нито ще върнат парите или резолтат = 00 , или по-точно "бития си е бит , такования си е такован...." а на робския български народ явно и двете случки му харесват ....

Панамагейъ дори и да осветли нещо ,макар че е съмнително някой ще влезе ли в затвора.Парите ще се върнат ли? На Иван Костов за криминалната приватизация какво ще му се случи

Каквото се случи са шумкарите, обрали народа, а след 45г робство пак го обраха, за да затворят крадливия си кръг.

Бълнуват смешки и фантазии , дебелите политици от прехода успяха да откраднат няколкостотин милиарда долара и покрият в чужбина. Ако тези пари бяха останали тук и завъртели в хазната ние щяхме да сме на едно от първите места по доходи и пенсии в европа , просто бяхме ограбени от политиците си и осъдени да съществуваме в брутална бедност и мизерия с доходи 300-400лв.

Банките у нас са фрашкани с пари! Те са в свръх ликвидност! Няма в какво тези пари да се вложат в България! И още да дойдат, все тая! България е, а приори извън научното, техническото, технологическото и производствено коопериране със западните страни! Далеч сме от Европейските пазари и нямаме удобни пътища към тях! Затова Запада инвестира във страните от Вишеградската четворка, като много по-близко стоящи с удобен транспорт! За това ние стоим неестествено в ЕС, като пето колело на лека кола! Стига им Гърция, като такова!

Парите в банките са едно, парите в хазната друго ... наистина сега има изобилие от първото и недостиг на второто, и причините са: нечестен преход, нечестна съдебна система, несигурност, корупция, липса на държавност и пазарна икономика, и още много производни... Аз лично бих искала да знам, кои са тези - които обраха меда, защото те могат да съществуват и богатеят само в тинята, в която са ни натикали ... как ги виждате като работодатели във Франция??? А като знам, кой е ограбил труда на бабите, дядовците и родителите ми, кои ме е смачкал и гони децата ми ... най-малкото бих го саботирала, по всякакъв начин!

Не че няма в какво да се вложат а така е по-лесно и по-мързеливо, защото няма друга страна в която, може така безнаказано да държиш толкова много мъртви пари без да си платиш за това. Или си тъп или се правиш на такъв или ти плащат да пишеш дезинформации !?

Хахахха....КОЙ ще си върне парите в БГ, едва ли някой се е разбързал. С НАП ли ще ги плашат ? Токова години, ако искаха от НАП - щяха да ги осъдят за неплатени данъци. От НАП само се повозиха на ХЕЛИКОПТЕРИ ! Те от една "фалирала " Банка в БГ не могат да намерят парите, та в Офшорките ли ще ги намерят ? Хахахахаххаха....

Този срсм няма. Нали и той беше министър на финансите. И нали и той краде. Какво сега ще говори глупости. Пари в офшворка, това е незаконно. Не са плащани данъци. А и въпроса с произхода им. Спестени от закуски

Този елементарен крадец на здравни фондове,като какъв размишлява над темата за офшорките ? Преди няколко години избяга със самолет от България,като бит пт. Леля му няма ли да го уреди някъде на служба по света,за да не се налага да се бърка,където не му е работата. А иначе офшорките на са измислица на комунизма и прехода,а на запада. Който не вярва,да пита прецедента и фамилия костови.

"панамагейт" ще освети прехода..." Да бе , и ще настъпи светлото бъдеще. Нищо няма да стане. След 27 години далавери в България не останаха наивници.

За България има оставена притча .България ще се оправи тогава,когато начело на разбойниците застане светец.Светецът почва от най големите крадци,като краденето се отнема в полза на хората.Но такъв светец още не се е явил и притчата не е разгадана.Така нареченият преход то не беше фалиране на банки-13 на брой,приватизации на безценица,съсипване на образование,здравеопазване селско стопанство и какво ли не.

Сега малоумниците с щръкнали два пръста дали ще им ги подстриже някой? Или вече ги няма а децата и внуците им са с други фамилии? Костов, Костооов, Класни разни, Проститутки играли на кол и т. н. Излъгахте хората обаче след 26 г. ония последователи вече са мъртви или на преклонна възраст за да ви поискат сметка.

ДЯНКОВ Е БИЛ ВЕРБУВАН ОЩЕ КАТО СТУДЕНТ ПРИ НАС :))

Панамагейт нищо няма да осветли само прах в очите на обикновените хора, нашият елит през 90-те години само в Австрия ходеше на срещи , няма ли някой да осветли ролята на Австрия в нашия преход.

За милярдите на Путин веднага ни "осведомиха". Ама щото той е неудобен на някого. А за милярдите на послушночивковчетата като Костов и Бойко няма нищи. Защо ли?

Ето отговора. Саудитска Арабия заплашва администрацията на президента на САЩ Барак Обама, че ще разпродаде американските си активи на стойност 750 милиарда долара. Рияд се опитва да накара Обама да не допуска Конгресът на САЩ да одобри законопроект, който ще позволи саудитското правителство да бъде съдено в американски съдилища по обвинения в съпричастност към терористичните нападения от 11 септември 2001 година, съобщи снощи телевизия Си Ен Ен, цитирана от БТА

Парите са там, където е отишло и прословутото съкровище на Шишман, а може би и това на Вълчан войвода. Които обичат да одат по искурзий може би са забелязали. Забелязали са и ония, които се пробват да правят честен бизнес в Бг.

Прави ми впечатление че първи в списъка е Путя.....защо ли ????

а не мен ми прави впечатление че не си нищо повече от кретеноиден идиот

идиот е тоя къде си е белил коленете за тебе.....откъде да знае че ще се пръкне такъв тъп горски пор

Как ни обраха през 90-те ми е ясно и без "панамагейтЗа 25 години""Елита" е откраднал от всеки българин поне по един двустаен апартамент ако не и повече.

Ей сегичка 24 часа ще пусне реката , която може би ще изобличи лица от българския политически елит.

Само отвън може да излезе целия списък. И нашите политици треперят...та се чудят на кой господ да се кланят.

да намери начин да вземе българските списъци и да ги публикува.

за да ,,видим,, цялата ,,истина,, не ,,може,, само с половината ,,белязани,, карти??? има и други ,,офшорни,, раиове!!! изглежда че ,,там,, са парите на ,,удобните,, политици и ,,таините,, им са пазени ,,добре,,!!! ,,политици,, бъдете ,,удобни,, и ние ще ви пазиме,,!!!-ню -ордер.

Но г-н Дянков наистина ли ВЯРВАТЕ,че г-н/другаря Бойко Борисов ще допусне това ОСВЕТЛЕНИЕ???

Хер Флик прицунка здравния фонд . Угоди на тиквуко. Нареден сред финансовите престъпници в България. А ние продължаваме да четем и коментираме фъсните му.Господи помилуй

.......... Чакайте!...........

И този ни е бил Министър на финансите, всъщност нали заради неговите чутовни подвизи с европарите на животновъдите през 2013 година Борисов с ужас избяга от отговорностите на министър-председателския пост . А за тия дето се надяват от панамския храст да изскочи български заек стръвник е хубаво да погледнат Заповед ЗМФ-1311, от 12.12.2015, на министър Владислав Горанов с която се утвърждава списък на държавите/териториите които са юрисдикции с преференциален данъчен режим по смисъла на параграф 1, точка 63, от допълнителните разпоредби на Закона за корпоративното подоходно облагане , и там под номер 40 се мъдри Република Панама, а пък в приложение 8 на данъчната декларация офшоркаджиите декларират това което трябва за да са чисти пред българските данъчни власти, такава заповед Дянков също е подписвал всяка година, като сигурно не е забравил че дори колежката му Румяна Желева е била директор на офшорка регистрирана в Европейска офшорна зона, а сега същия се прави на откривател.

И ние чакаме от тия да заловят мошениците...

Дянков беше най-добрия министър на финансите. Другото са активни ДС мероприятия и червено /от путиноидни/ тролене.

Верно е добър...в някои области: "Симеон Дянков остана извън престижната класация на Financial Times на най-добрите финансови министри в ЕС." "Ивайло Московски: Симеон Дянков ме излъга" "Финансов експерт: Дянков подведе президента, бюджетът трябва да се актуализира. Дянков е представил фризиран и доста розов доклад за финансовото състояние на страната." "Симеон Дянков: "Бойко ме търпя много повече, отколкото очаквах"

Хи хи,Аамбубата много я обича тази дума "преход". То не беше бутане, то не беше ръчкане....не ми било преход, най ми е било яко крадене.

....,мила моя майно льо!

Има една притча, в която се казва: - Ако дадеш на заем 100лв на човек в който се съмняваш че ще ти ги върне си казваш- добре и да не ги върне-живи и здрави да сме. - Ако дадеш на същият човек 1000лв, ще се надяваш все пак да ги върне ако не здраве да е. -Но, ако дадеш един милион лева, се замисли дали изобщо ще си жив след време. Крал Филип IV на Франция, защо избива тамплиерите, според вас?

Мале в ГРЕБ , какво ще стане? Пълен потрес

Къде са архивите на бившата Външнотърговска банка,която той приватизира. В тия архиви е заровено кучето за изнесените от България пари.

Попитай Луканов

Великия Дянков държеше помиярите от драгалевци,позитано,дръндар и врабча вързани на педя от народната копанка,само да се облизват ,без да крадат - виха 4 години пукясали от глад и накрая дойде олигарски и ги отвърза- резултат 5 милиарда обир на КТБ само за 10 месеца!!

всичките ,,банки,, са ,,балони,,!!! с 1 3 % капитал не можеш да ,,раздаваш,, 1 00% кредити!!! я се опитаи да отвориш друг бизнес с ,,такъв,, капитал!!! освен ,,дрогата,,!!! ,,леман брадърс,, се ,,ошушка,, от един ,,слух,,??? кои ,,бъдещ,, премиер говореше за ,,някаква,, банка която ще ,,банкрутира,,???

БЕЗНАКАЗАНИТЕ КРАЖБИ И БАНДИТИЗМА, ДО ДЕН ДНЕШЕН, ПРИ КОЙТО НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА РАЗСЛЕДВА, ГО ЗНАЯТ И ПО ДРУГИТЕ ГАЛАКТИКИ

AbuTalib

зА ТОВА РАЗГРАБВАНЕ е виновна най-вече БКП и БСП. Има норма, че частната собственост е неприкосновена, а за републиканската НЯМА. Което по логика означава, че е ПРИКОСНОВИМА. И това правеха-повсеместно прикосновение на републиканска собсвеност, изработена от народа.

в първотачалното натрупване на капитала и лицата които се провъзгласиха за честни частници. Не може да продължиш напред,ако не разровиш миналото.Още повече че в резултат на това бандитско минало народът тъне в мизерия. Вие дето предлагате амнистията,попитахте ли народа дали е съгласен? Може би искате да приберете едни 40 млр.от тия откраднати пари...та да ги усвоите този път...пък ВИЕ!

Бих попитал, г-н Тренчев би ли се съгласил, крадеца, който го е обрал до"шушка" да бъде оправдан, срещу 15% данък, върху откраднатото ??? А ко НЕ !!! Защо го предлага за ОБЩОНАРОДНАТА, собственост. С какво ТЯ се различава от неговата, ЛИЧНА такава.

Пари за държавата означава лапачка за политици и други къртици, а което остане се разпределя с много тръбене между заспалите електорални единици. Той се застрахова, защото при този скандал, големите риби може да лапнат всичко като санкция и така родните ни бандити в парламента и около него, ще останат без нови S класни играчки.. Но каквото и да се случи, краденото няма да се върне при ограбените, така че можем само да охлаждаме супата..

За реалната цена на приватизацията ,най-добре знае Циган Мангалов Костов ! Амнистия на изнесените капитали и връщането им в страната срещу еднократно данъчно облагане ,вече беше направено в Русия ,но без особен резултат до колкото знам ....