Коментари - Строят нов дом за обитателите на приюта на отец Иван в Нови хан | dnes.dir.bg
назад

Строят нов дом за обитателите на приюта на отец Иван в Нови хан

Нов дом ще се строи за обитателите на сградите към църквата на отец Иван в Нови хан. Свещеникът има закупен имот в местността Побит камък край Нови хан. Софийската митрополия е превела 9000 лв. за таксата за промяна на предназначението на този терен.

Обратно в новината

Коментари - Строят нов дом за обитателите на приюта на отец Иван в Нови хан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е жив и здрав отец Иван! Дано намесата на държавата да не опорочи делото и примера му, а наистина само да помогне!

Отче Иване ! Да се Свети Името Ти !!!

Един достоен и правдив българин, истински свят и благороден човек. Бог да благослави отец Иван и неговите дела.Милосърдието и голямото му сърце трябва да са пример за всички нас, за всички християни. В пости сме...

Наивниците никога няма да свършат! Защо отчето не помага на болни и стари хора, които са безпомощни и имат голяма нужда от финансова и духовна подкрепа, от милосърдие. Да сменя подлоги и да готви и да разнася храна по домовете на трудноподвижните и лежащите? Защото това е неприятно, не се вижда и не буди съжаление /финансиране/. Друго е да има 5-6 сополиви дечица и няколко малолетни бременни, още по-добре ако са циганки. Тогава всички изпитват умиление, угризения и дават. дават...

А до кога е крайният срок за събаряне вилата на ПЛЕВНЕЛИЕВ построена незаконно на брега на морето в Черноморец ???? Предлагам новоучреденото гражданско движение на Миглена Кунева да организира и проведе акцията по събарянето на незаконната вила,а доброволци от цялата страна да се включат безвъзмездно в операцията по събарянето и разчистването на отпадъците !! Така ще покажем съпричастие към каузата на Кунева за разчистването на замърсеното ни от корупция българско черноморие !!!?

Бойко реши да вземе от ореола на отеца. Ако не е това, каква е причината по време на криза да се бута построено, за да се построи ново? Далевера? Май са впрегнати всички в мащабна акция по вдигане на рейтинг. Май не е толкова розово...?

отчето ще се прави на благороден като събира пасмина роми да ги издържа и на църквата ли вече разчитат ще събира от данъкоплатеца да храним и издържаме хора които не искат да работят а цял живот чакат някои друг да им поеме разходите не съм съгласен да давам пари на такива хора да да помогнеш на изпаднал в беда човек временно бих го направил но това при тях е система цял живот така живеят а отеца от глупост или пиар акция си мисли че им помага

Отец Иван е един от БПЦ, както и всеки кръстен българин! Гадното е, че институциите надушиха нещо добро и веднага го наобиколиха, подобно на лешояди. Помагат ли му или се опитват да се възползват от дейността му?

Имате правописна грешка в заглавието

Бог да благослави отец Иван,такива като него се броят на пръсти.

В пълният смисъл на думата СВЯТ ЧОВЕК.Поклон и уважение пред отец Иван - един велик българин

отец Иван е велик българин, бъгарската православна църкава да се поучи от него

Ох мамка му... Била НЕЗАКОННА бе, не разбирате ли... щот всичко станало е законно, та подхвърча! Хубаво е да се знае: ние сме народ независим. От нас нищо не зависи... Все едно като пуснем бюлетината, и изпадаме в летаргия! И повдигаме рамене: въй, въй, пак се излъгахме... И докато ни отвличат вниманието с други злободневки, всяка пътечка към смислено съществуване е ОТРЯЗАНА. Докато жмим. Еми ... така ни се пада (??!!)

а, защо не попитате хората от Нови хан що за човек е попчето????

ами ти като знаеш кажи.......... или и него трябва да оплюем

Циганите и децата им са една ламя, която цица отвсякъде. С парите на глупците, които населяват тази земя и които даже даже не се усещат.Едните се онождат от 12-13-годишни, а баламите са заети предимно с точене на лиги по форумите и с отглеждането на поредната партида създадени и захвърлени циганета.Защо сме толкова прости, не мога да разбера.

Ами и ние се чудим, що си толкоз прост!!!!

Вижда се, колко ти е умствения багаж, затова още дълго време ще се чудиш.

Защо е този секретар ,за да прибира пари ли ? Как до сега отец Иван можеше сам да си строи,а сега не може.От сираците ли тръгнахте да крадете мутри такима ?

Държавата щяла да организира национална кампания за събиране на средства, защото тя е бедна и не може да даде пари, а тези 9 000 лева такси пък не може да ги върнем под някаква форма. За сметка на това обаче ще се открие нов офис за съгласуване на действията със секретар брат'чеда, като ще е необходима и секретарка, заедно със служебна кола и шофьор и пълно офис обзавеждане и оборудване пак от на брат'чеда фирмата. Държавата благо дарява и декари земи в гориста местност за земеделски дейности. Аз освен за гъби между борчетата за друго не се сещам каква земеделска продукция вирее в гората :-D Позитивното е, че поне няма да го изгонят на улицата!

Такива хора като отец Иван оправдават съществуването на човечеството! Бог да ти дава здраве и сила Отче!!!

Отец Иван е велик Българин благословен от Бога !!!! ... и България и Българите ще оцелеят въпреки "ДЕМОКРАЦИЯТА"и пъкленият американски план за унищожаването на БЪЛГАРИЯ "Ран-Ът"-подписан от 29 български политици предали Род и Родина !!! България ще надживее даже и ЛЕШОЯДИТЕ на герб !!!?

Не оспамяй и тази тема с политическата си шизофрения!!!!

Искам да знам имената на тези политици, които са подписали тази "клозетна тоалетна хартия" -Ран-Ът". Молбата ми към сайта да ги обяви. Това е достойна постъпка на всяка медия която уважава преди всичко себе си и след това останалото. Както и "освиркването" на..., а другите мълчат като наакани подлогите мазни журналя-тюфлеци.

1. АНДРЕЙ ЛУКАНОВ 2. ИВАН КОСТОВ 3. ВЕНЦИСЛАВ ДИМИТРОВ

Имената на българските икономисти, участвали в Проекта "Ран - Ът" 1. Професор Иван Ангелов 2. Румен Аврамов 3. Валери Борисов 4. Д-р Венцислав Димитров 5. Д-р Генчо Димов 6. Стою Дулев 7. Д-р Никола Гълабов 8. Професор Илия Георгиев 9. Д-р Румен Георгиев 10. Димитър Костов 11. Д-р Иван Костов 12. Емил Хърсев 13. Татяна Хубенова 14. Д-р Димитър Иванов 15. Професор Лилия Каракашева 16. Д-р Найден Найденов 17. Д-р Невяна Кръстева 18. Георги Панков 19. Професор Огнян Панов 20. Атанас Папаризов 21. Д-р Огнян Пишев 22. Д-р Иван Пушкаров 23. Професор Димитър Шопов 24. Боян Славенков 25. Професор Стефан Стоилов 26. Професор Милчо Стоименов 27. Професор Тодор Вълчев 28. Христина Вучева 29. Венцислав Антонов

Това е много добра новина, не може човек да гради нещо смислено и стойностно и други да го развалят.. В БГ обикновено лошото е повече от доброро..

браво на Б.Б

А защо просто не му узаконят сегашните постройки? За циганите може, но за децата - не! Шибана държава! После мутробойко да не се чуди защо го освиркват!!!

НИКОЙ НЕ СИ ИЗБИРА РОДИТЕЛИТЕ! ДЕЦАТА НЕ СА ВИНОВНИ, ЧЕ СА СЕ РОДИЛИ ЦИГАНЧЕТА! БЛАГОДАРЯ НА ДИР.БГ ЗА ХУБАВАТА НОВИНА! ОТДАВНА НЕ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО! БЛАГОДАРЯ И НА ВСИЧКИ ДОПРИНЕСЛИ ЗА БЛАГОТО НА ДЕЛОТО НА БАЙ ИВАН! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Ох, най-после една добра новина! Имах нужда поне нещо хубаво да се случи преди Коледа! Дано да е за добро!