Цацаров: Оправдателните присъди станаха много

Оправдателните присъди станаха много, заяви главният прокурор Сотир Цацаров и подчерта, че сред тях са такива срещу депутати.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Оправдателните присъди станаха много | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЗНАЧЕНО ОТ РУСКИЯ ШПИОНИН - БОЙКО БОРИСОВ!!! САМО КУРШУМ ЗА ВАС!!!!!!!!!!!!!!

Много приказки и пак едно голямо НИЩО! Правителство, прокуратура и съда са най-големите лакеи на мафията, а и самите те са част от нея! Гарван - гарвану око не вади! Избирайте пак парламентарно представените изроди и ще копаем още мнооого дълго дъното.

цацаров на гилотината и всички негови настойници разбира се !!!

Цацаров, явно си забравил онази стара поговорка още от римското право, която студентите третокурсници изучаващи правната наука чуват по време на първата си лекция по наказателно право " По-добре сто виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора". Спри да пищиш, както пищяха Бойко Борисов и Цветан Цветанов преди време, че те ги хващали, а съда ги пуска. Ако си мъжкар накарай подчинените си да докажат корупцията сред съдийте и след това се оплаквай. Това, че прокурорите ти са некадърни, работят в страх и рупат антидепресанти като бонбонки Тик-Так не е наш проблем, а твой.

Кръф Й капи от устътъ, искъ дъ тъ хапи, по гъзъ! Ни съм чулъ за тъс рибъ, дажи в рикътъ Амазонкъ? Сийчето от кв. Коматьово, хец-сикритаркъ на Цацатъ

Следователят на Митя Роговицата е виновен,щото вади голям чадър.

ТОЗИ РУБЛАДЖИЯ САМО ВЗИМА ЗАПЛАТА БЕЗ ДА Е НАПРАВИЛ НИЩО ПОЛЕЗНО ЗА ДЪРЖАВАТА.

Ти пък - полезно. Моли се поне да не вреди!

цацаров е главен прокурор на бг мафията !!!

Нещо Христов се задава, нещо в гащите му, шава! Но сега, не е баш- така: Бате Хойко се задава, но НИЩО в гащите не шава? А левата ръка, в джеба на анцуга, си му гали Цацата. Тя му е най-непримиримата и, най- всеотдайната слуга!

Недей бе ЦАЦА, що се праиш на "непричом"?! Знаиш как става - единя вариант е признаваш едно басейнче за няколко милиона на Свинаря и растеш в кариерата, другия - кешипаш и децата ти милионери!

А оставки-ни една!

Г-н Цацаров, Вие сте бил съдия. Нима факта, че "независимия" и не корумпиран" български съд никога не е бил независим и не корумпиран не Ви е известен, след като всеки българин, водил дело срещу мафията/имотна, строителна, медицинска и т.н/ или е търсил справедливост при измама, тормоз, грабеж или убийство знае, че няма шанс да спечели дело, въпреки доказателствата или обективната истина??? Нима Вие сте осъдили мафиот, депутат, монополист или престъпник с протекция????? Казаното от Вас звучи така: Крадеца каза - това са крадците......

...от кога, наркотициите станаха търговска деиност....??? "Това са групировки, за които има данни, че през зимата са действали на територията на зимен курорт, а през лятото са в Слънчев бряг. Става дума за война за територия, за контролиране на търговската дейност", добави Сотир Цацаров.

Каква е схемата на мафията: Прокуратурата умишлено прави калпави, предварително обмислени обвинения с множество пропуски, които лесно да паднат в Съда и да бъдат за основание за прекратяване на делата. При неоспорими доказателства, колкото и да е корумпиран един Съд е безпомощен и трябва да постанови присъда, като единствено може да варира с нейния размер, но пак в тесни рамки. Проста и лесна схема, работеща перфектно вече 27 години. Но не и безвъзмездна.

Да, ама не. Вярно е, че прокуратурата умишлено повдига калпави обвинения и бави следствието да изтичане на давностния срок, но съда не пада по-долу. Знам, и мога да покажа, съдебни решения на СРС, СГС и ВКС постановени на несъществуващи доказателства/изключени от СГС от доказателствата по делото/, като в мотивите на съда същите доказателства са посочени като факт, който определя решението.... Да, делото беше срещу имотната мафия, да прокуратурата 12 години влачи следственото дело до изтичане на абсолютната давност. Така, че съд, следствие и прокуратура работят заедно срещу българските граждани, в полза на мафия, монопол, партии, убийци и престъпници.

Боко, Цецо, Цацо, Плевню, Куна и цялата фашистка хунта....До стена Тааааа!Огън!!!

Боряна , по Раковска, търчше, мокрия Й език висеше, искаше Насидер да хване, да не го даде на Някойси Полюций, да го бие! И кат срърши, тя да го забърше, и, да си направи с него "Сефте"? А на сутритна , въодушевена, да го преставя на ББ, за Повишение!

А,какво стана със Двете Каки,които Борисов''ОПРАСКА''ще влизат ли във затвора или не,а Цицероне???

Ако ги подхванат тях ментора му и обкръжението му май трябва да са там защото те само казаха истината за цацаратурата

Новият прякор на Цацаров,да е ''ЦИЦЕРОН''

Първо ще ни трябва Прокуратура, която да си върши работата.

Какво ще направиш, Цацараторе, във връзка с прокарания на първо четене в петъка нов закон за концесиите? Там колониализма е затвърден до най-висша степен, като се отдават на концесии всичко - дори географските райони! Ако аз взема София на Концесия, Прокуратурата на концесия, Министерския съвет на концесия, ДКЕВР на концесия? Не, че именно тези горепосочените вече не са взети на концесия от Козяк 16 и турското посолство.... Адвокатското дружество Бузева и ко, за този закон от Томислав Дончев са прибрали 80000, а от други оправомощавания от Фандъкова, Борисов и ГЕРБ, няколко пъти по половин милион лева. Какво ще направиш, като с този закон разпродават България за по 99 години за подкупи?!?!?!? Какво ще направиш със съществуващите ограбващи концесии и тези, които ги отдадоха, а?????????????

Възможно е милионерите в България да са станали повече, и затова да няма закони !

За кокошка няма прошка, а за милиони няма закони !!! Брей, дали няма и тука правосъдни пътеки, както в здравеопазването а ???

someone

правосъдието не е с квоти, гледа се кои е невинен и кои виновен. но ако почти всички оправдават е подозрително.

Особено ако престъпленията са очевадни!

Нагъл евнух...

Свиньо, кога ще вкараш Плевнелиев и Борисов за разпространение и употреба на наркотици. Росен Плевнелиев и за убийството чрез свръхдоза на сина си Филип Плевнелиев? Кога ще изготвиш обвинителния акт и спрямо себе си?!?!????? Откажи се след това от имунитета си и се предай в близкото МВР.

лелелелеле колко си тъп пий си лекарството бе

малее, колко си умен, като на прасето на снимката опашката. Смени дилъра, не хапчетата

И най напред срещу ТЕБЕ за оклеветяване?

Прав е човека. Баща му като употребява, сина не пада по-далече от дървото си. Посегнало е и детето, затова татенцето си е косвен извършител. Нима защитавате наркотрафикантите и твърдите, че не те убиват децата ви?

и румънска прокуратура- а не прокурорите да се правят на адвокати...

Граждани, кажете как да свикаме Независим Народен Съд? Свиквам Народен Съд и Народна Армия за въдворяване на подсъдимите и защита на Независимият Народен Съд от посегателствата на управляващата мафия. Трябва ни оръжие за тази Армия и широк терен за провеждане на съдебните заседания! За изпълнение на присъдите не е нужно много - електрически стълбове и въжета/кабели/щепсели и контакти ще намерим лесно. Ако трябва в бъчва с вода ще ги давим, за да пестим оловото.

и кой да ти вярва? Ами ако аз свикам друг Народен съд? Ще си ги мериме ли?

И какво ще решава твоя "народен" съд? Народен Съд означава Народът да съди! Аз може дори да не присъствам, нали? Може да съм сред съдебните заседатели. А твоя "народен съд" корпорация ли ще бъде?

Свикваш народен съд в който, глав. съдия ще бъде, съдия, ЛИНЧ!!! А той съди, според настроението си и джоба си!

Няма да има главен съдия, а широк съдебен състав и делата ще са публични.

Ти пък - полезно. Моли се поне да не вреди!

И румънски главен прокурор....

Цацка , освен да вземеш да стигнеш и до просветлението , че в България мафията си има и прокуратура освен държава . Те двете неща са взаимо свързани и се предпоставят всъщност.

КАТО ЧЕТЕ ЧОВЕК ЗАГЛАВИЕТО СЕ ЧУДИ - ДА СЕ СМЕЕ И ИЛИ ДА ПЛАЧЕ... ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ НА ТАЗИ ТОРБА С ЛАЙНА ЩЕ Й ТРЯБВА БОЖИ СЪД! НО ВСЕКИ СИ НАМИРА МАЙСТОРА - РАНО ИЛИ КЪСНО. ТА ТОЙ ОТСЕГА Е НАКАЗАН- С ТОВА ТЕГЛО- НО ДАЛИ ГО ОСЪЗНАВА?!

Кръфтъ, на Цацътъ, вечи капи от устътъ! Тая кървожаднъ рибъ иска да хипи , по гъзъ И, от там обвиняемиъ дъ си умиръ от Кръвозагубъ Хорътъ и съдъ, в квърталъ Коматьово, те съ отървахъ Но, за беда, на Софиянци, Цв.Цв, ТОЧНО там я зариби Да служи и да хапи, който Н.ПР. с Два манда, Й кажи. съ отърва,

Хи-хи..., яко!

СГС оправда Христо Бисеров! Александър Томов беше оправдан! Мария Мургина оправдана! Веселин Георгиев оправдан! Цветан Цветанов оправдан! Братя Маргини оправдани! Венцислав Върбанов оправдан и той! Златомир Иванов - Баретата оправдан! Николай Цонев - познахте и той оправдан! Обвинените по САПАРД - и те оправдани! Николай Методиев - Пилето заедно с 18 други - и те оправдани! Емилия Масларова - и нея е оправдаха! Божидар Нанев - оправдан! Цветелин Кънчев - оправдан! Братя Галеви - избягаха! Осъдените за убийството на Стоян Балтов - избягаха! Калин Тихолов? Петко Арнаудов? Бюрхан Абазов? Юнал Тасим? Делото Костинброд? Бившия главен прокурор го издирваха за убийство??? Цацаров задкулисни срещи с Делян Пеевски..... Онзи Черния и той.... Еми има нещо сбъркано определено!!! От мене да го знаете!

Даааа, когато фактите говорят, и боговете мълчат.

Вальо Топлото - оправдан! Евелин Банев - Брендо - оправдан! Окръжния прокурор на Плевен Иво Радев - поредния оправдан! Димитар Аврамов - и него го оправдаха! Йоско - оправдан! Мирослав Найденов - хайде и той оправдан!

Това малко ми прилича на зарята в памет на загиналите знайни и незнайни, само, че тук вместо да загинат за народа и свободата, смучат и унищожават физически и психически народа , т.е геноцид

Пародия

Хахаха... Не са загинали - живи са си и добре си живеят :).... Живо доказателство за импотентността на българската прокуратура!!!

А Тошко Колев питаше, кога ще ги стигнем американците. Ех години години. Това е братя и сестри. Събирайте си парички защото и здравната каса вече фалира с 60 милиона и няма да има социални погребения по здравна каса.

Що ли , а Цацаруга ?!По открито самопризнание в некадърност и подкупност просто не мога да си представя.

Dimi

С некадърни прокурори като Цацаров без значение какъв е съда 2/3 от обвинените ще бъдат пускани на свобода... На крив прокурор (Цацаров) все съда му е виновен...

БРАВО НА ЦАЦАРОВ,ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА!С ЕДНА ДУМА НАШИЯТ СЪД ЗА НИЩО НЕ СТАВА!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е И ЗА ТЕЗИ:СЪДИИ,ПРОКУРОРИ,НАРОДА ДА ГИ ИЗБИРААААААА!!!!!!!!

цацаров, да си чул някой да хвали гръмко румънския съд? ХВАЛЯТ румънската прокуратура!!! ЗАЩОТО нейната работа е свършена и за съда няма къде да мърда. ВСИЧКО е налично и оттам НЯМА как да криеш доказателства. Влезе ли в съда делото и представените доказателства се гледат и четат от купища хора. Как по-точно ще ги унищожат?!

Dimi

То това е рецептата - силна прокуратура и публичност на делата... ама за Цацата това не е изгодно, как ще цоца парички от рушвети за да се угоява...

да, ама и румънска прокуратура!

Koга ще стигнем Румъния, Цаца?

В Румъния не само имат съдебна система и МВР,Здравеопазването им пак ни беше за пример,ама кой да вземе нещо готово и да го приложи тук.Няма как да стане,защото вече престъпниците са повече от нормалните хора.А тези престъпници са във властта имат натрупани много пари ,а парите излиза ,че са всичко тук.

Само нашата прокуратура така работи!

генералите от ДС с техните зетове командват мафията политиците и икономиката, как си го предствяте този шишко да дръзне да съди господарите си

Цацараторе, кога ще вкараш в затвора ЕРПтата, ТоплоФЪК, Борисов, Пръмова, Паси, Софиянски, Вагинин, Сатанишев, Цветанов, Фандъкова, Бъчварова, Митова, Близашка, Теменуга, Дончев, Добрев, Пашата, Доктора, Е. Хърсев, Спас Русев, Москов, Московски, Ненчев, Местан, и други за национално предателство??????? Ако "Слънчев Бряг е държава в държавата", то подкупатурата каква държава е? Подкупатурата е или държава в държавата България или е държава в държавата Слънчев Бряг! Настоявам да получа отговори! Иначе ставам държава и аз и ще обява свещена освободителна война на всичките ви фашистки държави!

,...БАЙ ТОШОООО? Много некадърни управници се навъдиА.

Бай ти Тошо цървула е ясно къде е. Ако толкова много ти липсва, има начини сам да отидеш при него...

Никой не взема насериозно българския съд. Просто трябва да платиш. С полицията е по-евтино. Кочина се нарича това

Та вие освен оправдателни присъди ,други издали ли сте?Никой вече не ви вярва,защото ако днес пишат ,че някой голям крадец е осъден,утре ще прочетем че е оправдан.Ето това е вашта съдебна система която вие ръководите.За" кокошка няма прошка,за милиони няма закони"

За Бедняка няма прошка, но, за дебело-гъзите Гробари, и, за техните Полюции се коват Специялни закони, т.е. нищо не ги лови, ако служат вярно, ако стрелят и убиват на месо!

работите бе! Следователката по делото на вальо-топлото си купи 5-стаен апартамент в "Лозенец"!!! И всичките й колеги ЗНАЯТ КАК!

....и Румънска полиция и тн,с Румъния влезна ме заедно в ЕС а там 2 пъти вдигнаха реално доходите на хората и държавата им върви напред а ни я все потъваме,срам ме е....

Сотир Стефанов Цацаров учи в Езикова гимназия "Пловдив" и право в Юридическия факултет на Софийския университет. Член на БКП в казармата още преди да започне обучението си по право университета

Този лъже! КАК няма да са много като подопечните му не събират, крият, унищожават или продават доказателствата. Какво вкарва в съда никой не знае, а съдът да се чуди какво да прави с глупостите му! Много е лесно да си прехвърлят вината като не се вижда как си си свършил работата, а решението на съда се коментира и показва на всички. КАК да осъдиш някого бе, некадърнико продажен?! И моля, не трийте поста, защото обиждам прокуратурата, тъй като в същото време оневинявам съда в цитираните от този дела!!! Двете институции са СВЪРЗАНИ и едната, като не си върши работата, другата какво да прави?