Съдът: За ”Килърите” не може по-леко наказание от доживот

Върховният касационен съд оповести мотивите си за доживотните присъди на Петър Стоянов-Сумиста, Георги Вълев и Васил Костов-Кеца от бандата на "Килърите".

Обратно в новината

Коментари - Съдът: За ”Килърите” не може по-леко наказание от доживот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пешо сумиста беше съветник на Гоце, а Трактора на Станишко. Пешо сумиста отдавна трябваше да се е разкази и да каже кои са поръчителите, чиито мокри поръчки са изпълнявали. Но изборът си е негов! Гущерът си откъсна опашката...

Дачков е един от най-изявените поръчкови и обслужващи журналисти в България! Всичко ще ти публикува и ще ти обясни в твоя полза ако си платиш! Всичко! Ако си платиш ще ти докаже и че е жена самия той!

А може ли парите които ще трябва да платим след Страсбург да ги платят поръчителите, разследващите и съдиите по това дело където дори не се познават помежду си една част в тази ''опг''...

ти братовчед на някой от осъдените ли си, бе гнидо? да гният до живот тия изроди!

Май в затвора добре ги хранят и то с нашите пари ?

ти пък си намерил на кой да четеш и вярваш. Тая шия на Дачков, не е от туршия.

Питам СЪД и ПРОКУРАТУРА Ром който -първо изнасилва второ убива и трето мародерства КАКВА ПРИСЪДА ТРЯБВА да ИМА и всичко това е организирано

повярвахте,че това ще се случи.Много сте наивни.Всичко това е проформа.

Вече се е случило. Пък нека е проформа за теб. Когато съдът си свършва работата, при толкова други снизходителни присъди, си е за отбелязване новината.

Няма проформа след последната инстанция бай Уй!:) Ще лежат до гроб! А не могат и да възират като Галеви щото са си в кауша отдавна:)))

ама защо за други умишлени убийци се лигавите?

Малее - най накрая да осъдят някой за това което е извършил и да го накажат съразмерно. Направо не е за вярване!

"Сумиста" номиниран ли е за човек на годината на бхк!?

Не е, но ако в затвора прояви признаци на разкаяние (в което се съмнявам) и допринесе с нещо за опазване на правата на човека, тогава защо не? Сега сведущ ли си или вродената ти тъпата не ти дава да проумееш?

Ти явно си от обратната, огледална вселена.