Коментари - Оправдаха подсъдимите за убийството на Бай Миле | dnes.dir.bg
назад

Оправдаха подсъдимите за убийството на Бай Миле

Състав на Софийски градски съд призна за невинни четиримата подсъдими за убийството на Милчо Бонев - бай Миле и петима от охранителите му на 30 юли 2004 година в ресторант-градина „Славия” в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Оправдаха подсъдимите за убийството на Бай Миле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е това е българският съд - корумпиран, подкупен и платен!!!!!! България на практика няма действащ съд - за какви доказателства говорят и с какви глупости ни занимават... Та тези са супердоказаните убийци, в т.ч. и с дадени данни от ЦРУ на САЩ!!!!!! Е сега как да не каже американския посланик Уоърлик, че съдебната ни система е корумпирана и подкупна?!?!?! Трябва да си направим ние нов отделен Граждански съд и да почнем да съдим - първи в затвора ще вкараме такива подкупни съдии, пък после другите...

Да, схванах посоката на високоинтелектулните ти мисли, бих могла дори да добавя, че за да се осъзнае цялата сложност на положението, в което се намират съдиите с тези объркани доказателства, би трябвало също така да се погледнат техните палати, басейни, шадравани, барбекюта и зимни градини, както в страната, така и в съседни държави, и това без съмнение би ни изяснило тежестта, сложността, направо невъзможността, тези прекрасни хора, които периодически биват регистрирани в полицията за хулиганства, наркотици - пренос и превоз, покупко-продажби на жени, оръжия и каквото се сетиш, да се окажат зад решетките! Това би било пагубно за просперитета на честния частен съд - просто би прекратило непресъхващия поток от блага, който в момента, вече 22 г., тече към всеки един магистрат! Което в никакъв случай не бива да се допуска! И то не се допуска, измислените закони точно за това са измислени - да осигурят непресъхващия поток, а не имагинерните амбиции на някакви прошляци да гледат престъпниците в затвора! Cheers!

Ама, Авророче, ти да не си влюбена в бб

Какво е виновен съдът само не мога да разбера, като ченгетата не са намерили толкова години годни доказателства...

Тогава, когато се случи това убийство, ченгетата бяха ръководени от един смешник за министър, и по принцип не търсеха никакви доказателства, а напротив - прикриваха ги, ако случайно някакво особено ярко доказателство им се набуташе в ръцете, губеха ги, пращаха разни проби за изследвания по лаборатории, губеха резултати ... Не един комплект дрехи на убити и на убийци, както и документи, и всичко останало, се "изгубиха" още преди години, а сега какво да прави полицията - девет години след едно убийство трудно може да се открие ново доказателство! Свидетели бяха убивани и сплашвани, децата им, семействата. Какво очаквате сега по тези дела - каквото е събрано и не е загубено, отива в съда, но явно не е достатъчно. То за антибългарския антисъд никога няма достатъчни и годни доказателства.

Браво на СГС начело с "порицания" си шеф- незаменимата Вл.Янева!

Браво на софийския градски съд браво ! Ама те ще почнат и по вас да стрелят съдии скапани .

Очевидно е, че чрез това решение на съда, както и много други оправдателни присъди става ясно, че по-голяма част от убийствата в БГ се извършват от марсианци.

E НЕМА ТАКАВА държава

По добре, че са ги пуснали... другата страна ще ги ликвидира до 1 година! Дано покрай тях не убият някой невинен!

Ми като нямаш толкова години някой да ги ликвидира сега те ще ликвидират още хора. Няма начин тези пари където са ги дали за свободата си трябва да ги набавят от някъде. Сега очакваме съдиката с да се здобие с нов апартамен и го дава под наем или да почне да пътува на екскурзия както имаше вече такъв случай.

Mmogo si prava,taka e

Както винаги безупречната ни съдебна система отново дава резултат :))) Поредния качествен съдия !!! И после съдиите се оплакват, че сме ги обвинявали неоснователно. Че да започнат да си вършат работата...

И какво ви е виновна съдебната система като няма едно годно доказателство за толкова години?? Ами хайде по някаква си снимка на която нищо не е като хората да ви обвинят че сте вие и тогава какво ще кажете...

Аз защо съм останал с впечатлението, че убийците бяха преоблечени като попове, а тук пише, че били дегезирани като спецполицай. Или бъркам, и става дума за друго от показните убийства.

бъркаш се, поповете са друг случай

Бъркаш. Ония поповете гръмнаха един от хората на Златко баретата в хотел Амбасадор на Симеоновско шосе.

е смисълът на твоя пост не можах да го открия...какво точно казваш?? Мечташ за живот в дивият запад, където саморазправата е метод за решаване на проблеми или? нали сме се разбрали, че живеем в гражданско организирано общество и би трябвало съда да е инстанцията, която да отсъжда когато има спорове....без да коментирам присъдата, от 2004 до 2011 е срок малко преувеличен за решаване на дела...както се казва бавно правосъдие е липса на правосъдие...

Хмм, тази съдийка нещо се е активизирала откак решиха да я наказват за безрезултатност.

Доказателства трябва да има за да бъде осъден , който и да е бил и те трябва да са безспорни! Останалото е произвол, полицейщина и държавна агресия! Струва ми се , че полицията нарочно не представя или унищожава някой доказателства, така тя си е свършила работата , заловила е престъпника но съдът не го е осъдил! Аз също искам виновниците да си понесат наказанията и то строго!

Напълно подкрепям! Просто МВР не си вършат работата. Съдиите били виновни, е да обаче ако няма надлежно събрани доказателства няма нищо. Съдии, адвокати, прокурори ако са съвестни работят по предварително заложен " сценарии" наречен Закон.

Много смело изказване... А кой определя дали доказателството е годно или не? Не са ли точно съдиите?

Дир, пак ли спряхте коментарите, да не ви издърпаха ушенцата

Предлагам да се узаконят подкупите на съдиите. Тази власт е независима, така че няма страшно. След което още в началото на даден процес съответните страни дават своите оферти. Съдиите да имат една седмица за размисъл кое предложение да приемат. Да обяват своето решение, да вземат съответните пари, да си платят данъците и да минат на следващото дело. Какви са ползите: 1. няма отлагани дела - всичко свършва още в началото; 2. системата ще е напълно прозрачна; 3. няма да се харчат грешни пари за разследване, експертизи и други съдебни разходи; 4. Слабите, бедните и подобни хора ще се откажат да водят дела. Те така или иначе губят, поне няма да ги унижават допълнително. Все ползи. А може и някой и друг щат да се закрие. Т.е. още ползи.

подкрепям, много е умно това- браво за идеята, но си мисля, че тогава ще намерят начин да взимат и от двете страни -кой колкото даде!!! ами така де -няма да го оставят оня дето има по-малко да се измъчва, че не са му стигнали- ще го уважат и него- и от него ще вземат, затова по- ми допада идеятя по-долу за затвор за всички съдии и адвокати без съдр направо всички в затвора!

Някой да е изненадан от соломоновското решение на съдия Крънчева?

Всички коментари надолу съм сигурен, че са направени от хора които със същия плам плюят и по Бойко. Демек хора мразещи всичко и всеки. Но това да голяма степен си е българска черта, за което им е простено. Та уважаеми господа плювачи, нека направим така, да дадем по един автомат на близките на Бай Миле и да им кажем - ето ви ги арестуваните от полицията, стреляйте ако смятате че те са убийците. Как мислите ще постъпят те? Или как бихте постъпили ВИЕ? Друго си е да плюеш по съда от форумите. Някак си по-възвишен се чувстваш и комплексите ти избледняват.

Все ми е едно на ум-защо са го заобикаляли 5 биячи,ако няма за какво да го трепят

Аз ако бях на мястото на норвежеца, нищо друго нямаше да искам! Само едно-да ме съди многооважавания български съд! На първа, втора, трета........десета инстанция, но само да е български съд!

И МВР което да събере неопровержими доказателства. Само показни акции и подслушване. Това да не е спортен празник.Да ни е честит Цецко

Ами това е по твое време.Личи си колко сте работили и колко сте били корумпирани!!!

Не само трябва да бъдат оправдани, а и наградени!

всички съдии са за затвора, за компания да им пратим адвокатите!!! без съд и присъди- да влязат в съда полицията и военните и да ги натикат направо всичките в затворите - все има за какво!!!

Не бяха ли над 120 показните убийства по времето на правителството на НДСВ? За тогавашната полиция не говоря, тя няма как да е имала недостатъци в работата си, като се има предвид, че тогавашния главен секретар на МВР беше непогрешим. Само не е ясно колко от тези случаи въобще стигнаха до съдебната зала. Това обаче е дребнаво заяждане, с което не съм съгласен.

Антибългарският антисъд за кой ли път ни сервира една банда престъпници - чисти като сълза, невинни, прекрасни и чудесни, готови да убиват и да плащат, и така до края на света! Престъпници от всички страни - идвайте в България да видите що е то "правосъдие" - няма виновни, няма доказателства, няма очевидци /дори и да има, тях ги зачистват в хода на процеса/, няма никакъв начин някой да бъде осъден! Ако случайно попадне в затвор, значи е малоумник, който не е чувал за Марковски или просто желае да прекара зимата на топло и с редовна храна!

Съществува един законов постулат в правото - всеки е невинен до доказване на противното.Чети малко повече и се образовай преди да правиш изказвания, обратното - тоест - всеки е виновен до доказване на противното явно се харесва като ситуация на цървулите, но не им минава номера.

И на Цецко, и на Цецко. Да не го слагаме към цървулите. Ще се възгордее.

мадам ти какво искаш да кажеш или мисля ,че си малко от тия ъпи мърви дето те разкарват на там насам и си пиеш кафето и си мислиш ,че всичко е ок.(да не те питам по сериозни неща ) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

A дали случайно си пропуснала да кажеш нещо за калпавите следователи и полицаи, които не са си свършили работата, и не са събрали достатъчно годни доказателства ПРЕДИ да дойде ред на съда, или си го направила съвсем тенденциозно? Или пък от незнание и непознаване на наказателния процес? Ама верно си мнооого куха хралупа! :)

И като си помислиш че цяла бутилка не били видели в кола. Представяш ли си какво разследване е било. То тя колата 10 декара шубраци, как ще намериш бутилка в нея. Абсурд ;-)

Кое те кара да мислиш, че подсъдимите са виновни? Или по-скоро - мислиш ли по този въпрос? Защо според теб полицията не разкри останалите 120 поръчкови убийства от времето, когато главен секретар беше Бойко Борисов. Дали защото никой не е искал да ги разкрие или защото прикриването на следите е извършено професионално. По правило малкото обвинения за такива престъпления, влизащи в съда, се основават изключително на косвени доказателства. А с косвени доказателства е дяволски трудно да се постигне възприетия в България и във всяка друга цивилизована държава стандарт за доказване на наказателното обвинение. Надявам се, известно ти е, че и при най-малкото разумно съмнение съдът е длъжен да постанови оправдателна присъда. Намесването на политика в конкретно наказателно дело само усложнява и без това трудната работа на разследващите, прокурора и съда. Затова не вярвай на простите обяснения за сложните неща.

Аврор, ти Аврора ли? Ако е така се учудвам на поста ти? Не пасва на профила ти ;-)

Аврорке пак ли си в абстиненция? Бегом бързо до аптеката. А да, и да не забравиш да смениш плочата на грамофона, този репертоар вече го знаем, искаме нови елементи в шоупрограмата ти :D

и нашата прокуратура и сега и преди. Две на кръст годни доказателства не може да съберат. Работят под политически натиск и са некъдърни.

браво това само може да се случи в балгаря оправдани и чисти душички обитя си е обит и тези са невинини ебати и системата ебати и спарливоста *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е*ати и правописа ... проблемът е че хора с такъв правопис (и с 99,99% вероятност - с такова интелектуално ниво) си позволяват да коментират съдебни решения базирани на абсолютно неясни и неизвестни за тях факти !!!

Ако и полицаите и разследващи органи, които са "събирали" доказателствата са умни и грамотни колкото теб (факт при 95% от тях), хич не се чуди защо съдът е издал оправдателни присъди. :-)

Браво на българският съд!!! Сега да идва и атентаторът от Норвегия да го съдят в България ако иска да е на свобода....

Не оспорвам корумпираността на съда, но забележи единият от аргументите - липса на доказателства. Това не е ли камък в градината на полиция и следствие?

..ама норвежките прокурори дали ще представят калпави доказателства?

Едва ли ще иска, дори и да го оправдаят, защото килията в която пребивава в Норвегия е с вана, плосък телевизор и интернет. Слушай новините и се учи как е по света и как полицията и съда там си вършат рабоатат.

Че защо му е на норвежкия атентатор да идва в България. Кой е луд да бяга от 21 години максимално наказание лишаване от свобода с възможност за предсрочно освобождаване след 10-тата година. При това в луксозен затвор, с пълноценна храна, фитнес салон и богата библиотека.