Намалиха присъдата на Баретата заради атентата срещу него

Софийският апелативен съд намали присъдата на Златомир Иванов - Баретата от 8 години затвор на 6 години и половина лишаване от свобода.

Обратно в новината

Коментари - Намалиха присъдата на Баретата заради атентата срещу него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а сега де-и какво има общо едното с другото...че той може сам да си го е поръчал-докато са подсъдими все едни болнави-и като излязат пак почват да вършеят....

Той Баретко като се влоши още малко даже и в затвора няма да влезе за излежаване на присъда, абе както братята Маргини. Те докато бяха подсъдими се напикаваха, едвам се влачеха с бастуни и като си платиха , за да ги оправдаят ...ГРЕЙНАХА и оздравяха на бърза ръка. УРА ЗА БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ !!!!

Ако го бяха гръмнали, нямаше изобщо да "лежи"!!!

Ако лежеше нямаше изобщо да го гръмнат.

Поетът го е казал: Не Народ, а Мърша! Какво повече може да се добави?!

Поздравления. Нищо вече не може да ни изненадо от към съда. Там се творят велики хуманитарни дела. Косъм не трябва да пада от главите на главорезите. Браво.

Много се церемонят с него, но това не ме учудва, за знаковите престъпници винаги има нещо "смекчаващо", болни зъбки, лошо здраве и разни там глупости. Те имат права всякакви, но техните жертви никакви.Особености на българската правосъдна система.

Аз мисля ,че много се церемонят с нас Мак.Направо да вземат да го освободят ли от останалте години ??? Правосъдието е мърша в България и то вони.Зорлен ни правят на будали."ИМАЛ БИЛ ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ" Абе кретени с кретени наказанието не трябва да се вкияее от добро поведение а за минали извършени деяния бе уродиииии.

По Оруел в близко време ще наказват хората с будна съвест, които припомнят някой истини на властниците, вместо престъпниците. Тенденциите са ясни Спомнете си закона за банките взет под пара.

Добре де,отнесох му тестисите:))) Накърнявам доброто име на престъпник??????????? Май сте от една кочина.

Странно защо направо не го пуснат? Всеки знае, че съдебната ни система е в услуга на престъпниците.

Започва се с НАМАЛЯВАНЕ И СЕ СВЪРШВА СЪС ---СПОРАЗУМЕНИЕ и ИЗВИНЕНИЕ... КОГА ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ ???

.. смекчаващи вината обстоятелства - добри характеристични данни на Баретата, чисто съдебно минало ... наздраве др. съдии - харчете си заслужените пари на воля!

Нямам нищо против делата против наркодилърите да се прекратяват след изстрел в челото на подсъдимия. Как може смъртната присъда да не е хуманна, а да убиват децата ти с дрога да е хуманно..? За тежки престъпления срещу деца и за наркоразпространение трябва да има смъртна присъда, изпълнявана публично.

ей така си ги стреляте в ЦКто, почти като едното време... всеки сам взима решенията, природата селектира от кое няма нужда. който допусне да се погуби от глупост няма място в бъдещето и това е доказано по безспорен начин от историята и еволюцията. Така, че тук сбъркахте двата щата, уважаема "другарко" :/

Най-честно и почтено ще бъде ако магистратите си обявят публично тарифите за подкупите. Така всеки ще знае срещу колко пари ще му намалят присъдата или ще го освободят.

За първи път чувам за такава практика - вместо да накажат хората, които уж са трябвали да го охраняват, като подсъдим - те намалят неговата присъда?! ААА стига вееее......