Баретата окончателно осъден, но не е ясно влиза ли в затвора

Златомир Иванов-Баретата е окончателно осъден на 6 години и половина затвор за ръководене на организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Баретата окончателно осъден, но не е ясно влиза ли в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокуратура съдебна система, мафиоти, бандюги и долна олигархия дружно и рамо до рама твърдо вървят към демокрацията. Прави се всичко само и само да е изчезне "келепирът". Като се почне от министри до редови полицай. И новия съдебен закон пак ще си пази престъпниците. Ще си патят "кокошкарите"

Изтърпял си е присъдата в къщи. По-голямото наказание е бил атентатът. Ако беше в затвора, нямаше да стане на решето. Закона не важи за полицаи и мафиоти, а когато си полицай-мафиот, тогава надомната работа ти се приспада от облекчената присъда. Някои хора ги наказват по-строго за пътни нарушения.

Осъден, ама не било ясно дали влиза в затвора. Как да не е ясно - ясно е, че не влиза при никакви присъди и обстоятелства, като всички български престъпници.

е един -куршум за опит за бягство при ареста и точка по въпроса !!!! Е , съдиите ще са с по ниски доходи , но те ще компенсират от други .

Кого лъжете,бе? Бил в затвора 5 години?! Беше си през 80% от времето в домашен арест, с всичките удобства на хубавото му жилище, чак с голям фитнес. Повечето хора ще мечтаят да му излежат присъдата,ако са в такива условия.

Опит за убийство на мутра - какъв лош край на едно добро начало. Моля, решилите се или спазарилите такива дейности, да подхождат със съответната подготовка и да влагат повече старание. Цял народ на вазе гледа!

няма значение, важно е, че са хванали кой е преписвал на матурите и сега е в затвора. как може да сравняваш двете престъпления ? да преписваш е къде - къде по страшно.

Не мога да разбера , кого защитава съдебнота система ОБЩЕСТВОТО или ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ???????????????

Аз пък не мога от тази система да разбера, кой аджиба е престъпник.

Докато течеше делото реално лежа в затвора 2 години между 2009 и 2011, после беше под домашен арест и до момента. Според закона 2 дни домашен се считат за 1 ден лишаване от свобода при изчисляване на присъдата, така че би трябвало да лежи ефективно още 2 години. Дали ще стане е друг въпрос обаче :))))

Това ли са резултатите от съдебната реформа ? Честито на печелившите !!!!!

Тцтц. Оня парцал Митьо Очите, дето "лежа" две години с излизане когато си поиска, сега да вземе да осъди държавата и великия й народ за дискриминация, че колегата му Златко няма изобщо да влиза в затвор.

Дир-е, в това жалко, бледо подобие на "държава", всичко е ясно....

6 години за "ръководене на организирана престъпна група за разпространение на наркотици", а в някои държави разстрелват за мноого по-малко. Смотана държава, смотана прокуратура, смотан съд, корумпирани и бездушни държавни служители.

Че и домашния арест му се приравнява с ефективно лежане в затвора!?! Няма ли и да му платят храната през това време

няма да му платят храната за да може после да ни осъди в Страсбург за нехуманно отношеие и причинено трайно влошаване на здравословното състояние....разбира се накрая всички ние ще платим масрафа му барабар с всички лихви и компенсации....това се нарича демокрация по нашенски

Такива не влизат в БГ затвор.Ама наистина в затвор.ЩотУУУУ ако си отвори устенцата сладки,да вземе да разкаже кой и как създаде мутрите,как търговията с дрога от кинтекс беше "поверене" на мутрите,които през мутреската калкаджиева са на директно подчинение ма баш "модистката" жени живкова...Хаха.И тогава кво правим.Че те мутрите са един от жалоните на проекта "мирен преход на БГ ....",замислен и осъществен в цк на бкп и то дооооста преди 89г бе.

Такива бушони като него едва ли знаят чии точно креатури са. Тези за които говориш са далеч зад граница- обикновено в Швейцария или Австрия откъдето ни гледат с насмешка и си играят като с мишки

не е ясно дали ще лежи?

Защо да лежи? Толкова много неосъдени,доказано невинни/Батко,Софиянски.Бисери........./.Стига му,че е осъден

Юнашко племе! Гордейте се, българи!

Добре, че не са го хванали с 2 цигари марихуана и съдът не е решил да прилага цялата тежест на закона, че тогава 12 годинки (2*6) не му мърдат. Ма то организирана престъпна група за мокри поръчки и разпространение на наркотици е нещо далеч по-дребно от цигарка.

ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ , ЧЕ Е ИЗТЪРПЯЛ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО Е ОСЪДЕН ! СМЕШНА РАБОТА , А НИЕ КОИТО СМЕ ПОД "ДОМАШЕН АРЕСТ " БЕЗ ПРИСЪДА КВО ПРАИМ , А ?

ПОРЕДНАТА ПАРОДИЯ .

pompai

Сега ,Баретата и да осъди България в Страсбург и шоуто е пълно.

Отива при Глеви и Брендо. Ко да праи тука?