ВКС потвърди по-ниската присъда на шофьора, убил 2 деца

Върховният касационен съд потвърди присъдата от 6 г. и 6 месеца затвор на Филип Михайлов, който преди 2 години прегази и уби две деца край село Лесидрен.

Обратно в новината

Коментари - ВКС потвърди по-ниската присъда на шофьора, убил 2 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинската ми история на живота: Здравейте, аз съм Мария по име, искам светът да знае за велик играч на правописа, който не се грижи за службата си да помага и той е най-великият, когото съм виждал, моето свидетелство върви по този начин, съпругът ми ме напусна след 9 години на брака, защото не бях в състояние да имам дете и отидох да бъда с друга жена и аз страдах, докато не говорех за рекламата на д-р Огъндъл в интернет, веднага се свързах с него, след магията му, която ме изненада, връщай моя съпруг към мен, който си замине за 9 години само за 24 часа и съпругът ми ме моли да му простя, наистина си велик човек д-р Огъндел, този човек има властта на всякакъв вид проблем в живота, аз също ще отидете на Радиостанцията, за да споделите моето свидетелство, защото обещах да информирам света за добрата му работа, защото тези от вас, които имат нужда от помощ тук, са неговите координати. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Viber номер: +27638836445. Whats-app Брой: +2349065101630.

Това е България - на по 3 години и 3 месеца се оценява живота на тези деца! Почернени са семействата на тези деца, а този цигански циганин-мръсен, неугледен и смърдящ, ще излезе след 3 години за "добро поведение"...Това се случва по нашите географски ширини, назовавани България...Докога?!

... какво се взема предвид като умишлено, а тук има умишлено неспазване на закона, защото няма разрешена скорост на движение над 70 км/ч., да не говорим около и в населени места. Не е ли ясно защо е ограничението и от там всяко умишлено нарушение на това ограничение всъщност води до умишлени последствия.

Твърдението че се е Движил със " 122,4 км/ч " е АБСИЮТНО НЕВЕРНО и ГЛУПОСТ.!!! НЕ САЩЕСТВУВА Програма по която да се определи за минало време скоростта на Леки автомобил !!! Всякакви опити за това дават ГРЕШКИ на 10% !!! Така че Това основание за Наказанието му е ГРЕШКА !!!

Само Ердоганя ще ви оправи,българска гнусна смет.Вие не заслужавате да имате държава,импотентни птки.

Дано има господ и някой лумпен като този сгази блиски на тез съдии, да видим тогава как ще раздават правосъдие.

Дааааа, средно по 3г и 3 месеца за дете, а от една друга статия в дира научих, че за търговия, не убйство, на защитени животни се дават 5 години затвор. ама си имаме една държава за чудо и приказ.

am shto taka oprostihte na mangoto tez godini i kak razbrahte che bilo neumishleno

Много са му дави. Трябваше да го пуснат, за да могат бащите на децата да го обесят на първото дърво. Освен ако не решат да го одерат жив.

заради такива съдии, които намаляват наказанията, някои се мислят за богопомазани. Помните ли случая Ставийски? Помните ли на колко го осъдиха? А помните ли случая с шофьора дето се блъдна и уби Кембъла. Пет години затвор. Аршина за едно и също провинение е различен. За това Господа депутати има да си блъскате главите със закона за движението и още милион пъти да го променяте. То ако погледнете май че иброяването на промените в началото са повече от алинеите в закона.

НЕ СЕ УЧУДВАМ!! Цензурата на дир ми затри поста!! Защо бе господа?? Дали има нещо невярно в това което съм споделил???

Припомнете си децата, които уби този .... - прекрасни български деца с мечти и надежди за бъдещето... Даровити деца... Оставихме това нищо да ги убие...

За 6 г. с удоволствие бих блъснал с кола съдиите издали тази смешна присъда на този циганин!

Подкрепям ! Ама с валяк и мнооооого бавно ... Към магистралките бих добавил и айдукатите на ароматния коняк . Пък за последното имам готова програма - поне 24 часова .

:`(

Съд за съдиите!

НЕ ! Публичен линч от жертвите на кривосъдието в страната . Около 2-3 милиона ...

Шест години за двоен убиец??? И това се нарича "правосъдие"!!!

Нямам дума !! Да Ви ева държавата и съдиите също !

Много са го осъдили.Прави са румънците.Трябва чистка в съдебната система и тогава нещата ще тръгнат.В затвора ще бъдат всички които докараха страната до това положение.Закона ще е еднакъв за всички.

Раздвоен съм кого повече ми се ще да заколя - мръсен мангал, или изкъпан съдия?

Скандално ниска присъда! Има ли право в България? Убил две деца и трето направил на пихтия. Най-малко 25 години - ако искаме нагли богаташчета (с Ауди) да спрат да убиват невинни хора.

Шило

Хубаво, наругахме и този и съда, сега по-безопасно ли е по улиците? Що веднъж не се отвори дискусия, какво трябва да стане, как да се повиши съзнанието на хората, че да не се стига дотук?

Българинът пък и циганите разбират само от железен ред и сурови наказания!!!! Но управлението се интересува само от къде може да открадне още един милиард.....

Ами дайте идея как да се повиши съзнанието. То лесно се приказва. Хайде, направете го - повишете съзнанието на невъзпитани хора, които не са научени да мислят за другите, да се запитват какво могат да им причинят.

Хора, които нямат съзнание, се превъзпитават с тояга. Като няма високи наказания, няма превенция и безобразията продължават.

ало...зелените ...за продажба на ,,костенурка,, пет години, за смърта на две деца и по малко...??? бхк-ато и те си имат ,,защитени,, видове...!!!

Мръсни, малоумни боклуци...Тоя боклук след 3 години ( за добро поведение) като излезе от затвора и направи същата поразия, но дано този път да им е на главите на тези тъпи съдии.

да погледнем реално на нещата... как може с 5 години стоене на затворено някой да ме компенсира че е прегазил детето ми поради неграмотност или от чиста простотия??? вардя го като излезе и го разтрелвам... след като за два живота дават 5 години за един ще е 2,5.... тъпаците сме ние че ги търпим тия..

8 години са прекалено много,но 5 са прекалено малко и за това 6 и половина години затвор за убийство на две деца заради шофиране с превишена скорост,да им ........ на съда. "Върховният касационен съд обаче отмени решението и го върна за ново разглеждане от друг състав" И вместо да остави първата присъда след отмяната на втора инстанция,ВКС решава че е най-добре всичко отначало да почне с нов състав.Добре че е по съкратената процедура,че иначе 20 години ще се води делото.

Когато бях на възрастта на тоя ,,хубосник",преди 30++годинки,се занимавах с автомобилен спорт. Пределно ми е ясно,какво изисква владеенето на кола при скорости над 100-120км/ч и то по такъв път! Истинско предизвикателство,за моя тогавашен опит от над 10 г.,спортни умения и к/ва,добре подготвена за съст.кола/макар и Лада/ и НАПЪЛНО ОБЕЗОПАСЕНО ТРАСЕ,БЕЗ НИКАКВО ДРУГО ДВИЖЕНИЕ ПО НЕГО! Не знам,тоя на какво е разчитал с над 20-год.си таралясник,че да кара /според Ав.ТЕ/с над 122/на практика и повече,НО деянието му е...ОПИТ ЗА УБИЙСТВО,който за СЪЖАЛЕНИЕ НЕ Е ОСТАНАЛ САМО ОПИТ,А ЧИСТО УБИЙСТВО НА ДВЕ И ТЕЖКО НАРАНЯВАНЕ НА НЯКОЛКО НЕПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА! Не съм юрист,но още при предевяване на обвинението,ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН ПО ЧЛ.... ,,УМИШЛЕННО УБИЙСТВО НА ЕДНО И ПОВЕЧЕ ЛИЦА И НАНСЯНЕ НА СТП НА ЕДНО И ПОВЕЧЕ ....НЕПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА..."! Мисля,че по тоя чл. НАКАЗАНИЕТО Е ОТ 15-20г. или...ДОЖИВОТ ! МИР на Душите на децата,Вечно угризение на СЪВЕСТТА на тези,които така са ,,ОЦЕНИЛИ" два прекършени,неосъществени МЛАДИ ЖИВОТА ! И съвет от чичо ви... НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА СЪСЪЕЗАТЕЛИ В НОРМАЛНОТО ПЪТНО ДВИЖЕНИЕ! Филмите и вдеоигрите да ЕДНО,реалността СЪВСЕМ ДРУГО! При неа НЯМА РЕСТАРТ !

Не е виновен "20-год. таралясник"! И аз карам такова Ауди - "железни" са! На магистралата 160-170 км ги набира, без и да се замисля, а за по вече - го щадя.. Виждал съм и Ауди 80 на по-вече от 1 000 000 км! Външно не му личи. Та, в повечето случаи , виновни са задкормилните устройства!

Шило

Каквото и наказание да му наложат, загиналите няма да бъдат върнати. На друго място е разковничето. Трябва да се отстранят причините и е наложително всички да го искат и да правят нещо в тази насока, а не да се коментира следствието- резултат и наказание. Съжалявам, не съм от общия хор да ругая съда, защото той правораздава в границите на закона, а апелът ми е насочен към всички. Да се променим, за да няма такива резултати.

Шило

А тази промяна я дължим заради паметта на загиналите.

Да се променим ???!!! или пък Циганите да станат съвестни, работливи, честни и примерни граждани !!! Не е утопия това - подигравка е!

а защо тия малоумници от министерства и президентство не му дадат направо и орден стара планина...всичко превърнаха в простотия и свинщина тия неграмотни некадърници , добрали се не знам как до власт и съд

Как точно да караш с 122км/ч е непредпазливост??

Ами неграмотен е , не познава цифрите.

В ЕПРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ СЪДЪТ Е НЕЗАВИСИМ - ЗАВИСИ САМО ОТ ПАРИТЕ КОИТО ЩЕ ПОЛУЧИ ОТ ПОДСЪДИМИЯ

Изроди са работещите в правораздаването и това е. Бащите да се захващат и да си търсят лично справедливостта от този нагъл мангал. Самоуправството е решението!

Ако го убият при саморазправа ще получат 20 години затвор. Няма справедливост на тоя свят. Само "Крумови" закони ще ни оправят в тая държава.

Нема такава държава! А пък Някой се изказа, че сме държава за пример.

За пример сме. На корупция и беззаконие.

Бравос, евала, машала, така се прави в Мутроландия!

Значи, убиеца е осъден на 6г(максимум) т.е.6 години страдане, А близките на децата ще страдат цял живот. И това ако е правораздаване. Съдиите трябва да се избират. И такива съдии да се изгонят от съдебната система даже и като адвокати. Ако бяха техни деца? И такива пак си вдигат заплатите. За коя ли година? Защо няма граждански съд да осъди съдиите?

по 3г и 3 м на човек. Че аз да взема да гътна Боко и Цецо, щом е такава работата...

ОТГОВОРНОСТТА ЗА СПРАВЕДЛИВОТО ИЗКУПЛЕНИЕ НА ГРЕХА ПАДА САМО И ЕДИНСТВЕННО ВЪРХУ БАЩИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ НА УБИЕЦА :))

Много тъжна новина. Това, ако се беше случило в САЩ, тоя от 2 години вече щеше да е кучка на някой наркопласьор във федерален затвор и то за цял живот.

при цялата безнадежност на ситуацията това остава единствена надежда-че орката отива при орките и ще бъде все пак кучка на наркопласьори, макар и за отвратително кратко време.

"Мачкайте, ние сме с вас!"

Само 6години за убити две деца и едно осакатено? И после- държавата била загрижена за децата.... повече явно е загрижена за престъпниците! Това да караш със 120км/ч си е направо престъпление и докато има такива смешни присъди и жени ще трепят полизаи на пътя с превишена скорост и после ще получава 3години условно нищо няма да се промени в поведението на шофьорите, т.е. да карат като обезумели простаци..... И само, за да не накжат някой келяв депутат на пъта тъпите управляващи не дават никакви права на полицайте ни... дай му право да бие, дай му право да глобява наред и за това да бъде поощрен, а не заплашен с изгонване и накрая ако някой го заплаши да използва пистолета си по предназначение... и нещата ще се оправят с магическа бързина, защото и цигани и българи... всички ще се насерат от страх!

ДА НАКАРА ТАКИВА ОТРЕПКИ САМИ ДА ИСКАТ ДЪЛГИ ПРИСЪДИ В ЗАТВОРА !!!! НО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ ! А ЗА ВМИРИСАНИТЕ СЪДИИ, - НЕКА ЗНАЯТ : ГОСПОД БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ !!!!

ПОТРЕСЕНА СЪМ ! ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА И ТО ВЕДНАГА! НЕ ТОЛКОВА ЗАРАДИ УБИТИТЕ ДЕЦА, А ЗАРАДИ ДРУГИТЕ ЖИЖИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ СПАСЕНИ ! Този маймун не ме интересува, не става дума за линя. Но не може така ! Тази присъда , казва: Давайте, карайте с колкото можете, ако стане нещо, ще минете леко ! Ужас.

ТЕЗИ СЪДИИ ЗАСЛУЖАВАТ ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ !!!! ОСКВЕРНИХА ПАМЕТТА НА ЗАГИНАЛИТЕ ДЕЧИЦА И СЕ ПОДИГРАХА С ЧУВСТВОТО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ, АБЕ ИЗПЛЮХА СЕ В ОЧИТЕ НА ХОРАРА !!! БЕСЕН СЪМ !!! ДА ИМ СЕ ВРЪЩА, МАМКА ИМ !!!!

Да наречем нещата със своите имена. Тове не е никаква присъда-на нормален език се нарича подигравка и унижение на народа.

Явно съда е решил с тази ниска присъда, че децата ще възкръснат! Та къде в решението е записано на коя дата трябва да възкръснат! Тези съдии са за разстрел!!! След като има смъртен случай и доказано виновен за това има само 2 присъди които могат да изразят коректно вината СМЪРТ (за жалост отменена) и ДОЖИВОТНА КАТОРГА (за жалост няма такава в България) всички други други не са достатъчно строги включително и ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР (с тази присъда само виновния ще лежи на плещите на честните българи данъкоплатци)

TIREX

мангала няма да лежи- то е ясно...

Не знам дали този примат осъзнава, че е в негов интерес да не излиза скоро от затвора .... Сигурен съм, че убитите деца имат бащи ....

Ти сещаш ли се за някой баща, който е убил убиеца на детето си? Аз не се сещам. Ще лежи малко, ще излезе и никой НИЩО няма да му направи.

С подобни лъжи журналистите явно в сговор насаждат омраза вътре в обществото. Човекът не е убил, в смисъла на умишлено престъпление. Причинил е катастрофа и смърт, но не умишлено. Затова е и такава присъдата. Войната по пътя, убийци и прочее - това са лъжи, които се тиражират от неинтелигентни хора, целят разделението на населението и неговото подчинение. Не е убиец човекът, а слаб шофьор, да престъпник. Но няма умисъл, това е важното, което се крие.

След като са лъжи! Защо децата са мъртви! Нима има разлика за родителите дали е умишлено или не, и в двата случая децата са мъртви! Този някой ден ще излезе от затвора, но кажете кога децата ще излязат от гроба живи и здрави!!!

Погледна ли да видиш с каква скорост се е движил тоя убиец!!! А ако застрелям утре детето ти, означава ли, че не съм убиец, а просто лош стрелец?!?

"Човекът не е убил, в смисъла на умишлено престъпление." ти кое точно наричаш Човек, бе, толераст гнусен???!!!