Върховният съд отказа да признае Вальо Топлото за невинен

Делото срещу бившия шеф на "Топлофикация-София" Валентин Димитров за длъжностно присвояване на 6 млн. лева, по което първо бе осъден на 14 години затвор, а после оправдан, беше върнато от Върховния касационен съд (ВКС).

Обратно в новината

Коментари - Върховният съд отказа да признае Вальо Топлото за невинен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв Вальо бе, всеки ден го срещаме в супера. Я си представете ако го оправдаят, но му свършат милионите междувременно, а от ТС му начислят сградна инсталация и го обяват за длъжник и го "осъдят" през частно съдебно изпълнение без реално дело? :) Чудно как никой още не му е "светил" маслото...

:))))))Това си беше и е цял цирк!Но,все пак има съдии и съдии...Едни подчинени на някого,други на другиму/макар и независими/

Не ги ли е срам вече тези съдии? Топлото го хванаха с милиони в чужди банки-откраднати от всеки един от нас.И още се чудят да влезе ли в затвора или не.

СУПЕРЦАЦ да се намеси!!!

Факт е, че Вольо Топлото беше назначен за шеф на Топлофикация през мандата на Борисов като кмет на Столична община! Факт е, че беше оправдан през мандата на Борисов като премиер. Факт е, че Борисов и шайката му еничари вече не е на власт и ето, че отменят оправдателните присъди на хората му. Оправдателните присъди на Топлото и Маргините говори достатъчно защо Цветанов с всички методи се опитваше да кадрува в съдебната система. За професионализма на Цветанов говори достатъчно, че Галеви са извън страната! някой ГЕРБераст да добави нещо?

Де да го съдят китайци тоя индивид.

Топъл ли е, студен ли е този Вальо, не знам, но това си е гавра. Да се точи това дело с десетилетия, да го осъдят, оправдаят и пак осъдят е гавра, която не заслужава никой човек, без значение какъв е.

Не ме интересува, кои партии ще са в правителството. Чакам дазакрият най- накрая Топлофикация и да спрат рекета такса МОЩНОСТ. Ако ли не и тия депутати които са сега в парламента да се махат като предишните, от преди- 3- 4 месеца.

се точат делата, че вече забравих Вальо какво беше направил..... от потребител на Топлофикация-София

ИЛИ ТОЗИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ БАЛЪК ОТ ВСИЧКИТЕ ПОДОБНИ ДО СЕГА....ИЛИ НЕ СЕ ОТЧЕТЕ ПОДОБАВАЩО...ТА ЗА ТОВА ГО НАКАЗВАТ.:))

Кво стана с Галеви ве? Прибраха ли се вече наще момци?

хванаха гората

ей гербаристи прости, прочетете новината, пък тогава плюйте! но, дори и това ви е простено... повечето не можете да четете... и, освен да злобеете... май при Тиквев му минаха на тоя всичките оправдателни... хихихихи

pompai

Номера :)

Нищо, сега ще откажат да го признаят за виновен.

YpaBHeHue

Според мен обществено опасно е в особено големи мащаби всяко нарушаване на ЗАКОНА ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ поръчки (СРЕДСТВА). А Р. Овч. очевидно е повлиял на подсъдимите толкова, че да не смеят да му споменават повече и инициалите. Т.е. всеки един от тях е приел, че е неизбежно да поеме самостоятелно силата на закона. Справедливост не може да има. Но може и следователно трябва да има ред! Реда в българия през последните 4 години се възпрепятства от съда и прокуратурата. Това е призната, изключително настоятелна - повтаряща се, твърда констатация на респектиращите органи от EU.

Отрязали са го защото не са му стигнали парите за подкуп ,свършил ги е по първите инстанции и за последната не е имало и сега следва преразпределение ,върховните го връщат на първите за да си вземат поука и да не бъдат толкова лакоми ошушкали му всички крадени пари и той горкия е гол и бос, добре че в затвора ще му дадат подслон иначе няма къде да отида завалията.

а бе дее.... ма.... му дее....у нашата държава въобще Hекои,виновен за Hещо,има ли? бах маа му и живот P.S.запетаиките правилно ли съм ги сложил

Щом не ти бодът очите- правилно!

Аз си признавам че съм виновен. Днес пътувах 2 спирки с трамвай и не си дупчих билетче.

Не си виновен, платили сме си отдавна за градския транспорт, когато с прерайонирането се вдигнаха данъците ни. А е престъпление за едно и също нещо държавата да иска да и плащаме два пъти. Освен ако едното плащане прибира банката на Бойко, а второто остава за банкована сметка в Швейцария на Борисов, е сега имената ще са други, ама все тая нали?

и да има виновен като нема полезен..

запетайките се слагат на шаблоните да не бегат от масата. не се коси. липсити се лепят на нишите.

Те запетайките да ти бяха проблема :-)

А присъди за некадърни прокурори дето едно обвинение не могат да скалъпят ще има ли. Аман от синове и внуци на висши съдий, назначени с връзки в системата. Ей там са червените барони дето нямат пипане последните 23г.

сега е време да си приповним кои беа тогаи на власт,дали не беха тия сегашните....

виновни са ония от етажната собственост на нова тв. добре че новото правителство им слага финал сега.

Видяхте ли? Като стана голям ще ми дават наградата за най-пръв! И няма да дават на вас И сичките мами ще ме целуват и натискат при циците. Само да ми казвате защо охльюва трябва да се катери на тепето на Фуджи..Нашите охльюви само на смокинята се катерват и мислят че не ги виждам хитрушите или хитраци? Ще питам Госпожата. Вие как познавате кой охльюв е момче и кой момиче?.

И този далавераджия ако се измъкне от правосъдие тази държава ряпа да яде.

Докато тоя плужек не влезе реално осьден в затвора, топлофикация пари от мене няма да види....... :-)

Всичките ни престъпници в България са невинни,те са мили душици,нали са крадяли и убивали за партията!!!! Сега и останалите престъпници ще станат невинни,БСП си пази избирателите!!!!!!!!

Бахти корумпираните съдии! Как може бе, пак ли чакате да Ви напълнят гушките! Един човек оправдайте без подкуп да Ви повярвам!

Вервай си,ние през това време с Батко и Братко ще си броим милионите

Този го оневиняват и пазят заради Р.Овч и Софиянски които са главните крадци там, а този е куклата ........

Софиянски как се гордееше,че е доказано корумпиран,но не осъден.

о господи,тоя го бяхме 3абравили...ако толкова далго се чака да и3ле3е истината на яве,то тои ще умре докато наистина баде осаден..много са враткави те3и в сада

НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ЗАГОВОРИ НЕ САМО ЗА ТОКА, А И ЗА ТОПЛОФИКАЦИЯ. ТАМ СМЕТКИТЕ СА В ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ. P.S. "ТЕЦ-ът" МИ ЗА АПРИЛ Е БЛИЗО 100 лв., ИЗВЪН ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН?!?

Парното беше спряно някъде през април, т.е. април Е в отоплителния сезон.

На този живота му мина в съдилищата- това вече не е човек, не че някога беше де.

Да не е крал !

Така е, ама като се замисля за сегашните богопомазаните тарикати и този ми се струва като херувимче.

А ПАРИТЕ ЩЕ ВРЪЩАТ ЛИ?

А Румен Овчаров крадеца?! Кога ще го признае за виновен!

да ,добър въпрос??чакаме българското независимо "правосъдие

ама то сега е заето - брои бюлетините от Костинброд, престъплението на хилядолетието. 350 хил. са това ей, една по една се гледат. Това са години броене ......

ще размажя ВКС !