Отмениха една от присъдите на Вальо Топлото

Софийският градски съд (СГС) е отменил присъдата от 5 години затвор на бившия изпълнителен директор на столичната "Топлофикация София" Валентин Димитров, съобщи БТА, като се позова на информация от съда.

Обратно в новината

Коментари - Отмениха една от присъдите на Вальо Топлото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пРОПУСНАТО Е НАЙ- ВАЖНОТО "...не е декларирал пред БНБ ЗА НУЖДИТЕ НА СТАТИСТИКАТА сделки за над 10 млн. лева.... ТОВА Е СТАР КОМУСТИЧЕСКИ ЗАКОН "ЗА НУЖДИТЕ НА СТАТИСТИКАТА". По него трябва да се опандизят 99,9% от българите работещи зад граница.

само валиото ли е на свобода реално погледнато половината билгари би трябва да са затворени

ама разбира се, а топлото към нас: съд за некоректните аз към вас: фалирайте най сетне ВАЩА МАМА

Абе тоя е откраднал толкова милиони, само дължимите му към НАП данъци са 1,5 милиона, а онези му постановили гаранция от 5 хилки! ГОЛЯМ СМЯХ!

... 5000 лв. Парична гаранция. И в чий джоб или джобове отиват тия 5 бона? И на кого по - напред? Щото не ми се вярва съдебният състав да се състои само от един човек... Или предварително са били дадени по 55 бинки на когото трябва и после ей така 5 хил. само за "Ей така за пред драскачите с джиесемите, като диктофони"

Бойкоо,ето това имат в предвид Холандия!

Човекът добре изпълняваше поръчката на Партията. Какви са тези дела сега, присъди..? Така ли ще се отблагодарявате за добре изпълнения партиен дълг? Я да махате всички присъди веднага! :))

ама той още ли е на топло, егати топлото, егати държавата, егати правосъдието.....хо..хо..

За пореден път се разбира че българското правосъдие е ПРОГИЗНАЛО от ламтеж за пари,ОПЛЕТЕНО в паяжината на комунистическопрестъпната МАФИЯ !!! ГЕНЕРИРАЩО ПРЕСТЪПНОСТ,влачещо страната ни в зловонната яма на гнусотийте ,убийствата ,насилието и мизерията! Правосъдната система е последният бастион на БКП-пройзводните мазни и лоясали отврати!!! Дебели,гнусни,долнопробни типове със жалко извратено съзнание ,пълни със пари от подкупи и измами изолирали се от реалността чрез членство в съмнителни ложи и ордени!!! Гнус! Зловонна гадост! Отрова!!!

Излезе много лоялен към съдружниците с които крадоха като за световно но останаха в сянка,но те пък му помогнаха да не влезе на топло за по-дълго време

Нормално, и от другите присъди ще се отърве:) Р. Овч. бави но не забравя:) Все пак да се радваме, че не сме севернокорейци:)

Протакаха,протакаха и накрая отмениха-нищо ново под слънцето.Защото са замесени много други известни които лапаха от парното около 5 млрд лева от всички нас

"...Според някои статии в e-vestnik Вальо Топлото беше издаден и хвърлен на медиите не случайно. Целта е с шумен скандал да се внуши, че той е откраднал тези пари от сметките на софиянци. В синхрон със скандала тогавашният министър Румен Овчаров внушаваше, че Топлофикация фалира. Неговата заместничка Корнелия Нинова твърдеше, че Топлофикация е откраднала 36 милиона от софиянци, което беше опровергано. Целият този шум подготви почвата за приватизация на Топлофикация. Хората спряха да си плащат парното. Както е известно, колкото повече дългове има едно дружество, толкова по-малко струва то. И в един момент преди около 2 години се обади кандидат-купувач от Русия Газпром бил приготвил 100 млн. долара за Топлофикация София. Скромна сума за дружество, за което още няколко фирми се готвят да наддават за над милиард. Въпреки дълговете..."

Да не забравите да платите на Топлофикация - золумите на Вальо Топлото трябва да се финансират!

просто нямам думи, задига над 6млн.уж конфискация ама не съвсем и на свобода срещу 5хил.мисля че от тия 6 милиона поне 3 са дадени на точните хора

започнаха да оправдават вече всички престъпници! Гледам КС одобри нарушенията за Плевнята, сега и тези:))

Хахаха нищо ново под слънцето аз и друго не съм очаквал,сега ще си живее с милионите ,а ния ще си плащаме с години задължемията

Този престъпник е истинското лице на безредието в Държавата ни ! Щото досега имаше ТРИ присъди , и си беше на свобода ! Сега вече има само две ! Корумпираните некадърници от ГЕРБ НЕ ИСКАТ дори и осъдените престъпници да вкарат в затвора ! Пък балъците още им вярват и чакат да " осъдели " някого ! Даже и да осъдят - Кел файда ??? Другият такъв хубостник се казва Александър Томов - Лупи ! А ! И Фидел Беев също ...

Кадърно ни е момчето! Ще си го пазим,че може пак да потрябва! Ако не за друго,поне като консултант ще си го ползваме-я Сополчо какъв консултант стана!

Валъо топлото да стои на топло.Там му е мястото.

Сега следва да отменят и другите въз основа на първата отменена..човека е чист, не е крадец, няма джакузи...той е пример на това социалистическо общество!

....боклуци