3 г. затвор за пенсионерка, продала чуждо скеле

69-годишна пенсионерка от Ямбол бе осъдена на три години затвор, затова че е присвоила и продала строително скеле, съобщи БНР. Решението на Районния съд е присъдата да бъде изтърпяна при първоначално строг режим.

Обратно в новината

Коментари - 3 г. затвор за пенсионерка, продала чуждо скеле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО НА ЖЕНАТА - В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ БИЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО . НИКОЙ НЕ ОСЪЖДА ПОЛИТИЦИ ЗА ОТКРАДНАТИ МИЛИОНИ .............

че що не отишла при гейберастите да я понаучат туй онуй как се карде...ама сигур накрая шщяха да и останат 2 лева кат ги знам кви лакомии са имайки предвид например Тиквата Цвъко Фидоската и компания

Докъде го докараха пенсионерите....

Стига глупости бе. Ти да не мислиш, че го е измислила от глад. А от къде е взела пари първоначално за наема? 100% не са и го дали без авансово плащане и то не е било 20 лева. Тази не е гладна.

А колко би получил един манго джери, ако стори същото??? Пт условно до 1г. и после ще излезе, за да продължи да краде и пребива старици по селата

Върнете Нейна милост, Съдия Мирослава Тодорова, да работи ! Щото Тя е СЪДИЯ, а виЙЙ, виЙЙ сте ГАДУРИЦИ, от Монтанския, и от Бургаския свободен ?? Да ви го начука братския Съветски слон !! бай Тодар.

Ще търпим ли? Да осъдят баба ЕФЕКТИВНО!!!, при първоначален строг режим!!! за скеле!?! Не я оправдавам, но политическата ни върхушка и псевдо елит ни ограбиха с милиони и като резултат - НИЩО!!! Те не са опасни, опасна е бабата!!! Така е - те МОЖЕ да крадат! Бабите - НЕ!

НЕ ВИ ЛИ СЕ НАДИГА ВЪЗМУЩЕНИЕТО В ДУШАТА?!?

Имаме воля!

Чакай сега.Непредумишлено убийство е когато неволно причиниш смърт.Когато пиеш и караш си е съвсем предумишлено.Това,че нашите орли на правосъдието го таксуват така е друга работа.В закона пише,че не може да се шофира след употреба на алкохол над определена граница.Да се качиш зад волана пиян си е предумишлено,а не неволно.

Бойко Ви е виновен. А синът и, дето стои зад цялата тази каша?

Ако преди 4 години Бойко Й беше дигнал пенсийката само с 40-50 лева, сега бабчето щеше да се радва на припек, в кварталната градинка ?? Дааа, ама НЕ !! За магистрали , и "лентови купони", с тлъсти катерици, МОЖЕ, а за гладуващи бабички, НЕ МОЖЕ ! Тъй каза Бойко, и скоро пак го пофтори?? БреиЙЙ че тврт мъшш, като онуй на дъж! баба Тодорка.

Ето това е НОВ МОРАЛ! Ето това е БОРБА С КОРУПЦИЯТА! Ето това е ДЪРЖАВНОСТ! ГЕРБ, ти мислиш за всичко!

Жалко, това ли било новото? Познатото старо с двойния аршин! Да плашите бабите!

тъй е строг режим бабата е рецидивист а такива с по8-10 присъди щъкат навън............

"откраднатото е в особено големи размери" ?!? А стига бе! А какво да кажем за завлечените милиони в енергетиката, за скалъпените търгове в публичния сектор и т.н, и т.н. Ако съдът се произнесе със същата строгост по тези случаи, то виновните трябва да бъдат осъдени доживот, в единични килии, при ежедневен бой и глад. И това няма да е достатъчно...

а мангалите с по амнайсе висящи присъди, метлосват необезпокоявани по улиците, къде са техните ефективни присъди, понеже не им е сефте ??? пълна порнография, тъй като е бръкнала в джоба на някоя строителна фирма, веднага осъдена да лежи, а когато крадат и издевателстват над обикновените хора ??? !??

Жената си заслужава присъдата, защото не е измислила правилно схемата. Трябвало е първо да отиде и да "прибере/набере" скелето и понеже това не е наказуемо - да го продаде като свое. За допълнителна информация се обръщайте към мургави нагли кунсултанти от покрайнините или центъра на Вашия град.

Не знам дали е справедливо по принцип, но при рецидив не е чак толкова зле.

Струва ми се, че много от поствалите тук умират от удоволствие да плюят съда ,но... първо жаната макар и пенсионерка е осъждана и ако преди това вече е имала условна присъда наказанието за това предстъпление няма как да не е реално. Престъплението е умишлено, а стойността на предмета - в големи размери. В такимва случаи законът предвижда минимум на наказанието... Така, че може би за тази възрастна"дама" това е било най - лекото възможно наказание. А ПТП-тата със смарт са друга тема, но според закона транспортните престапления се извършват по непредпазливост, която се наказва по- леко от умисъла, но това е за хора които знаят за какво става въпрос и за такива които идсат да разберат. Плювачите нищо не може да ги спре

Свършиха се глупаците, дето да вярват на подобни приказки.

случката е доста странна,също като размерът на присъдата-иначе жената добре е спазарила склето,като е приспаднала амортизацията,която съдът не е взил предвид.

така е то след като депутатите създадоха съдебна система само за кокошкарите, кога ще видим депутат осъден след като окрадоха милярди а нито един в панделата, и това ако е нормална страна то по - добре да се махаме от тук.

Който не е оттука, да си ходи!

като няма друг начин, жената е намерила как да си подсигури старините, ако в най-скоро време управниците не вдигнат доходите на хората, май ще трябва и тях да ги продадем

За жалост в случая не са виновни циганите , а българската право- раздавателна система, създадена и контролирана от българи.

продажни при това.

Много правилно са отсъдили магистратите. Ако на вас ви откраднат 20 000 едва ли ще сте толкова снизходителни към бабата. Ама някой не бил осъден... Ами протестирайте за него, не милейте за старата крадла!

Не 20, а 60 хил. Собственикът няма да може да си купи скеле за 20 хил. Освен повече ефективни присъди да си пожелаем, аз друго по темата нямам какво да коментирам.

На мене пич една община ми отмъкна 16 дка. земя в регулация.С години ме мотаят въпреки,че пак български съд установи собствеността ми.Прокуратурата си трае,Общината не плаща и няма намерение и да връща,а осъден за кражба в особено големи размери няма.Бабата може да лежи,но намазаните пехливани не могат.

Хидроинженер Сава Доганов да бъде осъден, заради "Цанков камък", на десет удара с Цанкови камъни по главата куха и червенофеса!

Ефективна присъда за откраднато скеле. Условна присъда за откраднати 16 милиона. Ако и в двата случая закона не е нарушен, то излиза, че същият може да се разтегля като ластик.

В България за кокошка няма прошка, за милион няма закон. Браво г-да съдии.

Бабата трябва да почерпи на тези години да и гарантират още три си е направо благословия .

Чистач- иССССпълнител- веднага иЗЗЗпълни заповедта, да изметеш пода, мутро крадлива и неграмотна.

Хайде пак започнахте как може за едно скеле, а за другите нищо. За всички измами трябва да се лежи. Проблема е че когото хванат него таковат.

е да така е за саяление за едно скеле или друга дреболя строг режим а тези за ,златнят гиол,никои няма да ги пипне в балгаря права имат всики други но не и обикновеннят балгарин.магистратите оцитат деиност ,замазват оците ни с дреболии а истинските убиици,крадци и политици престапници кога хте ги поцнат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малии....а за скелетоо..Белене сигурно че ОТСЪДИТЕ 20000год.Язък за Р.овч. и компания.МАЛИИиииии....

Значи убийците по пътищата условно, а за едно скеле три години с първоначален строг режим, все едно е убила човек, а не е продала скеле?

Интересно, докога ли ще търпим абсурда, в който живеем?

Кръволокът Борисов и питбулът му Цветанов се уливат с този невиждан досега тормоз над електората на Партията! Масово се посяга на възрастни хора - взима им се всичко и ги изпращат в Лагери на смъртта! Спрете терора! Защитете електората!

Аре стига, бе! За едно скеле, сруващо 50-60 хилки - 3 години ефективно при строг режим. А за прегазено дете на пешеходна пътека от пиян шофьор - по-малко. К'во ста'а тука, бе?

Скелето ще да е било на някой от МафиоМагистрате, те така работят по въпроса, а също така и изпълняват поръчката за освобождаване на България от Българите за по-специални хора!

Така е, бабе! Трябваше да го откраднеш и продадеш за скрап - тогава закона не те лови (е, трябва да си и от етноса под специална законова защита!)