Осуетяваме нов балкански маршрут, смята вътрешният министър

Задържаните на българска територия нелегални мигранти са намалели с 30% в сравнение с миналата година, съобщи министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - Осуетяваме нов балкански маршрут, смята вътрешният министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

давате ли си сметка какво ще стане и със самите вас ако такива като мен, дето с десетилетия с оръжие в ръка сме служили на Родината, но поради политическите ви съображения и приумици сме изхвърлени от армията и другите силови структури, отново се надигнем, съберем и започнем реално да защитаваме границите и суверенитета на България?! Знайте че живо пиле, камо ли "бежанец" няма да премине граничната бразда, но и по жълтите павета с десетилетия няма да стъпи кракът нито на вас, нито на потомците ви нито на тези дето сега стоят над вас!

това афганистанците и иракчаните са наи-примитивните от цялата сгaн!

ПРОДЪНИХТЕ НИ ТЪПАНЧЕТАТА С ТОВА"УСОЕТЯВАНЕ"НА РАЗНИ КАНАЛИ ЗА ДЖИХАДИ!!!НО ТЕ СЕ ТЕЛЕПОРТИРАТ" НЯКАКСИ"НА НАША ТЕРИТОРИЯ!!!МОЖЕ БИ ИЗВИРАТ ОТ ЗЕМЯТА???А ДАЛИ БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ ВИ ВЯРВА???ДА,ДА,ЩЕ ПРОВЕРИМ СКОРО НА ИЗБОРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!

Този политически мошмурок от ПФ Симеонов, е прогнилият кютук опора на дерибействащата коалиция.Барабар Симеонов с жените по границата.Същият Симеонов виеше,че се загробват много пари , а оградата е доникъде.Пишман министърката Бъчварова можели да обясни,защо по 30-40 мигранти се задържат в Бургас,Харманли вкл. на българо македонската и сръбска граници ? Балканският маршут си действа с пълна сила Бъчварова,както си действат непрекъснатите ремонти по новооткритите лотове от Бойко М.Б на ,, автомагистралите" и ларгото пред ЦУМ. Ако вдевате ,престанете с бла,бла, бла и всичко ни е в ред.Нищо не ви е наред Бъчварова ,поради генетична некомпетентност на управлението ви.

ако и не хващате никого броя на задържаните ще намалее и със 100%

Днес чух следния коментар от съседната маса в кварталното кафе: - Това е типичен пример за печален резултат от гол студентски купон в пияно състояние. Но майката не е виновна... Все още не разбирам за коя личност се отнасяше този коментар!

защо не ги връщат в турция ми ги настаняват пак в дом тук и те пак бягат -който е хванат нелегално на границата трябва да се връща в турция или гърция откъдето едошъл а то иначе ще се превърнем във втора гърция -още по-зле- бъчварова недей да правиш тъпизми а усили охраната на турската и гръцката граница защото хората ги е страх да отидат на село вече -ония бродят по изоставени къщи и малко населени местоа и убиват и грабят и изнасилват-докога ще търпим това положение!

не разбрах старото вътрешно или вътрешен министър!!!!!!!!!!е тая леля!

има ЦЕНЗУРА ? Що бе мушмороци, нали е свобода на словото и демокрация ? Обаче наУжким. Попитах ЗАЩО няма протести ? И ми трийнахте поста, хахаха. Да няма вето на думата ПРОТЕСТ бе ?

"Залавяме неголеми групи от бежанци, които се опитват да преминат от наша територия в Сърбия и ги връщаме по домовете за бежанци, а тези, които нямат регистрация, преминават през цялата процедура по установяване на самоличност, разглеждане на молбите за получаване на статут, проверка, интервюиране и т.н.", каза Бъчварова по БНР." Браво на мини стерката! Значи, осигурява доходите на каналджиите и ги връща на издръжката на българският данъкоплатец!

Абе що от прочетеното разбирам, че наш'те мъдреци са се загрижили преди всичко да вардят изхода, а не входа? Греша ли?

Така са наредили на тиквата големите шефове. Идеята е балканите да задържат цялата гняс дето идва.

Ако искаме можем да ги спираме - нашите момчета по границата са железни. На Абдеслам още му държи от боя, дето е изял за "добре дошъл и хайде марш обратно" от България. За съжаление, нашите управници предпочитат да пускаме - субсидия от 1300 лв. на парче, измъкната без обяснение от бюджета, не е за подценяване. Затова имаме бежанци...иначе нашите момчета по границата си пазят...освен когато трябва да не пазят. Велик е нашият войник, но го проваля родния политик.

1. Да върнеш насила мигрант против собственото му желание да прекоси границата и да се запъти за запад към мама - това не е ли нарушение на личната свобода, алоооо, къде е БХК, защо не протестирате ? 2. Тези, които връщат не са ли потенциални биткаджии за мелетата напоследък в София... създава се излишна работа за служителите на МВР, както и за наточените скинари ? 3. Защо се харчат пари за пришълци неплащали никакви осигуровки, а българските пенсионери се държат под екзистенциалния минимум ? 4...... Ако продължа да пиша точка по точка няма да ми стигне работния ден ...

бг пенсионери напоследък ги откриват убити по двойки в собствените им къщи ! за някои от случаите пишат , но повечето ги премълчават !!!

"Един от участниците е скочил от втория етаж на сградата и е с леки наранявания." Уф, цялата им работа е половинчата на тия бежанци - скокнал от втория етаж! Ми скокни от 10-тия и няма да има леки наранявания....

защо никой не се казва нищо затова как в българия се допуска регистрацията на анти-български движения като това на местан оригинално съставено в турция и с предметна деийност връщане на българия под османско робство

Алоо, Премиера ,....първо се пита САЩ ,а после се дават интервюта ! Да не стане обратното , по заповед на САЩ ???

тази снимка е манипулирана тези там требваше да са със чалми на главата....ердоган им казал да му поразчистят градината че иначе ще има вазелинчета

През 2014 г. журналистът издал спомените на бившия канцлер под заглавието Протоколите на Кол. В книгата са дешифрираните му разговори с обединителя на Германия плюс авторски пояснения. Затова по-голямата част от събитията са изложени преразказани в трето лице. По-долу са най-интересните. Ангела не може да си служи с вилица и нож Хелмут Кол, подобно на престарелия крал Лир, може повече да не обръща внимание на другите. Той нарича днешния лидер на ФРГ моят позорен наследник. Ангела Меркел не можеше да си служи с вилица и нож спомня си Кол. - по време на държавните приеми тя така се въртеше около яденето, че се налагаше да й напомняме да се държи прилично. За нейния приближен Фридрих Мерц казва - този човек за нищо не става. Меркел няма понятие какво трябва да прави, а Мерц е едно политическо бебе. Самата Меркел Кол не зачита за нищо, като казва: Тази дама до такава степен няма характер, че не ти остава нищо друго, освен да се прекръстиш!

не знам дали ще ви помогне , но все пак потърсете малко информация около ангел чавдаров джамбазки , Eдинственият заинтересован за запазването на BG !

заедно с береков направо са пазителите на нацията

ако толкова държиш да критикуваш, почни първо от себе си !

Унгария, Гърция, Македония, Словения построиха граничните си заграждения само за месеци. България от години със зор - 30 км. и дотук. А остават още 180 км.! Тиквата още се ослушва да не му дръпне ушето чалмосаният му приятел.

И Австрия.

към дир.бг предложение за електронна подписка за излизане на българия от европейският съюз и предсрочни избори

ето ги представителите на евро-гейската еврейска хунта веднага слагат минусите, защо бе госода нима ви днешното състояние на страната ви харесва или какво радватесе на изчезването на бългаия ли....измет такава

тикви бъчви бурета ами то каквито управиците такава нацията бе, ако си имахте например един путин или ердоган асоциирам ги като лидери които си гледат националните интереси и не са подлоги като нашите пачаври

Прав е тоя - оградата не е решение. Трябват и минни полета, и трудови лагери - всеки преминал мигрант в такъв лагер и да заработва издръжката си (и на семейството си). Има доста места, където могат да бачкат и без да знаят езика.

защо трябва да пребираме тези хора, българия няма намеса в сирия, конфликта е породен от американците и арабите, нека те да ги приемат, след всяка една авантюра на америка в тези региони то след това европа се запълва с милиони мюсулмани но не и америка

защото европа е преценила , че бг народ е свикнал с ислямското робство !

сарказма ти не помага а напротив....

върви народе "възродени" , върви към собствената си смърт ! ние сме единствената единствената държава в света , която пожела да се върне 600 години назад и успя !!!

не са виновни продажните политици а ние като народ, но поета го е казал не народ а рая, аз пък казвам всеки държи съдбата си в своите ръце нека направим стъпа в правилната посока, хората променият историята

за някой хора руснаците са наши освободители за други те са завоеватели(еврогейската група), но това няма значение пред фактите: развитие на българия след 1944, силно земеделие, строят се градове, заводи, инфрастуктура, здравеопазване на високо професионално ниво, естествен прираст на населението, безработица 0,5%, престъпност 1%, своя армия и хората живяха радостни и щастливи, и то само за едни 35 години, но в един момент соломон паси каза не на всичко това искаме европейска деградация(демокрация) и какво стана от всичките неща изчеснаха, сега 27 години демокрация говорим че тепърва ще правим това и онова, да ама то нема с какво и кого драги ми приятелю

И какво построиха комунистите: нерентабилни заводи, създадени да обслужват нуждите на СССР; панелни общежития за заводските роби (прогонените от селата), и текезесета. Какво друго, което не е било направено преди 44-та?

сам го казваш заводи които изнасят за руснаците, ами сега да ги имаше то хората щяха да имат работа, а сега какво имаме, няма заводи да изнасят за никъде и вместо това се изнесе населението тлаво празна

а демократите(комхамелеони) , освен ограбването на цялата ни държава успя да прогони половината българи в чужбина , но шшт да не се хвалиме толкова много ,нали !??

Ако не беше "желязната завеса", до сега да си нахлузил шалварите, като французите и още много други демократи!

Значи аз го разбирам така казаното от бъчвата - по НЕ ефективно работим ама по доходоносно с тези ''бежанци'' на 30% сравнение с мина;лата година ама ни трябваше време да канализираме приходите от това а и работа на ченгетата да ги ''ловят'' из страната създадохме. Шматко само в София без да се напрягаш ще да заловиш повече от тези 30% дето ги бълваш че намаляли

На преден план новата ( временна ) патерица на ОПГ - то !

Относно снимката: нищо лично, но и тримата ще ми изглеждате по-добре от другата страна на оградата.

Не че е много важно, но тая министЕрка е добре да се облича по-адекватно на заемата длъжност. Много ме дразни, не стига, че е проста като ...., дъвчи и предъвква и нищо не казва, ами и като се изтъпани в стил Масларовица, направо жалка картинка. Айде малко по-нормално да го дава и да вземе да върши работа, а не поза вижте ме, цял министър съм.

АО като ги хванете защо ги връщате в домовете за бежанци, а не обратно в Турция или Гърция? Нали разбирате, че така на малки групи, оставайки у нас в един момент ще се окажат повече от нас? Никой не мисли колко са пък тези, които не са заловени и са останали на наша територия, внедрени по роднини и познати в големите градове. Трябва мащабна акция, ако трябва и в домовете да се влиза и заловените обратно в Турция.

Настаняват ги, защото България няма споразумение за реадмисия, само Гърция. Така че - гответе се за хотспот и тотална подмяна на населението.

това вече е във ход......

Ами защото от отпусканите пари за един бежанец 4 ПЪТИ повече от пенсия на много пенсионери се краде безпрепятствено

всички българи тук и по света трябва да разберат че нашата родина е една и повече от всякога има опасност да я загубим благодарение на милата европа и бойко борисов, вече 25 години ни промиват мозъците че от това държава не става само и само да сме като зомбита които да предадат родината си, населението се стопи и сега ни запълват с уроди от друга анти-българска религия и обичаи които ще ни доубият, предлагам да направим електронен регистер на народа и да гласуваме за излизането на българия от нато и европйският съюз преди да сме излезли от картата на европа, англичаните не са глупави а виждат накъде отиват нещата, европа се командва от арабите а не от европейците.

не ми е много ясно как се осъществява излизането от натоес, а на вас ??

ами като започнем с референдум на който народа трябва да посочи че не иска да е в тези два империалистки съюзи, ето сега англичаните ще имат такъв за излизане от европейският съюз значи има възможност стига само да има воля за това, народа ще се усети само че тогава вече ще сме излезли от картата на европа така или иначе

Винаги има изход - той е през вратата. Преди 30 г. едва ли някой е виждал как можем да излезем от Варшавския договор, СИВ и соцлагера. Е, излезнахме.

От МВР уточняват, че са се сбили иракчани и афганистанци. Няма задържани. защо г-жо министър ? не мирише ли на корупция ако бяха българи да са вече в кауша

6 000 000 000евро

Вижда се, че можеш да пишеш цифрички. А знаеш ли какво е число?

Ха-ха-ха... Получи се подтвърждението на написаното по-долу от мен! Башибозукът си въвежда собствени порядки с разборки в страната ни! И няма задържани!!! Що ли да се хаби министърката? То това си е в реда на нещата за диваците! А тя пък от друга страна що да им разваля традициите с някакви си български закони и ред? Някак си нехуманно и нетолерантно се получава.

нищо не ОСУЕТЯВАТЕ,те са си по улици из цяла Б-я и е разграден двора ни......Засега не идват хиляди,но утре?

Другаря Ердоган ма предупреди, ще ми се разсърди, ако вдигаме стена. Не иска провинцията му да се огражда.

като цяло никога не съм имал симпатий към турция но поне нашите управници-тикви могат да се поучат от тях как да защитаваме националните интереси, когато европа накара бойко да спре южен поток какво ни дадоха в замяна потупване по рамото и мюсулмани безкрай които ги храним с 1000лв на месец, туците поне си знаят цената 6 000 000 евро, а ние какво......абе карай нали асфалт има

И къде го има тоя асфалт? Днес го полагат, а след един месец вече е на дупки! Ти на това ли му викаш "има асфалт"?

това е според боко тиквоко

Всичко добре, Рени, но малко си посмалила цената на Ердоган! Точно 1000 пъти! Става дума за МИЛИАРДИ!

да млрд са, просто в глада изядохме нулите

Като гражданин на Република България искам следното: 1. Президентът на република България да свика консултативен съвет за НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ 2. Да обяви извънредно положение съгласно правомощията вменени от Конституцията на република България 3 Да се вземе решение за изграждане на инженерно съоръжение (бетонна стена) по протежението на цялата сухопътна граница с република Турция. Съоръжението трябва да бъде проектирано така че обикновен човек без специализирана техника(кран, взривно устройство) да не може да премине през границата. 4. Да упълномощи българското правителство да финансира Българската армия за изграждането на съоръжението. 5 Да упълномощи Българската армия да се включи в опазването на сухопътната граница на държавата. 6 Да назначи проверка на военновременните запаси и държавен резерв. П.С. Тъй като не съм политик, нито военен, възможно е да съм допуснал някои неточности, но мисля че смисъла е ясен за всички. За всеки случай ще го напиша отново в прав текст: Искам да имаме пълен контрол над пресичащите границата. Не искам да разчитам на република Турция.

eй, тъпанар стига си тролил. бахте в грозната стена. кво ти пречат бе. да минават и заминават. тука нема да останат нали.

Абе, глупако, тук да не е гара-разпределителна, та кой откъдето реши да минава и заминава? И откъде си сигурен, че няма да остават тук? Не виждаш ли, че София (и не само) се напълни с всякаква чуждестранна паплач, бре?

Ти да не си трафикант, та се застъпваш за свободното преминаване. Лошото е, че някои остават, а други ще ни бъдат върнати. Най-малкото можеш да получиш като екстра малко ебола, хепатит и др.екзотични болести. Ако ти се случи - заслужаваш си го, но може да пострадат и невинни хора. Пък и ще те лекуват с наши пари. Така че скрий се..

не знам пред кого се хвалим пред васалите от европа или пред нас, кой трябва да се радва европа че умишлени бежанци няма да притесняват европа или че ги оставяме при нас да ни тровят с техните измислени проблеми

Оставка и СЪД за тиквата, бъчвата и чехъла! Тези ЛЪЖИ, които ги разпространяват по "независимите" медии са за замазване очите на народа.

Като гледам на снимката, оградата е идеална като арматура. Да се направи от двете и страни кофраж и да се напълни с бетон.

Бъчваровааа, защо ги ловим на излизане а не на влизане??? Или вие там от соца едно си знаете, никой да не напуска държавата. Ама не тези трябва да задържате тук, а младите и способни българи, пак не сте разбрали Докога????

идеята за европейски съюз не е лоша но концепцията за българия в този още от самото начало беше и е извратена, първо трябваше да ликвидираме селското стопанство което за времето беше на високо европейско ниво след това цялата индустрия за да станем от продавачи на просяци и да ни командват както си искат, и стигаме до моята хипотеза че европа има нужда от българия за да я превърне в гетото на европа всичката сган от африка азия да бъде тук и да не стига до техните палати, благодарим ти бате бойко за труда който полагате това да се случи

Цялата система е следната: - налагат ни умишлено да пропускаме "бежанци" на входа, за да може баба Меркел да отсява нужните и "кадри" за запълване дупките на немската икономика. А за нас остатъчния боклук, а като цяло - кучета ни яли. Мутрата и кликата около него само козирува и изпълнява заповеди с нулева и даже утежняваща стойност за икономиката и развитието на България.

Само че баба Меркел вече разбра, че тия няма да и работят, а са отишли да ги издържа и сега бабето се чуди как тия пълчища да ги остави на източноевропейците. Разбра се, че основната част от "бежанците" са неграмотни на собствения си език, камо ли да учат немски, нямат никакви професии, а и не искат да учат, както каза един от тях по телевизията-не съм дошъл да работя, а да живея!

Лъжа!

Продължават да ни лъжат. Залавянето на пришълци на границата не е от полза за България, защото след регистрацията им те си остават наши - дори да напуснат нелегално страната, всеки момент могат да ни ги върнат. Правилното е да не се допускат на наша територия - нали уж затова се строи тази ограда. И също да не се престараваме да ги ловим, когато нелегално се опитат да преминат границата ни със Сърбия или Румъния на път за Западна Европа. Така че за какво са тези хвалби?