Намалиха присъдата на граничния полицай, прегазил бебе

Апелативният съд в Бургас намали присъдата на Костадин Стоянов, който на 11 септември м.г. прегази и уби на място 11-месечната Красимира, от 11 на 7 г. затвор.

Обратно в новината

Коментари - Намалиха присъдата на граничния полицай, прегазил бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиян и употребил упойващи вещества извършил убийство и с намалена присъда.. Конщунство!

Хубаво де, поради това, че е прегазил момиченцето на тротоар, а не на пешеходна пътека, са му намалили присъдата! ОК! Друго и не очаквам от българския съд! Да попитам обаче, къде е присъдата за притежание на наркотици? Нали марихуаната я криминализираха, а тоя полицейски негодник е бил напушен?

В САЩ лимита е 0,02 %. Т.е.една "малка" ракийка или бира те вкарва в затвора за години ако си я смесил и с наркотици. Без да си убил или премазал някого. Уникално е поведението на прокурора , отдалече мирише на корупция. Ако второто му становище е реалното, защо е поискал първият път толкова голяма присъда и утежняващи вината обстоятелства? При такива фрапиращи разминавания се прави веднага вътрешна проверка. Защо делото не се гледа от военна прокуратура? Убиецът е бил под пагон при извършване на престъплението.

Както винаги съдебната система защити престъпник и убиец на едно ДЕТЕ. А ако това беше вашето ДЕТЕ господо магистрати каква ли щеше да е присъдата????????

Sm3hurk0

Малко над 0,5 промила.... Малко поумъртвил детето.... малко не съобразил.... Малко Ви понапълниха джобовете с пари... малко сте корумпирани.... Да Ви малко.... майката..... магистрати

Ето ,за пореден път съдебната система доказа,че е негодна да съществува в този си вид .Абсолютно негодна ! Бих казал,дори опасна за българското общество! Това е една система,която не само не наказва престъпници,но и ги създава умишлено .Това е една система с престъпен морал и уродливо чувство за справедливост .

само по себе си намаляването на присъдата е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!КЪДЕ СЕ БАВЯТ СЪДЕБНИТЕ РЕФОРМИ,КЪДЕ СТЕ, ЕВРОПА,КЪДЕ СТЕ ,ЕВРОКОМИСАРИ!!!!?????В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЦАРИ И ПРЕБЪДВА ПРЕСТЪПНОСТТА И КОРУПЦИЯТА!ПОМОЩ,ПОТЪВАМЕ!!!!!!!

Любопитно ми е каква е цената на тази намалена и облекчена присъда ??? 5 цифри, 6 цифри ??

Не може хем алкохола и дрогата да са му повлияли дотолкова че да размаже човек, хем да не са отежняващо вината обстоятелство, защото били в почти в норма - след няколко изядени кофички с кисели млека и естествено занижени резултати от кръвен тест... Как това че е бил полицай ще е смекчаващо вината обстоятелство??? Какви са тези затвори от открит тип при убийство, това е нелепо?

Гнилите ябълки в съдебната система са се самозабравили тотално, може би поради това че няма контрол и реални последствия, в случай на неадекватна присъда!

месеца ще го оневинят, ще му дадат 20 заплати и медал за храброст.

Направо да го оправдаят, а родителите на детето да бъдат осъдени да му платят една почивка на хаваите. После да бъде пенсиониран с пенсия от поне 2500 лева, а също да му се закупят и 2 нови коли с държавни пари. Само така ще е справедливо, че толкова много от безценното му време беше загубено по арести и съдилища. По-смешна държава с по-смешни съдилища от тази няма и едва ли някога ще има...

С това интерпретиране на закона бългрското изтървано говедо няма как да се научи, че като седне зад волана поема огромна отговорност. Колата е заредено оръжие.

на нормален български е: " на кого му пука"

НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ВОЕНЕН СЪД И ТАКИВА ЛАЙНАРИ С УНИФОРМА БЯХА СЪДЕНИ ПО ЗАВИШЕНИ ПРИСЪДИ, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СА ЗА ПРИМЕР В ОБЩЕСТВОТО. СЕГА КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА: УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ+ УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ДРУГИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР+ УПРАВЛЕНИЕ НА МПС В ТОВА СЪСТОЯНИЕ РАЗРЕШЕНО ОТ ПРИСЪСТВАЩИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР, УБИВАНЕ НА БЕБЕ НА ТРОТОАРА ( НЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА), ОПИТ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА УПОТРЕБАТА НА АЛКОХОЛА И НАРКОТИЦИТЕ СЪВМЕСТНО СЪС СЪЩИТЕ ОНЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР С КОИТО Е БИЛ И НАКРАЯ ПРИСЪДАТА Е НАМАЛЕНА ЗАЩОТО НЯМАЛ ДИСЦИПЛИНАРНИ НАКАЗАНИЯ!!! ЧЕ ПРИ ТОЛКОВА БРУТАЛНИ НАРУШЕНИЯ НА ЗАКОНИТЕ ВЕРОЯТНО В ПРИСЪСТВИЕТО НА ШЕФОВЕТЕ МУ, ЗА КАКВИ НАКАЗАНИЯ СЕ ГОВОРИ? АКО ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ 25 ГОДИНИ, НА ТОЗИ НЕЩАСТНИК НЕ МУ МЪРДАХА 20 ГОДИНИ ПАНДЕЛА. ВОЕННИЯ СЪД НЯМАШЕ ДА СЕ ЦЕРЕМОНИ. И ИСКАМЕ МВР ДА ИМА АВТОРИТЕТ- КАК ДА СТАНЕ, КАТО ПРИЛИЧАТ НА РАЗПАСАНА БАНДА ТОЛЕРИРАНА ОТ НАЙ-ВИСОКО ДЪРЖАВНО НИВО.

Нищо не сте разбрали. Детето е било терорист и е искало да убие горкия полицай. Той е осуетил терористичен акт и има трябва д абъде награден.

Направо да му дадат "Стара планина" да го пенсионират веднага с персонална пенсия равна на максималната и да му дадат 36 заплати на куп. Взеха ни на мезе!

Тъкмо и аз това щях да предложа, взехте ми думите от устата

пуснете го да си ходи направо! Кво толкова е направил!? Убил бебе - голяма работа! Тая държава никога!! няма да се оправи!

Ужас! Какво смегчаващи обстоятелство - ДЕТЕТО Е УБИТО!

jingiby

Гледам, съдебната реформа напредва със страшна сила...

Ако бащата на бебето го гръмне сигурно ще получи доживотна?

Държавен служител - пияна свиня, която уби дете ще се измъкне, а ние ще плащаме за всичките му свинщини.

Той си е направо за пенсия.

Мислите,че това е цинично? Я помислете над това: Врачанският окръжен съд отмени 6-годишна присъда на баща от мездренското село Елисейна, обвинен, че в продължение на години се гаврил с дъщеря си. Тричленен наказателен състав с председател съдия Иван Маринов констатира множество процесуални грешки, допуснати при разглеждане на делото на първа инстанция в Районния съд в Мездра. ... Друго нарушение допуснато от магистратите от Мездра е, че не са разяснили правата на момичето. Според Наказателно-процесуалния кодекс, съпруг, брат или сестра, както и деца, могат да откажат да дават показания срещу подсъдимия. Заради допуснатите процесуални пропуски, магистратите отмениха изцяло присъдата и върнаха делото за ново разглеждане от друг състав на Районния съд в Мездра. Самозабравили са се в съда- 25 години никой не им търси сметка;-).

а медал дадоха ли му?

е с това тази си присъда се доказа че съдийте в България са подкупни мекерета, и най голямото престъпление да извършиш имаш ли пари свичко ти е позволено, това внушават с присъдата си бургаските съдии.

Ако убиеш бебе трябва да се самоубиеш , не да искаш да ти намалят присъдата!КАК ЩЕ ЖИВЕЕШ НЕ ЗНАМ , АМА ТО БЕЗ СЪВЕСТ И МОРАЛ СИГУРНО НЕ Е ПРОБЛЕМ!!!

БРАВО!!!!Само така ще спрете войната по пътищата и ще ни накарате да уважаваме полицаите! А ВЯРАТА МИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СЕ ПОВИШИ МНОГОКРАТНО!

Подигравка!

Ivo

"Изненадващо обаче по време на заседанието апелативният прокурор Емил Христов, поиска по-ниска присъда"....работата на прокурора е да иска по-висока присъда!!!....Корумпирано мръсно копеле!

интересно ми е колко пари ли е получил прокурора за да се прави на адвокат. скапана държава!!!!

Дядо му е продал някоя нивичка до Поморие, или до Созопол ;)

И след това защо са гнили ябълките? Ами защото системата е гнила и вмирисана!

ЗАЩО Е НАМАЛЕНА ПРИСЪДАТА, ТРЯБВА ДА ИМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ. СМЪРТ ЗА СМЪРТ . И ОБЛАСТНИЯТ НА РАЗГРАД , ПИЕ ,КАРА И СЕ ПРЕБИВА ,НАРОДА МУ ПЛАЩА ЛЕЧЕНИЕТО , И ЗА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ЗАТВОР ДО ЖИВОТ, ДОБРЕ ,ЧЕ НЕ Е ПОМЛЯЛ И ДРУГ ЖИВОТ

Ако беше убил и майката, присъдата сигурно щеше да е условна... Ако някой беше убил неговото дете - пприсъдата със сигурност нямаше да е под 15 г. Ако изобщо се стигне да присъда, защото има саморазправа в такива случаи, има и оръжия... Голяма работа - пияно и дрогирано ченге, най-много да пребие някой невинен гражданин, какво толкова...

В България , престъпниците не се наказват , те се поощтряват ... медал да му връчат за направеното ....

За 5 стръга канабис осъдиха 82 годишна баба на 5 години. За убийство на дете след употреба на алкохол и канабис -7 години. Не я разбирам тази кривосъдебна система.

работническо общежитие от открит тип т.е. най-лекото. И ще работи, което значи 2 изработени дни се смятат за 3 излежани = присъдата пада на 5 години автоматично, след 3 е навън за добро поведение и т.н. За пръв път чувам прокуратурата да иска по-малка присъда, нещо са премислили нещата защо ли..

Искам да попитам тоя ще плаща ли обезщетение на майката . Ако ще плаща да го пратят в някоя мина а не в бунгало на общ режим

БОГ ще ти даде справедливата пресъда в живота , и не само на теб .А аз от душа и сърце ВИ пожелавам ,, НА ТЕБ костадине , на адвоката ти , на прокурора и съдията СЪЩАТАТА БОЛКА ДА ЗАВРИ В ДУШИТЕ ВИ .

в тоА съд работят съдии по наследство, лошото е че преди мама и тате са завършвали Софийския, а понеже детето го мързи и има пари завършва Бургаския свободен 'право' и тогава вече настъпва ужаса..

Полицай не трябва да бъде осъждан! Това удря по честта на пагона. Как после народа ще уважава родната полиция (милиция) която ни пази? Правилно прокурора е поискал намаляване на наказанието! Цацаров да го повиши и да му даде парична награда, затова че пази авторитета на правоохранителната система.

От 11 на 7, после като влезе ще падне на 5, накрая ще лежи 3-4 максимум. Е да, в тази държава нарушителите се наказват, за това сме го докарали до тук :)

пиян, дрогиран, убиец на бебе и намалена присъда. Браво на Бургаския апелативен съд.

деер

Честито другари кУмунисти!!!!! Сега ви питам къде е демокрацията!?!?! Къде са имената на прокурора и този който, който го е назначил!!!!???????? Къде са имената на съдиите и този, който го е назначил. Къде журналистическото в тази новина? Нека се установи причинно-следствената връзка или пак друг ви е виновен, а не че толерирате 240 проститутки на мафията!

Господ създаде хората, Колт ги направи равни. кой както иска да го тълкува

Тия съдии са се тотално откъснали от реалният свят. Това става като се опитваш да имитираш големите без да влагаш мозък. Еми В Канада минималната доза алкохол е 0,8 промила, та по тукашната скала, даже не е карал в пияно състояние.

Къв е тоя прокурор? Нали е обвинител, работата му е да иска по-висока присъда, не по-ниска. Сега ще го повишат за награда, вместо да го уволнят дисциплинарно!

ПОПОВА ДА МУ ВРЪЧИ ОРДЕН"СТАРА ПЛАНИНА"ПЪРВА СТЕПЕН!!!СРАМ И РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ ГНИЛИ ЯБЪЛКИ!!!!

Абе какъв е този прокурор, който иска по-ниска присъда? Ами то тогава адвокат не му е нужен на дрогирания граничар.

Голям срам! Имената на тези съдии трябва да се пишат публично и нацията ни да реагира на уродливите им действия!

Бе я направо орден стара планина и военно аташе някъде на запад!!!!!!!!!!!!!!!!!!