28 г. затвор за двойния убиец Мерт от Джебел

Окръжният съд в Кърджали осъди на 28 г. затвор 19-годишния Мерт Мехмед, който през април м.г. уби майка и 7-годишната й дъщеря в Джебел.

Обратно в новината

Коментари - 28 г. затвор за двойния убиец Мерт от Джебел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го ебът 28г. в затвора, изрод нещастен!!!

Нов живот - в затвора.

Господа, чета изказването на осъдения: - "Много съжалявам за извършеното, изобщо не проумявам как стана всичко. Искам да започна нов живот", заяви той и помоли съда за снизходителност. " Питам и себе си, и Вас: - В новия живот, който иска той, ще проумява ли - не какво е станало и демек - не по негова воля и някак от самосебе си, а какво е направил и какво ще прави? Отговарям за себе си - не, няма да проумее, защото не казва защо. Като не проумява сега "как", не може да проумее и защо. Никаква милост, господа, и никакъв нов живот за непроумяващ не как, а защо е нагласил убита от него за плътския си кеф, и непроумяващ не как, а защо е убил дете. И още. А защо той не казва "защо"? Предполагам, че е защото крие от съда и нас същността си. Такава е, затова е убивал и затова е искал да се гаври с плътта на убитата. Мисля си, че Вашият отговор на моя въпрос и различен да е в много, ще е близо до моя отговор в решаваща степен: - Никакво снизхождение, никаква милост за изверги! Предлагам, това да е НАШЕТО искане към НАШИЯ съд. Ако имате доводи да не е, напишете ги...

Напълно подкрепям! Малкото извергче със 6 предишни присъди на 19 години искало нов живот, при положение, че отнело 2 живота за 250 лева!!! Смърна присъда трябва! И никаква милост!

Този изрод трябва да бъде вързан гол на сред селото и всеки който мине за отрязва парче от тялото му.

Не виждам защо съдът е постановил толкова дълго пазене на убиеца в затвора. Можеше да му даде условна присъда, за да може да влезе в сила смъртната присъда.

Подобна присъда е по-лошо от смърт. Кой ще е този който ще издържи толкова време в затвора? Така или иначе ще умре в затвора, там на практика няма адекватни медицински грижи, то не че навън има но там медицината е на друго ниво. Има много по-страшни неща от смъртта.

Luna0102

Сега сигурно очакваш да му съчувстваме?!

Кое му е лошото? Ще излезе след 14 години за примерно поведение и ще е на 33 години. И ще последва ново убийство. Да му режат главата и толкова. Какво ще го граним това животно.

От древността всяка общност прави някакви правила на поведение, съответно и наказания за тях. В днешни времена е също, общността сме ние като граждани на държавата и избираме главатарите който пишат законите. Май сами сме виновни за избора на партиите който в последствие носят такива безумни законни. Съкратена процедура не бива да има по всички дела, особено ако прокуратурата има силни доказателства. За доказано двойно убийство от користолюбие има само едно естествено и справедливо наказание-смърт. Кой не е съгласен със законодателството, гласува за друга партия която предлага конкретни промени.

В затвора много ги обичат такива млади на възраст и понапълняли изнасилвачи на деца. Малка му,е присъдата. Този не трябва да излезе от затвора.

Вече казах дране на живо и съдията и адвоката да са сред почетните гости,те щото американците тъпи дето ги печат на ел.стола нали!!!!!!!!!!!!!!

Гадна работа е това, но с епитам защо тия психолози не правят изследвания на хората през опредлено време. Доста бандюги биха озаптени така. Но то пък в тази държава кое е наред, че и това да е!? С това скапано управление дето го имаме доникъде няма да стигнем. Едва кретаме, а те песоглавците депутатски, политически кастрати ни уверяват, че ни водят към по-добро ... дрън-дрън. Кучета ги яли наш'те крастави политици!

"Той изтъкна младата възраст на подзащитния му, както и това, чее направил пълни самопризнания. " А представи си, щом на тази млада възраст е направил това, какъв ще стане и как ще се доразвие, за съжаление, в тази посока! Изрод! Болен мозък!

като това животно трябва да бъдат унищожавани по Закона за лова - като вреден дивеч! Всъщност кой може да докаже, че в него има нещо човешко - само външния му вид? То и чакала прилича на куче, ама не е!

Напълно си прав.....Такива с над 2 присъди, трябва да ги разрешат за лов целогодишно... на чакало... и циганите също... и тогава ще си увеличим популацията...

съдът определено е бил снизходителен спрямо убиецът на детето и майката, не мисля,че съдията е забравил,че има доживотна присъда и се чудя що не я е приложил, иначе си е за смъртна присъда,жалко за убитите...

интересно е да се разберат какви са мотивате за тази снизходителна присъда

сигурно младата възраст и самопризнанията на нещастника

Защото е под 18 години, затова. Има си закони.

куршум в тила за скотове като този.....спешно ни трябват закони като в Tексас за разкаяли се уруди като тоя

ЗА ! Макар че аз лично бих му пуснал 2бр .357THV в корема . За моя сметка .

Добре де тук нещо не схващам - хем признаваш всичко и искаш съкратена процедура, съответно 33% по-малка присъда хем след това не ти харесвала (присъдата) и ще обжалва. Ами в този случай намалената с 33% присъда следва да се извтърпява в пълен размер и повече да не се взема предвид. Малко тъпо хем искаш по-малко хем ще обжалваш. Като се замисля в България живеем и тук всеки се гаври с нас, а говедата които ни управляват само им дават повече начини за действие! Как така един не се нае да промени тези пусти закони, че да има файда от тях?! Със изключително строги мерки и убийците по пътищата и крадците, и убийците не по пътищата ще се замислят какво и дали ще направят. Тъп народ, слаба държава, управление съставено от малоумници, ето това сме ние!

Еее, па как един либерал не се намери тука, да каже, че и обществото е виновно за престъпниците, които създава.

Само мъчителна смърт за лудата отрепка! Единственото справедливо наказание.

дайте го на бащата и на дядото да го заколят

На парчета да го накълцат и очите му да избодат. Животното не заслужава милост.

Готов за джихадист,ако го изтърват може да се включи в редиците на ИДИЛ

изродче ще излезе от затвора след 5-6 години!Все ще се намери някой вицепрезидент със "широка душа"! И джоб!

Сега трябва да плащам данъци и за него. Куршума в главата и въпроса е приключен.

Тоз дал ша го ибат?

Яко, често и навсякъде.

Да го приключат най-добре.

Купил си маратонки, телефон и сим карта. Много е далече от Разколников тоя, макар че психолозите са го изкарали интелигентен.

Хора, вярвайте в доброто в човека! Между другото казано, ако знае как се отнасят с убийците в затворите в БГ, а пък и е доказано че след излежаване на повече от 5 години настъпва трайна деградация на личността, институциализация на личността и други съпътстващи, направо като излезе няма да е човек (виждал съм ги с очите си на какво са станали) и сигурно би пожелал смъртта като по-лесна. Но е млад, може и да се поправи, а и на 48 години когато излезе акъла му ще е съвсем друг.

Доказано е, че хората с такъв психо профил стават още по-антисоциални след затвора защото смятат, че са влезли несправедливо там. Този като гледам не изпитва никакви угризения, а повтаря някакви заучени фрази.

Не съм съгласен с данъците ми да се хрантутят 28 години такива зловредни и никому ненужни паразити, при това без тенденция за поправяне! СМЪРТ!

Няма грижи, нали 26 години храним едни други душици, които намалиха нацията с 3 милиона.

Христос е казал да прощаваме, а ние сме християнска нация.

Този не е християнин.

Христос не е уточнявал на кого да прощаваме.

Ами тогава направо да закриваме съда и затворите , а? Ама на Исус му е лесно - умрял там , голяма работа , ше възкръсне и пак отначало . Ми ние , простосмъртните , 'кво да пр'йм ?

Ама как моля ви се, пуснете момчето за нов живот. Видите ли и той не знаел как е заклал двама човека пък и секс с труповете искал да прави. Ама как може да не го пуснат този човек да си почне живота на чисто? Сега разбирам защо в България е пълно с престъпления. Еми ако тези минават през съда тури му пепел.

Хладнокръвно. Щом е посякъл, да бъде посечен. Бавно и публично, пред снимките на жертвите. Нарича се справедливост и служи за назидание за други психопати.

Плюете или не по братята хамериканци, в Хамериката този вече щеше да бъде само статистика в протоколите на съдебните доктори.

Не навсякъде обаче, има щати(като Масачузетс), в които капитъл пънишмънт-а не се практикува. В по-изостаналите, главно южни, щати, наистина щеше да е на дед роу.

зависи от щата. Но сигура има доживотен затвор или пък примерно 165 години, които след обжалването ще му намалят на 114

Какви 28 години за човек, който след като убива майка и дете с брадва, посъблича майката и и наглася трупът и за да прави секс с него?! Този няма място на планетата. Куршум, кремация и праха му в смески за фураж за прасета.

abe 6te vzemat da se pobarkat prasetata...

Това е садист,няма да се оправи.Дайте му по-голяма присъда,а не като минат години да му намалят присъдата.Какво е виновна тази майка и това невинно дете,за да ги убие?

Тоя е за разстрел, ама пусти "хуманизъм".. - няма смъртно наказание.Малолетни се трепят, без да им пука.Нали знаят , че след 10-на години ще излязат, в разцвета на силите си , и ще си живеят пак живота.

хелзингския комитет ще му помогне да напусне пределите на република България. престъпниците трябва да се подкрепят

На тази крехка възраст може да извърши двойно убийство и други описани неща, но не може да лежи доживот. ... ти закони.

И сега какво? Напълнялото момченце ще влезе в затвора, ние данъкоплатците ще го храним, там може и университет да завърши /щото ако му попречат, Хелзинкският комитет веднага ще се намеси/, ще си цъка във фитнеса, а може и някое евро да си докара от Брюксел, ако пусне жалба за лоши условия в затвора. За такива убийци присъдата е една - не да лежи по цял ден в затвора, а труд, къртовски труд всеки ден! Ама не да копае градинки и да се подпира на лопатата, а истински труд - копаене на камъни, миньор и т.н., и то с определена норма всеки ден. Ако не се постигне нормата, денят не се счита за отработен. И тогава трудът ще го направи свободен.

За такива смърт и само смърт. Предумишлено двойно убийство и грабеж, едната от жертвите дете, за тва го пържат на стола в САЩ до година след произнасянето на присъдата и изобщо няма да се замислят.

Да се върне смъртното наказание!

от хелзингския комите няма ли да добавят нещо? няма ли да си защитят сторонника? няма да говоря за присъди и за смъртно наказание. тук вече чашата е преляла. тоя е направо от друго измерение. чувал съм че в затвора колегите на такива им дават да разберат какво са направили. дано не е изолиран. дано попадне на подходящо място и да усети под гърба си какво е направил.

След като се признава за виновен и съжалява го пускайте бе,в САЩ досега да са го забравили ве4е,тоест да е изгнил.

абе малко е ама на фона 4 години за убийство каквито видяхме скоро присъдата е супер само така сл път 2 х 28

Заради такива елементи, трябва да има смъртно наказание!!! Защо трябва, заради деянията му, държавата и всички ние да му плащаме живота в затвор... след 28 години, ако излезе, какво точно смятат съдиите че ще прави този елемент? Ще търси работа ли? Едва ли - ще опита да краде и евентуално да убие пак! Само смъртно наказание за такива доказани убийци!!!

За доказаните социопати - лоботомия до изнамиране на по-хуманни решения. Все пак "бащата" на лоботомията има Нобелова награда за психиатиря и неговото откритие до неотдавна е било прилагано дори при главоболие.

Ще започне нов живот.... Колко е нагъл само ..... А тези, които е убил, ще започнат ли нов живот???

що? и в затвора има нов живот. там обикновените убийци са много "обидени" на такива изобретатели, че ги "превъзхождат" и ще му покажат на живо какво е направил

Отнема два живота и иска да започне нов живот?С кой акъл?На жертвите не им ли се е живеело?Дано не променят присъдата.

само с две думи: "в десетката!"

Този младеж никога няма да може да се вклини в обществото .И като излезе от затвора пак ще е убие някой ,дано този някой е служебния му подзащитник ,дето сега пледира ,за среден размер наказание.Възмутена съм! За такъв дори помилване не трябва да има ,а сега щом ще обжалва ,дано даде Господ ,не да му намалят , а да му увеличат още повече присъдата!Твърдо съм за смъртното наказани за изверги от този тип!

Изверга видимо напълнял, след 30г затвор не напълнял, а видимо угоен. Кое ли му е нехуманното на смътното наказание, дали след 30г ще бъде поправен, дали ще може да се адаптира и впише в обществото. Не ми отговаряйте но тези изверги си ги отглеждаме с парите на народа А защо!? А трябва ли!?

Екстра е "матриалът" - нямате вкус, ако не го харесвате! Ама стига съм коментирала, че започва повторението на Биг Брадър - там също има какво да се види!