В Хага осъдиха на затвор ислямист, рушил културни ценности

Международният наказателен съд осъди на 9 години затвор бившия ислямистки лидер Ахмад ал Факи ал Махди за унищожаване на културни ценности в Мали, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Хага осъдиха на затвор ислямист, рушил културни ценности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно е защо изобщо се занимават с този жалък примитивин цанин , пусни му едно олово в кратуната дето нищо не струва и го остави на въже да виси там някъде в джунглата да го гледат другите подчовеци и размишляват. Излишни разходи на данъкоплатеца са това ....

Това момче от снимката е ярък пример, че както и да облечете един див човек, никакъв снимачен костюм не помага. Дивотията струи от излъчването му. А с такива искат да ни заобиколят престъпни евреи, които искат да унищожат християнството. Те правят невъзможно да говорим за миналите им страдания, защото причиняват нови.

Така да се направи и с разните тук боядисващи паметници. За 9 години в Белене! ;)

Сега е момента да бъде командирован бай Ставри от Софийския.Тъй де да уважи човека.

И си помисля че ще заселват трайно обезлюдените райони в българия с тези животни, жална ни майка.

Господи! Тия малоумни ли са?! А какво да кажем тогава, за Джихади Джотата и Ислями Мюслитата от неумерената ислямска джихадиска опозиция?! Същите дето режат главите на малки деца, и ядат сърцата на пленените правителствени войници!!! Тях кога ще ги съдите, а скапани еврофагита, от исмисления съд в Хага!

не можеш да съдиш макак по човешки закони

ти верно ли си тъп,или така си си роден

Бравус на съда... Командирът на бригада съставена от религиозни терористи получава присъда за вандализъм.

САЩ, Пентагонът, НАТО и ЕС убиха над 1 500 000 човека в Ирак, Либия, Афганистан и Сирия, и Нобеловият Комитет даде Нобеловата Награда за Мир на Американския Президент. Сами си направете изводите ...

Леле, горкия, само на 9 години хотел са го осъдили. После сигурно ще му плащат само квартира, храна и 200-300 джобни.

Много е шукарен. Лайк абезяна!

баси програмиста

Има нещо важно,което новината не съдържа!! Той,не просто изрази съжаление,но каза,че е справедливо да лежи дълго в затвора и там се надявал да намери сила да преосмисли живота си и да прогони от себе си дявола който го е обсебил!! Казал също,че неговата постъпка няма извинение и,че е недопустима!! Това е много важно,защото показва какво мисли самият извършител на деяние в полза на крайни ислямисти,в момент на достъп на здрав разум!! Неговата пледоария трябва да се възпроизведе и копията да се пускат от самолети,на позициите на идиотите от ИДИЛ,да ги гледат.......

бааси кефа.. гавриш се с поколения преди теб , пикаеш на горба им и после някакви си 9 години в луксозен затвор.. хахахаха.. хахаха .. аххахаха . Не е луд Асан алафаки махди не е... тарикат е той с пилешки мозък ама тарикатче.

Международният наказателен съд осъди на 9 години затвор бившия ислямистки лидер Ахмад ал Факи ал Махди за унищожаване на културни ценности в Мали Този Ахмак ал Фъки, ал не знам си какво трябваше да го обесите пред съда, а не девет години да ми играе тенис на корт, както е например в затворите в Норвегия.

В Ирак бяха ограбени невероятно количество артефакти от музеите - световно културно наследство от Шумер, Асирия, Вавилон...става дума поне за неща на пазарна стойност 50млрд долара.

В интерес на истината,някои от тях са намерени в куфарите на част от американските войници връщащи се от служба там...... 170.000 артефакти а изчезнали от багдадския музей,от деня в който Багдад падна в ръцете на америсканската армия...:):)))) Цели територии със древни сгради и артефакти са унищожени,с връх на простотията древния ВАВИЛОН,при когото алкохолиците от армията на Полша в Ирак са разкопали с багери за да направят казарма и са използвали късовете от древните сгради,за да направят.........защитни съоръжения!!:):))))) Толкова за варварите...:):)))))

9 години затвор! И ще го пуснат след 5. А тези дето разрушиха цели държави като Либия, Сирия и Ирак - тях кога и по колко? Кланът Буш, кланът Клинтън и т.н.

а кога ще осъдят хилари и цру???????????

БРЦК

Килари, вече е осъдена. Още няколко месеца и остават.