Коментари - Бившият директор на МВФ Родриго Рато осъден на 4.5 г. затвор | dnes.dir.bg
назад

Бившият директор на МВФ Родриго Рато осъден на 4.5 г. затвор

Бившият управляващ директор на Международния валутен фонд (МВФ) Родриго Рато е осъден на четири и половина години затвор в Испания за финансова измама.

Обратно в новината

Коментари - Бившият директор на МВФ Родриго Рато осъден на 4.5 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз,като българи,се възущавам,как може такъв човек от такъв ранг да бъде съден.ние един български диктатор от бкп,или филила на руското кгб-дс партиен,член,наш верен другар не сме осъдили и до ден днешен,напротив по мирен начин отново ги назначихме да ни управляват,а те за такива работи да да вкарват човек за измама!

Малееееее за 12 милиона на въпрос го правят тея. Тука в КТБ-то пропаднаха 5 милиарда и всичко е точно. Няма виновни - еми случило се е, то да не е толкова лесно да управляваш банка. Пък да не говориме да си управител на БНБ що нещо ти е на главата само ти е до некакви 5 милиарда.

нали, комунделите ги крадат тея пари само за месец. Емилия Масларова уж социален министър а долна капиталистка. открадна милиони, хотели на стозагорски минерални бани направи и нищо, измъкна се крадлата. серегея същия циганин.

да поиска политическо убежище в Булгаристан - тук на ръце ше го носят даже!

Ал

Ба, за 12 милиона, няма и да го погледнат даже

Абе, само в България са всичките грехове; лесно е да навикваш беден, те са ангелчета, а от време навреме се чуват разни неща и човек си чуди защо ли са тези атаки към страната ни? Тема за размисъл и колкото по-бързо си отговорим, толкова по-добре за нас.

А Глисталинка кога?

А Драгалевския пладнешки разбойник 20г.веме никой за нищо не го засача.

СЪДИИТЕ НЕ СЕ ВЛИАЯТ ОТ БИВШИ ИЛИ НАСТОЯЩИ ПОСТОВЕ НА ПОДСЪДИМИТЕ ВКЛ. И ЛИЦА КАТО ДЪЩЕРЯТА И НЕЙНИЯТ СЪПРУГ НА КРАЛЯ НА ИСПАНИЯ

Ето затова нормалните хора тичат за работа в тази страна ! Испанците ми се издигнаха в очите ! Първо осъдиха зетят на краля, сега този висш МВФ мошеник от снимката !

Глупости. Рато влиза в затвора поради лични причини. Заряза жена си с огромно влиание в управляващата партия и доста богата и отиде да живее при любовницата си, в апартамент 80 кв., която всички признават че е доста по-човек от жена му. И сега жена му си отмъщава. Тези кредитни карти са за представителни разходи -- да се канят гости на банката и подобни. Всяка фирма има такива разходи. А големия зулум се е праврел след Рато. Я прочети малко какво става в Испания -- зетя на краля е осъден но може да си живее е Швейцария ако не се меси в политиката. Сменят прокурори за да не обвиняват за корупция.

Някой друг мераклия, да става президент на Банкя?

Че кой крадец си е признал, та и тоя!?

НИЕ СМЕ БИЛИ КОРУМПИРАНИ ?! ХА СЕГА ДЕ ?!

Всички президенти на МВФ са с някакво обвинение. Иначе не стават защото няма начин да ги вържат и да са послушни.

симо

Засега май само Щиглиц/може да съм сбъркал / се разкая и описа похватите на МВФ при ,,овладяването на кризите,, , по-точно овладяването на поредната държава.Как са го ПУСНАЛИ????

Според обвинението с помощта на тези карти от 2003 до 2012 година тези лица са похарчили над 12 милиона евро за лични нужди. Големи лични "нужди", големо нещо бре. То и личният им "нужник" трябва да е бая голям, щото след консумирането на 12 милиона евро лични "нужди" , ще вземат да задръстят личният си "нужник". То и в България е така- пълно с политици с големи "нужници".

Тоз пък бил ПРЕЗИНЕДТ НА БАНКЯ. ШШШш, знаеш ли кой е там а? Затова са го Опандизили