22 г. затвор за рецидивист, пребил до смърт възрастна жена

Видинският окръжен съд присъди 22 години затвор за 43-годишния Петър Петров, извършил грабеж с последвало убийство на 94-годишната бивша учителка Емилия Бузова.

Обратно в новината

Коментари - 22 г. затвор за рецидивист, пребил до смърт възрастна жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано си изгние в пандиза тази гнида!

КАТО ОБЖАЛВА ПО НАГОРЕ И ................. ЕТО ТИ УСЛОВНО 3 МЕСЕЦА

и как магистратите оцениха живота на тази жена на 50 000 лв?

Значи, ако имате роднина, който работи в медийния бизнес, има шанс за вас правосъдната система да проработи. В противен случай, когато няма как да ви чуе обществеността, всичко се замита. Може би, при всички случай, е по-добре да се обръщаме към телевизиите, а не полицията и прокуратурата. Официалната регистрация на всички престъпления трябва да се изпълнява от телевизиите, може би.

а някакво дисциплинарно наказание за "полицаите"? ама то наща полиция е пълна с мутри дето някои от тях са по-големи престъпници от всеки друг.

Сано се намерят свестни хора в затвора, да му напомнят всеки ден какво е направил...

за това престъпление трябва доживотна присъда, след като няма смъртна присъда. така е в целия свят - или смърт. престъпленията срещу деца и възрастни хора се ползват с особена защита в развитите държави. това показва доколко едно общество представлява нещо, но след като тук са тъмни балкански субекти, какво да се очаква

"... Окръжната прокуратура във Видин обяви, че са допуснати редица нарушения по делото от разследващите полицаи..."Ама те са и разследвали ли?

"... Окръжната прокуратура във Видин обяви, че са допуснати редица нарушения по делото от разследващите полицаи..." Журналистите, защо в статията на виждаме имената на разследващите полицаи и какви наказания са получили за допуснатите нарушения? Никакви журналисти не сте, само преписвате едни и същи материали, без поне малко да се понапънете работа да свършите...

В Холандия за рецидив ДЪРЖАВАТА ти ДАВА 6 ГОДИНИ ЕФЕКТИВНО + колкото ти даде съдията за деянието. Така, заради законите си, до момента е затворила 19 ЗАТВОРА поради липса на наематели. Закона трябва да създава страх в престъпника, за да го кара да се въздържа от престъпни деяния. В България законодателя гледа, ако е глоба да може да бъде платима, или ако е затвор, да го излежи преди да пукне престъпника. Баси държавата.

Ебаси "право"съдието! 23 предишни присъди + грабеж и убийство на безпомощна жена на преклонна възраст = 22 години, а не доживот! Този изрод да не би да се поправи?! Да бе! Защо такива отрепки да не са в затвора, некой от уважаемите г-да съдии ше ми обесни ли?!

22 г. затвор за рецидивист, пребил до смърт възрастна жена По-големите рецидивисти са тези, които са го осъдили само на 22 г.

"Обвиняемият е от Белоградчик и има 23 присъди за извършени престъпления против собствеността - кражби и грабежи." Във фашистка Кравария, която путлерастията толкова много мрази, щеше този хубавец и храненик на определени партии свързани с Коминтерна да лежи вече 200 години затвор.

За тази Баба как няма да му дадат толкова години затвор,имайки предвид че дъщеря и обиколи всички телевизии заради посегателството на Майка си,но другите подобни случай няма да са такива,повярвайте ми!!!

22 г. затвор за рецидивист, пребил до смърт възрастна жена Този е за 220 г., минимум.В САЩ щяха да го изпържат на едно столче.