Условна присъда за Денис Ершов за източването на ”Петрол”

Софийският градски съд осъди на 3 години условно с 5 години изпитателен срок бизнесмена Денис Ершов и бившия финансов директор на "Петрол" Цветан Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за Денис Ершов за източването на ”Петрол” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на съда! Ние знаем, че почти всички в правосъдната система, едрия бизнес и политиката сте пълни боклуци и престъпници, но вие не спирате ежедневно да ни го напомняте. Да ви с.ера на главите!

"огромната парична гаранция от 500 000 лева" - огромна за мен, за него е капка в морето. Омръзна ми от тия нагли крадци, заради които живеем в мизерия.

за това е откраднал много зада има пари мафиотът да си плати за освобождаването си .В България съдиите чакат с нетърпение такива клиенти

е как ершов е източил собствената си компания петрол с 1 милион лева а митко събев които открадна цялата фирма петрол за милярди с помощ на същите тия съдии не е престъпник ....

а как този руски пияница е собственик на петрол като петрол е български от 60 години ?

що го плюете бе предатели ?! те ни са освободили от турско, и от имотите ни ! явно по навик продължават да ни освобождават от имотите ни! бъдете благодарни !

Денис е отдавна за затвора, много късно тръгнаха делата.

Учудени няма ! Ето от тия малоумни и алчни едноклетъчни трябва да започнем. Добре организираната престъпна групировка , не знам защо наречена " правосъдна система " , вече трето десетилетия съсипва България .Ножът отдавна преряза кокала . Ние , Българите , срещу продажните плужеци ! .Време е вече да изхвърлим боклука :)

що е то?за един телефон и 14 лв. 11 години ефективна присъда ,за 2 души,а за милиони-условна, с 5 -годишен изпитателен срок ,трай си сега,като минат тези 5год,давай пак,и така докато можеш,Денис,нашата съдебна система те пази,дерзай

Денис е от руските спец служби назначен за бизнесмен в България, какво има повече да се коментира.А знаем такива хора какви са , крадливи, лъжливи и пийнали.

Един служител на ГРУ-Русия дошъл в България да краде и обира държавата с помоща на приятеля си Сергей Станишев.

Като малки са си играли със Станишев когато са били на почивки с номеклатурните си татковци-комунисти.Един дол дренки са.

ЕВАЛА БЪЛГАРСКИ СЪДИИ НЕГОДНИ И НЕЩАСТНИ. АКО Е НЕВИНЕН-НАВЪН,АМА АКО Е ВИНОВЕН ПОНЕ 7-8 Г. МИЗЕРЕН СЪД, ДАНО СКОРО ДА СЕ ЗАПОЧНЕМ, БЕЛКИМ СЕ ПРИКЛЮЧИ ТАЯ МЪКА СКОТСКА....

Де*ба и лошия комунизъм дет построй Петрол та да може после добрия капитализъм да го източи....

Има май един "критичен минимум".Ако откраднеш над него - най-много условна!Българският съд -най хуманният в света!

Да му се изпразнят джобовете да попълни държавната хазна и да се изрита в сИБИР.

Даже и срам вече нямат!

За кражбата на милиони условни присъди,за един телефон и 14 лева - 11 години затвор! Това е правдата в България!

е що толкова ниска присъда?????

с кои адвокати е бил?

MANIPOLATORI

Пише се с "У" и на бълг и на латински-MANIPULATORI!!!!!

Колко НАД 1 милион???

Нямаше смисъл от този процес и излишем масраф. Тя присъдата си се знае по начало. Парите поне ще върне ли или кой знае? Мафиоти обират народа с помоща на българският съд.

И аз искам ! Искам 1 000 000 срещу 3 години условно с 5 години изпитателен срок...Готов съм на такава "жертва".Да живее българския съд .

За какъв съд говорите - в България съд хаха! Как ще се яви горе /дядо Господ/ с делата си - децата му ще изплащат дълговете на такива като него - егоисти и безсрамници!

А след обжалване, "тежката" присъда ще отпадне. Съдът да каже: къде са тези над 1 млн. лева, присвоени от българския народ? Американски корпорации, руски олигарси и всевъзможни чужди "инвеститори" тупат по празния брашнян чувал. Да се задавят, дано! И присвояващите и съдиите им! 25г. българският народ оцелява... ще ги надживее и тях.

НАДДАВАНЕТО ПОЧНА:АЗ,ЩЕ ИЗТЪРПЯ 15 ГОДИНИ УСЛОВНО ЗА ДВА МИЛИОНА!!!СЛЕДВАЩА ОФЕРТА???

Денис беше човек с много сериозни протекции. Смятам, че имаше по-голяма тежест от всеки наш министър. Просто му мина времето.

Tova ne e durjava!

И аз съм навит да изтърпя три години лишаване от свобода, които ще се отложат под условие, че няма да открадна в изпитателния срок 1 млн или да извърша друго престъпление. Къде ми е единия милион? Дайте ми милиона! Той е мой и ще го лежа даже! И не ми пука, че после ще си го харча като пич след затвора! СГС много хубав пример дава! Хората убиват за по 10-20 лева какво ли ще правят с такъв пример? Цялата държава ни е продупчена от подобен съдийски морал. Мамичката им да евеш на всичките тия передеастчета съдийски, охлюви смузести! Сума години Петрол ни фука скапано гориво на висока цена, а сега за никого от тях няма справедливост дори, когато са присвоявали от собствената си фирма. И това е политика, която се изисква от ВКС по техните тълкувателни решения! Това са времената , в които живеем.

3г Условно за 1млн ,а уния завалии ще лежат по 6г за 14л и един ГСМ АПАРАТ:)ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА.

з год. условно за 1 млн. . А ще изтърпя и 15 год. условно за 3млн.

И аз и аз !