Искат по-висока присъда за банковия похитител - 19-20 г. затвор

Прокуратурата в Бургас поиска от 19 до 20 години лишаване от свобода за сливенския похитител Стефан Стефанов. Делото срещу него се гледа от втора инстанция - Апелативния съд в Бургас, след като през октомври м.г. Сливенският окръжен съд го осъди на 14 години и 6 месеца затвор.

Обратно в новината

Коментари - Искат по-висока присъда за банковия похитител - 19-20 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЙ - ДОБРЕ ДА СЕ НАКАЖЕ КАТО СЕ НАЗНАЧИ НА РАБОТА В НЗОК !!!

20 години за обир /и то неуспешен над банка и вземане на заложници и то на човек с чисто минало/, а на оная жена, която уби дете на пешеходна пътека, защото е карала с превишена скорост - 1 г. и половина затворническо общежитие. Как не ви е срам!

чохи

Как може на този да дадат 20 години, а за убийци, по 2-3, до 8 години. За това недоволстват хората... Живия пример златко баретата 2ма убити и още какви ли не престъпления и 8 години

То че е бедно - бедно е "момчето", ама ти си по-беден и от него.

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка.

ай сиктир и тебе - това "бедно" момче e решило да взема заложници и e стреляло на месо!! хайде аз да взема да убия няколко от вашата рода, пък после ще се разкая, и ти ще ми си усмихваш все едно нищо не е било... какво ще кажеш? аман от тъпи изказвания!!

Драги злобарю, а тези, които ни грабят открито и нагло и ежедневно, без да обявяват, че сме заложници, за тях какво ще кажеш(виж информация за източване на ддс, раздаване на бонуси, кражби на Европейски фондове и др.) Е, моля за мнение?

Строго наказание, за да няма грешен съдебен прецедент и милост за следващите, които опитат. Стрелял, нападнал хора, ранил и продължил да стреля ... безпощадно.

По кого е стрелял безпощадно????? Ако охранитела рекетьор, който иска сега 500000 обезщетение, си беше изпълнил служебният дълг, нямаше да се стигне до тук.

Абе на теб никът защо ти е възмутен , а не видиотен ? Значи простреляният служител е рекетьор , а обирджията е сънчо , който носи добрите новини за децата , а ? Ами не , няма да се оправи тази държава , след като е пълно с мислещи като теб .

Пише се "по-висока", защото това е сравнителна степен. Чертичката се казва дефис. Научете български. Дир.бг отново троши тъпомера.

абсолютно! отделно от това мнения с напълно нормален коментар изчезват, явно тоя саит е решил да си направи антиреклама...

И това с нерегистрираните през празниците и до 5ч не ми харесва. През лятото ще ни търсят със свещ, но ще бъде късно...

А бе човек, всичко друго направи но не застрашавай бизнеса им. Ако беше убил 10 човека щеше да вземеш условна но ти си влязал в офиса им и си се предал после за което 15-20 години не ти мърдат. Съдът е там за да защитава интересите им и се издържа с нашите пари, толква ли не разбрахте.

НАПРАВО СМЪРТНА ТРЯБВА