Коментари - Природозащитници излязоха на протест след уволненията на директорите на Националните паркове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калинките, които назначиха Сандов и Белев съвсем логично си отиват.

Изплъзна им се добър източник на рекет…

Сандов и Белев са недоволни, че им гонят подопечните хора, които им изпълняват поръчките. В крайна сметка всичко и винаги опира до пари.

махнаха им хрантутниците и ДБ отново са на улицата, а уж са парламентарна партия

Глиги,Емили и Ицо наркомана на протеста - трите грации на Екопромяната !Лисват Минджев и Еужен де Дайнов!

Да попитам видните природозащитници като бившият министър Сандов и заместника му, след като толкова милеят за опазването, защо не кажат как уволниха диретора на централен балкан и назначиха компрометирана личност, проявила се непосредствено след назначението. Стига са се правили на големи светци

Т.нар. природозащитници пак намериха причина да напомнят за себе си.

В Екотерористичните наши НПО-та няма учени, а само грантаджии, които начело с Тома Белев, който докара с некомпетентостта си Корояда в Българските гори, като не позволи изчистването на падналите от бури дървета в Парка, който ръководеше, само усвояват проекти за броене на животни и опазване на обекти, като езерото Сребърна, където след усвояване на над 3 млн. Евро за опазването му, накрая беше открита една отходна тръба, която излизала в езерото от години!!! Тези наглеци само тероризират българския бизнес и държавните инфраструктурни проекти с безкрайни дела в съда!!! За тези само затвор за държавно предателство!!!

същиште тия другари дето са с картончетата до онзи ден бяха със статуквото!!

Пет шматки си искат кокала и излезли на протест. А ние милион софиянци искаме лифтове и достъп до планината!

Сандьо, Сандьо, що вземаш предварително комисионната от швейцарците преди да са реализирали тунела? #ЗеленаМафия

Това е еко мафията, която от години спира най-различни проекти в България. Проекти които биха донесли огромни ползи и хиляди работни места. Заради тези продължават всеки ден катастрофите в кресненското дефиле и не само там. Заради тези няма лифтове в България и няма развитие нито на планинския нито на ски туризма в България. Защото всички те се издържат с грандове от швейцарски НПО и рекет . Защото с подходящото развитие България би се явила доста успешен конкурент на швейцарските курорти.

Пари се печелят и се харчат, а природата остава. Ако позволим да се разруши в името на парите, оставаме без природа завинаги

Швейцария се сочи за еталон за опазване на природата. А имат десетки пъти повече ски писти и лифтове. И явно не им пречи да са еколози и да опазват природата. Само на българските еко рекетьори им пречи.

Сериозно ли сте толкова брутално тъпи, та сравнявате българските планини със швейцарските? Още нещо, защо не пищите така, когато за пореден път се унищожава старина в България, нещо древно, което определено може да доведе не по-малко туристи и то зиме и лете. Защо не пищите така, когато се унищожава селското стопанство и си внасяме домати от съседите. Много ви бърка в дебелите г@з0фе броя на лифтовете в България. Има достатъчно, но не се подържат и реновират, не защото не може, а защото не искат. Защото искат да превърнат и планината, като морето - презастроена, убита. А вие глупаци търчете по техните свирки.

Що? Швейцарците могат да строят ски писти могат да строят лифтове ама в България трябва да бъде забранено нали? Щото някакви екоталибанчета така са казали? И като говорите за унищожаването на старини и крепости и какво ли още не-къде са вашите еко талибанчета да ги защитават???? Дали се сещаш еко талибанче, че един обект на сред нищото с абсолютна липса на какъвто и да било достъп няма да привлече абсолютно никакви туристи. Дали се сещаш че никой няма да плези език 10-12 часа провирайки се през храсталаци за да види някаква старинна крепост например? Дали се сещаш че такива като вас са еколози само заради парите и това се знае и се вижда? Кога ще ходите да поискате разрушаването на чинията на бузлуджа и възстановяването на екоравновесието в района?

пич има и по-добри решения, само че те струват повечко, а на среща имаш хора дето искат само да крадат като ГРОБ и ББ!!

По времето на борисов не се чудехме дали ще изкараме зимата. Това по повод краденето. И въпреки че непрекъснато обвинявате колко са екрало по времето на борисов-тогава държавата и доходите на хората вървяха нагоре. Докато при тия еко талибани нещата стават само ако си платиш-тогава можеш да построиш и ако искаш уранова мина на сред природен парк.

Мръсни еко зеленчуци и канадци, ВЪРНЕТЕ МИЛИАРДИТЕ НА ПЪТИЩАРИТЕ!

Грантояди- милионери протестират... боже с коя ръка да се прекръстя! Колко народ избиха тез синковци в туй дефиле уж природата пазели... На народът му светна под щапката кой ни спира лифтовете, но тези трябва просто да ги разследват- бая пара завлякоха да броят мишелови и диви гъски.

Те ли са избили дебилите, които не могат да карат. Я се спрете бе, лумпени вдебилени тъпаци. Избили били, да не би те да са им карали колите. Ай сиктир, омръзна ми от вездесъщите ви тъпни. И кво, ако е магистрала няма да карат като луди и да се избиват ли, тогава кой ще ви е виновен. Я млъквайте и си дръжте самотната гънка заета с основните физиологични гънки, защото я объкахте и тя почна да изкарва през устата ви, неща, които обикновено излизат от зад.

Смешнико? По дърветата ли живееш? Твоите еко рекетьори искат да строят огромен тунел за много милиарди който на всичкото отгоре трябва да мине през зона с радиоактивен газ радон.

Природозащитниците изпълзяха.

Я, познайте кой бил на протеста ? https://m4.netinfo.bg/media/images/50249/50249656/r-orig-orig-protest-pred-mosv.jpg Тоя толкова порции боб е сготвил, че метана и азота от газовете са разтопили два ледника ... Сега дошъл да протестира. Само хомосексуалистите от ДЕОС либсват на тоя протест ... А, и чудя се Борето Сандов дали е дошъл със служебното Ауди 2 500 кубика чиста фосилна екология ...

Мене ко ме нема ич го не бройте този протест.

Върна кадрите на ГЕРБ.Че Катето "подпорната" стена иска хотел на пет метра от морето. Мунчовци.

Доколкото помня Сандов и Белв 6 месца нямаха никакви проблеми с подпорната стена. Даже и ДБ, едно време Мирчев се снимаше там. А като взеха властта рязко забравиха за тая стена, изведнъж хотела почна да им харесва. Да не се окаже, че зелените са получили по един апартамент в подпорната стена, като тия със "златният век " ?

Я, наркомани ! Грета Тумберг няма ли да я поканите да се върже на някое дърво.

Зелените еуглени на Сандов и Белев излезнали. Вредни розово зелени комсомолци.