Рамадан Аталай припадна пред НС, в болница е (обновена)

Депутатът от ДПС Рамадан Аталай е припаднал пред задния вход на сградата на Народното събрание и е откаран в болница.

Обратно в новината

Коментари - Рамадан Аталай припадна пред НС, в болница е (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на този ли бяха откраднали 100 000 лева от колата :)

"Не бързайте да се радвате - няма опасност за живота на депутата", заяви за "24 часа" директорът на болница "Света Екатерина" проф. Генчо Начев.

Време е за млади и активни хора в Парламента..

Ако някой шлосер, миньор, учител, продавач в мол, чиновник в общината, безработен, шофьор, стругар, програмист, асистент от ВУЗ, чистач, мияч на чинии, осветител в театър, пенсионер, ескурзовод, сервитьор, счетоводител и тн. припадне, и има съмнение за инфаркт, да очакваме също възможно най-добрата медицинска помощ, от най-големите светила в кардиологията, вклч и директор на болница да посети, и извърши прегледа, нали!

Ще си останем само с очакванията. Времето на Приказките от 1001 нощ отдавна е минало.

Ще си останем само с очакванията. Времето на Приказките от 1001 нощ отдавна е минало.

Пак е предозирал със свинското.

Лично проф. Генчо Начев е говорил с него и успокои българския народ, че няма инфаркт и да сме спокойни. Ма, моля ви се, спокойни сме. А, професоре, нещо ме стягат гърдите, искам по спешност среща с Вас; не държа да уведомите обществеността за това.

Дали аз,ако припадна и ме закарат в ,,Света Екатерина", професор Начев и с мен ще дойде да поговори?!

Когато лице, което не е депутат припадне, и попадне в болница, дали шефовете на болницата се виждат с болния тогава? Или има първа и втора категория лица. Първа категория получаватмаксимално добро медицинско обгрижване, прием с приоритет, бързо пристигане на линейката, медиино внимание, личен интерес от шефа на болницата, първо качество а медицинската помощ от най-добрите медицински специалисти(без юдене за избор на екип). Масовия пациент е втора категория-линейката идва с 1-2 часа закъснение, ако изобщо дойде, размотават те из болниците, и или те навикват, или не ти приемат изобщо, никой нищо не ти обяснява, а вероятността шеф на болницата лично да те посети-йок.

Не припада,защото е спиртосан,нали?!

ДЕМОКРАТИЧНО КОМЕНТАРА МИ БЕШЕ ИЗТРИТ...

Не припада,защото е спиртосан,нали?

d4

Рамадан Аталай е припаднал от неописуема радост и силно вълнение от перфектната работа на НС. друга причина не виждам. да се възстановява бързо!!

Ами сигурно сае притеснил от слуховете за депутати накотрафиканти бусовете на Унион Ивкони носят кока и турски херц за Итали Испания и Фр.Ривиера

по скоро оздравяване İ помİслİ за оттегляне даъте пит на младİте.

Отровен е като Ершов и Мишо Бирата

Отровили са го Веждито оня с големия нос от Правец както отровиха Бирата и Ершов

Без коментар за нито един народен представител.....Те са слуги на народа, уж. Ако е рекъл Аллах, ще си има дни.

Малко встрани от Пампорово има едно китно имотче, ама хич не е малко, за което се говори, че е на господина. Може за своите да е прекрасен човек, ама на нас, останалите 80%, не ни се вярва.

Мисля, че се сещам за кое имотче говориш, бяхме там наблизо на почивка веднъж. Заговорихме се с охраната една вечер и ни пусна да позяпаме, но съвсем отвън...Доста е симпатично "имотчето", да...

И ЗАЩО В ТАЗИ БОЛНИЦА?ЗАЩО НЕ В БОТЕВГРАД В БОЛНИЦАТА?НА ОБЯД Я ДАВАХА,ПЪЛНА СКРЪБ!НЕ ЗНАМ,ДАЛИ ИМА ТАКАВА БОЛНИЦА В АФРИКА???

алчен депутат

дано всички боклуци в парламента почнат скоро да припадат и умират!!!

така помпозно-загрижено е написано, чак първа новина на първа страница, като че касае някой друг, освен близките му. въпросният какво е направил за България, не за близките си, за хатъра на "почетния председател" и за себи си лично, че трябва да му знаем името и да го гледаме като първа новина????!!!

сложили са го да може да го кълнем негó и другите боклуци в парламента.

Агент Вергил от ДС е професионален политикан под егидата на ДПС и се занимава най-вече с "антикорупция" в 4 Народни събрания. Това е целият му принос.

Колко е чакал за линейка? Щото простосмъртните чакат и с часове.

На Сточна гара е най близкото депо на Линейките,не повече от 10мин,със пуснати светлини и сигнални звуци,а ние ,или лично аз съм чакал 1:50.мин,и накрая ми се обадиха да ми кажат че състоянието на жена ми не било за спешна помощт,ами съм могъл да я закарам само във някоя болница,добре че не ми дойдоха,сигурно щях да ги пребия.а и двамата си плащаме осигуровки върху пълната заплата.

като теб,са още на свобода?

Лъжеш!

тези всички са от ДС , така че истината- неграмотни селяни

един няма да го има при вота за недоверие. Не казвам, че ще предаде Алаха дух, но сигурно ще бъде в болнични.

един си отиде от вота на недоверие. Не казвам, че е умрял, но е в болница. Дали ще може оттам да гласува?

Много ясно. Той като е в болница, картата му е още в Народния театър...това де, парламента!

За тези - само нищо.

Дано Алах се смили над него...нужен е на тур...на България де.