Американско издание: Даяна е била убита в линейката

Принцеса Даяна е била убита в линейката веднага след като е била изкарана от катастрофиралия автомобил. Това сензационно твърдение се появи на първа страница в един американски таблоид.

Обратно в новината

Коментари - Американско издание: Даяна е била убита в линейката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОК,МОЖЕ И ДА СЪМ СГРЕШИЛ,НО ИМА ТАКИВА ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ С ТАКЪВ СМЕСЕН БРАК.

ПРОТЕСТАНТСВОТО Е ЕДНО ОТ ТЕЧЕНИЯТА НА ХРИСТИЯНСТВОТО-ТОВА Е НАПЪЛНО ВЯРНО!ПРОТЕСТАНТИТЕ ВЯРВАТ В СВЕТОСТТА НА БОГ И ХРИСТОС,НО НЕ И НА МАЙКА БОГОРОДИЦА,КОЯТО СПОРЕД ТЯХ НЕ Е СВЕТИЦА А ПРОСТО МАЙКАТА НА ХРИСТОС! В Британия никога не е имало разделение на църквата от държавата. Англиканското християнството е държавна религия. Монархът е глава на Англиканската църква една от титлите му е Бранител на вярата (Defender of the Faith). Ако Чарлз напусне англиканското вероизповедание, ще бъде дисквалифициран като престолонаследник. Когато на 12 май 2004 г. гръмва репортажът във в Гардиън за посещението на принца в Света гора, много британци се сещат, че баща му, Единбургският херцог Филип, е кръстен в православната вяра. Филип е гръцко-датски княз, братов син на гръцкия крал Константин I.

не знам дали ще дочакам денят когато някои америцански таблоид ще публикува нещо сензационно или просто казано-истината-за 11.09 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лично аз съм виждал снимка на линейката,през чието стъкло се виждаше Даяна,която бе жива. Заповедта за елиминирането на принцесата бе дадена лично от кралицата. А преките извършители не ме интересуват. Разобличителя

голяма работа! Как само ги разобличи:)

смехотворно !

Не си прав за синовете - супер готини момчета са и носят хубавите гени на Даяна.

ВЯРНО Е!НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ХОРАТА ЗЛОСЛОВЯТ ПО АДРЕС НА УИЛЯМ И ХАРИ!!!

Абе това на Даяна затова че е била с мюсюлманин е нищо в сравнение с една друга карма. Всички жени, които са се оставили да бъдат 'успокоени' от семити няма да дадат повече здрави поколения. Важи и за самите семитки :-)

Да бе как пьк не.Вярваш ли сди на това ,което пишеш?свидетели сме на известни личности,артисти,които произхода им е от смесен брак.Например Далида с майка французойка и баща мароканец!

известни, че дори и уважавани все още не = на здрави :-) факт е че на запад все по- често Франция, Испания, САЩ изглеждат като зомбирани. А дълги години познай кои са се толерирали. Българки да не могат да заченат??хм, защо ли. Ти дини като садиш се питаш какъв им е сорта и дали са подходящи за дадените условия, та какво остава за човек. При това човек не е само тяло. И за да е хармонично развит- тяло и душевност- се искат доста доста условия. А че при семитите заболяванията - и психически и телесни са повече отколкото при българи е факт. Виж им излъчването и се усети за каква тесла става върос. за кармата - нямам коментар

link се превърна в жълто издание с подвеждащи заглавия. Това не ми е по вкуса и си търся друга заглавна страница. Ще съм благодарен за предложения.

"link" = ДИР.БГ

И аз съм на същото мнение. Като цяло пресата е много зле..Преди бяха 1-2 жълтите издания, но явно прекалено големи продажби направиха..и сега всичките са такива.

Дори Нострадамус няколко века преди това беше написал,че британската роза ще повехне в Париж... Че е убита е ясно на всички чели по-задълбочено фактите от тогава.Била е превозвана до болницата,която се е намирала ако не се лъжа на под 10 километра 40 минути.Това е засилило белодробния кръвоизлив,от който тя се е задушила.Шофьорът,който еденствен оцеля,е бил в болницата с изгорена ретина на очите си - явно заслепен от нещо.На по-късен етап обаче след изписването му.....беше намерен изгорял жив в кола в полето.Убиха я,погребаха я с почести и паради,както подобава на една истинска ДЕМОКРАЦИЯ !

Жалко за Деяна, жалко и за Англия. Сега може би острова щеше да се управлява от шейх.

Във всички случиа и Царят български и всички други крале, включително и британските струват много ама много повече от нашите свинари и комуноиди.....

Видях колко струва българския цар. На всичкото отгоре изтъргува короната си за да стане премиер. А после се погрижи да си вземе това -онова и си замина. Знаеш ли, че короната на Англия е собственост на институцията а не на човека. Как така земите на царя/институцията/ станаха собственост на Симеон /личността/.

" По време на катастрофата Даяна бе на 36 години" - вие мислите ли докато пишете или това ви е максимума?

Е на колко е била - родена 1961 - загинала 1997?? Умник

Толкова си простичък, че дори не можа да схванеш какво точно иска да каже колегата по-горе....

написаното по-горе е езиково неправилно! Но ти не си виновен - все по-неграмотно и нагло ще се изразяваме тепърва в Бг. Грамотността определено ти убягва и не е тук мястото да се учиш. Но все опитай!

Да би мирно седяло , не би чудо видяло.

УЖАСНО Е СЛУЧИЛОТО С ДАЯНА,НО ТЯ БЕШЕ МАЙКА НА БЪДЕЩИЯ БРИТАНСКИ КРАЛ И САМАТА ТЯ -БЪДЕЩА КРАЛИЦА,ПОРАДИ КОЕТО НЕ Е ДОПУСТИМО ДА СЕ ДЪРЖИ ПО НАЧИНА,ПО КОЙТО СЕ ДЪРЖЕШЕ,УРОНВАЙКИ СВОЕТО ИМЕ ,НА ДЕЦАТА СИ И МОНАРХИЯТА!ТЯ НЕ БЕШЕ ЦВЕТАРКАТА ОТ УЛИЦАТА,ЗА ДА СЕ 'РАЗХОЖДА' СЪС СЪМНИТЕЛНИ ТИПОВЕ КАТО ДОДИ И ПР.ДА ГРОЗНО Е ТОВА,КОЕТО СЕ СЛУЧИ,НО НЕИЗБЕЖНО ПРИ НЕЙНОТО НЕСПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА!СЛЕД РАЗВОДА СПОКОЙНО МОЖЕШЕ ДА ЗАЖИВЕЕ С ЧОВЕК ОТ СВОЯТА КЛАСА И ПОТЕКЛО,ЗА ДА НЕ ЗАСЯГА ИНТЕРЕСИТЕ НА МОНАРХИЯТА

Майка на престолонаследник - ДА. Бъдеща кралица - в никакъв случай, след РАЗВОДА! За неспазване правилата на играта наказанието е СМЪРТ така ли? За британските тайни служби явно е така... А това с класата и потеклото намирисва още по-лошо - на РАСИЗЪМ!

КАКВО ЗНАЧИ 'РАСИЗЪМ'?КОГАТО ЕДНА МОНАРХИЯ УПРАВЛЯВА ВЕКОВЕ-НЕ МОЖЕ ПРИНЦЕСАТА ДА БЪДЕ С ДРУГ ,АКО НЕ НОСИ АНГЛИЙСКА КРЪВ!ТОВА СА ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА И ТЯ ГО Е ЗНАЕЛА ТЪЙ КАТО ПРОИЗХОЖДА ОТ СЪЩАТА СРЕДА!СТИГА С ТОЗИ РАСИЗЪМ,С КОЙТО ВЕЧЕ СПЕКУЛИРАТ ВСЯКАКВИ ЦИГАНИ И НИ СЕ КАЧВАТ НА ГЛАВИТЕ!ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЪОЛА-СА КАЗАЛИ НАШИТЕ БАБИ!РАСИЗЪМ Е ,АКО ПОСЕГНЕШ НА ЧОВЕК,А ПРАВОТО ДА НЕ ГО ПРИЕМЕШ В ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО ТИ СИ Е ЛИЧНО ТВОЕ И НЕПРИКОСНОВЕНО!

ОСВЕН ТОВА ХОРАТА ВИНАГИ СА ЖАДНИ ЗА МИСТЕРИОЗНИ СЕНЗАЦИИ!ИМА ВЕРИГА ОТ 'СЛУЧАЙНОСТИ',КОИТО СА НАВЪРЗАНИ И ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНИ,ЗА ДА СМЯТА ВСЕКИ,Ч Е СМЪРТТА НА ДЯНА Е УМИШЛВНО ПЕВДИЗВИКАНА,НО РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО ВСЕ ОЩЕ УЛИКИ И ДОКАЗАНИ ФАКТИ И ВИНОВНИЦИ НЯМА ТАКА ЧЕ ТАЗИ НЕЛЕПА ЗАГУБА ВСЕ ОЩЕ ВЪЛНУВА ВЪОБРАЖЕНИЕТО НА МИЛИОНИ И МИЛИОНИ ВЕРСИИ ЩЕ БЪДАТ ИЗМИСЛЯНИ,А ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЧЕ Е СТОРЕНО ОТ МЮСЮЛМАНИТЕ?ЗАЩО НИКОЙ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ДОРИ ЗА ТАЗИ ВЕРСИЯ?А РАСИЗЪМ ТУК НЕ ВИЖДАМ-И АЗ НЕ БИХ ПРИЕЛА ДОДИ И ТОВА СИ МОЕ ЛИЧНО ПРАВО-ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ КЛАНЯМ НА ВСЕКИ,КОЙТО НЕ МИ Е ПО ВКУСА САМО ЗАЩОТО ИМА МОДЕРНА ДУМА'РАСИЗЪМ'?

Има една максима"Човек търси в другия,това,което не намира в къщи"В този ред на мисли точно за това Даяна търсеше любов ,търсеше утеха.....Защото скоро Чарлз,не я удостояваше с това и нещо повече занимаваше се с Камила....Резултата е на лице!Капиш г-н ГОСТ!!!!!!!??????????????

ПАРИ,ТИТЛА И ЛЮБОВ РЯДКО ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА-ДА НЕ КАЖА ПОЧТИ НИКОГА! КАМИЛА НЕ Е БИЛА ПРИЕТА ЗА ПРИНЦЕСА,ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ЗНАЕЛИ ЧЕ НЕ Е ДЕВСТВЕНА И Е ИМАЛА МНОГОБРОЙНИ ВРЪЗКИ.вПОСЛЕДСТВИЕ БЕ ПРИЕТА,ЗАЩОТО ТЯ И ЧАРЛЗ ВЕЧЕ БЯХА С РАВЕН СТАТУТ -'ВДОВЕЦ' И 'РАЗВЕДЕНА';

Приемам (и не приемам!) всички хипотези, изложени по-долу. Възможно е какво ли не. Безспорно е само едно - щом никой(?) не е видял какво (или кой) е в ковчега, значи нещо се крие; а щом нещо се крие значи има нещо гнило.

Всяка игра има правила. Спазваш ги - продължава играта. Нарушаваш ги - понасяш санкциите!

Да обаче кой ще контролира тези дето контролират спазването на правилата?

ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ НА ТЯХНОТО ОБЩЕСТВО-ТЕ СА НЕПИСАНИ,НО СТРИКТНО СЕ СПАЗВАТ И НЯМА ПРОШКА ЗА ТЕЗИ,КОИТО ГИ НАРУШАВАТ,АКО ВЕДНЪЖ СА СЕ СЪГЛАСИЛИ ДА ИГРАЯТ НА ХОРОТО!

Някьде един месец след трагедията четох,че Даяна е жива и е в някакъв манастир под името сестра Иноченца.Нищо чудно,защото след катастрофа може да си загубиш паметта.Имаше един филм "Минало свършено",там главната фгероиня след катастрофа,не помнеше,коя е що е ......?!На погребението,на Даяна ковчега беше затворен??????!!Колкото и да е била обезобразена,можело да и пооправят малко лицето.Затова винаги сьм си мислела,че нещо не е наред.

Да бе, и аз наскоро четох "Знахар" и "Морал". Изобщо, номера със загуба на паметта и после- бедно, но достойно съществуване е тема, твърде често срещана в романите. За съжаление, в действителност се налага максимата: "Има човек- има проблеми, няма човек- няма проблеми"... От Йосиф Висарионович...

Да напълно сте прав!"Има човек- има проблеми, няма човек- няма проблеми".А тя оределено щеше да им е проблем.Има една книга "10 дена щастие"Действието се развива по време на Втората Световна Война в един концлагер,където си правят експерименти с определени затворници,като им отварят черепа и заличават паметта.После ги използват да стрелят срещу затворници,като послушни марионетки.Но има вероятност да се възвърне паметта,ако ги заведат на познати места.Заведоха 2 от затворниците,за да видят дали ще си спомнят.Единия си спомни ,но продължаваше да се прави,че не си е спомнил.Когато ги върнаха отново в концлагера и им дадоха оръжие пак да стрелят срещу някои затворници,този дето си спомни се обърна и стреля срещу палачите и точно докторката,която ги е оперирала и заличила паметта,казваше се Елза Таубе.Книгата е по достоверен случай

Хипотетично - няма катастрофа ,Даяна е жива и ражда / била е бременна/ от Доди . И гледай ти чудеса : братчето на краля на Британия -МОСЮЛМАНИН . Направо за Господари на Ефира !!!!

Мероприятие изпълнено от тайните служби на Англия по поръчение на илюминатите и кралски двор. Убийството е и ритуално... Нищо не е случайно - случайно не се нацелва 13-та колона в тунела на 31.08 (13-31). Долни мръсни рептили!

... ааа пропуснал си, комунистите, българите, евреите, ал кайда, руснаците, американците марсианците и сърбите. Въобще много повърхностен комент, много.

Ако имаш информация извън официалната - сподели. Етикета е неуместен-показва промит/зомбиран/ мозък.

ИМАТЕ ПРАВО!ОСВЕН ТОВА СПОРЕД НУМЕРОЛОГИЯТА ЧИСЛАТА 2 И 4 СА 'ГРОБ' ЦИФРИ И НА ТАКИВА ДАИ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА СЕ ЗАЕМАТЕ С НИЩО ВАЖНО,ДА СЕ ИЗБЯГВАТ ПЪТУВАНИЯ,ОПЕРАЦИИ И Т.Н. цИФРАТА 31 ДАВА СБОР 4 ОТ СУМИРАНЕТО НА 3+1;ТАКЪВ Е И СЛУЧАЯТ С 11 СЕПТЕМВРИ-1+1=2;МОЖЕ БИ ИМА НЕЩО ВЯРНО В ТОВА,КОЕТО КАЗВАТЕ,ЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА И ТАЙНИ ОБЩЕСТВА СЕ АНГАЖИРАТ С ПОДОБНИ ГРОЗНИ ДЕЙСТВИЯ!

Като напишеш в гоогле изображения globe magazine и им видиш само кориците и разбираш колко е сериозно списанието.

а ,много интересно че никои не подозира другите,защото доди може да е бил влюбен,ама и при тях религята и наследството не прощава,така че помислете. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е типично английска психика и начин на действие от векове. 1. Извършваме безбожната мръсотия (в случая убийство на бременна жена - ау колко са демократични английските служби...) 2. После цялата страна реве, начело с покъртените поръчители извършители 3. След това полу-официално признават, че е било така, но нямало какво друго да се прави.... Ако трябва пак така щели да направят. Англичани - пирати, рабойници, алкохолици и безбожници !

трите най-стари институции в света-брит.кралски двор,ватикана и япон.кралски двор имат толкова тайни през вековете , че вече никой не може да ги разкрие всичките. но би било интересно да се опита някой- познайте дали ще оцелее.

как ще позволят британците .. бъдещият крал на Англия да има брат от арабин .. Кралицата е казала на Даяна "..момиче ти знаеш ли къде идваш... "

Видяхме нашия цар колко струва, сега се разбира и английската кралица колко струва.

Убийството е извършено с чадър от ДС по поръчка на КГБ, за да се развалят отношенията мужду запада и арабския свят.

Сега вижте!Ако някоя си секретна служба е намислила нещо, с тежки политически последствия, най-малко ще пита английското кралско семейство!Другата тъпост-ама кралското семейсттво било заповядало на секретните служби!?Това могат да си го помислят само обезумели същества!Неприятно впечатление, при гибелната катастрофа с принцеса Даяна, оставиха френските парамедици!Те се занимаваха с пострадалите и най-вече с принцесата, на земята до катастрофиралата кола, над 40 минути!??Оказа се , че при тях такива са били основополагащите за дейноста им при такива случаи, инструкции!?Трябвало да стабилизират пострадалия до определено състояние, преди да го качат на линейката и тя да се понесе към някое спешно отделение!?Техните въжможности в линейката обаче, не са всеобхватни и живота на пострадалия често виси само на това, колко спешно ще го докарат до отделенията за реанимация!?

link Не изглежда много жива

Еми да от някакви си там ингилизки царчета какво може да се очаква... тая монархия е пълна тъпотия нещо като църквата ама даже по-тъпо!

Има един факт около тази злополука, които се премълчава! Линейка пристига на местопроизшествието, час и половина, след като е била извикана! Това става след полунощ при ненатоварен трафик на уличното движение в централната зона на Париж! Никой не запита защо и как се бави в Париж "Бърза Помощ". Такова нещо в София би свалило Министъра на здравето веднага, ако не и Правителството, ако се случи с Персона от подобен ранг! Явно е имало завера в Париж!

Никодиме, Никодиме, дано цял живот Бойко да не стъпи във вашия град и нито една лента да не пререже...за какво падане на правителство споменаваш...

Това се знае от години. Има много информация в нета. но овцете вярват на това, което им се казва от официалните власти.....не мислят с главата си.

Трябва да си голям наивник за да мислиш, че ще я оставят жива! Абсурдна е връзката, още по-малко дете от тази връзка, между представител на англиканската църква - каквато е Даяна като част от кралското семейство, и един не християнин. Утробата на Даяна е само на наследници на короната. Дълго търпяха тази глупава връзка. Ще дойде някой си от една бивша колония да опложда принцесата... Това няма как да се случи - както и не се случи. Тежка е кралската корона. В днешно време убиват за много по-малко. А да петниш кралската кръв... и евентуално някакви арабчета да се родеят със синовете на Короната... Абсурд, абсурд, абсурд... "...обяснима развръзка и естествен процес..."

И откъде накъде деца на Даяна ще имат претенции за короната? Ти мислиш ли, преди да пишеш? Няма пряка кръвна връзка между Даяна и кралицата, още по-малко непосредствена. Децата и не могат да бъдат наследници на короната.

Оффф аман от немислещи...Евентуалното дете на ал Файед няма да е наследник на короната естествено, но ще е брът по майка на английските крале! Няма лошо, стига света да не беше днес толкова объркан...и религиите, най-вече исляма да не се противопоставяше толкова яростно на съвременната цивилизация... добра -лоша- това е нашата среда, и мощните християнски държави- САЩ, Англия и т.н са основните защитници на цивилизацията и християнството. С цената на много и скъпи жертви. Може би и Даяна да се е наложило да бъде ...елиминирана... ум царува, ум робува казват старите хора... и си е така... оказа се глупава и претенциозна тази женичка и си повярва, че всяко нейна щуротия е нещо нормално... да ама не е...

Или не четеш, или не разбираш... Никъде не съм казала, че децата на Даяна (извън тези от брака и с Чарлз) ще имат претенции за короната.

..ако е вярно ( докаже) , то Кралската династия трябва би трябвало да се ликвидира (отмени) завинаги, под натиска на масите,,,иначе срам за великата британска нация...

Че то си беше очевидно - тя направо им попари имиджа с последните си действия, както беше тръгнало можеше и монархията да не оцелее... А това са пари, власт и вековни придобивки, които лесно не се пускат, а освен това имат директно отношение към държавното устройство на Великобритания и затова са се подключили спецслужбите тъй като Даяна е станала заплаха за националната им сигурност... За съжаление не е нито първото нито последното от подобни знакови убийства - Мартин Лутър Кинг, Кенеди, Джон Ленън, Улоф Палме.... Когато ходът на събитията излезе от контрол - спецслужбите се намесват, а нужните ресурси и способности за това хич не им липсват....

P.S. Предното беше сухия анализ. Иначе по човешки ми е много жал за принцесата. На нея не й беше мястото сред тия енергийни вампири, те я избраха и приеха именно за да вдъхне живот и симпатичност на една застаряла и западаща институция каквато е британския кралски двор. Западаща най-вече морално, защото хората не се запленяват от сухар като Чарлз и неговата камила, те искат сърцати, откровени и красиви хора. Единственото утешение е, че тя по някакъв начин живее чрез децата си, може би пък те ще донесат някаква промяна...

Понякога физичните сили не се съобразяват с всякакви други сили. Доказвано е многократно.

...и един мармот завива шоколат в станиол, нали! Забравиха да споменат, че линейката е пратена специално от Англия, за да могат да е убият в нея, нали. Или пък са чакали близо до местопроизшествието, защото са знаели къде ще се ударят, нали. Някоя врачка им е била казала. Гледала е на кафе. И тези коментирали преди мен изобщо не са глупаци нали. Те също са знаели, че са е убили. Много прост народ, ей, много...

Със Знайко ли си сборихте главите? И на двама ви личи...симпатяги с празни чутури

Прочети някоя книга за реална спецслужба и ще се увериш, че това даже не би трябвало да е от най-сложните им операции. Примерно за Мосад попрочети, такива театрални многостъпкови постановки правят дето Холивуд да се поучи...

Прав си ,тази тема е за МАЛОУМНИЦИ. Чети и се кефи от прост народ.

шоколаД, са Я убили... как си позволяваш изобщо да наричаш другите прости, с този безумен правопис

Колко народ загина в Ирак, Либия, Сирия ... заради тези спец служби. А нас постоянно с някаква Даяна ни занимават... Не и ли е било ясно, че ставайки "принцеса" става "робиня" ?! Отказала е да си нови отговорността за това - убили са я - няма нищо по-нормално от това ;) ПО същият начин - Южноафриканската плувкиня, дето се ожени за принц Алберт => хвана го да прави оргии в нощта преди сватбата, беше си тръгнала, но се въран и се ожени за него, нали така ?! Просто жените по природа са създадени да се продават възможно най-скъпо, а после реват... Га яде кифтетата не рива ... ;)

Наскоро си се удрял по главата и не е минало без последствия! Болката изчезва, но симптомите - не!

Ехе щом за 15 години почвате да сменяте фактите, какво остава за 10 ноември, 9 септември, кацането на Луната, II световна ......Човечеството го е обхванала някаква мания да изкривява историята, бегайте от тука!

Аз също бях сигурна, че това е убийство! Жалко за Даяна и позор за кралското семейство!

Убийството на принцесата е поръчано от кралския двор, сигурен съм в това! Службите също имат пръст в тази работа. Даяна беше неудобна, тъй като не взимаше насериозно грозния си съпруг и дъртата му майка. А пък и Доди Ал Файед си беше по-готин мъж от дрисливия Чарлз! Убийци!

съвсен несериозно се е омъжила за грозния си съпруг и дъртата му майка, тъй ли? Ми то и аз искам несериозно да стана принцеса, може ли, може ли, плииийз?

виж коментара на знайко от9.00

Отдавна го подозирах това...много неудобна стана на кралското семейство...

Ти Gargameliys, много е хубаво, че си подозирал, но не си отговорил на въпроса защо е станала неудобна за кралското семейство. Съвсем логично е, в линейката на Даяна да са направили тест за бременност от Доди ал Файед. И според Свети Петър, тя се е оказала бременна. Затова разбира се е била станала преди това и "катастрофата". А в линейката, принцесата съвсем спокойно "рептилите" са я "довършили". Толкова просто и логично. Мир на прахът, на тази човешка жена, заплатила с животът си за щастието да бъде обичана.

Дали щеше да има щастието да бъде обичана ако не беше принцеса Даяна от арабина? та тя си е най-обикновена жена- нищо повече от другите на нейната възраст. Преди него са били телохранители, коняри, жокеи и те ли са я обичали? А да направиш за смях вековна династия това си заслужава нали?

Ясно е защо. Защото ако Чарлз се споминеше преди нея, Уйлям ставаше крал, а тя - кралица майка.