Принц Уилям се срещна с Абас и нарече Палестина "страна" (снимки)

Медии във Великобритания прогнозират негативна реакция от Израел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петър Стоянов, който пя и свири Бийтълс на принц Чарлс. Никога няма да забравя физиономията на принца. Дали Абас е пял на принц Уилям?

Правилно, подкрепям. След време Бъкингам може да приеме и снаха или зет от Палестина... Така де- мир и дружба между народите. Тия проблеми в Светите земи са създадени с доста активното участие на Кралството. Време е сега да поправи грешките си. А после- кралят - изборна длъжност в ЮК. На печелившите- честито!

Между страна и държава има разлика.

А принц Уилям, в качеството си на какво се среща с политици? Аз не знам, да се води някакъв правителствен или държавен чиновник, че да ми бистри политиката с другите началници. Абе дираджии, кво ни ги пропагандирате тия обикновени екскурзианти с циркаджиийски длъжности, ка си веят гъза насам-натам и ни г представяте като полит събитието на века.

Споко бе Моше, не можем вечно да мижим, а вие да ни обяснявате света. Прогледнахме вече.

"...районът често е арена на сблъсъци и кървави инциденти заради съседството на лагера с голямо израелско селище на окупираната палестинска земя." Познайте истината и тя ще ви направи свободни! Като не е страна, какво е? Аман от езуитски евквилибристики! Окупираната палестинска земя не може да е страна, а окупиралия тази земя има държава? Защото, според една книга, преди хиляди години били кръстосвали 40 години пустинята, след като избягали от Египет, където сторили сума ти мръсотии, според същата книга!

Можеш ли да отговориш глупако ? Израел нее държава според една книга от преди хиляди години.... Израел е призната от всички държава, научи най близката изтория след ВСВ вместо да пишеш глупости !

неграмотници! И кое от написаното не е истина, "умнико"? Ама, който няма аргументи отива на лични обиди, за да може все пак да се изкаже. Правилно казваш само едно "научи най близката изтория след ВСВ", а за преди това, защо не по прочетеш малко, или си от тия за които всички останали са гои! И не ми излизай с номера "призната от всички", защото тези всички (вкл. и чичко Сталин) са имали своите сметки! Но тука не е място да те ограмотявам! Пък и не забравяй, че и ние не сме от Балканския полуостров!

и ти си от тях.. .какво значение има какво е било преди хилядолетия?!? Важно е кога светът е решил да се създаде и признае Израел! няма как д а ме ограмотяваш като с нищо не си в час!

Пишеш "нее", "изтория", "най близката" , нямаш познания по история, не знаеш коя е тази книга, за която пиша. Не спазваш пунктуацията, явно ти е непозната. И ми става интересно, защо изобщо се пънеш да пишеш? Какво почесваш с тези си напъни? Его? Или имаш напъни да се изходиш, защото нямаш приятели? Излез, поразходи се, подишай чист въздух и може да ти мине, а!

да не направиш беля.... пуснах си радиото . с него по лесно се спори отколкото с глупак.

Много им разбира на принцовете главата кое е страна и кое не. Виж по женски задн.ци са по сведущи.

Нашата журналя упорито не си учи урока. Президентът на Израел е РОВЕН Ривлин. Произнася се Ровен, а не Реувен. Комбиназията eu в думи и имена се произнася О... Айде, научете се най-сетне!!!

КомбинаЗията "eu" в различните езици се произнася не само като "о", а и по други, по-различни начини - най-елементарен пример : neu на немски, bleu на френски и т.н. и т.н.

Думата "журналя" се използва с глагол в множествено число и няма единствено число /не съществува дума едно "журнальо" или една "журналя"/

Без значение как се транскрибира от иврит на латиница, важно е, че на иврит се произнася РЕУВЕН и това е определящото. Извод: учете езици, по възможност повече, а когато не ги знаете, ползвайте справочници, сега поне е лесно.

новобранеца!

Не, не мисля! На това ниво лапсуси няма. Загатнал е какво ще последва, когато седне на трона. А това ще е скоро, дай Боже!