Приключи гласуването в британския Суперчетвъртък, резултатите се очакват до неделя

Вотът в Лондон пък поражда интерес, защото противопоставя двама кандидати с имигрантско потекло

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не знам кой живее в розови облаци и си мисли че Шотландия може сама да си реши да се отдели от Великобритания. Всички видяхме какво се случи в Каталуния и европейските и американските политици им е съвсем ясно каква лавина от отделяния може да последва. И второто е че идеята че една независима Шотландия ще получи богатите газови и петролни находища е сметка без кръчмаря

Яко! Пакистанец или въглен от Ямайка за кмет на Лондон. Това е дискриминация. Защо няма кандидат за кмет, не бял разбира се, от 333-я пол?

Доживяхме ли края на англосаксонската цивилизация? Мисля. че да. За кмет на Лондон се състезават арабин и негър. На белите лондончани, ако все още има такива, честито!

И нищо общо нямат две неща. Шотландия си е самостоятелна държава, която е част от Обединеното краство. Имат си парламент, собствена валута и т.н. За каталунския национален отбор по футбол чувал ли си? :)

Я пак, я пак? Каква е валутата на Шотландия? Аман от футболни специалисти...

Валутата се нарича шотландски паунд и е в обръщение само в Шотландия, наред с британския. Добре е човек да не обижда, преди да се е образовал. Некрасиво е. И типично за български форум.