Пригожин: Украинската армия е готова за контранастъпление и то ще започне до 15 май

Шефът на ЧВК "Вагнер" няма да присъства на парада в Москва на 9 май, защото "имаме много работа"

Обратно в новината

Коментари - Пригожин: Украинската армия е готова за контранастъпление и то ще започне до 15 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва с така нареченото контранастъпление е порнография.Укропитеците са лаладжии.

Шегува се човека . Майтапчия си пада.

Писмо до Ванка с танка Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. Радой Ралин

Дирници, внимавайте какви статии пускате за Пирожката, русоробската ви аудитория ще започне да си мисли, че е западен агент.

Този последен ще научи за това контранастъпление. И защо винаги драматизират толкова - няма ли достатъчно сапунки по руската телевизия. Ако Украйна си върне територията това щяло да доведе до разпадането на Русия. Дрън-дрън. Русия никаде няма да отиде, вижте този, Путин и други такива люляци на тях че им дойде времето.

Той и Наполеон е превзел Москва, Хитлер е бил у кварталите й...

След година и два месеца да се чака контранастъпление и сили , които искат да разчленят Русия е приятно да се чува. Но едва ли ще стане.

Вее бяло знаме нещо! Е той какво си е мислил, украинците ще ги прегазят като пиян говното си

Ама защо бре, нали няма останали украинци, а всички оцелели мечтаят да работят за руските олигарси за 400 долара на месец?!?

Поляците имат много да си връщат на ватенките. Рано или късно ще се включат.

Поляците имат много да си връщат на ватенките. Рано или късно ще се включат.

"По думите му има сили, които искат да "разчленят Русия". "Ето защо най-добре е сега да дадем отпор или в противен случай държавата, наречена Руска федерация"" Този не бил чак толкова глупав, за колкото го мислех.

Украинците не искат нищо, което не е тяхно. Руснаците искат цяла Европа - и ще се задавят с нея.

*..., може и да престане да съществува

и повечето от българите

Ще има много палта за руските вдовици. В толкова бедна държава и това е нещо.

много сме ..силни сме ..вече и Пригожин трепери ..контранастъплението ще Zaпочне ..когато и където най малко го очакват ..както беше миналата година ..никой и нищо не може да ни спре ..вече и в Севастопол усетиха нашата мощ и решителност ! СЛАВА УКРАIНА !

ше има много резани маткапи за бугарските курвентии.. ббаахахахаха

Пригожин не е никак в час. Ами че спецовете в Дира го обявиха вече контранастъплението на Украйна. Започна днес, някъде по обяд.

По добре кажи кой ги обича, по малко ще пишеш

Направете равносметка за човешките, военни и икономически ресурси: Украйна след напусналите е 10 милиона украинци от 44 милиона са останали 34 милиона, а Русия е 145 милиона. Поради това украинската армия има кадрови дефицит. За какво настъпление се готви Украйна при положение че даже САЩ и колективния запад да е затрупат с оръжие поради дефицита на човешки ресурс на украинската армия ако не пратят наемници и ако не се намесят директно няма да има никакво настъпление. В момента Русия използва главно частни армии и едва 10 % от ресурсите си.

Никаква тайна не е. По-интелигентните българи са чели достатъчно за подривната роля на Кремъл, за измислянето на македонската нация от СССР и за всички грабежи на българско богатство. А по-глупавичките се надяват, че Дядо Иван пак ще направи овчарите шефове, а лекарите и учителите ще хвърли в Белене.

Не се мъчи да обясняваш нещо на хора, на които им плащат, за да пишат глупости. Ако се загледаш ще видиш, че става въпрос за 2-3 души с десетина ника, които пишат едно и също под всички публикации за Русия. Предполага се, че им плащат от Посолството, но може и да е от някое НПО. Така че не се впечатлявай.

В Украйна отдавна не се бият само украинци... от Европа пратиха и военни и всякаква психясала измет (особено поляци), която избива и руснаци, и украинци.

Правилни размишления водещи до погрешни действия. Руската кочина наистина ще престане да съществува, ако руснаците продължават да търпят да бъдат обяздвани от кремълската джуджерия. Спешните действия и отпорът трябва да се изразят в незабавно измитане на кремълската сган и предаването и на съд. Междувременно Русия трябва да изтегли всичките си войски от всичките си съседи, които неприкрито и единодушно ненавиждат руснаците днес. След това руският народ да се покае, да поиска прошка от братските си народи и да въведе истински ограничения в конституцията, така че никога повече такова братоубийствено варварство да не е възможно. Не на последно място - руснаците да конфискуват цялото имущество, заграбено от народа от управляващите олигарси, като с пари платят за огромните щети, които нанесоха на околните страни и особено на Украйна. И тогава Русия не само няма да се разпадне, а ще полека-лека ще се изправи и след едно-две поколения ще тръгне уверено напред.

В Украйна в момента няма повече от 25 милиона души. Да не забравяме че Донбас и Крим са повече от 6 милиона заедно, а украинсикте бежанци само в Русия са над 5 милиона души.

Българите обаче обичат Русия, тъй като ни е освободила от турско робство, за разлика от колективния запад , койтко на Берлинския конгрес разчлени обединените български земи в проекта Санстефанска България. Освен това в България не е съборен нито един руски и съветски паметник, поради съпротивата на българите, за разлика от прибалтика, полша и други страни.

Русия е 134 милиона разликата е че в Украйна има по висок процент желарщи да се бият от Русия и това заедно с мотивацията и поскрепата оръжейна. Изравняват нещата в конвенционална война

Мдаа,укрите ще контраатакуват и ще разбият руската армия,ще си върнат всички територии и Крим,Путин ще се предаде и ще им плати репарации.Ще стане,те руснаците обичайно губят всички войни в миналото.

Два танкиста Янко и Британко, Серьожа яхнал пак Володя, Пан Полскего се надървил пак, Яко педи думкане се очертава пак. Натованко Столтенберги със Урсула под полата, Макрончо пак във Бабин Дом, А пък Шолци ни се чуе, ни се вижда, Само наш велики Киро се танкиства, С евро-атлантическа бухалка, Ще нацепят те на руснаците главата. Вярвате ли на успеха? Байдън, Блинкен, Курабийка … Тръмп в затвора във забрава, Си си клати топките щастливо, Цяло евро-село се сговнило.

Понеже то руснаците хич не напуснаха. Даже се редят на опашка да се влеят в редовете на руската армия, нали? А затворниците просто са с предимство - не, че няма неосъждани руснаци желаещи. Нали така ви казват от посолството? Освен това населението на Русия беше 145 милиона, ама преди 20 години. От тогава пада - бавно, но сигурно и необратимо. Преди масовото бягство от мобилизацията бяха 143.4 милиона, в момента сигурно са под 140 и надали някога ще надминат този брой отново.

А на вас от американското и украинското посолство ли ви плащат

И българия е била на три морета, ама сега виж къде е.

нещо много унило напоследък? Голямо бегане ще има на восток, свиквайте.

Дълъг уикенд е, отишли са в русия.

то като гледам колко украйнци има тука забегали май се сражават само наемници поляци, американци, франсета

Така си е. Те и САЩ бяха световен хегемон до скоро.

Плащат ми от Китайското посолство.

що? сега кой е световен хегемон?

Щом основното преимущество е броя алкохолизирани мужици, работата отива на лошо.

Украинците ще ядат поредния здрав пердах.

По твоята логика е трябвало да почне още тази промяна от Сталин. Брей то много години и поколения са минали

Към момента няма такъв. Обективно Китай са най-близо до такъв статут, но като че ли не го искат много. Ти обаче не се отчайвай, 20 цента на пост са си 20 цента на пост:)))

Руснаците са по-малко от укронацистите на фронта. Не случайно бандеровците си мечтаят за контранастъпление. Руснаците си пазят хората. Укрофашистикте жертви са близо 400 000, а руските 9-10 пъти по-малко. Това говори ли ти нещо, малко и тъпо нпо проститутче?

Все още не мога да разбера в Arma III ли се водят основната част на военните действия или в DSC. Поне в YouTube ми се струва че Arma преобладава.

Едуард Вагнер (на немски: Eduard Wagner) е германски генерал от артилерията на Вермахта.

Само че там е работата че ядат хуя руските собаки!

Пушечно месо?

“ Пригожин призова руснаците за спокойствие и подчерта, че никой няма да влезе с танкове в Москва.” Ако не бе тъжно и трагично щеше да е смешно и комично - за “специалната военна операция” на психопата, джуджето-диктатор и ордата му в Кремъл, дето вървяла вече 2 години точно по пран! И … изпълнявала целите си - да държи НАТО по-далеч от Русия - така още 2 държави до Русия влязоха в НАТО и още няколко искат да го сторят…:)

Нали видехме как Зелювото пво смъкна ракетата над блока, що така го слагат до блокове зелю да каже