Хилъри Клинтън в най-важната си реч: Не се боим от бъдещето

Хилъри Клинтън прие официално номинацията на Демократическата партия за президентските избори в САЩ на 8 ноември, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Хилъри Клинтън в най-важната си реч: Не се боим от бъдещето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да , но Бъдещето се бои от теб специално!

За американците може би няма нищо ново,но да се избира между Тръмп и Хилари Клинтън е притеснително.Разбирам добре дъщерята Челси ,тя брани майка си ,но в тези думи ,с които я хвали ,няма нищо вярно.За какво бъдеще говори тази Килъри ,след като по нейна вина е съсипано бъдещото на милиони-чрез хаоса ,създаден с нейно дейно участие и в съучастие със Саманта Пауър.А ако стане президент най-вероятно ще съсипе бъдещето на още толкова хора-това сочи логиката на нейното поведение.Тази жена е безсрамна лъжла и това се доказва твърде лесно с нейните писма и E-мейли.Еспертите са твърде снизходителни ,когато говорят за нейното политическо поведение,а истината е че политическата и култура е твърде ниска,казано на прост език-просташка!Просто невероятно,но е така!В това отношение конкуренция и прави само г-жа Нюланд!А съмненията за корупция,нечисти сделки...разбира се ,това изиска доказателства,но все пак не ядем доматите с коловете!Изборът си е на американците ,но аз бих предпочел Тръмп с всичките му недостатъци.

Има голям шанс г-жа Хилари Клинтън да стане президент на САЩ.

жалка картинка. Някой си организира банална гавра с говедата. На изборите могат да избират между психо и майка му.

Умирам от смях като ги гледам с Били.Щастлива двойка?Любов и вярност или лъжи и изневери на килограм!

интереси чедо, интереси...

Няма да забравя как дойде преди години в България- неглижирана, развлечена, с вързана на опашка коса- истинска селянка.Явно силно ни беше подценила, ако въобще е знаела къде е България.

Тази вещица ли се ръководела от състрадание и любов?! Това е една типична амбициозна кучка , за която жертвите сред хора от далечни нации са празен звук, само съдейки по кръвожадната й реакция по повод убийството на Кадафи си мисля, че в нея има акумулиран твърде много негатив и агресия. Кадафи не беше стока, но подобна кръвожадна радост не прилича на някой, който претендира да бъде лидер на световно ниво. Ако си мисли, че ще се "справи" с Путин - много греши, тя не е Тачър, а той не е Горби, питбулския й стил няма да допринесе за глобалния мир. Тръмп въпреки цялата му "несистемност" е по-добър президент защото ще започне едно оттегляне на Америка, което е в унисон със новите реалности и няма да генерира нови рискове - дошло е време да си сядат на задника и да стават равни сред равни, а не да се пънат да стават поредната избрана нация. Предната не свърши добре, германците си знаят....

"(ние) не се боим от бъдещето". ето от къде идва опорната точка на европейската популистка - меркел. от какво да се боите, след като си осигурихте бъдещето, за сметка на нашето. И ние не се боим от бъдещето, защото няма повече какво да губим. онези, които имат по банките и офшорките, те трябва да се боят, къде да си местят "ценностите".

Помня 2008г. как Маккейн и Сара (не на Абрам) подскачаха от радост и се прегръщаха...че "загубиха"от Барак Обама. Днес циркът се повтаря. Само чакайте да обявят Клинтън за победител официално...и ще видите несказанната радост на Тръмп...евреите ще му позволят още един банкрут. Затова се прави на клоун по избори.

Нещастна кукувейка.Не че Доналд Дък става за нещо...

Какво да чакаме от народ, който преяжда с бургери и понички?

Лошо ни се пише. Тази жена е военнолюбива и безскруполна. Тя подкрепяше разрушаването на арабския свят и е сред създателите на ИДИЛ.

Даа , вероятно тая намахана бабичка , не се бои от бъдещето ,но света трябва да се бои за бъдещето си , ако американските електорални единици вземат та я изберат!Пази Боже!

Тази психопатка е един от създателите на ИГИЛ и кръгове като подобни на ИГИЛ спонсорират кампанията и наскоро в сметката и били преведени пари от организатора на преврата в Турция. ДОБРО бъдеще за USA.

Това е жената, която може да направи трета световна война!

олицетворението на " отчаяна съпруга". урод!

ВЕЧЕ ПОВЕРВАХ, ЧЕ ШЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ. Еба си отразявянеуто: секи ден оп 20 статиес. Ама кажате не четещите - пррррррбе вие немате право да гласувате у щатските избори. Чудим се: медиите в България подмазват ли се на императоръ, или се пак има пр агенции, които им плащат да отразеват некасаещи ни избори. Как така нема президентски у България?

известният холивудски актьор Чък Норис заяви вчера че "ако Хилъри Клинтън спечели надпреварата-това ще доведе до сигурен разпад на САЩ.Заяви че цялата съдебна система ще се насели с подставени лица които ще продължават да вкарват в затворите по "бързата процедура"да убивати да диктуват на хората".

Баце, да ти кажем: при Нерон е имало професионални доносници. Обикаля гръдъ, пусне донос и земе пари. Е, после на донесения му се пада смърт, ама нема да се плашаш. Същото е и сега. КОЙТО Е ДОСТЪПЕН ШЕ ГО УБИВАТ И ЕБЪТ. Който се пак има защита чрез институции и пари, требва да вика ден и нощ - ЕНРОН НИКОГА НЕМА ДА ФАЛИРА, ДАЙ МИ ВАУЧЪР, ХЕЛИКОПТЕРНИ ПАРИ, НУЛЕВИ ЛИХВИ...О ФЕД, ТИ СИ МИР. Друг изход - нема. избираш страна и играеш играта.

Тя е върхът на двуличието и лицимерието.Тя която подведе Европа и я хвърли във война в близкия изток ни говори за състрадание и милосърдие.От солидарност европа прие единмилион мюсолмани ,други 3 милиона чакат в Турция.Защо до сега америка не прие нито единбежанец.Нека приеме от солидарност 2 милиона бежанци итогава може да и се вярва.

Американският добитък (белият по-специално) спи дълбок зимен сън и не вдява, че Килърито готви и неговото унищожение. Още един пирон в ковчега им е подготовка за сриването на Боинг - Hillary Clinton Plot To Destroy Boeing, Ship 80,000 US Jobs Overseas".

Аз съм за Килари Клинтън. Това е единствения начин, възможно най-скоро третата световна война да мине в атомния си стадий и Краварската Държава да Изчезне от лицето на земята !

Той и батко Ер'Доган така каза !

Един интерсен паралел - в Гърция дълги години управляваха две фамилии Папандреу и Самарас успяха да натрупат огромни дългове , сега в САЩ пак две фамилии Буш и Клинтън управлянат мното години трупат здраво дългове ... сащ такава голяма страна а трудно да намират различен кандидат . Голяма демокрация нямо що.

Точно пък ти да се боиш от бъдещето!Досега, каквото и да се случи / терор и тн. / се поема от раята, не от политическия елит!Уфсъ!

Килъри Клинтон! Колко мандата ще бъде президент тази кощрамба? Беше два мандата, докато мъжа и гонеше стажантките из Белия дом. А после, когато Белият дом стана Черния дом, през първия мандат на Обонго, тя пак де факто си беше президент. Нима не беше ли Килъри тази, която нападна Либия и финансира т.нар. арабска пролет, откъдето започнаха и всички неприятности за Европа.

Тя се намеси и при нас. Нали тя спря Белене, ама сега ние плащаме.

И що ни я рекламирате Килърито - ние достатъчно добре я познаваме? В историята, тя ще остане с: - изявлението си от 2004 г., че "избирателите на демократите са тъпаци и ще гласуват както им кажем"; - рестарта на отношенията САЩ - Русия - пъен провал - Арабската пролет - пълен провал - гледането на живо, как убиват американците в Бенгази, след като е отказала помощ и е забранила на военните от ЦРУ да се намесват (гледайте филма 13 часа. Тайните войници на Бенгази) - фразата "Ние дойдохме, видяхме и той умря! Ха-ха-ха!" по повод убийството на Кадафи - вземала пари от всякъде, вкл. фирми свързани с руските специални служби (гледайте Кешът на Клинтън) - нарушаването на закона - по информации с гриф ССП - по-висок от Топ сикрет - с това, че е истеричка - удряла е президента на САЩ (няколко пъти) та се е налагало да се намесват Сикрет сървис за да ги разделят в отделни стаи, а после Били да носи с дни грим...

Ще бъде, ако я изберат. Сметките на дъртата вещица са без кръчмаря, поне според статистиката.

С НЕЩО,ТО Е САМО С ЕВТИНО ЗАЯЖДАНЕ!!!САМО ЗАЕМАШ ПРОСТРАНСТВОТО,А ГЛАВАТА ТИ СЛУЖИ САМО ДА ПАЗИШ РАВНОВЕСИЕ!!!АЙДЕ ДАЙ НЯКОЙ ПО-ТАКА АРГУМЕНТ,ДА НИ ВПЕЧАТЛИШ!!!

Хитлъри е най подготвена да започне ТСВ.

Обаче предлагам вече действията да се водят на техния континент! Стига е страдала добрата стара Европа!

Зла кобра !Хилари и състрадание !Мъжът и я направи за смях ,а тя президент ще ми става !Целувки ,прегръдки ...хайде стига циркове !

За смях, а на него му скроиха номер (от класна величина), защото не угоди някому! Разбира се, номерът бе съобразен с нагласите на потърпевшия.

стига с тия циркове бе на кой му пука кой ще е президент на банановата плантация -дали полукениец или полу идиот .Всичко се решава от режима зад тях-финансовата олигархия.

прав си

Никакви е- мейли не са изтекли без да е било планирано. Ако беше употребила служебната поща тогава щеше да бъде по- трудно да се преминат някой бариери. Употребена е личната поща за да се даде по- лесно достъп за изтичане без да се замесват организации. Понеже всичко е планирано тя бе оправдана. Върви по сценарии всичко.

Щом като Джон Алън- военен- казва, че такъв държавен ръководител им трябва значи всичко е ясно. Така се разбира колко американският народ в действителност избира своите ръководители и какви са целите на избраният такъв. Тези хора учат света на понятието щастлив роб- тоест бъди щастлив в робуването за богатите.

Като един истински Антихрист тази дяволска жена е винаги с бели дрехи ,за да скрие Черната си душа говори за смирение,когато на съвеста и тежат много смърт и страдание , и говори за Разбиране на бедните .когато Те Демократиеската партия направиха Американците Бедни!!! Заради Демократите светът е в Предвоенна обстановка, в Северна Африка и Близкия изток бяха Умъртвени Стотици хиляди Невинни цивилни,и продължава.!!! САЩ от 40-50 години са една Олигархия...Диктатура на Свръхбогати хора управляващи без да носят Отговорност...за това са им бушоните политици. Буш...Клинтън и случайника Обама управляваха 20 години. Искат още.

""Американците искат да работят и работят упорито, но точно сега страшно много хора смятат, че трудът им все по-малко се цени", каза кандидатката." Клинтън се окъка. Американците не само смятат, а е самата истина. Това не е някакво чувство, а реалност. Реалността е, че сега получават реално по-малко пари от преди 30 години. Няма и работа. Хилърката си живее в нейният свят, в който носи костюми за по 25 000 долара и разправя, че американците смятали! А американците са прости за да я изберат (не че Тръмп е някакво цвете за мирисане)

Дааа - вЕрваме ти! Ако не беше пропуснала думичката "богати" наистина щях да ти хвана вяра!

Тя толкова се дърпаше .

Америка се нуждае от собствена Перестройка. Времето на бандата паразити заграбили властта там изтече. Ето защо Тръмп ще спечели. Разбира се, ако не го пушнат в някои от следващите атентати... Баба ви Кица е сигурен пътник. Очаква я затвор, ако не и нещо по-лошо. Поне така изглеждат нещата отстрани. Има любопитни групирвания около двете кандидатстващи фигури. Въобще - "демократичен" цирк Глобус.

В САЩ има 2 партии, фшнансирани от 5 огромни монопола.Следователно има 1 партия, диктатура, и/или фашизъм. Тръмп и Хилъри са двете страни на една монета, нищо повече. Дедите им са ликвидирали и обрали милиони индианци.Създали са първите концентрационни лагери/резервати/.Експлоатирали са 300 години робски труд. Какво добро може да очакваме оттам ???

От демократическата партия често изтичат имейли и какво ли не. Как са изтекли не е от значение. Важното е, че демократическата партия е тоталитарна структура, в която няма демократичност и решенията се налагат от глобалистите. Смешно е да се твърди, че ако не били изтекли тези имейли, Хилари щеше да е кристално чиста. Точно обратното тя е намесена в толкова много нарушения (дори лъжа пред комисия на конгреса) и скандали, че нищо ново няма да я оцапа повече, от колкото е сега. Демокрацията е ценна с това, че населението се манипулира лесно и може да му се припише отговорността за избор, който е направен от овчарите. Привържениците на Сандърс са бесни. Това беше много безочливо нарушение на процедурите за избор на предварителните избори. Голяма част от тях ще гласуват за кандидатката на зелените, а някои дори за Тръмп. На тези избори делението не е слон срещу магаре, а номенклатура на Wall street срещу outsiders. Всички неоконс са в лагера на Хилари. Кисинджър също. Хилари е кандидат на глобалистите, които имат да разпространяват хаос по целият свят. Европа дими, скоро ще гръмне барута от бурето на което ги насадиха. Турция е пред гражданска война, не само с кюрдите. Планът нов Близък Изток ще създаде десетки милиони нови бежанци.

Какъв президент бълнуваш,ма!?!Президент ще бъде Доналд Тръмп!!!

Ще видиш президентстване през крив макарон. Мъжът ти е военнопрестъпник, идеологията ти унищожава национални идентичности и руши самобитни култури. Няма повече луди да глсуват за подобни идиотщини, дори и англичаните се усетиха!

О, грешиш. САЩ са пълни с изгладени мозъци. Имат ли за молове и да се натъпчат с храна, друго не ги интересува.

И да не забравиш да го върнеш тъпкано на Бил с някой стажант в овалния кабинет.

Сега го прие, а после ще го "поеме" от оня от филма снощи след 00,00 часа

Тя вече доказа че не може да го поема за разлика от Моника, която вършеше нейната работа. Жената просто не я бива за елементарни неща, а те за президент я номинираха...

поне стаа цирк иначе въобще ми дреме през кура кой ще е.

Ти си световно известна личност и твоето мнение разтресе международното положение ? Абе отде ви намира рашисткото пасольство такива нефельничета с шизофренна мания за величие ?

Брей, кланът Клинтън не мирясва. И как ще миряса, след като зад него е жидовското лоби с многото пари. Още от времето на Били, когато се кълнеше, че няма нищо с еврейката Моника Люински, а се оказа, че я ощастливявал освен орално още и с пура в оная й работа. Сега пък загадъчно изчезнали имейлите на Килари. За което, естествено, Путин е виновен. А че в имейлите се съдържат компрометиращи неща..., абе, това не е важно. Тръмп обаче дебне и ще извади на показ в точното време онова, що се съдържа в хакнатите имейли. Жена президент след негър президент - това ще е краят на ФАЩ.

ТАЗИ ЖЕНА НЕ ЛЪЖИ САМО КОГАТО СПИ,ТЯ Е ЗЛОБНА И ЗЛОПАМЕТНА,ЖАЖДАТА И ЗА ВЛАСТ Е БЕЗГРАНИЧНА,ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВА ЗА НАРОДА СИ ВЪРХОВАТА И ЦЕЛ Е ДА НАТРИЕ НОСА НА БИЛ.

Слабоумния олигофрен с перуката е същия.

Тая ако стане президент на ХЕГЕМОНА, Путьо ще трябва да го търсят в някоя катерича хралупа в Сибир......опикан и осран !!! Много умна и харизматична !!! Путьо е тъп и отвратителен !!! God Bless America !!!

Тази жена печели парите си само с допира до избирателите.Второ това е първият кандидат за президент на ФАЩ с толкова тъмно минало.Жалко за демократическата партия.

ЛЕСБО-ГЕЙСКО-ЮДЕЙСКОТО ЛОБИ Я КРЕПИ ТАЯ!!! ЙОКО ОНО ДОБРЕ Я ПОДРЕДИ В МЕМОАРИТЕ СИ-ДИРЕКТНО ОПИСВА ,ЧЕ Е ИМАЛА ВРЪЗКА С НЕЯ НА МЛАДИНИ!!!ЗАТОВА БИЛИ И КРЪШКАШЕ,ТАМ ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ!!!