Причинилият катастрофата с Ферарио Спасов шофирал със 165 км/ч

Промениха обвинението срещу Начо Пантелеев, деянието вече е квалифицирано като особено тежък случай

Обратно в новината

Коментари - Причинилият катастрофата с Ферарио Спасов шофирал със 165 км/ч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво от това?!! Нкрая пак ще бъде бле...бле... и условна присъда или най-много 1 година. Ами ако не беше Ферарио, а някой обикновен?!! Нямаше дори да приказват по медиите. Гадни хора сме!

На този боклук , минимум 20 г. трябва да му наложат ...

Линч за тоя, за Семерджиев, за убиеца на Милен Петков и още дузина нагли тарикати. Съдът е неефективен, защото си има други(скрити) функции. Докато обществото не се надигне да покаже нетърпимост, нищо няма да се промени. Ама обществото си сипва ракиика, прави си салата, сяда на масата и почва да се вайка. След 3тата ракиика вече е готово да скочи на бой , ам не може дори да стане от стола. Така де - всеки народ си заслужава управниците.

" Начо Пантелеев остава с мярка за неотклонение подписка." !?!?!?!? ?????????????????????????????????????? Само на мен ли ми се струва , че властта прави всинца ни на ИДИОТИ ??? Този Миганин явно се ползва с най-висша Държавна протекция ! А единствената причина да бъде така е , че явно се отчита с яки кинти нагоре по веригата . А откъде са кинтите ли ? Амиииии ... май всеки сам може да се сети !

Тъжно е, но всеки шушлек на негово място също щеше да е на свобода. Трудно се доказва умисъл при такава ситуация. Въпреки, че 165 км/ч при ограничение 40 са си директно за затвора. Но за това трябва да се променят законите, а не да чакаме начовците да убият някого!

Физик съм и знаейки местото експертизата е просто измама. Там няма начин да се кара с тази скорост дори и да има кола за формула 1 или 3. Щеше да е извън пътя преди завоя при това от другата страна.

Къде? Шереметя? Може, и още как. Като ви гледам що за физик сте, направо ме е страх да се нарека инженер!

5 месеца да определят каква е скоростта! Само още 10 години и ще има присъда!

е, сега адвокатите му ще докажат, че случая не е особено тежак, и те ти условна присъда!

Мъжът УБИЛ Ферарио Спасов!

Тоя не е човек,а паразит.

30 години за циганския убиец, а след като му изтече присъдата да бъде изселен в Африка. И така с всички мангали, което е синоним на пристъпници.

що непрочетеш долната статия? 7 години за умишленото убийство на полицай!!

Не е умишлено и, ако беше умен след, като прочетеш щеше да разбереш, че полицаят е настоял да се видят, а осъденият първоначално е отказал, защото е пиян и не може да се бие! Е, получил е това, което е търсил!

Инженерче

Там е шерше ла фам работата! Ама и двамата - и полицая, и командоса са много тъпи парчета. А и "принцесата" и тя в колата. Да види как ще се бият. Вместо дружно да я бяха ... и да седнат на по бира, единия в гроба а другия в затвора. И защо? За шепа вълна! Абе тоя полицай и той много просто парче е излязал(съжалявам, за мъртвите не е редно) - ама пускай я да изпълзи змията! Риба в морето бол! Остави я на командоса са и се наслаждава и после и той да и бере гайлето! Какво по-сладко отмъщение от това! А той тръгнал на дуел да ходи!