Коментари - При преброени 97,03% от гласовете: ДПС на второ място с разлика от 2% пред ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Коментари - При преброени 97,03% от гласовете: ДПС на второ място с разлика от 2% пред ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Коментари

България има нужда от силна лява партия, за да има бъдеще. В момента такова нещо не се вижда на хоризонта за жалост.

има само туско-свинска

С ДПС ни плашат 20 години, а фактите са - за тия 20 години ДПС имат бетониран електорат и съвсем стриктно си вършат работата и се възползват от нашата глупост и не защото все по-малко гласуваме, а защото българските партии са абсолютни продажници, те не защитават националния интерес, те защитават тези, които им дават пари! Грешката е в нас и ще се задълбочава, докато има хора, които си мислят, че някой ще ги оправи. Тъпата надежда, че нещо ще се промени, амиии .... няма как да стане, ако сами не пристъпим към промяна. Стиига сте гледали другите, гледайте себе си и щом гласувате за някой, гласувайте за хора, които ще свършат работа, ако не го направят - довиждане.

България е най-бедната страна в ЕС България е най-бедната страна от Европейския съюз. Всеки 10-и българин работи, но въпреки това е беден. Появява се феноменът работещи бедни. Само 22 от 27-те държави членки на ЕС имат национална минимална работна заплата.

Какво става с БеСиПету, измират ли , само 7 % ?

БСП победи на тези избори с далеч по-голям резултат от 7% - имаме 7.05% другари!

май се равняват на 5 чосека.....

Прост народ - слаба държава! Русия!

и тя проста викаш....

Трябват нови идеи, нови лидери в БСП иначе тъпченето на едно място ще продължи. Резултатът е срамен.

БСП и социализма са една отживелица.

Не мисля, просто трябва да има смяна на ръководителите и един ден може и нещата да се получат. Няма да е скоро, това е сигурно.

Прост народ - слаба държава! България!

Прав си ,щом педерасите от ПП са 15%

Ако всички турци гласуват за ДПС, тогава ще са първи.

Надявам се ППДБ да са чули оглушителният отговор на народа на техния въпрос "Кой искате да е вашият премиер?" ...

Борисов > Пеевски > Денков

Време е Корнелия Нинова да си ходи.

тия великите бацета каква музика пеят?

Има само един път нещата да се оправят, но алчните и корумпирани политици нямат "интерес" да го направят, защото кравичката от коят бозаят ...ще умре! Пътят изборите да се считат за действителни само ако са гласували 50%+1 от имащите право на глас които са около 6 600 000. И не ми излизайте с номера, че изберателите не излизат да гласуват. Тази "мантра" я трабят шибаните политици, които за умрял х.й не стават! Избирателите ще излезмнат да гласуват ако им се прдложат достойни за глас хора. Всичката тази пасмина която търка столовете на Народното събрание повече от 35 години...трябва да бъде изметена и хората ще излезнат да гласуват. И нека не забравяме...ако избраните не правят нищо за народа, живота им да става по-добър...веднага трябва да бъдат изгонвани и ако трбява да се правят нови и нови избори. Това е деморацията. Трябва да се спрат и всякакви дотации на партийтие, защото политиката не е ...професия, а избор за лично занимание и вид хоби и никой не е длъжен да субсидира някой който е решил, например да е ловец, рибар или просто е любител на туризма и отделя цялото си време за това. Народните представители трябва да работят за благото и доброто на държавата и хората и то на "плзу роду" и без да чакат благодарност или заплащане.

Единственото събитие, което ме прави горд, че съм българин по рождение е безспорният факт, че България е Родината на ЧУШКОПЕКА и го е създала сама без чужда намеса.

моята прогноза ще има правителство Боко ще предложи сламен човек за експертен кабинет зад койото бойко и пеевски ще си делят кокала той ще бъде подкрепен от величие защото ивелин измманика е разследван от Прокуратурата и там Делян ще накара нещата да забуксуват честото на всички ще ви управляват Боко чекмеджан Делян магнитски и Ивелин пирамидата не винаги познавам но това мисля по въпроса

Пак не им стига гласове дори с Величието полковник Подполковника.

До всички, които по-долу мрънкат. Ако искате вашите избраници да са първи, то трябва да отидете и да гласувате. Нямаше пукнат човек в секциите, отиваш и минаваш веднага. Срамота! Да не отделят 20 мин да отидат до най-близката секция да гласуват. Ама не - "аааа, нема им стъпим, аз за гъби ще ходя, на плаж ще ходя, за риба ще ходя, да не съм луд бе, за кой да гласувам бе..." Срамно е. И после лешперите, дето не отидоха да гласуват, сега реват: Аааа, ама то ДПС са втори. "Ааааа, ама то Величие влязоха. Ааааа, ама то на Герб народът му бил казал, че не го иска." Е кажете ми, как точно народът каза на ГЕРБ, че не го иска - като го направи за не знам кой пореден път първа сила, и то с 9% преднина пред втория? Така ли му каза, че не го иска. Ама това били много малка част от имащите право на глас. НЕ Е ВЯРНО. Право на глас има този, който цени това право и се възползва от него! Именно от тези хора ГЕРБ, ДПС събраха най-голяма част. А гъбарите, плажуващите, риболовците и други тънки хитреци и видни политикани - те не са гласоподаватели, а жалка картинка, Те нямат право да коментират сега.

Ами да им е честито на 'победителите", така си бяха планирали покупките. Но сметките яко се объркаха. Така е в живота - като печелиш, не знаеш какво губиш и обратно.

Какво нарушение - престъпление трябва да направиш за да те уволнят дисциплинарно като подполковник ?

Аве, днеска не ви ли е едно... величаво? Мирише като... напалм, изгорен рано сутринта...

Да не слушаш Вагнер "Полета на Валкириите"? :-)

А бе първите от отвратителните нямат и 500 хиляди гласа.... Срамна работа от 6 милиона и кусур избиратели да гласуват по-малко и от един областен град. А пък журналята по разни седенки смятат проценти. А навремето им в очите срама им....

Имат бре - 525 454

ППДБ са хейтъри, партия-паразит. ГЕРБ лоши, ДПС лоши, Радев лош, само ние сме добрите. Нито глас за Борисов, нито глас за Пеевски, и накрая - нито глас за ППДБ.

Турска партия няма място в бг политиката, но ще става все по-силна. За съжаление преди години я разрешиха, а после нежелаещите да гласуват я заковаха начело. Красота.

Най-големият процент в тази статия е броят на преброените бюлетини. И сега, защо не кажат колко хора са упражнили правото си на глас, колко са били невалидните бюлетини та като ги съберем заедно с "не избирам никой" да видим истинските гласове. Пък дайте ги и по региони, що ги криете. Или тая графика още се чертае. А и още нещо. В тези избори нямаше нито един скандал за купуване на гласове. Ще вземе да излезе, че това са най-честните избори, да не вярваш.

Всичко е публикувано на сайта на ЦИК.

Не е - активността е само до 16:00

за кой път ГЕРБ побеждава всички Преди бяха БСП сега кирчо и мравояда поеха пътя надолу За ДПС не се тревожете - то си го има било е ще бъде и така си стои там е

Побеждава с още 150 000 гласа по-малко от предния път. За кой ли път народът показва на герберастието, че не ги иска в парламента :))

успокой се знам че ти е тежко и не може да преживееш жълтопаветната загуба :))) трябва гласът на всеки софиянец да се брои за половин тогава ще се оправим нема по-тъпи от шопите

Днес проверих протоколите от моята секция в София и бях в шок , че Парапетковците са взели 150 гласа , а гроб 80.... Значи или много са купували гласове , или просто народа е мърша....

умишлено ше ни помпите инфллация и цени 2 пъти по-високи от германия и анлия ...и ше втълпявате че "то от запада" ..."от санкциите" били .. . за много прости ни имате ве , вашта мвама фашистки да еба ! . защитихте ли достойнството на българия и българите, когота последоветлно и касапина и от поп от гестопо на 4-ият райх, ви запокитиха публично азбуката в македонските земи и утижиха бълъгрия пред всички ! . и оня баклук мунчо и всички в парламата ....не гъкнахте ....не защитихте история и иснтината ...мълчахте като путки ...каквито сте ! . още тогава умряхте за бъгарите и може да нпаравите справка, че от тогава започна масовото негласуване ! боклуци с боклуци ! . вие сте боклуци ве ! мърши на кешова каишка на кремъл ! . разбрахте ли защо не ви гласуваме ве ! . "националисти" били ..а веят блядски значена ...мърши с мърши ....а ний сме били "джендъри" ! сега ше видите как "джендрътите" ще станем истинските националисти и тук и в европа ...а това значи само едно ....война с просия !

Убеден съм , че не знаеш нищо за Прусия, но нали си джендър, простено ти е...

Колко са невалидните бюлетини ...процентно ?

Можеш да провериш на сайта на ЦИК. Всичко е публикувано.

Цяла България е синя! Има няколко области в лилаво на ДПС и няколко жълти многомандатни района в София! Всичко друго е синьо!

Бе на сайта на ЦИК беше жълто....

август месец идва готовисме за гласуване

На тези избори се видяха две основни неща: 1. Българинът е отвратен от нашите партии и не иска да гласува за никой! 2. Реалният брой на пр0сти русофили които всички гласуваха за "възраждане"... красота :)

С подобно изказване само показваш , че си аверидж психодесно говедо.

ПП-ДБ заложи на черната кампания срещу ДПС! Пеевски е лош, Пеевски е лош, Пеевски е лош! Това се внушаваше през цялата кампания от техните лидери.

Че кое не е вярно?

Не казвам, че не е вярно! Казвам защо сега има оставки и Оле майко! Който е заложил на черна кампания, това следва!

А след като всичко е вярно, що няма повдигнати обвинения например? Или викаш, не ни кефи Пеевски - знаи е лош. Но пък просто киро, въпреки, че ня наколко пъти беше хванат в лъжа е наше моче и за него всичко е ОК. Остави личните мераци на страна - ДПС беше балансьор - вечната 3-та политическа сила. Цялото плюене по нея я превърна във 2-ра. И сега викаш, хората които седят зад нея нямат право на участие в управлението на страната ли? За сметка на тия които седят зад ПП или зад БСП?

Защо черният пиар носи щети? Защото това показва само едно, липса на аргументи! Почнеш ли да се повтаряш, Пеевски е лош, си чао!

За думите "лош пеевски" не се повдига обвинение. А и ти какво се правиш на паднал от марс, като че ли не знаеш как работи съдебната система в България.

Като гледам цветовете на шареният парламент.....абе много ми напомнят на едно знаме, дето се вее покрай разни паради. Много ми се иска някоя от най-древната професия да е станала депутат, та като излезе на трибуната да започне речта си с "Уважаеми колеги".

В италианския парламент имаше Илона Сталер- Чичолина :))) А при нас са повече :)))

Американското посолство много се дразнеше от "Възраждане"! Накрая им намери цаката - някаква партия " Величие", съставена от наказани подполковници им обра част от гласовете! ПРОЗД БЪЛГАРСКИЙ НАРОД!

ти да видиш! за това ли тоя вее рассийския парцал? за маскировка?

вече падна под 2 процента....

Народът ни е мъдър! Който се е взел насериозно, яде шамари!

Тролове, преди малко по БНТ се оказа, че Николай Марков от "величие" не е никакъв полковник, а приключва службата си в НСО като "генерал-майор" Лисбийката от афера.бг пак ви намаза ските с грешната вакса, не че неговото звание има някакво значение, 17 години след като е престанал да е на кадрова служба. Това работи само при биполярният Гном, който е решил, че майка му го е кръстила Генерал.

работи в нсо като разузнавач, инспектор и старши инспектор до 26 март 2007 г. когато е освободен поради налагане на дисциплинарно наказание "уволнение", достигайки до чин подполковник! уволнява го президент първанов! те това го пише в биографията на шарлатанина николай георгиев марков! и в досиетому също!

уволнен под претекст, че не може да покрие физическия норматив, не можел бързо да бяга? Нещо такова си спомням.

Ти случайно да не си бил кадровик на НСО по това време, та го твърдиш толкова уверено? Ако е така се извинявам, но за всеки случай изгледай неговото интервю с Поли Златарева (БНТ) днес.

въпроса е че много бързо му лепнаха леке От където следват още въпроси Докато обикаляше студията думите му ловеха дикиш Ама покрай този с исторически парк хората по телевизията споменават за ветропаркове Есо се чудят как да ги включват в системата веитата и так далее и тому подобнее

Колкото и да е изцапан, не може да се сравнява с крадеца от Банкя или шарлатаните, задочни послушници на Университета близо до град Бостън, щата Масачузетс, САЩ.

КОлко да е изцапан?? Само е дете на сорос на хранилка в Нов Български Университет...

известни съмнения за Марков и твоята яростна защита ги потвърди.

Много ченгеджийскки партии.

ЦИК бяха готови с резултатите от изборите, но изчакаха все пак те да приключат и преброяването да спре.

Уволнен дисциплинарно подполковник.

Жалко за Ваня Григорова- тя приключи, като политик. Но като се събереш с Мая Общата, сестра Галева, Маяма- така се получава.

ъъъъъъъъ, коя беше тази?

приключи викаш като политик? това не е истина! тя никога не е била политик!! и не е приключила, тия фльорци като нея, мая, капон, дончева и .....никога не се отказват!

че тя изобщо беше в политиката

Четири години яко терор, кюлчета, пачки и вой на ходжите от минаретата. Мечтата ми се сбъдна! Отивам да шмъркам на Шипка! ЕС умре, чалгата на маХ - ино шише ракия, моля, и едни чисти шалвари на петолъчки, ако имате.

Коментари - При преброени 97,03% от гласовете: ДПС на второ място с разлика от 2% пред ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Коментари - При преброени 97,03% от гласовете: ДПС на второ място с разлика от 2% пред ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Коментари

България има нужда от силна лява партия, за да има бъдеще. В момента такова нещо не се вижда на хоризонта за жалост.

има само туско-свинска

С ДПС ни плашат 20 години, а фактите са - за тия 20 години ДПС имат бетониран електорат и съвсем стриктно си вършат работата и се възползват от нашата глупост и не защото все по-малко гласуваме, а защото българските партии са абсолютни продажници, те не защитават националния интерес, те защитават тези, които им дават пари! Грешката е в нас и ще се задълбочава, докато има хора, които си мислят, че някой ще ги оправи. Тъпата надежда, че нещо ще се промени, амиии .... няма как да стане, ако сами не пристъпим към промяна. Стиига сте гледали другите, гледайте себе си и щом гласувате за някой, гласувайте за хора, които ще свършат работа, ако не го направят - довиждане.

България е най-бедната страна в ЕС България е най-бедната страна от Европейския съюз. Всеки 10-и българин работи, но въпреки това е беден. Появява се феноменът работещи бедни. Само 22 от 27-те държави членки на ЕС имат национална минимална работна заплата.

Какво става с БеСиПету, измират ли , само 7 % ?

БСП победи на тези избори с далеч по-голям резултат от 7% - имаме 7.05% другари!

май се равняват на 5 чосека.....

Прост народ - слаба държава! Русия!

и тя проста викаш....

Трябват нови идеи, нови лидери в БСП иначе тъпченето на едно място ще продължи. Резултатът е срамен.

БСП и социализма са една отживелица.

Не мисля, просто трябва да има смяна на ръководителите и един ден може и нещата да се получат. Няма да е скоро, това е сигурно.

Прост народ - слаба държава! България!

Прав си ,щом педерасите от ПП са 15%

Ако всички турци гласуват за ДПС, тогава ще са първи.

Надявам се ППДБ да са чули оглушителният отговор на народа на техния въпрос "Кой искате да е вашият премиер?" ...

Борисов > Пеевски > Денков

Време е Корнелия Нинова да си ходи.

тия великите бацета каква музика пеят?

Има само един път нещата да се оправят, но алчните и корумпирани политици нямат "интерес" да го направят, защото кравичката от коят бозаят ...ще умре! Пътят изборите да се считат за действителни само ако са гласували 50%+1 от имащите право на глас които са около 6 600 000. И не ми излизайте с номера, че изберателите не излизат да гласуват. Тази "мантра" я трабят шибаните политици, които за умрял х.й не стават! Избирателите ще излезмнат да гласуват ако им се прдложат достойни за глас хора. Всичката тази пасмина която търка столовете на Народното събрание повече от 35 години...трябва да бъде изметена и хората ще излезнат да гласуват. И нека не забравяме...ако избраните не правят нищо за народа, живота им да става по-добър...веднага трябва да бъдат изгонвани и ако трбява да се правят нови и нови избори. Това е деморацията. Трябва да се спрат и всякакви дотации на партийтие, защото политиката не е ...професия, а избор за лично занимание и вид хоби и никой не е длъжен да субсидира някой който е решил, например да е ловец, рибар или просто е любител на туризма и отделя цялото си време за това. Народните представители трябва да работят за благото и доброто на държавата и хората и то на "плзу роду" и без да чакат благодарност или заплащане.

Единственото събитие, което ме прави горд, че съм българин по рождение е безспорният факт, че България е Родината на ЧУШКОПЕКА и го е създала сама без чужда намеса.

моята прогноза ще има правителство Боко ще предложи сламен човек за експертен кабинет зад койото бойко и пеевски ще си делят кокала той ще бъде подкрепен от величие защото ивелин измманика е разследван от Прокуратурата и там Делян ще накара нещата да забуксуват честото на всички ще ви управляват Боко чекмеджан Делян магнитски и Ивелин пирамидата не винаги познавам но това мисля по въпроса

Пак не им стига гласове дори с Величието полковник Подполковника.

До всички, които по-долу мрънкат. Ако искате вашите избраници да са първи, то трябва да отидете и да гласувате. Нямаше пукнат човек в секциите, отиваш и минаваш веднага. Срамота! Да не отделят 20 мин да отидат до най-близката секция да гласуват. Ама не - "аааа, нема им стъпим, аз за гъби ще ходя, на плаж ще ходя, за риба ще ходя, да не съм луд бе, за кой да гласувам бе..." Срамно е. И после лешперите, дето не отидоха да гласуват, сега реват: Аааа, ама то ДПС са втори. "Ааааа, ама то Величие влязоха. Ааааа, ама то на Герб народът му бил казал, че не го иска." Е кажете ми, как точно народът каза на ГЕРБ, че не го иска - като го направи за не знам кой пореден път първа сила, и то с 9% преднина пред втория? Така ли му каза, че не го иска. Ама това били много малка част от имащите право на глас. НЕ Е ВЯРНО. Право на глас има този, който цени това право и се възползва от него! Именно от тези хора ГЕРБ, ДПС събраха най-голяма част. А гъбарите, плажуващите, риболовците и други тънки хитреци и видни политикани - те не са гласоподаватели, а жалка картинка, Те нямат право да коментират сега.

Ами да им е честито на 'победителите", така си бяха планирали покупките. Но сметките яко се объркаха. Така е в живота - като печелиш, не знаеш какво губиш и обратно.

Какво нарушение - престъпление трябва да направиш за да те уволнят дисциплинарно като подполковник ?

Аве, днеска не ви ли е едно... величаво? Мирише като... напалм, изгорен рано сутринта...

Да не слушаш Вагнер "Полета на Валкириите"? :-)

А бе първите от отвратителните нямат и 500 хиляди гласа.... Срамна работа от 6 милиона и кусур избиратели да гласуват по-малко и от един областен град. А пък журналята по разни седенки смятат проценти. А навремето им в очите срама им....

Имат бре - 525 454

ППДБ са хейтъри, партия-паразит. ГЕРБ лоши, ДПС лоши, Радев лош, само ние сме добрите. Нито глас за Борисов, нито глас за Пеевски, и накрая - нито глас за ППДБ.

Турска партия няма място в бг политиката, но ще става все по-силна. За съжаление преди години я разрешиха, а после нежелаещите да гласуват я заковаха начело. Красота.

Най-големият процент в тази статия е броят на преброените бюлетини. И сега, защо не кажат колко хора са упражнили правото си на глас, колко са били невалидните бюлетини та като ги съберем заедно с "не избирам никой" да видим истинските гласове. Пък дайте ги и по региони, що ги криете. Или тая графика още се чертае. А и още нещо. В тези избори нямаше нито един скандал за купуване на гласове. Ще вземе да излезе, че това са най-честните избори, да не вярваш.

Всичко е публикувано на сайта на ЦИК.

Не е - активността е само до 16:00

за кой път ГЕРБ побеждава всички Преди бяха БСП сега кирчо и мравояда поеха пътя надолу За ДПС не се тревожете - то си го има било е ще бъде и така си стои там е

Побеждава с още 150 000 гласа по-малко от предния път. За кой ли път народът показва на герберастието, че не ги иска в парламента :))

успокой се знам че ти е тежко и не може да преживееш жълтопаветната загуба :))) трябва гласът на всеки софиянец да се брои за половин тогава ще се оправим нема по-тъпи от шопите

Днес проверих протоколите от моята секция в София и бях в шок , че Парапетковците са взели 150 гласа , а гроб 80.... Значи или много са купували гласове , или просто народа е мърша....

умишлено ше ни помпите инфллация и цени 2 пъти по-високи от германия и анлия ...и ше втълпявате че "то от запада" ..."от санкциите" били .. . за много прости ни имате ве , вашта мвама фашистки да еба ! . защитихте ли достойнството на българия и българите, когота последоветлно и касапина и от поп от гестопо на 4-ият райх, ви запокитиха публично азбуката в македонските земи и утижиха бълъгрия пред всички ! . и оня баклук мунчо и всички в парламата ....не гъкнахте ....не защитихте история и иснтината ...мълчахте като путки ...каквито сте ! . още тогава умряхте за бъгарите и може да нпаравите справка, че от тогава започна масовото негласуване ! боклуци с боклуци ! . вие сте боклуци ве ! мърши на кешова каишка на кремъл ! . разбрахте ли защо не ви гласуваме ве ! . "националисти" били ..а веят блядски значена ...мърши с мърши ....а ний сме били "джендъри" ! сега ше видите как "джендрътите" ще станем истинските националисти и тук и в европа ...а това значи само едно ....война с просия !

Убеден съм , че не знаеш нищо за Прусия, но нали си джендър, простено ти е...

Колко са невалидните бюлетини ...процентно ?

Можеш да провериш на сайта на ЦИК. Всичко е публикувано.

Цяла България е синя! Има няколко области в лилаво на ДПС и няколко жълти многомандатни района в София! Всичко друго е синьо!

Бе на сайта на ЦИК беше жълто....

август месец идва готовисме за гласуване

На тези избори се видяха две основни неща: 1. Българинът е отвратен от нашите партии и не иска да гласува за никой! 2. Реалният брой на пр0сти русофили които всички гласуваха за "възраждане"... красота :)

С подобно изказване само показваш , че си аверидж психодесно говедо.

ПП-ДБ заложи на черната кампания срещу ДПС! Пеевски е лош, Пеевски е лош, Пеевски е лош! Това се внушаваше през цялата кампания от техните лидери.

Че кое не е вярно?

Не казвам, че не е вярно! Казвам защо сега има оставки и Оле майко! Който е заложил на черна кампания, това следва!

А след като всичко е вярно, що няма повдигнати обвинения например? Или викаш, не ни кефи Пеевски - знаи е лош. Но пък просто киро, въпреки, че ня наколко пъти беше хванат в лъжа е наше моче и за него всичко е ОК. Остави личните мераци на страна - ДПС беше балансьор - вечната 3-та политическа сила. Цялото плюене по нея я превърна във 2-ра. И сега викаш, хората които седят зад нея нямат право на участие в управлението на страната ли? За сметка на тия които седят зад ПП или зад БСП?

Защо черният пиар носи щети? Защото това показва само едно, липса на аргументи! Почнеш ли да се повтаряш, Пеевски е лош, си чао!

За думите "лош пеевски" не се повдига обвинение. А и ти какво се правиш на паднал от марс, като че ли не знаеш как работи съдебната система в България.

Като гледам цветовете на шареният парламент.....абе много ми напомнят на едно знаме, дето се вее покрай разни паради. Много ми се иска някоя от най-древната професия да е станала депутат, та като излезе на трибуната да започне речта си с "Уважаеми колеги".

В италианския парламент имаше Илона Сталер- Чичолина :))) А при нас са повече :)))

Американското посолство много се дразнеше от "Възраждане"! Накрая им намери цаката - някаква партия " Величие", съставена от наказани подполковници им обра част от гласовете! ПРОЗД БЪЛГАРСКИЙ НАРОД!

ти да видиш! за това ли тоя вее рассийския парцал? за маскировка?

вече падна под 2 процента....

Народът ни е мъдър! Който се е взел насериозно, яде шамари!

Тролове, преди малко по БНТ се оказа, че Николай Марков от "величие" не е никакъв полковник, а приключва службата си в НСО като "генерал-майор" Лисбийката от афера.бг пак ви намаза ските с грешната вакса, не че неговото звание има някакво значение, 17 години след като е престанал да е на кадрова служба. Това работи само при биполярният Гном, който е решил, че майка му го е кръстила Генерал.

работи в нсо като разузнавач, инспектор и старши инспектор до 26 март 2007 г. когато е освободен поради налагане на дисциплинарно наказание "уволнение", достигайки до чин подполковник! уволнява го президент първанов! те това го пише в биографията на шарлатанина николай георгиев марков! и в досиетому също!

уволнен под претекст, че не може да покрие физическия норматив, не можел бързо да бяга? Нещо такова си спомням.

Ти случайно да не си бил кадровик на НСО по това време, та го твърдиш толкова уверено? Ако е така се извинявам, но за всеки случай изгледай неговото интервю с Поли Златарева (БНТ) днес.

въпроса е че много бързо му лепнаха леке От където следват още въпроси Докато обикаляше студията думите му ловеха дикиш Ама покрай този с исторически парк хората по телевизията споменават за ветропаркове Есо се чудят как да ги включват в системата веитата и так далее и тому подобнее

Колкото и да е изцапан, не може да се сравнява с крадеца от Банкя или шарлатаните, задочни послушници на Университета близо до град Бостън, щата Масачузетс, САЩ.

КОлко да е изцапан?? Само е дете на сорос на хранилка в Нов Български Университет...

известни съмнения за Марков и твоята яростна защита ги потвърди.

Много ченгеджийскки партии.

ЦИК бяха готови с резултатите от изборите, но изчакаха все пак те да приключат и преброяването да спре.

Уволнен дисциплинарно подполковник.

Жалко за Ваня Григорова- тя приключи, като политик. Но като се събереш с Мая Общата, сестра Галева, Маяма- така се получава.

ъъъъъъъъ, коя беше тази?

приключи викаш като политик? това не е истина! тя никога не е била политик!! и не е приключила, тия фльорци като нея, мая, капон, дончева и .....никога не се отказват!

че тя изобщо беше в политиката

Четири години яко терор, кюлчета, пачки и вой на ходжите от минаретата. Мечтата ми се сбъдна! Отивам да шмъркам на Шипка! ЕС умре, чалгата на маХ - ино шише ракия, моля, и едни чисти шалвари на петолъчки, ако имате.