Президентският секретар писал на Пламен Бобоков за делото на ВАС: "Чакам номерчето"

Двамата обсъждали 6 месеца съдебното дело за либийския танкер, разменили над 60 файла, заявиха от прокуратурата

Обратно в новината

Коментари - Президентският секретар писал на Пламен Бобоков за делото на ВАС: "Чакам номерчето" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та престъпление ли е да се разговаря, да се разменят СМСси. Не разбирам какво лошо е станало, кой е пострадал, кой е нарушил някакъв закон. Или целта е да се повтаря, че става въпрос за президетски съветник, да се внушава , че всички са затънали . Прокуратурата трябва да разбере, че е независима и по никакъв начин да не се изявява в политиката.

Руци отдавна е затънал в собствените си лайна

Обсъждали, разменяли файлове, чатили, какво точно е престъплението в което ги обвиняват?

айде бе, два дена ви чакам да го импичвате този президент, вие само се плюнчите тука. Лигльовци.

Аз тук не виждам нещо кой знае какво. 6 дни разлика. Че едното е на 27.12 - преди празниците, другото е непосредствено след почивни дни. Т.е. даден е документ, който така или иначе след празниците излиза с подписи? Такива грандиозни скандали с премиера - нито дума от прокуратурата. На него горкия му влизали в личното пространство. А тук - разнищване на нещо, което не мога да разбера кое му е скандалното. И то точно в този момент. Айде де, ние да не сме ахмаци.

Гл.прокурор ,прокуратурата и управляващите не спазват никакви закони и конституцията по отношение правата на българите независимо от статута им. Презумцията за невинност до решението на съда е само теоретична.Предварително се побликуват недоказани факти за който не им е удобен ,за да се настрои общественото мнение и покаже пред Брюксел и българите ,че нещо се движи по пътя на справедливоста. Да не говорим за активните мероприятия ,клиповете по ТВ с арести и подхвърляне на доказателства .Живеем в псевдо демокрация с прикрит диктаторски авторитарен режим.

Пиратите щели да ни обвинят в пиратска държава. Ало индолски прееба се, трееше да регистрираш партия пиратска държава. Но е вече късно подал съм кокументи.

Либия ни дължи милиарди, какво чудно има, че от президенството са се опитали да чопнат малко.

Аз чакам прокуратурата да публикува разпитите НА Борисов,Горанов ...

както и извадки от SMS-те между Горанов Божков ,Борисов Божков ….Гешев действай ,ти си на ход ,бавиш се ….разсеян си нещо ...

аз чакам да се публикува кореспонденцията на г-л Радев и неговата любовница относно назначаването на държавна ясла... Какво ли е обещала любовницата да я назначат във ВВС

оказа се че Бойко докато спи спокойно и го снимат, в президентството се вършели пъклени дела против България.

Гешев! Добре пе си прост, та ти е лесно.

Всичко намират и разкриват без основното - незаконното имущество и пари. После всичко потъва в небитието, а на масите се предоставят поредната доза нови скандали. Накрая за нас са зрелищата, а "хляба" остава за тях.

Всички червени олигарси трябва да са в затвора!!!!

А гербавите да си крадат на воля

Кое ли ще е следващото върхово разкритие на Гешев? Синоптичка, близка до президента, е оповестила прогнозата за времето един ден по-рано от датата, за която се отнася? ОСТАВКА! ОСТАВКА!

Олигофрен червен!!!!!

Този е бушон, смятате ли, че съветника е давал информация без знанието на президента. Затова Грипен Радев не трябва да има достъп до секретна информация защото ще я прати и в Москва.

.. опасно близкиии ..

Колеги, има основания да се подозира, че днес президентът е пpъднал. Гешев дали работи вече по случая?

Президентът се оказа замесен в още един грандиозен скандал. Служител на президентството, докато бил обслужван от проститутка, изгубил контрол и свършил в устата и. Гешев се е самосезирал, от герб настояват президентът да поеме политическа отговорност за този скандал, нанесъл трайна вреда на имиджа на страната на международната сцена.

Нещо е много двоен аршина. За проспани нарочно седемстотин милиона и изпратената от Божков кореспонденция никакви коментари, а тук някакви дребни неща ги разнищтват медиите. Не са ли следствена тайна. Публичничт инерес към отношенията на Божков с Горанов, Менда и ББ е много висок, а нищо не пишат от разпитите им. А премиерската пиарка, защо е ходила всеки месец в офиса на Божков - не получихме смислен отговор. После никъде не е писано, че е престъпно да контактуваш с хората притежаващи голям бизнес в България. Та предишното правителство на ББ заведе дори Баневи в Арабските емирства. А банкерът в изгнание беше бизнесменът и мъжът на годината няколко пъти. Безумие. Бизнесът на Бобокови се знаеше като стабилен и истински, сега какво става. И защо такава резилеща гласност? Нали имаме правораздавателни органи да ги съдят и осъдят, ако са виновни. И защо ги пришиха към боклуците които се внасят от чужбина.

А боко писал на геше от онова телефонче дето ''няма ''кирилица - омазах се забърсвай????

Какво стана с тефтерчето? Да сте чули Стоян Мавродиев, Фидосова или този, който е разпореждал на Фидосова да са били разпитвани и арестувани. Прокуратурата работи на същия принцип, както пишеше в тефтерчето"да се удари..."До кога ще ни баламосват? Не може вечно да се подиграват с нас.

прокуратурата,какви шест месеца от 27.09.2018 до 27.12.2018 ?

От прокуратурата да не се правят на луди, ами да публикуват и смс-те между Васил Божков и премиера и другите членове на правителството, с които той е комуникирал! След като са разследвали Божков в продължение на месеци, няма начин да не са използвали и срс-та, така че е абсурдно да твърдят, че нямат тази информация! Между другото, защо финансовият министър още не е обвинен за "търговия с влияние", след смс-те, разпространени от Божков?!

Ама ти не разбираш, бе пич! Там няма търговия с влияние. Там е само рекет - едни престъпници рекетират друг престъпник. И заради това не представлява нито обществен и журналистически интерес, нито пък каскетурата ще се занимава с тях. Рекетът на правителствено ниво не е вреден, а даже е полезен - пълни нощни шкафчета.

За ЗАПИСА кажи! Рейнинга пропада,слагаме маските! Беше извън фокус и Гешевв искал и Още и Още,той да кара влака.

Ако се разровят из телефоните на Гешев какво ли ще излезе?

Абе, верно ли, че на тоя му викали Пламен Хитлера - бил почитател на Хитко?

Не е верно, почитател е на Фънди Прънди - Фъндък ханъм. Имал и снимки по цици, и като преяде ги гледал за да повръща..

Чакал той" номерчето",а онзи го изненадАл с голям номер. Ей льжльо ! Абе, тия нещо да не са пляс-пляс педалите. Вче нищо немож ме изненада. То презадоволяването води до преминаване на "другия бряг".

Ако това, което ни пускат от прокуратурата е ужасно престъпление, значи всички държавни и общински чиновници са престъпници. Почти всички имат познати и приятели и водят с тях подобни разговори. Ами то направо си е страшно. Но ние искаме да видим кореспонденцията на човека с пачките и на Владито.

"независимият" гладен прокурор си счупи ръцете да пуска доказателства от делото в медиите. То не бяха записи на разговори, то не бяха снимки, чатове и т.н. РАЗБИРА СЕ САМО ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ДЕЛА СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА. За него няма следствено тайна в тези случаи. За други дела като питат жерналята прокурора все се оправдава че имало "следствено тайна" и не можела да се оповестяват доказателства перди съда. ЗАЩО ТАКИВА ДВОЙНИ СТАНДАРТИ? отговорът е ясен: щото е бухалка! не е важно какъв ще е изходът от делото, а да се удари подсъдимия пред обществото. презумпцията за невинност не важи за враговете на ББ.

Др. главния прокурор НЕ Е свръх човек (от желязо)!?– За всяко дело си има, НАБЛЮДАВАШ прокурор.

И този "наблюдаващ прокурор", както и всички останали прокурори, са подчинени на главният прокурор! Мислиш ли, че този наблюдаващ прокурор би действал противно на нарежданията на своя шеф, и би си рискувал работата?!

А-а-а, за записите на разговори - недей. Туй си е запазена марка на вашего брата, другарю подполковник. То преди всички избори само записи на Бойко слушаме. А я да те питам, как миришат мръсните гащи на ББ, че ти все в неговото шкафче се ровиш?

важно е матенето кво прави, колко нови коври ке набутате там? фатМаба и урбун, може би и някой мамун???

Прокуратурата да вкарва в затвора всички мутри и мошеници, БОК, Владко, Гешев, Божков, Цацаров и.н.

В президентството сигурно са паднали от смях с тази нова изява на каскетурата в медиите. Добре де - дал му бил номера на делото. Е, и? Това не е класифицирана информация и всеки,който я има може да я разпространява както и когато намери за добре. Всеки адвокат може да я получи в съда. Отделно - за да има ТЪРГОВИЯ с влияние, каскетурата ще трябва да каже и да докаже, КАКВИ ОБЛАГИ и ОТ КОГО е получил или е възнамерявал да получи този президентски мушморок, а също и каква е връзката между даването на номерчето и получаването на облагата. Ако не го направят, никой няма да може нищо да му каже. А "високият обществен и журналистически интерес" може да си разпечата снимката, по възможност на по-мека хартия и да се обслужи с нея при първото си посещение на най-близката тоалетна.

Голем си им "адвокат". Я как се възпали - доказваш, умуваш, обосноваваш. май ви настъпиха по мазола? Спокойно, още разпечатки следват :):):):):):):):)

О, със сигурност ще последват - все ария от същата каскетурска д.иария! Не съм адвокат, но ми е забавно - колко лесно тъпанарите като тебе се връзват на палашите на Еднокнижника. Ама ти от къде да се сещаш за такива неща - не е написано във "Винету". Пък после пищите - ама нямало нито един осъден. Ами как ще има - като правят циркове, а не разследвания. :))))

НЕ се смеят!? -със страх чакат края на мандата.Р.Р. за какво обикаля страната?– За нов мандат.

Естествено че Радев иска нов мандат! Кой се отказва лесно от кокала в България?! И както е тръгнало - като нищо ще го получи. :)))

забавки за простолюдието! ми да, като няма 'ляб и пасти, поне зрелища да има. то пък едни "зрелища" - инфантилни и наивни!

За мързеливите никога не е имало ХЛЯБ , камо ли пасти!!?

Нещо извън темата. Винаги ме е забавлявало това, което се приписва на Мария Антоанета и е станало нарицателно. Защото, произнасяйки тази фраза, тя не е казала нищо особено. Просто като всяка италианка съвсем резонно е реагирала - като няма хляб, да се яде паста - стандартните макаронени изделия (напр. спагети). Впрочем, понякога и пастата се яде с хляб. Има и антипаста, но това е друга тема... М.А. съвсем не имала в предвид торти и не се е подигравала... Но така е останало в историята.

Такива картинки и на децата задават да правят по рисуване. Дали ги кръщават с хубавата българска дума "скрийншот" или само си пишат имената и класа, съвсем не мога да знам, а даже и не ме интересува!

Дупе дава, информация - не! Няма страшно.

и в президнетсвото се учат от Цветан Цветанов, само че там оставката е табу , там е, днес аз на теб, утре ти на мен

Обикновенни разговори, нищо не значещи.По друго си е пачки с банкноти.

Направо златни кюлчета ве. За по-достоверно. Хахахахахаха

нов корупционен скандал разтресе държавата. Съветник на ПРЕЗИДЕНТА се изсрaл и не си пуснал водата. Будни граждани моментално се събрали да поискат оставката на опозорения ПРЕЗИДЕНТ.

прецедента ще пребори корупцията!

От всичкото "публикувано" не се вижда нищо незаконно, престъпно или уличаващо. Съветникаът на президента си разменя съобщения в област, в която е компетентен с човек който познава по една или друга причина. Смущаващо било обстоятелство е, че е предоставил на този човек текста на съдебно решение, което гъските от ВАС не са смогнали овреме да публикуват. Той, съветника на президента не е съдия във ВАС и не може да променя или повлиява с нещо на решението на съда. Той няма никакво задължение да не разгалсява съдебни решения, които по някакъв начин е получил. Това е поредната трудно разбираема и очевидно съшита са бели конци, изсмукана от пръстите история на Гешев, която само на него говори, че президентът е лош ! А за кюлчетата злато, милиони евро, пистолети, нареждания към менда и горанов да се покровителства Божков, както и 70-те милионите платени чрез Севда (на кого ли?) - там Гешев не вижда нищо !

Бюро справки и услуги е при секретар Узунов *Само за лица с финансови възможности над 100 милиона Президент Радев

Пуснали са нов филм - "Кюлче в чекмедже" сценарист ББ

Чакай да видим да не в монтаж ...

видяхме, по истински случай е

този който е влязал и отворил чекмеджето да снима спокойно може и да го е напълнил с разни кюлчета , вобще върпоса не е дали е монтаж . а защо е имало някой там в отсъствието на премиера .

аз редовно влизам в спалнята на премиера с торби евро и злато, може да съм изпуснал нещо... СОРИ

В чужбина си ги аналиираха и доказаха 100% автентичност, ама вие си чакайте гешев да ги ''анализира'' и да ви каже че е ''монтаж'' че така се забърсва зад..к дебел..

тиквестите само си хабят парите. На такива плитки постановки се връзват само кварталните пройдохи, които и без това гласуват за тях. Така че дето се вика - excellent but not enough

Аз съм моралния стожер .... на Бобоков и всички знатни олигарси . Президент Радев

Предупредих ви, позитанчета! Предупредих ви, кокичета! Минзухарчета! Големият лош вълк Тикван пак ще ви евве здраво!

Браво Каскет! Убеди народа! Сега давай убеди и съдията!

съдията също е техен

Това да се пишеш с всяко появяване за борец срещу корупцията, за едва ли най-почтения и достоен човек в тази държава трябва да имаш безукорно държание, поведение и действия, да няма абсолютно никакви съмнения в теб. Трбваше до сега да си освободил най-малкото този човек Пламен Узунов. Имаш една служба да ръководиш НСО и тя никога не е била по-зле от сега. Какво остава ако ти се повери държавата, недай се Боже :(. Не си моят президент Радев отдавна!

Платен трол си на шайката, какъв гражданин се, бе сельо.

изтече запис на роднина на ПРЕЗИДЕНТА, който не уцелва чинията докато Оринира и опикава пода. Време е фатмакът да хвърли оставка!

ти мани това, ама изтече и запис как радева дава кюлчета и пачки с евро на гард от НСО....на въпроса от къде ги има отговорила: "Вие сте тъпи герберасти!"

Анализирайки внимателно коментарите, стигам до извода че към КГБ има специален отдел от писачи. Това е страшно, това е хибридна война.

РФ има хибридни войски. И българска рота.

Този пръдзеденски съветник казва че е забравил от кого е взел това съдебно решение.А не забравя ли да си вземе заплатата?Или комисионното за дадената информация?

А кога каскета ще публикува далаверата Ало, Ваньо и Мишо бирата?!? Как тука няма манипулация и незаконност , а за Ваньо имаше? Още повече, че трима от 4-те замесени вече не са живи - Мишо, съпругата му и Ваньо1 Жив е само четвъртия- бай хой детсъвикато! ОТВРАТ!

Опитите да ти пиша плюс, се оказаха невъзможни, въпрос на програмата им, когато искат, тогава можеш. Затова ти давам плюс писмено.

Оставки при президента ще има ли

А при премира?

Хитлерчо, президентския авер. Само такива са бай ви румен и ко.