Президентският съветник проф. Маринов: Радев вече мисли за служебно правителство

Разминаването между президента и правителството, и мнозинството в парламента дойде, защото за 6 месеца не беше постигнато почти нищо от обявените намерения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като го гледам какво редовно правителство измисли ми е бедна фантазията какво ще е служебното...

майсторе...

Съвет от мен: Радев да избягва да мисли! Не му се удава!

4,000 рубли на месец от съветското посолство са заплатите на шпионите Александър Маринов-агент “Майстора” и на Димитър Стоянов-агент “Стратега”.

петков се представи добре в служебното правителство, затова успя да ни заблуди, въпреки измамата с канадското гражданство и осветляването от медиите на далавери за милиони с приятеля му Василев.

Лош анализатор ла излезеш батенце.

Много се извинявам, но ще пръйдна на радевите изказвания. Не е хубаво, но хубаво ще ми стане. Той е доказан престъпник и безотговорен търтей. Нека и той да пъйрди да му олекне, че много е на зор, само да не пусне сосче, че яяязък за скъпите панталони. Той е душата на компанията, пъйрди си сере си , докато говори, може и да хапне пърджоли. Ей тъй напук на Бойко.

Той Радев вече няма търпение.Има ли друг президент,който да е правил толкова служебни правителства? Радев има една единствена цел-да сваля правителства и да управлява той.

Аз свалих доверието от Румен Радев!

Не се и съмнявам, че мислите за служебно правителство. Сигурно го и сънувате, и се събуждате целите олигавени. Но товарищи, нека ви светна: Колелото на историята е тежко и в момента се върти с бясна скорост. И вие, руско-хазарски фашисти ще бъдете смачкани от него съвсем скоро, както беше смачкан предшественика ви Хитлер. Наздоровия, дето се вика. ;)

Да плаща на Газпром в рубли за газ, да върне изгонените руснаци в посолството, …

То Решетников му нарежда на резидента.

Да изгонят и Митрофанова + 40 агенти на КГБ

Кирчо и кокирчо ги спусна ваш Мунчо от някъде. Какво рИвете сега? Да не сте си мислили че само вие ги владеете кагебейските номера?

Защо позволяват на идиоти да пишат тук?

Президентът Радев трябва незабавно да разпусне парламента и да назначи служебно правителство, което да възстанови приятелските взаимоотношения с Русия и да започне процедура по излизане на България от терористичната организация НАТО!

"Радев вече мисли за служебно правителство" Радев да избягва да мисли. Не му се удава!!!

Щото са русофили! Ко да ги пайш!

Радев е руска пръчка и скоро ще го изгонят към Матушка с импийчмънт

Видяли сме мунчо какви служебни кабинети измисля. И който е гласувал за тоя му пожелавам да си го изтърпи до край!

се оказа най-големият им тарикат. Първо се намърда като председател на Софийската им структура, после уж нещо се обяви за вътрешен дисидент, междувременно се покри из Пловдивско, стана дори и....професор, за да излезе пак на светло вече в ролята си на "независим" съветник в президентството. И съветва независимо и безплатно, човекът, нали затова е учил толкова време. Нищо чудно при едни нови избори и неблагоприятни стечения на обстоятелствата да го видим или като евродепутат, или най-малкото като ръководител на някое учебно заведение, но вече като...академик. Защо не? Днес това е на мода, друго си е съкварталците и съседите да ти сторват път като минаваш по стълбището.....

са му съветниците на радев. И те са на хранилка на Путьо, само че вземат доста повече от 4 000 на месец!

"..."този кабинет може да бъде избран, но не може да се задържи дълго". ... президентът Радев вече мисли за служебно правителство." Вероятността за СЛУЖЕБНО правителство е НАД 90%. А. Василев разчита на 6-месечна програма и, ако правителството СЕ СПРАВИ, да поиска ВОТ на ДОВЕРИЕ и ДА ПРОДЪЛЖИ да УПРАВЛЯВА и след 2022 г. Обаче, имайки предвид състава на правителството, едва ли "орелът, ракът и щуката" ще добутат цял мандат. А пък и ЗАРАДИ САНКЦИИТЕ към Русия идва ТЕЖКА ЗИМА...

Мунчо каза кандъм от тях , сега остава да пренебрегне егото си и да иде да се извини на Бойко та дано се върне да оправи държавата ... това ли искаш да кажеш бе Майсторе :)))

Да се готви за импойчмънт

тоя "професар" що не прочете конституцията ни, поне в частта за правомощията на президента??

Ние пък отдавна вече мислим за импийчмънт на президента, но де тоя късмет, де!?

Знаеме ги тия правителства на Мунчо !

Измислен “професор” Маринов, руска подлога от десетки години назад. Антибългарин и предател от край време! Мерзавец.

герджиков янев янев кирчо това са за сега служебните правителства на радев! всички са пълно фиаско! но редев мисли за президентска република с обнулени мандати и ако може да е наследствена!

РеZидента може да мисли Брей

лош съветник, щом допусна да бъде заблуден президента, че петков и сие могат да се справят с управлението на страната, те бяха 3 месеца служебни министри

СЪЗДАТЕЛЯТ НА МАФИЯТА В БГ СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА- ТОВА Е АБСУРД И НИ ПОКАЗВА КОЙ Е ИСТИНСКАТА МАФИЯ В БГ.

Я, намерил се майстор да хакне компютрите на Митрофанова и да надникне във ведомостите с работните заплати на агентите. Ама да беше написал и твоята колко е. Или трябва да я търсим в компютрите на дамата с героическото име и арабска фамилия?

За пореден път Радев се държи, като разединител, а не като обединител. Най-слабият ни президент, жалък, подмолен и лицемерен.

Той мислел! А стига бе! С какво? Аааа сигурно със старата си шапка

Когато егото на един Марийкин е по-голямо от капацитета на сивото вещество под шапката ефекта е брутален.

За мен "руско-хазарски" и "украинско-хазарски" са само времеви понятия.

Другаря мариноф, освен на нафталин, смърди на руска водка та се нетрае. Червен екскремент.

Другарюююю, основата на тази токсична атмосфера я създаде именно твоят гуру. Другаря Радев е в пъти по-виновен от Киртака и оцъкления.

Интересна новина, президентът мислел! А има ли капацитет да мисли?

Абе тролове, абе копеленца жалки, я вместо да се занимавате с глупости отивайте да мачкате някъде на майка си у путката. Защо не псувате Бойко, а ? Всички до стената!