Президентският съветник проф. Маринов: Радев вече мисли за служебно правителство

Разминаването между президента и правителството, и мнозинството в парламента дойде, защото за 6 месеца не беше постигнато почти нищо от обявените намерения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тролове, абе копеленца жалки, я вместо да се занимавате с глупости отивайте да мачкате някъде на майка си у путката. Защо не псувате Бойко, а ? Всички до стената!

Интересна новина, президентът мислел! А има ли капацитет да мисли?

Другарюююю, основата на тази токсична атмосфера я създаде именно твоят гуру. Другаря Радев е в пъти по-виновен от Киртака и оцъкления.

Другаря мариноф, освен на нафталин, смърди на руска водка та се нетрае. Червен екскремент.

Когато егото на един Марийкин е по-голямо от капацитета на сивото вещество под шапката ефекта е брутален.

Той мислел! А стига бе! С какво? Аааа сигурно със старата си шапка

За пореден път Радев се държи, като разединител, а не като обединител. Най-слабият ни президент, жалък, подмолен и лицемерен.

СЪЗДАТЕЛЯТ НА МАФИЯТА В БГ СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА- ТОВА Е АБСУРД И НИ ПОКАЗВА КОЙ Е ИСТИНСКАТА МАФИЯ В БГ.

лош съветник, щом допусна да бъде заблуден президента, че петков и сие могат да се справят с управлението на страната, те бяха 3 месеца служебни министри

РеZидента може да мисли Брей

герджиков янев янев кирчо това са за сега служебните правителства на радев! всички са пълно фиаско! но редев мисли за президентска република с обнулени мандати и ако може да е наследствена!

Измислен “професор” Маринов, руска подлога от десетки години назад. Антибългарин и предател от край време! Мерзавец.

Знаеме ги тия правителства на Мунчо !

Ние пък отдавна вече мислим за импийчмънт на президента, но де тоя късмет, де!?

тоя "професар" що не прочете конституцията ни, поне в частта за правомощията на президента??

Да се готви за импойчмънт

Мунчо каза кандъм от тях , сега остава да пренебрегне егото си и да иде да се извини на Бойко та дано се върне да оправи държавата ... това ли искаш да кажеш бе Майсторе :)))

"..."този кабинет може да бъде избран, но не може да се задържи дълго". ... президентът Радев вече мисли за служебно правителство." Вероятността за СЛУЖЕБНО правителство е НАД 90%. А. Василев разчита на 6-месечна програма и, ако правителството СЕ СПРАВИ, да поиска ВОТ на ДОВЕРИЕ и ДА ПРОДЪЛЖИ да УПРАВЛЯВА и след 2022 г. Обаче, имайки предвид състава на правителството, едва ли "орелът, ракът и щуката" ще добутат цял мандат. А пък и ЗАРАДИ САНКЦИИТЕ към Русия идва ТЕЖКА ЗИМА...

са му съветниците на радев. И те са на хранилка на Путьо, само че вземат доста повече от 4 000 на месец!

се оказа най-големият им тарикат. Първо се намърда като председател на Софийската им структура, после уж нещо се обяви за вътрешен дисидент, междувременно се покри из Пловдивско, стана дори и....професор, за да излезе пак на светло вече в ролята си на "независим" съветник в президентството. И съветва независимо и безплатно, човекът, нали затова е учил толкова време. Нищо чудно при едни нови избори и неблагоприятни стечения на обстоятелствата да го видим или като евродепутат, или най-малкото като ръководител на някое учебно заведение, но вече като...академик. Защо не? Днес това е на мода, друго си е съкварталците и съседите да ти сторват път като минаваш по стълбището.....

Видяли сме мунчо какви служебни кабинети измисля. И който е гласувал за тоя му пожелавам да си го изтърпи до край!

Радев е руска пръчка и скоро ще го изгонят към Матушка с импийчмънт

"Радев вече мисли за служебно правителство" Радев да избягва да мисли. Не му се удава!!!

Президентът Радев трябва незабавно да разпусне парламента и да назначи служебно правителство, което да възстанови приятелските взаимоотношения с Русия и да започне процедура по излизане на България от терористичната организация НАТО!

То Решетников му нарежда на резидента.

Защо позволяват на идиоти да пишат тук?

Щото са русофили! Ко да ги пайш!

Да плаща на Газпром в рубли за газ, да върне изгонените руснаци в посолството, …

Да изгонят и Митрофанова + 40 агенти на КГБ

Не се и съмнявам, че мислите за служебно правителство. Сигурно го и сънувате, и се събуждате целите олигавени. Но товарищи, нека ви светна: Колелото на историята е тежко и в момента се върти с бясна скорост. И вие, руско-хазарски фашисти ще бъдете смачкани от него съвсем скоро, както беше смачкан предшественика ви Хитлер. Наздоровия, дето се вика. ;)

За мен "руско-хазарски" и "украинско-хазарски" са само времеви понятия.

Аз свалих доверието от Румен Радев!

Той Радев вече няма търпение.Има ли друг президент,който да е правил толкова служебни правителства? Радев има една единствена цел-да сваля правителства и да управлява той.

Много се извинявам, но ще пръйдна на радевите изказвания. Не е хубаво, но хубаво ще ми стане. Той е доказан престъпник и безотговорен търтей. Нека и той да пъйрди да му олекне, че много е на зор, само да не пусне сосче, че яяязък за скъпите панталони. Той е душата на компанията, пъйрди си сере си , докато говори, може и да хапне пърджоли. Ей тъй напук на Бойко.

4,000 рубли на месец от съветското посолство са заплатите на шпионите Александър Маринов-агент “Майстора” и на Димитър Стоянов-агент “Стратега”.

Я, намерил се майстор да хакне компютрите на Митрофанова и да надникне във ведомостите с работните заплати на агентите. Ама да беше написал и твоята колко е. Или трябва да я търсим в компютрите на дамата с героическото име и арабска фамилия?

Съвет от мен: Радев да избягва да мисли! Не му се удава!

Лош анализатор ла излезеш батенце.

майсторе...

като го гледам какво редовно правителство измисли ми е бедна фантазията какво ще е служебното...

петков се представи добре в служебното правителство, затова успя да ни заблуди, въпреки измамата с канадското гражданство и осветляването от медиите на далавери за милиони с приятеля му Василев.

Кирчо и кокирчо ги спусна ваш Мунчо от някъде. Какво рИвете сега? Да не сте си мислили че само вие ги владеете кагебейските номера?