Президентът за 138 г. от Съединението: Само единни можем да преодолеем изпитанията (видео)

"Каквито и да са различията в обществото ни, вярвам, че отстояването на националната ни памет и традиции, гарантирането на достоен живот за нашите деца в свободна, правова и европейска страна, е обща кауза за всички нас", посочи Радев

Обратно в новината

Коментари - Президентът за 138 г. от Съединението: Само единни можем да преодолеем изпитанията (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Румен Тодоров Живков е Чу Че Ло.

На Радэв не вярвам! За да бъдем единни всеки трябва да извърви своя път, а не да чертае червени линии. Вижте разумното говорене на Денков и човешката недостатъчност на Радэв! Не е дорасъл за президент и се чувства добре само в контролирана среда.

е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК, който мисли за България...който е ПРОТИВ войната! В него ми е надеждата...и не само на мен... Да е жив и здрав!

Важно уточнение: Радев е единствения български президент-родоотстъпник, който в нормална държава съвсем спокойно може да бъде съден за национално предателство и съвсем не е против войната. Той е единствено против това Украйна да се защитава от руската агресия. Ако руската армия беше влязла в Киев и беше сложила поредното проруско правителство начело на Украйна, президентът нямаше да има нищо против, разбира се. А на теб и на такива като теб, ако единствената ви надежда е в преZидента, мога само да изразя съжаление, че Конституцията ви дава право да гласувате, защото умствения ви багаж не съответства на 18 годишен.

Разединителя Радев говори за единение...нещо не разбирам

РУСКА ПОДЛОГА !!

Мда, гати и освиркването, 10 човека от местната футболка плитка. Сорос инвестира 100 милиона в ромската прослойка, барем от тях да бяха викнали няколко.

а вие защо не пишете, че беше освиркан от хората като говедо!?

Човеченценцето, което успя да настрои всеки срещу всеки в България, говори за обединение и твърди, че обединени сме силни....Бандитите се "борят" за правосъдие и твърдят, че са невинни....Путлерчо и убийците на хиляди украинци и руснаци твърдят, че се борят за мир!!!!! Разни родни патрЕото обслужват руски и антибългрски интереси, но пък спестяват в евро и долари ...Накъдето се обърнеш ЛИЦЕМЕРИЕ И ГНУСОТА!!!!!! ПреЦедента го били освиркали! Трябвало е с камъни да го поздравят!!!!!!!!

Господин Радев никога няма да се обединим е с антибългарската софийска софиискаПедерастия. Мразиме я и им желаем смърта

Мрете прости селяни! Вкараха ви в Европа, вие пак към кончината и мизерията ви влече. Мизерници!!!

Какви е изроди раждала, ражда и сега Майка България...

Докато има продажници, подлоги и родоотстъпници никога няма да се оправим. Който и да дойде е готов да се продаде. Всеки се прави, че е голям патриот и не се продава, а те просто не могат да уцелят сумата. Цялият ЕС е същата работа.

Тоя не го ли освиркаха снощи. Май някой викаше, че Радев е позор

Викали са срещу Радев платени евроатлантически придажбимърши

Не е верно - виках безплатно...

Изпитания? Аман! Аз изпитвам бедност. Някой да се обедини с мен? Ако може да е поне милионер. :)

Да,вижда се ,че Радев работи много за обединението.Смешник !

Русия ни освобождава от Турско Робство. Франция, Англия и Германия ни разделят на Княжество България и Източна Румелия на Берлинския конгрес.

Как е по правилно да се каже: РАДЕВ Е РЪДЛЬО ИЛИ РАДЕВ Е ПРЪДЛЬО?

Радев цинганайката заслужава само камъни . Той освободи Божков. Дребните крадци лежат по затворите с години, а тоя най върлият крадец у душманин Радев стои на свобода. Затвор за тебе Радев ГНИДООООО!!!! Мъмъти борсук

Колко е курса на рублата спрямо еврото днес :) хахахахахахаахахахахахахахахахаа

Ето един велик съвременник, който формулира днешният български идеал и го облече в слово.

Радев е позор !

Съд за Радев ?!!!!!

Тоя говори за обединение,та откак е резидент само Крим е руски.Освен жлъч и омраза друго няма

В Пловдив слаб интерес и освиркан Радев.

За какво единство говори фигуранта Мунчо???? Това е вече не прекалено а направо извратено!!! Три години Мунчо изпълнява покорно заповедите на господарите си от Маzква и хвърли Родината в хаос а сега иска единство?!??! Май усети края на единовластието си???

Браво господин президент.Отново поставихте простаците на място.Жалко е ,че нямаме още такива политици.

Освиркаха ме вчера щото съм долен и прост плазмодий. Ако имам капчица достойнство да взема да се гръмна. Но аз такова нямам.Аз съм един жалък спукан капут. Поне да взема да подам оставка.

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

Божковата марионетка , замъца опорки пак

Разединителя , за обединение ли заговори ? А хората , му искат импийчмънт

Не искам единни! Селякът да не дава акъл и да се разкара!

Доста го освиркаха снощи...

Ами какво да направят друго татуираните, еднокнижни, неграмотни, нискочели, прости дебили? Научили са се поне да свиркат - ами ще си свиркат. Така де, "демокрация" е. Всеки може да си прави, каквото може.

Недейте се хаби за гадните руснаци, никога не са ни обичали, въпреки че и тях са им промивали главите 45 години да ни обичат, както и на нас. Мразят ни затова, че са ни освободили, давайки 200 хиляди жертви. За такива като нас…. То не че и те не са едни…. Мразят ни, че ни хрантутиха 45 години. Нас, някакви, както ни наричат "мургави далечни братовчеди". Имам колеги руснаци, говорили сме си доста. За тях ние сме една сива, буферна зона, която винаги трябва да е бедна, зависима и покорна. За тях, такива като теб са просто ленинските "полезни идиоти". "Братушки, русчушки, крушки"... всичко са на дедо Вазов “изверженията”….

Ако не бяха т.н. Велики сили (ингилизи, шваби, австроунгарци,) щеше да е Сан Стефанска България и нямаше да има 06.09. Зараби тия гадини не сме в границите й заради наложения нам срамни условия от Берлински договор!

С благословията на Фашия....

Ако се поразровиш малко из историческите данни ще разбереш, че конгреса е бил уговорен между Русия и другите велики сили още преди войната. Затова никой не е признал Сан Стефанския договор, а граф Игнатиев е изпаднал в немилост. От самото начало никой не е искал голяма и силна България!

Русия е подкрепила предложението на Англия, за да си получи завзетото в Кавказ, вместо това на Австро-Унгария, което е покривало почти цялата Санстефанска България, включително с излаз на Беломорието и разделена на две държави - източна и западна. То не може само с опорки и клипчета от интернет - трябва и да се чете.

Пак ще гласувам за г-н Радев. Този път за Премиер. Умен, мъжествен човек ...

Добре че пернишката пача му пише думите, че да каже нещо...

Румен Радев е единственият държавен глава от ЕС който не е посетил Украйна от началото на войната.Това е показателно. Дори и Орбан отиде до Киев

Без Русия нямаше да има нито Освобождение, нито Съединение, нито днешна България ...

Без България блядта щеще да се моли на аллаха и да пише на татарица.

Чети бе тъпако,мечката ни е признала след 30години за обединена

Факт е че Русия е била против българското съединение. Няма какво повече да коментирам. Пред фактите и боговете мълчат, камо ли руските помияри.

Факт е, че Русия ни е освободила от турско иго. Това е неоспорим факт, пред който дори жълтопаветници, соросоиди и неокони мълчат.

Никак не харесвам руснаци, но това е без особено значение за мен. Да се оправят. Искрено мразя обаче български путинофили. Чорапа е от тях. И за какво единение говори това чучело. Не мога да дишам такива жалки креатури.

гроб за соросоидите и богатите в бг гроб за политиците

Който гроб другиму копае...

Няма да живееш много.

И само некадърни профани кати теб ли да останат. И кой ще ви храни бе, отпадък ненужен.

Радев е позор !

позор си ти

Един цент - една велика руска рубла

КЛЮЧА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО НА ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИА БАЛКАНСКИ СЛАВЯНСКИ НАРОДИ .. Е С ПОМОЩТА НА РУСИЯ ДА ОСВОБОДИМ ОКУПИРАНАТА ОТ РУМЪНИЯ ЧЕРНОМОРСКА ДОБРУДЖА .... А УНГАРЦИТЕ И СЪРБИТЕ ДА УДАРЯТ ЕДНО РАМО С ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА УНГАРСКИТЕ ЗЕМИ ОКУПИРАНИ ОТ РУМЪНЦИТЕ ... ПОЛУЧИ ЛИ БЪЛГАРИЯ СУХОПЪТНА ГРАНИЦА С РУСИЯ ПО ДЕЛТАТА НА ДУНАВ .... РУСКАТА ДЪРЖАВА МНОГО БЪРЗО ЩЕ СМАЧКА АЛБАНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ В КОСОВО И МАКЕДОНИЯ .... А ДПС ЩЕ ТРЯБВА ДА СМЕНЯТ ХОДЖИТЕ С БЪЛГАРСКИ ХОДЖИ ОТ ДУХОВНАТА АКАДЕМИЯ ВЪВ ВЕЛИКИ БОЛГАР :)) .... И ЩЕ НАСТАНЕ ГОЛЯМ БАЛКАНСКИ МИР :))

С кво се друсаш, че получаваш тези видения?

А унгарските земи в Сърбия. Кога ще бъдат освободени? Войводина. Нови Сад. Не е моя работа де. Питам щото виждам, че ги разбираш нещата.

Исторически погледнато, турски ли да учим.

ДОНЯКЪДЕ ЗА РАЗДЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ВИНОВНА РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ .... ПОНЕЖЕ ПРАВИ ГРЕШКАТА ДА ПОВЯРВА НА ОСМАНЛИИТЕ , ЧЕ ЩОМ РУСКАТА АРМИЯ Е ПРЕД КОНСТАНТИНОПОЛ ....ТЕ СЕ ПРЕДАВАТ .... А ПРАВИЛО НОМЕР ЕДНО Е " НА ОСМАНЛИЯ НЕ СЕ ВЯРВА" ... СПОКОЙНО Е МОЖЕЛ ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ С ПОМОЩТА НА МОБИЛИЗИРАНИ НОВО-ОСВОБОДЕНИ БЪЛГАРИ ДА ОВЪРШЕЕ ЦЯЛА БЕЛОМОРСКА ТРСКИЯ, КАКТО ПО НЕГОВА ЗАРЪКА КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА ПРОЧИСТВА РОДОПИТЕ ... И ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ДА СЕ УСТАНОВИ ПОБЕДАТА НА РУСИЯ .... А ТЕ ГО УДРЯТ НА ПРЕГОВОРИ И НА МАЛЕБИ :))

Всъщност руско-турската война от 1830 е била доста по-успешна от тази от 1877. Превзели са Одрин. Само че по незнайно каква причина не са освободили тогава българите.

ВОЙНАТА Е 1828-1829 ... И ФАКТИЧЕСКИ РУСИЯ УРЕЖДА НЕЗАВИСИМОСТТА НА ЧАСТИ ОТ ГЪРЦИЯ И ПОЛУЧАВА ДЕЛТАТА НА ДУНАВ ПО АДРИАНОПОЛДКИЯНМИРЕН ДОГОВОР .... НО !!! ... МРЪСНИТЕ ПОЛЯЦИ ПОДКОКОРОСАНИ ОТ ГЕРМАНИЯ ПОЧВАТ ПОЛСКОТО ВЪСТАНИЕ 1830 И ФАКТИЧЕСКИ РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ БИЕ НА 2 ФРОНТА И ЗАТОВА ОТСТЪПВА

Така де. Същата война. Мръсни поляци - искали да се освободят от руско робство представи си. Априлско въстание ше ми правят.

Но въпреки това - непонятно е. Превземаш Одрин и подписваш договор за земи, които са 500 километра в тила на фронта. Обичайното е новата граница да е където си стигнал.

НАПОЛЕОН ОСБОБОЖДАВА ЕГИПЕТ ОТ ТУРЦИТЕ ... НАПОЛЕОН РАЗБИВА АВСТРИЙЦИТЕ ... ОБАЧЕ НАПОЛЕОН ВМЕСТО ДА ОСВОБОДИ БАЛКАНИТЕ .. ТРЪГВА ДА ОСВОБОЖДАВА РУСИЯ:) ... ФРЕНСКА МУ РАБОТА :))

Всъщност идеята на русия в руско-турските войни е била да придаде още територия на Сърбия, а не да създава още една славянско-християнска държава.

АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО Е КАЗАЛ ЗА ... " БЕРЛИНСКОТО РАЗДЕЛЕНИЕ" ... И "САНСТЕФАНСКИЯ ИДЕАЛ" ..... ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ПАК ИМ Е РАЗКЪРТИЛ ЗАДНИЦИТЕ НА КОАЛИЦИЯ ФЕС :))

Мунчо. Кво да каже. После е седнал на кьорсофрата.

ПП и БД в гроба лично аз искам да отрежа главите на кокорчо киро тъпото и оня педал лорер ! ДА ГИ УБИЕМ ИК ДА ИЗБИЕМ ТЕХНИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ КОИТО СА ПРЕДИМНО ТЪПИ И ЗАБЛУДЕНИ БУЛГАРОПИТЕЦИ !

Ще те заколят като кокошка.

Как се намери човек за Трактора, а за тоя позор и национален предател Муньо Крадев още не?!?

Честит празник ,българи и Честито Съединение на майка България !!!! Нека един от най - светлите ни празници да не бъдат омърсявани от зелено - червени ч Порапи и путкопоклонници като руската подлога Радев !!" Слава на България, Свобода за Украйна и съд за Путин и Мунчо !!!

Само пречистени можем да преодолеем изпитанията. Не могат да са единни жертви и палачи, крадени и крадци. Само без боклука по горните етажи България е силна. Иначе все повече България ще става декор на държава до пълното си обезмисляне или изчезване. Днешният Левски много трудно ще намери къща да отседне, а ако отседне някъде цяла тълпа ще се втурне да го предаде и тези с речите по празниците ще са най-отпред.

Варненски миндили,имали вгъзраждани в Благоевградска област и къде се крият да им обясним кон боб яде ли?

Всяко уронване камък по камък на Българската държавност, например забраната на Деня на независимостта приближава нашата заветна цел - да унищожим формалната и независимост.

Като пловдивски зет честитя на всички българи светлия празник на Съединението на майка България и в същото време плюя върху червено- зеления чорап ,който ни е президент и ви искам прошка, че ДВА пъти гласувах за него !!! Оставка за Радев, свобода за Украйна !!

България е с Русия. Педалите от Козяк да клякат. Нашмъркани олигофрени

Русофилистичната паплач си избра руска пионка за пРезидент,завършила три месечни курсове в САЩ. Да ивъ и руската балалайка да ивъ,щото може само да лиже.