Президентът сезира КС заради избора от парламента на и.д. председател на Сметната палата

В документа Радев иска да бъде обявена за противоконституционна част от решение на Народното събрание от 7 юли по въпроса

Обратно в новината

Коментари - Президентът сезира КС заради избора от парламента на и.д. председател на Сметната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добре е президента да поиска от ДАНС информация за одитите извършени от НС на СП. Няколко депутата идват в рамките на една седмица в СП, като накрая си тръгват с едни пликчета още от времето на Георги Николов. При одита през 2003 г. в пликчетата имаше ппо 4000 лв. Икономическите отдели на ДАНС да проверят и решенията на ръководството на СП за месечните бонуси от 2005 г. до сега и тогава да защитана предишното ръкодоства на институцията. А да не говорим за ползата от СП за икономиката на България. Още от времето на Костов, НЕЗАВИСИМОСТТА на СП е с много интересно тълкувание.

Съдът нали възстанови предният председател, дето го уволниха? Защо решението на съда не влиза в сила?!?

Селски порнограф.

Радев е човек с 2 лица.Когато отиде в Брюксел,се съгласява с демокр.промени.Щом е в Б-я,става проводник на руските интереси.В последно време готви полит.проект.

Има го записано, насилствено, по всякакъв начин трябва да превземат държавата. Това на практика е фашизъм, там тези мантри разделение на властта не важат. Виждаме, че всичко което говореха се сбъдна.

Другаря радеф се запъва като магаре на мост. Съветско братско магаре.

Требе да са изфащат сички руски кавали

Седнал Мунчо пред президентството и се опитва да си отхапе мъдите. Умира горкия, че изпусна кьорсофрата във Вилнюс.

пак се прави на конституционалист.

Като назначаваше Киро, Не се поинтересува от конституцията на Република България... А сега е радетел на конституцията!?!?

За това може да сезира КС, а за референдума не може. С това доказва, че и той е зависим от едно посолство и пренебрегва волята на над половин милион българи.

Българите. Такива трябва да се мачкат, 2/3 гласуват за чужди интереси и мутри

А за референдума,кога??? Или само за "наши" хора им се подава ръка,а никога за Въраждане!