Президентът рецитира "Хаджи Димитър" в Пловдив

България е създадена и градена не само със силата на меча, но и със силата на словото, каза Румен Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре го е казал, не че в Европа има държава, направена само с меч,но е добре да напомним, че и ние сма като другите.

Яко създаде партия ще удари Винету и Курнелката в земята.

Да, пълно е с глупаци в България..

Няма нито един соросоиден копелдак, от тия дето плюят Радев----който да може да каже "Хаджи Димитър" наизуст!:))))))))) .....не , че не ги знаем кви са плиткоумни тенджери!:)))))))))

къде са орехите на тавана !!!

Президента е нахакан и със самочувствие!Има защо!

Има страхотна жена?

Каква жена - истински джендър траверс:)

За това го бива, няма спор. Речи и стихотворения. Пък когато е работа да се свърши - докара до два самолета авиацията като шеф на ВВС. Това е Радев - празни приказки.

самолети за авиацията купува ПРАВИТЕЛСТВОТО (тогава на ГЕРБ), с пари отпуснати по решение на НС (пак с мнозинство на ГЕРБ), а не шефът на ВВС. Така че вината не е на Радев. Той от 2 години не е шеф на ВВС, а самолетите пак са си два!

Пореденият политик "посветен" в тайна ложа, "обгрижващи" и "просвещаващи" гражданите още от деца. Тоест, ДС и мафиоти в съюзи на тайни "братства", бдят с ченгесарски дълг за националната "сигурност" д ане би нЕкой по-буден да израсне на тази територия и да ги измести от властта.

Румънската гимназия ,,Еминеску,, .., ама трябваше да почетат и паметта на Чаушеску!..А?

Този е само стойки и чалъми.Боже боже

Такава е длъжността,бе моето момче!

Президенството е една от "черните дупки", през които се източват и крадат пари. А, както виждаме и много от техните мероприятия, вкл. и дейностите на фондацията на "президентшата" Деси, се финансират от "тайни" общества. А това е един "добър" начин да се "изперат" черни пари за бели дни.

mathur

Президента да, ама премиерчето със сигурност не знае КОЙ е Ботев....За него е отбор от Пловдив....

Пак - добре!

България е безплодна пустиня

Такъв достоен Президент не сме имали до гега, може би само П. Стоянов се държеше с чувство за чест. Трябва да има и такива празници, които да повдигат патриотизма на хората, защото при тези само лоши новини, убийства, повишаващи се цени - хората затъват в битовизми.

Що ?. И бай Жельо, Стоянов, Първанов стояха добре!

Достоен празнословен! Речи за глупаците, дето слушат думите и не гледат делата..

Досадник.

Очевидно е , че чете от листче ( по навик). Пример за отразяване на събития в съветски стил. Хората виждат едно, но им се обяснява, че е друго

Значи- може да чете!

на генералът! Днес на това тържество утре цяла България да рецитира заедно Хаджи Димитър. А проектът НЕ само да запознава. До него да има ЗАДЪЛЖЕНИЕ и дълг пред предците ни, да ги уважим достойно с действията си. УСПЕХ за това благородно начало. Много е важно за какво ще използваме буквите си и по колко ще приличаме на тези, които са ни ги оставили!

ти да видиш....но най-добре умее да пее..."Интернационала". А ти дето толкова малко ти трябва да цвилиш от въодушевление и умиление , препоръчвам ти да прочетеш нещо от Радой Ралин

Радев срича стихотворението на Христо Ботев "Хаджи Димитър" по дадено му листче!

А ти не можеш и да сричаш!

Да, но не е Президент.. Едно стихче може да запомни, както помни препоръките на БСП..

Интересно ми е , на Бузлуджа какво ще срича ???