Коментари - Президентът Радев: Идеята за независимия прокурор започна с нарушение на закона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой ще следи независимия прокурор???

Що за прикака, че Борисов бил в залеза на своето управление или нещо такова. Това нормално ли е президента да говори така за министър председателя? Не е ли редно избирателите да дават такива оценки. Спечелиха изборите само в Полски тръмбеж и говорят кой залязвал. Ми ако пак ви опука на следващите избори? Щото пък вас няма кой да ви избере, че пак да фалирате държавата.

Евродепутатът Kлeъp Дeйли за Фрог: Не приемам отговорите на Иван Гешев в ЕП, ще продължа с въпросите 12.12.2019 Намирам за поразително, че Иван Гешев с пренебрежителен тон определи твърденията за него като „морален и административен укор“. Никой в неговата позиция не трябва да бъде подложен на укор, нито административно, нито морално. Това каза за Фрог Нюз евродепутатъ Kлeъp Дeйли, която потърсихме с въпрос как оценява отговорите на Иван Гешев на зададените от нея въпроси по време на дискусията в комисията по Граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE) в Европейския парламент. Ето какво сподели Дейли: Радвам се, че мога да коментирам допълнително. Смятам, че отговорите на Иван Гешев са недостатъчни и неприемливи. Поставените въпроси са легитимни. Г-н Гешев знае, че в България е изразена значителна загриженост относно назначаването му, както и че скандалът „Апантаментгейт“ има огромни политически последствия. Точно заради това, да отхвърли въпросите с думите „чували сме всичко това преди, това са стари проблеми“ изобщо не е достатъчно. Защо не използвате възможността да отговорите на въпросите? Фактът, че не го направи, ме прави още по-притеснена и още по-решена да преследвам тези въпроси. За мен бе също така шокиращо, че той предложи в един момент, и то с твърде пренебрежителен тон, че някои от твърденията за него „не са незаконни дори“, а просто „административни проблеми или морални проблеми.“ Намирам това за поразително… Никой в неговата позиция не трябва да бъде подложен на укор, нито административно, нито морално. С мен се свързаха много български граждани, които далеч не са доволни от отговорите му и които очакват европейските институции да следят и да предприемат действия във връзка с това, където могат. Това е въпрос, към който ще се връщам. Отговорът на Иван Гешев предизвика остри реакции и коментари и у нас. Фрог припомня, че ирландката Kлeъp Дeйли направи остро изявление в комисията LIBE, пред която бе представен новият български главен прокурор Иван Гешев и му зададе редица въпроси. Ето какво каза тя: „Бългapия пaдa нaдoлy в индeĸca зa ĸopyпция и тoвa pyши имиджa нa cтpaнaтa. Πpиcъcтвиeтo нa г-н Гeшeв пpeдизвиĸвa cepиoзни пpитecнeния cpeд нac, вĸлючитeлнo и във вpъзĸa cъc cĸaндaлa „Aпapтaмeнтгeйт“, иcĸaмe дa гo чyeм и зa гpyпaтa „Heдoceгaeмитe“, зa дoгoвapянията, дoвели до пo-лeĸи пpиcъди. И oщe – ĸaжeтe ĸaĸ cтe били избpaн за глaвeн пpoĸypop нa фoнa нa мнoгo бypни пpoтecти oт гpaждaнитe. Aвтopитeтът нa зaceдaниeтo ce пoдpивa oт пpиcъcтвиeтo ви!“ Може да видите какво каза той във видеото ТУК, след 17:54 минута. Очаквайте интервю с Kлeъp Дeйли. Фрог Нюз

Господин Радев, използвате твърде сложни думи за неуката глава на премиера. Предлагам ви, когато отговаряте на него, да бъде с картинки, в стил Винету

Политиците да живеят от заплати - като Деса от две заплати и като фатмака от заплата и пенсия - тоя е много нахален бе! Да опита да живее от заплатат на обикновен работник, макар и вишист, като всеки месец си мисли дали собсвеникът няма да каже, че сега плаща половината, пък останалото после. Нахален, самозбравил се простак, това избраха за преЦедент.

Този президент е избран от народа с честни избори. Не като батя ти с купен вот и машинации. А това, че е генерал го прави на много по-високо ниво, защото американците са имали президент продавач на обувки. Така че жалката ти злоба няма покритие.

Голяма част от този народ съжалява за избора. Малко останаха малоумниците викащи "Респект Генерале"

Ей смях ти казвам.... ама много смях Та да продължиш да се смееш .... Румен Радев - през 1987 завършва ВНВВУ „Георги Бенковски“ - Долна Митрополия , през 1992 Офицерско училище (Squadron Officer School) във ВВС на САЩ, през 2003 завършва Военновъздушения колеж (Air War College) на ВВС на САЩ. Съгласно президентски указ от 10 август 2016 г. генерал-майор Румен Радев е освободен от длъжността „командир на Военновъздушните сили“ и е пенсиониран. Има хора като теб "смях" дето на две магарета купа сено не могат да разделят, но.... така сте вие тези, според проф. Христов. Айде лек ден.

От ясен, по-ясен. Дано някой там "горе" се светне, преди да ги "светне" някое жълто паве.

Някои хора много ги е страх от главния прокурор. Марионетката Радев ги обслужва и се взема насериозно.

Не моиже да има независим прокоур, който е назначен по същия начин като "зависимия". Изводите на Венецианската комисия по темата са клинично точни. Толкова по заблуждението на тиквениците, че вече няма мониторинг, и че партньорите не ги гледат под лупа. Всеки път, когато кажат едно, а направят друго, им се пише на дир-ниците.

Жалка работа!

Резонно се изказва президента Радев. Аргументиран, спокоен, ясен, конкретен ако трябва. Не подменя въпросите. Четох интервюто-отговор на Борисов, който твърди, че Радев бил злобен ?! След внимателен преглед мисля, че наистина има един озлобен манипулатор хвърлящ обиди в ефир и това е Борисов.

този излезе голямо мекере....като си лай.но , дори и летящо, пак си лай.но!

Адв. Елена Гунчева: Лицата на корупцията избраха лицето на Анти...корупцията 9 3432 11.12.2019 Номинираният беше Избран! Фарсът продължава с пълна сила. Главният прокурор беше сменен от своя заместник, а той замени Пацо Терасата, който беше пратен на сладко изгнание, когато стана неудобен. Корупцията е престъпление. Подкуп даден, подкуп приет. Наказателният кодекс е достатъчно ясен. А какви са успехите на Цацаров като главен прокурор срещу корупцията, освен че разкарва като мечка на синджир Иванчева и Петрова по улиците с окови на краката? А и не се знае дали ще издържи обвинението. След като се разбра, че прокуратурата е притискала свидетелите? Днешният Първи борец с корупцията досега си гукаше с властимащите, тоест с тези, които са корумпирани. Защото извън властта корупция няма и няма как и да има. Комисия по корупцията има, също както и корупция. Комисията и корупцията взаимно не си пречат. Дори подозирам, че някъде имат много допирни кешови точки. Истината е, че никой проверяван няма да си избере неудобен за него проверяващ. Кое е неясното? Играем си на демокрация и то не много умело. Всички гербави са гласували за Цацаров. Интересното е, че и 27 депутати от БСП също. Явно е много удобен за много политици. "ВОЛЯ", която беше издигнала другият кандидат, интересно, че не гласува за него, а за Цацаров. ФАРС, ЦИРК, КОРУПЦИЯ И НАВЪРЗАНИ СВИНСКИ ЧЕРВА! Елена Гунчева

И президентът Радев, разписал НАЗНАЧЕНИЕТО!!!, а не избора на Гешев, и БСП които се опитват да се представят за опозиция, но подкрепиха - поне в голяма степен, макар и скрито и необявено, назначенията и на Гелев, и на Цацаров са всъщност Пунти Мари. Интересно как биха коментирали например тази изповед: Депутат: Подкрепям Цацаров и Гешев, защото иначе ме няма. Тор съм 11.12.2019 Какво толкова е станало? Иван Гешев е новият главен прокурор, а Сотир Цацаров – новия шеф на КПКОНПИ… Е, и? Кои да станат? Пенчо или Драганчо? Ако имат връзки с най-горе, щяха да са те номинирани, но не са. В този смисъл Пенчо и Драганчо са пълнеж. Какво като са можещи и знаещи. Това не важи. Тези двама са посочени от боговете – те ще бъдат. Затова ги подкрепям. Депутат съм, но имам и бизнес. Какво ще стане с мен, ако стана контра на спуснатото решение? Знаете ли? Имате ли поне малка представа? Няма да ме има! Пуф и точка! Отивам на боклук. А може и нещо повече да се случи. Ще фалирам или ще ми вземат бизнеса. Става за минути. Това не го ли знаете? Защо само питате, а не си дадете сметка, че няма как някой да се опълчи на нещо, което е решено „горе“ и да оцелее. Такъв вариант няма. Казвам го най-сериозно. Повечето хора в България са наясно, че за да си в парламента или чиновник в администрацията, трябва да си човек на важен човек. Трябва важният човек да бъде ухажван, да бъде глезен, за да е добър с теб. Сбъркаш ли, отиваш в ръчичките на главния прокурор или на КОМПИ. Да не говоря за данъчните и всички останали хиени. Действа се по списък и посочване. Нямаш шанс. Веднъж попитах, какво ще стане с бившия шеф на НАП, за който бях чувал разни неща… Така ме изгледаха в парламентарната група, че се изпотих целия. Той бил чадъросван от най-високо място… С две ръце подкрепям Цацаров и Гешев. Те са като останалите. По всички градове е едно и също: МВР, прокурора и областния партиен бос. Както и кмета, ако е техен. Нищо не става без тях, а на тях им нареждат отгоре. Парите се спускат и се разпределят на фирми. Меверето и прокурора следят как се изпълняват разпорежданията и кой как се отчита. Това тайна ли е? Да са пипнали някой министър или депутат? Само ако нещо много не се осрал… Махнаха Бисеров от ДПС, защото е настъпил котето, а не че е в далавери. Кой не е. Всичко е далавера. Всеки го знае. Ако ми напишете името, ще отрека всичко и ще ви съдя до дупка. Как ще докажете? Няма начин. Журналистите не сте много стока. Хората не ви вярват, защото и вие се подлагате. Който не се подлага – бият му шута. Никой няма да ви обърне внимание, защото сте едни сенки… Слънцето огрява където и когото реши, а вие се ровите да търсите някаква истина. Истината е, че който управлява и държи юздите на важните институции, той поръчва музиката. Останалите торим тяхната нива. Тор сме, да. Аз го приемам и живея добре. Вие добре ли живеете? Съмнявам се… Депутат от мнозинството в отговор на въпроса, какво мисли за избора на Сотир Цацаров за председател на антикорупционната мега структура КПКОНПИ

Не вярвам това писание да е писано от депутат, но ако е така ще го питам КАКВО ПРАВИШ ТИ ТОГАВА В БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ? КОЛКО ОЩЕ СА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ? ЗАЩО ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НЕ СИ КАЗАЛ ЧЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ТВОЕТО ПОВЕДЕНИЕ ТАМ?

Извинявай, но си много глупав. Няма нужда да вярваш или не вярваш, “ това писание да е писано от адвокат”, защото никой не вярва и не твърди, че Е ПИСАНО ОТ НЕГО. От текста става ясно че НЕ Е, просто защото се казва в прав текст, ЧЕ Е ЗАПИСАНО!!! от друг, при разговор между (поне) двамата. А иначе - какво има дз се вярва и да не се вярва, когато всички ЗНЕМ, че е точно така! А на глупавия ти въпрос какво правел този к такива в Бародното събрание също е даден отговора в записите, к то в прав текст!

Това писание твое лично литературно творчество ли е? Или го взе от информиран.нет? Естествено, че нищо не може да се докаже, по по-важното е само да се каже. Ти си един "казвател"! Сори- "казвателка". В стил -"Една жена на пазаря каза.." Едно комунистическо дрънкало, което си измисля паралелни светове в стил "Кръстника". И не те е срам да си пробутваш своите "лакърдии" като "достоверна" информация. Защото си пропуснала да напишеш дали този "депутат" е от ГЕРБ, БСП. ДПС или просто е от фракцията на бирената партия, която е в коалиционен съюз с "ракиената" партия и замислят коалиционно правителство с "винената" партия. Те ще вземат властта с всенародно въоръжено въстание, когато в присъп на делитиум няма да усещат никаква болка от сипещите се срещу тях куршуми, които лично Бойко, Цацаров, Гешев и други ще изтрелват в пристъп на злоба и жлъч. Но ние ще победим- венсеремос и на другия ден ще дадем властта на БСП за да национализира фабриките на Миньо СТайков, както и Пещерския винпром, Поморийското вино и Бирените фабрики на Каменица, Ариана и тути кванти. Тогава ще пуснат тези течности във водопровода, като на обяд ще тече вино, вечер- ракия а сутрин бира, защото водата е за миене а не е за пиене. И ще настъпи "единний, светлий комунизъм, избавител недъзите на обществото". Амин! Пардон! Заклех се!

С две думи - работата на прокурора е да обвинява, да внася обвинение след проведено професионални и съвестно истински независимо, обективно разследване от ЕКИП независими и почтени неподкупни доказани професионалисти и надлежно събрани факти и доказателства! Едва тогава започва съдебният процес и съдията е онзи, който отсъжда! След като става такъв голям фурор и хаос дори и на етапа кой, как и дали изобщо да разследва за да се стигне реално до съда при данни за извършено нарушение или престъпление и е такъв огромен и непосилен проблем дори и то да се осигури и организира, нали е ясно що за правораздаване реално е това в държавата, и що за законодателна и изпълнителна владт имаме! И все пак да кажа нещо съвсем конкретно по темата - ако ще залагат само на един човек, на едно лице да контролира или санкционира, да разследва главния прокурор и негови нарушения и евентуални престъпления, веднага отсега да ви кажа, че това е пак Пунта Нара, умряла работа, поредните пунт и пластика! Без знамение КСК чще го нарекат този - независим, супер независим, абсолютно независим, най-безаеисимият в света и Вселената! Просто зсщото няма такова животно в света, никога не е имало и не може да има, дири и накой да си мисли за някого че д такъв, и дори и накой наречен такъв наистина да си мисли и се възприема като такъв! Това просто е една - макар и много популярна, ИЗМАМА и ЛЪЖА! Или да го поясня така - независим е еквивалент на БЕЗОТГОВОРЕН!!! Истински отговорен е винаги и само онзи, който Е ЗАВИСИМ, п защото отговаря пред онези, от които зависи - вкл. закони, норми и пр., респ. онези, които да отговорни за спазването и съблюдаването им, и колкото повече и по-публични са те, толкова по-голяма и реална е отговорността (и зависимостта в хубавиа смисъл) от и пред тях! Значителна част от съвременното законодателство и прилагането му стъпва върху обикновено неанонсирабата презумция за елитарността на онези, които създават и спазват законите, и за невъзможността (неподготвеността, неспособнистта) на хората и обшеството като цяло да създаде и разбере пълния смисъл на праените норми к прилагането им, но това е вече твърде остаряло, демоде и неотговарящо на съвременната действителност, реалността всъщност показва и доказва точно обратното, което е и огромният антагонистичен конгликт между прогресивнатз база и явно изоставащата надстройка на Статуквото!

Но най-жалкото и смешно в поведението и изказванията на първите ни държавни мъже, а и останалите политици и управници е, когато казват АКО главният прокурор извършел нарушение или престъпление, в бъдеще време! И нищо не продумват за НАСТОЯЩЕТО, или съвсем близкото бъдеще, защотл без АКО и Цажаров, и Гешев направиха куп безобразия, лъжи и нарушения, дори престъпкения - атакуваха постед бял ден системна банка, и тази банка бе ограбена, като крият един от основните участници в това - лицето Делян Пеевски! Признаха, макар и с недомлъвки и години след това, че имало много политици, магистрати и други известни лица на хранилка в тази банка, нарекли я пирамида, но и до ден днешен повдигат много избирателно обвинения, и де факто опъваг чадър над тях, над останалите! Всичкк видяхме не само опашатите лъжи на Гелев в цирка Иванчева заедно с кошаревския им свидетел Ваклин, но дори на записите много добре се вижда и как са я сготвили и й подхвърлят “подкупа”!!! Гелев бе категоричен, че сто човека били работили денонощно сума ти месеци денонощно и следдли и записвали Иванчева, и я заловили с парите и как ги брои парите - и това се оказа и доказа с съда като опашата лъжа... Без да продължавам повече - за какво АКО главният прокурор евентуално в бъдеще ни говорят и Радев, и Борисов, и останалите циркаджии - гореизброените бе са ли такива? Те имат ли нещо общо с правото и истинската прокурорска работа?!? И защо никой, никой в Та и държава - вкл. никой журналист или ит ЕС и разните европейски комисии, комисари и експерти не им задава тези съвсем прости и много важни логични въпроси и бе настоява за публични отговори?!? Какви независими прокурори, какви пет лева при това положение?!?

Но ако погледнем по-панорамната картина, вижте какво де факто излиза - всичките тези крачоли и тотален институционален хаос съвсем ясно доказват ме в България реална прав издават Елена система няма! И ще поясня защо, простичко! Спорът за действията и санкциите за престъпления на главния прокурор и кой и как да го разследвал е абсурден от формална правна гледна точка и то по същество, или до каква степен основите на правото са извратени при практическото му прилагане в България! Вижте, спомнете си по принцип каква е точно толята на прокурора, и то на фона на съддбния процес - тя НЕ е да осъжда! Съдията и съдът са онези, които произнасят решението за вина и санкция! Прокуратурата е онази, която САМО представа СЪВЕСТНО и СВОЕВРЕМЕННО доказателствата след обстойно и пълно законно проведено разследване! Тогава защо всъщност е целият този жесток диспут и обструкции?!? След като вече е ясно, че безотчетността и безконтролността нНА главния прокурор са огромен проблем, защо е тази огромна де факто съпротива доказателствата за вината или невинността му ДОРИ И ДА БЪДАТ ИЗГОТВЕНИ и ПРЕДСТАВЕНИ пред съда?!? Забравихме ли, че прокуратурата Е САМО СТРАНА в съддбния процес, една от страните, а СЪДЪТ отсъжда?!? И в този съд всяка от страните, и обвинител и подсъдим имат - поне на теория - равнопоставеност при процеса, тогава защо е толкова голям проблемът на от двете страни да сд отзоват ... прокурори, пък било то и на подсъдимата скамейка да д главен прокурор?!? С две думи - този вече безумен спор, да не кажа цирк съвсем ясно показа, ме в България правораздаването е тотално изкривено и че де факто ролята ба съда се изпълнява - поне при най-сериозните престъпления и при най-високопоставени персони на подсъдимата сканейка ит ... ПРОКУРАТУРАТА! Която при такива случаи просто приключва разследванията или внася негелни и неиздържани и нефелни обвинения, вкл. без достатъчно доказателства! И всичкк знаем отлично това!!! Да е такъв огромен проблем да се осигури независимо разследване на ВСЕКИ, особено на ОПРЕДЕЛЕНИ най-овладтени личности, респ. истински независим начин това да стане, и дори държавен орган и институция, която да ги обезпечи е съвсем ярко доказателство и проявление на ПКЕНЕНАТА държава и установеното трайно реално беззаконие в държавата!!!

Бойко гледа къде има келепир, а Радев е за бедните цигането и за всички бедняци. На терена. Там да си при мерят силите. Във фермата....

Президентът Радев повдига съвсем резонни въпроси, но аз поне лично повече не му вярвам! Тук дават отговора му на въпроса защо не е подписал веднага указа за главния прокурор Гешев, но всъщност истинският въпрос е защо изобщо го разписа, поне преди да го отнесе до Конституционния съд! Без да цитирам Конституцията на Република България само ще напомня, че институцията на “НЕЗАВИСИМИЯ ПРОКУРОР”?!? (само се замислете за момент върху това словосъчетание - независим прокурор - явно като контрапункт ба останалите СИЛНО ЗАВИСИМИ ПРОКУРОРИ!!! - това едно; независим, независим, и КОЛКО ДА Е НЕЗАВИСИМ този прокурор, щом ше се избира от ЗАВИСИМИ, от хора на ЗАВИСИМИЯ?!? - това второ!) ... Та тази институция ОТСЪСТВА В Конституцията като най-висшия закон на държавата, респ. в останалите закони!!! И вижте какво се получава - години наред всички политици и управници ни убеждаваха и обясняваха, че институцията на главния прокурор в България е най-овластената, че над главния прокурор бил само господ, че той е неконтролируем, не подлежи на контрол и проверка и дори отчет! И ... главните прокурори, особено последният - Цацаров направи всичко възможно, а и невъзможното заедно с тези около него и най-вече Гешев да ни го докажат! И сега изведнъж, изневиделица ни обясняват, че създават пост, позиция на ... още по-висока длъжност, която явно ше д хептем неконтролируема!!! И то избиран .. отново пак от тия, от същите, които щял да проверява, контролира и разследва!?! Ами ако и този извърши нарушения и престъпкения? И най-логочното - ами ако и този прави същото, което прокуратурата ни по принцип прави - дз прикрива бай-големите престъпления и нарушители - само да напомня, че в България корупцията е начин на живот на овластените, но осъден ефективно сред тях няма!!!

Откога парашутиста започна да разбира от закони ?

от когато пожарникаря започна да разбира от всичко. Или не, не пожарникар, охранител..

Не помня толкова слаб "ПреЦедент" в цялата история на БГ.

Колко силен или слаб може да е птезидент без права? плевню по напред ли е в личната ти класация? А зелю?

Защото изобщо не държиш да помниш.

MARSHALA RADEV E KATEGORICHNO PRAV BRAVO . TEZI NESAGLASNITE ??? AKO IMATE SMART TELEFONI GI ZAHVARLETE ZASHTOTO STE V NEOPISUEMA KOLEKTIVNA KRIZA KOIATO NE RAZBIRA PROCESITE NA DNESHNIA DEN RADEV ZAKOVA MNOGO VAJNI NABOLELI VAPROSI KOITO VIE CARVULITE NERAZBIRATE

А с нашите пари ти плащаме заплата от 12 000 и куп други привилегии: охрани, екскурзии, шофьори... Дайте един отчет за тази години да видим заслужавате ли си заплатата.

Радев е мъжкар, но е сам, бе написал и потвърдил някой.

Вижте какво сте избрали за президент бе!!! Другият път мислете чугунени кратуни такива.

Чугунена КРАТУНА си ти!!! Да аз гласувах за този президент, гласувах за президент, който има собствено мнение, който не е придатък на някой друг. Това е моя президент. А докато има хора като теб няма да се оправим, ням да имаме гражданско общество.

и нищо повече!

Жалкия президент

По-големи тъпаци от тези военни няма. Фатмак с генералски пагони - това е селянинът радев, за който пише, че се е родил в димитровград, защото всъщност в селото дето е бил поръчан от майка си и баща си, естествено няма родилен дом. Казано с други думи фатмак-селянин президент, това е прекалено!

Радев е армейски генерал. Всеки български войник служил достойно на родината заслужава уважително отношение от всички българи.

Президентът Румен Радев е невероятно велик държавник! Опиянявам се, като го слушам!

Един президент няма право и не може да говори за "залеза" на едно управление в средата на неговия мандат. Най-малкото защото не е оракул какво ще се случи в бъдеще! Един президент не може да говори с внушения, че политиците трябва да се научат да живеят с една заплата. Най-малкото, защото не е дал нито един факт за такъв случай. Той не е гадател, за да знае кой и с какво живее. Един президент не трябва да разединява политическият консенсус и да говори като опозиционер, дори и да мисли по този начин. Най-малкото, защото по конституция е обединител на нацията. Румен Радев обаче го прави. Ето защо лицето Румен Радев е непригоден за длъжността "Президент на Република България". В следващите избори за Президент това ясно ще се разбере. Мисля, че той ще бъде първият президент на България, който ще бъде разследван от Прокуратурата. Дано не съм прав.

"Един президент няма право и не може да говори за "залеза" на едно управление в средата на неговия мандат." О, разбира се, НИКОЙ няма право да посочва, че Цар Бойко е Гол. Единственият оракул в държавата е ТОЙ. След срещата с Тръмп се похвалил на придружаващата ГО свита журналистки, че ВЕЧЕ Е СПОКОЕН ЗА ЗАВЪРШВАНЕТО НА МАНДАТА СИ. Целият свят МУ ръкопляскал заради ПРОДАЖНОСТТА МУ - АВАНСОВО И НАКУП наля милиарди в американската икономика. Няма ВТОРИ като Него...Началниците са ГО стиснали яко за гушата...

Наистина си много тъпа. Всеки друг има право да казва каквото си иска за управлението. Затова си има опозиция. Но точно личността на длъжност "президент" НЯМА това право по Конституция. Ти може и да си виждала Бойко гол, но аз не съм. Защо не публикуваш някоя снимка с него както сте дибидюс? Край на мандата не означава и край на управлението на определена личност, защото пак по Конституция, той може да има следващ мандат. Ако беше налял милиарди в шведската индустрия, тогава нямаше да бъде "продажник"? Или най добре в руската индустрия? Тогава щеше да бъде най-далновидния и добър другар?! Абе, много си тъпа!

Янко Умното имало мечта - дибидюс с Бойко :)))

Обективно погледнато, нещата трябва да бъдат по следния начин. - ако критикуваш ББ и Герб, Ок, все има за какво. - но да говориш за поръчките за магистралите, а да не споменеш и дума за Южен поток, ццццц, нещо почва много да мирише! Журналистите е крайно време да притиснат президента с правилните въпроси, защото той дължи обяснение за поведението си. Аз искам да чуя нещо за Баневи, Стайкови, Митьо Очите, Корнелия, Доган, Станишев, Орешарски, Пеевски, Южен поток, заменките, Белене, КТБ, КГБ ;

Пич, звучиш прекалено добре за да. Се правиш на наивен...каква журналистика има у нас?! Какви журналисти, това са чиновници на заплата. Едни чиновници пишат писма в стил приложено изпращам ви, други, наречени журналисти пишат в стил априлски пленум работническо дело 1956г. Сиреч ко им кажат, туй-по малко журналистика, по добра заплата и договор!

този пак сие изказа... До кога ще е на всяка манджа мерудия? Я да заведе Деси на екскурзия!

Кога ще имаме президент, който слуша народа си, а не какво му говорят в слушалката зад граница?

Ето в момента имаме такъв президент. На теб какво ти е разбирането за слушане на народа, щото нещо не мие ясно.

Много отдавна не съм попадал на толкова актуална статия на дираджиите! Учудвам се, че са цитирани толкова реални изказвания на президента! "Неведнъж съм казвал, че българите ще живеят достойно когато възпитат политиците си да живеят само от заплата; най-вече тези политици, които вземат управленски решения, разпределят бюджет и сключват договори за обществени поръчки" Това е една основна политическа истина, която трябва да се осъзнае от всеки българин, който го интересува съдбата на България и нейния народ! -" На първо място, това е непримиримостта на гражданите, които да изискват институциите да работят в тяхна полза, а не в полза на партии, бизнес кръгове и т.н." "за целта са нужни няколко инструмента: непримирими граждани, свободни медии и разследващи журналисти и силни съд, прокуратура и КПКОНПИ, "които да отнемат и запорират имущество и, много важно, да вкарват в затвора". В заключение в статията се казва! - "да не гледаме международните класации, а да използваме като измерител благополучието на българските граждани. По думите му трябва да се въведе навсякъде принципът на "конкурентност, прозрачност, отчетност и отговорност" Е най после в България да има един истински президент! Всичко останало е горене на мокра плява в последните 30 години!

много ти е плосък номера с "Турски поток"-хората ,не са канарчета,че да ти вярват!

30 минути излива злобата си!

дебелоочие...

важни са фактите, а не думите! Г-н Премиера е пестелив на думи и скромен в изказа,но шармантен в делата.За Коледа всеки служител на МВР ще получи по 480 лв. бонус , византииците дават за Коледа по 650 еврака за всеки пенсионер. У нас всеки двама с пенции до 340 лв ще получат бонуси за по една испанска пуйка да си я делкат наполовина не по братски, а по равно.Мутрагенките ще отмарят там, дето цела година се ходи по кратки гащи и не знаят кво е снег и студ.Лайф и жизнь мешано!

На някои фуражки им каца и акъла обратно. На тоя явно самолета е кацнал, а акъла му си е останал над облаците. Няма такъв срам.

Много отдавна не съм попадал на толкова актуална статия на дираджиите! Учудвам се, че са цитирани толкова реални изказвания на президента! "Неведнъж съм казвал, че българите ще живеят достойно когато възпитат политиците си да живеят само от заплата; най-вече тези политици, които вземат управленски решения, разпределят бюджет и сключват договори за обществени поръчки" Това е една основна политическа истина, която трябва да се осъзнае от всеки българин, който го интересува съдбата на България и нейния народ! -" На първо място, това е непримиримостта на гражданите, които да изискват институциите да работят в тяхна полза, а не в полза на партии, бизнес кръгове и т.н." "за целта са нужни няколко инструмента: непримирими граждани, свободни медии и разследващи журналисти и силни съд, прокуратура и КПКОНПИ, "които да отнемат и запорират имущество и, много важно, да вкарват в затвора". В заключение в статията се казва! - "да не гледаме международните класации, а да използваме като измерител благополучието на българските граждани. По думите му трябва да се въведе навсякъде принципът на "конкурентност, прозрачност, отчетност и отговорност" Е най после в България да има един истински президент! Всичко останало е горене на мокра плява в последните 30 години!

браво радев ти наистина си достоен президент

Прост,злобен кретен имаме за президент. Резил.срам ужас.

и му плащате по 11000 лв и повече на месец за да ръси глупости и да ви агитира за вся власть советам.

о,неразумний,юроде , поради что се срамиш да се наречеш българин.не смей ти,и избягал на хиляди километри от дома си да получаваш нас,как да живеем,кого да любим,и мразим.остани си там,с добрите си доходи,с новия си флаг и територия,и не поучавай нас,останалите тук,който със зъби и нокти,се борят за малкото останало от своята родина,как да живеем

Този и на картата не би могъл да покаже Канада!

Често пъти от страни се вижда много по-добре трябва да го разкарате комъндето старшина

Бони е спец и ще си купува самолет,щото му се спукала гумата.Гума ли да плащаме или самолет?

сте я

тази маймуна

Истината е една и не може да се дели на две.и, както и да интерпретирате думите на президента,дано сте разбрали,че те казват истини.и колкото повече определения закачате на Радев,полкова по трудно ще разберете смисъла на думите му.защото Вие,.търсите личност,а не разум.и ако проумеете,че разума идва със словото,а не с фамилията, може и да започнете да търсите истината.и да спрете да я делите

Президентът направо чупи всеки път зъбите на тиквун. Прав е за залеза му. Краят му се вижда.

на всички!

Ми така кажи, какво псуваш!

Вие не разбрахте ли че радев е внедрен агент на който копчето за активиране е натиснато от кгб,

Не Канада да ти е ника, ако ще да е Занзибар, ти си КАПУТ И НЕ Е НЕОБХОДИМО СА СЕРЕШ В БЪЛГАРСКИТЕ ФОРУМИ ШИБАНЯК!

Борис Б.

Ясно че си тъп трол затова ти е простено.

Най-добрият президент след комунизма!

Направо е българският Чък Норис.

Не съм вярвал, че Радев ще говори такива правилни неща! Ако наистина се опълчи срещу Боко и Дебелаците ще има голяма подкрепа!

Днес направо се опълчиха неговите хора в парламента с 27 ЗА!