Коментари - Президентът освободи Живко Коцев като главен секретар на МВР | Днес.dir.bg

Президентът освободи Живко Коцев като главен секретар на МВР

Функциите му временно ще изпълнява един от заместниците му - Димитър Кангалджиев

Обратно в новината

Коментари - Президентът освободи Живко Коцев като главен секретар на МВР | Днес.dir.bg

Коментари

Що така, ама той е болен, не е знаел нищо, той ще се извини, ще върне часовника и онова дето е гълтал и него ще върне. Те ме натискаха, аз не се дърпах, те ми казаха така да направя, ще подам оставка...ъъъ няма да я подам. Какви боклуци ни управляват, ум не ни го побира. Този е най-милия...

Моля,не ме подстригвайте!

Щом е спорна личност, значи няма място на тази длъжност.

по въпроса

благодаря, г-н Президент, че вече много ме боли гъза!

Мишо бирата и Оня шеф на митницата ги споходи някакъв сърдечен удар ли, инсулт ли, чай ли пиха, какво ли?!.... Та здравето е важно нещо.

Разни неграмотници пишат мнения без да се съобразяват със законодателството. Президента вярва на не толкова грамотните си.... не знам за какви се водят, но са слабички- Б група! Запомнете: Трудовите дела са особено важни и касаят всички трудови хора! Все още в адм. съдилища се намират съдии, които се ръководят от силата на правото, а не от правото на силата.Коцев не може да бъде освободен законосъобразно от работа дори и от папата.Айде, у лево и четете какво са написали знаещите!

Ето Ви още един скандал!И защо Гвоздейков си затвори очите за него?Така ли ПП-ДБ се бориха с корупцията 9 месеца??? „.Служителите на ДМА-Варна-„Морска Администрация“ както бивши така и такива които всеки момент са готови да напуснат Ви питаме: До кога се налага да търпим униженията, психическия и вербален тормоз на директора кдп.Валентин Енчев? Кога България най-накрая ще се пребори с корупцията по-високите етажи на властта? До кога трябва заради бизнес интереси да страдат служители които въпреки ниските заплати си харесват работата, но в един момент не издържат на отношението на директора и напускат??? Молим Ви; Сезирайте се и вижте за минали години колко сигнали има за този директор, колко служители са напуснали и никой включително и господин Гвоздейков не желае да вземе отношение със безобразията които се случват в ДМА-Варна! Всеки отговор на сигнал свързан с кдп. Валентин Енчев гласи; „няма основание да вземем мерки срещу кдп В. Енчев“ или по-просто казано корупцията е на много високо ниво и не можем да спрем далаверите заради някакви си служители!

Заместникът е млад за такъв пост. Не знам предният колко години е, като нищо и той. В САЩ се спазва йерархия и може да се повиши някой само с 1 позиция нагоре и без прескачане. Но от друга страна така е зависимост. А онзи задължително трябваше да го махнат, най-малкото е психически нестабилен, което е недопустимо за МВР и се уволняват тези с психически проблеми. Самият министър обаче също не изглежда като за МВР, а прекалено мекичък. За притискане за оставки, колко пъти през години Борисов се е изказвал, че някой трябва да се махне и той веднага си подава оставката?

Да обърне внимание на здравето си, че хипертонията е коварно нещо. Докато си почива да извади албума със старите снимки, че да няма пак изненади :)

ПИПО

Единия в бизнеса с цигари, другия с емигранти. Да се смее ли човек, да плаче ли.

Има снимки и на К Соянов със същите лица. Защо не ги показват?

това е като чувалите с пари, дето се изнасяли от банките. няма такив снимки. гнома каза - скоро ще излязат снимки. сигурно в момента ги произвеждат.

По Кодекса на труда не може да го освободи докато е в болнични. Съдът ще го възстанови и държавата ще му плати обезщетение! Президентските съветници да си подадат оставките!

За държавните не е ли друг закон?

Ама не сте прав. Не е само Кодекса на труда акта, който урежда тези въпроси. В случая даже не е и Закона за държавния служител, а е Закона за МВР има си специални разпоредби. Ограмотявайте се малко, преди да пишете - четете, преди да говорите - слушайте

роден на 15 март 1982 г владее русский язьик- това показва достатъчно

Е, сега кой ще проведе честните избори? Посегнаха на последния честен човек в държавата...

защо? 1)защото на лицето му пише, че е най-добрия. 2) има най-якия часовник 3) присадката на коса се е хванала перфектно. ( аз съм леко плешив) 4) оцлял е след мачкане на задната седалка с Ангелкова - значи е сървайвър! За това да живее бат Жика и да каже къде си е правил тоя перчем.

Освен това , разправяше, че е безстрашен и не се поддава на страхуване..

"Функциите му временно ще изпълнява един от заместниците му - Димитър Кангалджиев" Димитър Кангалджиев - махнете едно Г и ще вземете да уцелите!

Какви болни хора са начело на държавата и службите. Като ги хваната с ръце в кацата и болестите ги почват.

Какво облекчение ! Първо подавам оставка, за да ме оставят намира. После обаче Никито, Танас и сие ме натискат в обратна посока и я оттеглям. Обаче накрая президентът приема вече изтеглената ми оставка. Значи той е виновен и Танас да се занимава с него, а не с мен !

Клепоухият, плешив и тъп кат градински охлюв Фатмак цяла седмица се ослушваше кат прасе в тикви и накрая чак сега се сети да уволнява тоз хайдутин Живко Коцев! Що така бе, Мунчага проста? Щото и ти си мега яко вътре в корупционните лайна, нали?? И ти лапаш и влачиш сладък, вкусен корупционен гювеч, нали? И ти си имаш там в Резидентството Организирана престъпна група - ОПГ "По пътя на копринката" и копринките и узунките ти пълнят сладко-сладко гушата, за да си мълчиш и спотайваш там кат пуча въшка в гащи! Сладко ли ти е, вкусно.ли ти е? Всички там сте заедно на хайдушкото хоро, изроди долни! Гарван гарвану око не вади! И всичките там сте тъпи и прости кат гъбено семе. Един ден всички ще свършите пред Народния съд или направо избесени по дърветата! Щото сте мега прости, малоумни, алчни и лакоми! Простотията и лакомията ви ще ви погуби - всъщност тя вече ви погуби! Никоя хайдушка държава не е просъществувала вечно и завинаги! Сега дойде реда и на тази рядко смрадлива Кочина-Кенеф, наречена България! А вие, български слабоумни и страхливи български робове, дето 35 години търпите всичките тези безобразия, и вие вече сте свършени и мъртви, ама сте прекалено тъпи, за да го разберете! Това наистина е краят!

Когато предложиха за смяна шефа на ДАНС, пРезидента отказа, сега за един ден "освободи" гл. секретар............

и като как ще го освободи, като онзи е в болнични???

Е не сме хора значи, как можаха да посегнат на Жиката, ся ако му спре ублото, как ще плати ремонта, а? Един ремонтоар за биг бен знаете ли какви пари е, Ъ? Дайте да дадем, а другари, едно ДМС-че да му направим, че да захлеби чиляка, зер пудела от глад шъ умре, само на пачки живее горкото пале.

Галя от пасолството ко каза ???

Супер, Супер! Бавно и везвъзвратно, един след друг към небитието на политици!

Разбираемо е защо мин. на транспорта Гвоздейков не отказва да продължи в служебния кабинет. С тия покупки ще вземат да лъснат комисионните, но да знае, че няма да е лесно да ги скрие - парите имат проявление, нищо че тук не ги търсят - има и очи свише.

Ако "сподели" комисионните с "правилните" хора нема да има проблеми...

А ПУДЕЛА???? ЗА него указ няма ли да има

Пуделът ще стане главен секретар

Мразеният Бойко Борисов беше главен секретар имаше само награди от всички служби по света. Какво падение, какво дъно са тези хора дошли на власт случайно, сложени там от една тъпа нация.

Ти изобщо знаеш ли какво означава "нация", а "народ"????

НЕЕЕЕЕЕ. КАК така бееее. Знаете ли колко разчитахме на живко. Сега какво - пак ли измами и маниполации. Мафията ни победи, край.... президента е путинис

оглупее и плясне на власт некадърници щетите са огромни

Ох, лошо ми е! А така весело и хубаво му е било, като получава ... тогава как пък не му мина през главата, че е "досегаем". Иначе се кичи с табелки, че е главен секретар на МВР, позира с или без часовник ... И защото е евтин, и защото не са милиардите за "Цанков камък", магистрали, ВЕИ, ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове или КТБ, сега ще е унизен, като за нивото си на подкуп. Попаднали случайно и не ставащи за нищо, няма как да са уверени.

Шило

Кажи си, Живко, че да ти олекне.

Да се готви Спецов ;) Нищо, че Буци днес каза, че е добре, че Спецов е останал.

Той и комшията му който веднага стана шефче на митниците

Живко, да ти пикая в крадливата физиономия.

Разгеле! Един боклук в министерството по-малко.

И ще продължат да крадат дружно от митниците банкята, тримореца, феномена КОЙ и просто простаците и жълто сектантите...

С какъв боклук се е напълнило МВР-то,та чак до главен ушев!

И да конфискуват пачките от снимките!?!

А нещо разследване, ау, ще има ли?

... само "АУ" ще има :) малко "ала бала" и после "джиджи биджи" :)

Веднъж и той да свърши нещо....Ама то, притиснат от фактите де....Тъпакът му с тъпак

Тоя часовникар имам чувството, че е някакъв пъпчив пишлигар с тик-ток. Нищо чудно да е пидрас...

Пидирас е на бащати сина......

Егати и държавата, щом този е бил главен секретар!

дайте ми го живко, че се наситих на нослето на ники

Дружно да поплачем за нежната душица...

Коментари - Президентът освободи Живко Коцев като главен секретар на МВР | Днес.dir.bg

Президентът освободи Живко Коцев като главен секретар на МВР

Функциите му временно ще изпълнява един от заместниците му - Димитър Кангалджиев

Обратно в новината

Коментари - Президентът освободи Живко Коцев като главен секретар на МВР | Днес.dir.bg

Коментари

Що така, ама той е болен, не е знаел нищо, той ще се извини, ще върне часовника и онова дето е гълтал и него ще върне. Те ме натискаха, аз не се дърпах, те ми казаха така да направя, ще подам оставка...ъъъ няма да я подам. Какви боклуци ни управляват, ум не ни го побира. Този е най-милия...

Моля,не ме подстригвайте!

Щом е спорна личност, значи няма място на тази длъжност.

по въпроса

благодаря, г-н Президент, че вече много ме боли гъза!

Мишо бирата и Оня шеф на митницата ги споходи някакъв сърдечен удар ли, инсулт ли, чай ли пиха, какво ли?!.... Та здравето е важно нещо.

Разни неграмотници пишат мнения без да се съобразяват със законодателството. Президента вярва на не толкова грамотните си.... не знам за какви се водят, но са слабички- Б група! Запомнете: Трудовите дела са особено важни и касаят всички трудови хора! Все още в адм. съдилища се намират съдии, които се ръководят от силата на правото, а не от правото на силата.Коцев не може да бъде освободен законосъобразно от работа дори и от папата.Айде, у лево и четете какво са написали знаещите!

Ето Ви още един скандал!И защо Гвоздейков си затвори очите за него?Така ли ПП-ДБ се бориха с корупцията 9 месеца??? „.Служителите на ДМА-Варна-„Морска Администрация“ както бивши така и такива които всеки момент са готови да напуснат Ви питаме: До кога се налага да търпим униженията, психическия и вербален тормоз на директора кдп.Валентин Енчев? Кога България най-накрая ще се пребори с корупцията по-високите етажи на властта? До кога трябва заради бизнес интереси да страдат служители които въпреки ниските заплати си харесват работата, но в един момент не издържат на отношението на директора и напускат??? Молим Ви; Сезирайте се и вижте за минали години колко сигнали има за този директор, колко служители са напуснали и никой включително и господин Гвоздейков не желае да вземе отношение със безобразията които се случват в ДМА-Варна! Всеки отговор на сигнал свързан с кдп. Валентин Енчев гласи; „няма основание да вземем мерки срещу кдп В. Енчев“ или по-просто казано корупцията е на много високо ниво и не можем да спрем далаверите заради някакви си служители!

Заместникът е млад за такъв пост. Не знам предният колко години е, като нищо и той. В САЩ се спазва йерархия и може да се повиши някой само с 1 позиция нагоре и без прескачане. Но от друга страна така е зависимост. А онзи задължително трябваше да го махнат, най-малкото е психически нестабилен, което е недопустимо за МВР и се уволняват тези с психически проблеми. Самият министър обаче също не изглежда като за МВР, а прекалено мекичък. За притискане за оставки, колко пъти през години Борисов се е изказвал, че някой трябва да се махне и той веднага си подава оставката?

Да обърне внимание на здравето си, че хипертонията е коварно нещо. Докато си почива да извади албума със старите снимки, че да няма пак изненади :)

ПИПО

Единия в бизнеса с цигари, другия с емигранти. Да се смее ли човек, да плаче ли.

Има снимки и на К Соянов със същите лица. Защо не ги показват?

това е като чувалите с пари, дето се изнасяли от банките. няма такив снимки. гнома каза - скоро ще излязат снимки. сигурно в момента ги произвеждат.

По Кодекса на труда не може да го освободи докато е в болнични. Съдът ще го възстанови и държавата ще му плати обезщетение! Президентските съветници да си подадат оставките!

За държавните не е ли друг закон?

Ама не сте прав. Не е само Кодекса на труда акта, който урежда тези въпроси. В случая даже не е и Закона за държавния служител, а е Закона за МВР има си специални разпоредби. Ограмотявайте се малко, преди да пишете - четете, преди да говорите - слушайте

роден на 15 март 1982 г владее русский язьик- това показва достатъчно

Е, сега кой ще проведе честните избори? Посегнаха на последния честен човек в държавата...

защо? 1)защото на лицето му пише, че е най-добрия. 2) има най-якия часовник 3) присадката на коса се е хванала перфектно. ( аз съм леко плешив) 4) оцлял е след мачкане на задната седалка с Ангелкова - значи е сървайвър! За това да живее бат Жика и да каже къде си е правил тоя перчем.

Освен това , разправяше, че е безстрашен и не се поддава на страхуване..

"Функциите му временно ще изпълнява един от заместниците му - Димитър Кангалджиев" Димитър Кангалджиев - махнете едно Г и ще вземете да уцелите!

Какви болни хора са начело на държавата и службите. Като ги хваната с ръце в кацата и болестите ги почват.

Какво облекчение ! Първо подавам оставка, за да ме оставят намира. После обаче Никито, Танас и сие ме натискат в обратна посока и я оттеглям. Обаче накрая президентът приема вече изтеглената ми оставка. Значи той е виновен и Танас да се занимава с него, а не с мен !

Клепоухият, плешив и тъп кат градински охлюв Фатмак цяла седмица се ослушваше кат прасе в тикви и накрая чак сега се сети да уволнява тоз хайдутин Живко Коцев! Що така бе, Мунчага проста? Щото и ти си мега яко вътре в корупционните лайна, нали?? И ти лапаш и влачиш сладък, вкусен корупционен гювеч, нали? И ти си имаш там в Резидентството Организирана престъпна група - ОПГ "По пътя на копринката" и копринките и узунките ти пълнят сладко-сладко гушата, за да си мълчиш и спотайваш там кат пуча въшка в гащи! Сладко ли ти е, вкусно.ли ти е? Всички там сте заедно на хайдушкото хоро, изроди долни! Гарван гарвану око не вади! И всичките там сте тъпи и прости кат гъбено семе. Един ден всички ще свършите пред Народния съд или направо избесени по дърветата! Щото сте мега прости, малоумни, алчни и лакоми! Простотията и лакомията ви ще ви погуби - всъщност тя вече ви погуби! Никоя хайдушка държава не е просъществувала вечно и завинаги! Сега дойде реда и на тази рядко смрадлива Кочина-Кенеф, наречена България! А вие, български слабоумни и страхливи български робове, дето 35 години търпите всичките тези безобразия, и вие вече сте свършени и мъртви, ама сте прекалено тъпи, за да го разберете! Това наистина е краят!

Когато предложиха за смяна шефа на ДАНС, пРезидента отказа, сега за един ден "освободи" гл. секретар............

и като как ще го освободи, като онзи е в болнични???

Е не сме хора значи, как можаха да посегнат на Жиката, ся ако му спре ублото, как ще плати ремонта, а? Един ремонтоар за биг бен знаете ли какви пари е, Ъ? Дайте да дадем, а другари, едно ДМС-че да му направим, че да захлеби чиляка, зер пудела от глад шъ умре, само на пачки живее горкото пале.

Галя от пасолството ко каза ???

Супер, Супер! Бавно и везвъзвратно, един след друг към небитието на политици!

Разбираемо е защо мин. на транспорта Гвоздейков не отказва да продължи в служебния кабинет. С тия покупки ще вземат да лъснат комисионните, но да знае, че няма да е лесно да ги скрие - парите имат проявление, нищо че тук не ги търсят - има и очи свише.

Ако "сподели" комисионните с "правилните" хора нема да има проблеми...

А ПУДЕЛА???? ЗА него указ няма ли да има

Пуделът ще стане главен секретар

Мразеният Бойко Борисов беше главен секретар имаше само награди от всички служби по света. Какво падение, какво дъно са тези хора дошли на власт случайно, сложени там от една тъпа нация.

Ти изобщо знаеш ли какво означава "нация", а "народ"????

НЕЕЕЕЕЕ. КАК така бееее. Знаете ли колко разчитахме на живко. Сега какво - пак ли измами и маниполации. Мафията ни победи, край.... президента е путинис

оглупее и плясне на власт некадърници щетите са огромни

Ох, лошо ми е! А така весело и хубаво му е било, като получава ... тогава как пък не му мина през главата, че е "досегаем". Иначе се кичи с табелки, че е главен секретар на МВР, позира с или без часовник ... И защото е евтин, и защото не са милиардите за "Цанков камък", магистрали, ВЕИ, ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове или КТБ, сега ще е унизен, като за нивото си на подкуп. Попаднали случайно и не ставащи за нищо, няма как да са уверени.

Шило

Кажи си, Живко, че да ти олекне.

Да се готви Спецов ;) Нищо, че Буци днес каза, че е добре, че Спецов е останал.

Той и комшията му който веднага стана шефче на митниците

Живко, да ти пикая в крадливата физиономия.

Разгеле! Един боклук в министерството по-малко.

И ще продължат да крадат дружно от митниците банкята, тримореца, феномена КОЙ и просто простаците и жълто сектантите...

С какъв боклук се е напълнило МВР-то,та чак до главен ушев!

И да конфискуват пачките от снимките!?!

А нещо разследване, ау, ще има ли?

... само "АУ" ще има :) малко "ала бала" и после "джиджи биджи" :)

Веднъж и той да свърши нещо....Ама то, притиснат от фактите де....Тъпакът му с тъпак

Тоя часовникар имам чувството, че е някакъв пъпчив пишлигар с тик-ток. Нищо чудно да е пидрас...

Пидирас е на бащати сина......

Егати и държавата, щом този е бил главен секретар!

дайте ми го живко, че се наситих на нослето на ники

Дружно да поплачем за нежната душица...