17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Албания са дедите ни, живели под турско. Там са живели: българи, турци и помаци и около 1800 година младежи по на 20 са отишли, (както сега внуци, деца на запад) в Беломорска Тракия да си търсят прехраната, като предимно са работили в строителството, там са се задомили, деца 9 на брой българи тракийчета и всички днес, без мен тъпото, са юристи, доктори, математици, баба ми р. 1985 все ми говореше арнаут арнаут, но не знаех, че историята ще се повтори, да продължат още живите юристи, по действителен случай, албански корени не са за подценяване, хем умни и много работливи

Президента бг кво чака, в бг отдоли виреят крадците, или крадците викат крадците, аз не крада. Не краде, да пази Бог я от лъжите ви, вие някои при живково сте свикнали да не губите и все вие да сте начело, но добре го знаете, че идат от вън и няма да ви простят, а и бб и цц да знаят, че с хора с примитивни хора не става

Ще на улицата, защото ги подкрепят от Съединените Фашистки Щати и малкия им брат ЕС. Но уви хората нищо не подозират, а ще го усетят когато сложат техни пионки.

Че нямаш мисъл в главата си нямаш ама поне грамотен да беше!

Това че съм допуснал правописна грешка ли ме прави неграмотен? Или винаги трябва да е прав балканския българин? Много е лошо неграмотен да те прави на неграмотен. ;)

албанците все повече ме кефът. Прават опит за ДЪЛЖАВНОСТ! Е, ВЕРНО, С ТОВА СЕ ВСЕ ПО-НЕПРИГОДНИ ЗА ЕС, НО МОЖГЕ ПЪК ДА НАПРАВАТ ВЕЛИКА АЛБАНИЯ!

Всички знаем вицове за албанците... те не са случайни :)

тва с единия танк дето имали - вече важи за нас