Коментари - Президентът, който говори с мъртвите. Сега има нова линия на защита: Има двама Байдън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новата партида чипове-мозъчни инпланти на Мъск вече е готова......в комбинация с меню за космонавти.....бай Байдън ще продължи да радва почитателите на анегдоти и вицове с политическа тематика

Горките американци изостанаха от световната демокрация. Време е и те да могат да си избират президентите като останалия свят.

"хаоса в годините на Тръмп", либералистика сър!

Инсталираха го същите, които повтарят . че има повече от два пола, че няма Бог, че сме дошли от голям взрив и са за всяка фалшива религия, но са чуствителни само към Истината( Иисус Христос). Същите обичат и налагат неомарксизъм, събират се в тайни общества и се мислят за елит. Сушат се на куки в ада бащите им, а синчетата повтарят безумията.

"Байдън спечели, защото на американците им беше писнало от хаоса в годините на Тръмп и кандидатът се описа като мост към новото поколение." 1. Байдън спечели, защото фалшифицираха изборите.... 2. 80-годишен дъртак бил "мост към новото поколение" .... верно ли??! - хахаха 3. Пол Кругман: "Не вярвайте на очите си, вярвате какво ви говоря!" - хахаххаа Най-тъпата пропаганда!

Той не знае на кой свят се намира, не знае, какво става, чете някакви листчета дето му дават, а когато се налага да импровизира лъсва трагедията.

Те го поставиха единствено с цел да е добра марионетка в техният куклен театър, но ....на тази марионетка и се разхвърчаха болчетата и то навсякаде и в главата и в краката. Възрастта си е възраст и на млада Америка не и трябва старец с бастун, да го управляват и от шоковата зала да управлява страната. Това бе ясно в 20та, но не бе удобно.

така поне и децата разбраха как се назначават президентите в америка и за наште вече не питат

Каква завист само. Байдън говори даже мъртвите.

Интересно как германците пишат за човека който им гръмна тръбата с Русия и причини най голямота екологична катастрофа заедно с рецесията в Германия. Но не е лош човек подържа войната срещу Русия, геноцида срещу палестинците и масовата имиграция на всичко с различен цвят от бяло в САЩ.

Направо го съжалявам... Той горкия взел-дал, не знае на кой свят се намира, а те го разхождат като панаирджийска мечка ..

САЩ могат да имат и последния дебил за президент, но щом не те, а Европа плаща за малоумието му, няма никакъв проблем за САЩ. Икономиката ще расте, безработицата ще намалява, инфлацията също ще е ниска и фалита на САЩ поради огромния им дълг ще бъде отлаган. Това е положението.

Вчера в ООН Светът гласува Резолюция за Незабавно спиране на избиването на цивилни вжГаза извършвано от държавата на евреите Израел. . САЩ Блокираха това и гласуваха За продължаване на Геноцида в Газа! Това Зло-САЩ, чрез колониалното си правителство-Сглобката в момента напълно контролират нашата Родина България!

Ода за деменцията. Кво да иска повече един демократ със сутрешното кафе.

това посмешище няма ли кой да го разкара

върши идеална работа на задкулисието. Утре не помни какво е вършил денс - перфектно пасва на външната им политика. Днес Украйна са ти първи приятели, утре като им свърши пушечното месо, се правиш че не ги познаваш, не знаеш къде са на картата и се чудиш защо тези наглеци ти искат пари и оръжие. Питаш Блинкин какво става, от къде изпълзяха тези украинци и какво искат от нас въобще? Нищо чудно да го преизберат. Избори няма, има марионетки на задкулисието които преди избори говорят навсякъде едни и същи глупости за борба с корупцията, докато ги изберат. После всичко продължава по старому. Нали по същата технология ни пробутаха Кирчо и Кокорчо. Прозрачност, няма корупция и изритване на старите от властта. Та затова нямаме конкурси за военната техника, ядрените реактори...поради голямата прозрачност и липса на корупция. Затова приеха закон да не се огласява какво пращаме към Украйна.

Според познат известен бивш финансист, ако се предположи, че ЕС ще се срине и разпусне, тогава цените на имотите в България ще се сринат и обезценят поне 3 пъти, тоест 300%.

Естествено, че ще се открият нови работни места и американската икономика ще живне - подпали половин Европа, забърка каши навсякъде и на този фон САЩ изглеждат тихо и спокойно място, благоприятно за бизнес.

Кендзам му мазно на Байгъняка фостата.

Рано е да се каже за изборите! Зависи още колко хиляди мексиканци ще успеят да вкарат в щатите с помощта на " добре смазаната машина"!

Ще бъде кандидата на демократите. Приемете го. Кой ще спечели? Бъдещето ще покаже.

Пол Кругман: "Когато бях с американската делегация на срещата на върха на Г-20 в Ню Делхи миналата година, се убедих в ДОБРЕ СМАЗАНАТА правителствена МАШИНА." Така де, АМЕРИКАНСКАТА машина на ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА е НАЙ-СМАЗАНАТА. А СЕНИЛНАТА кукла е НАЙ-УДОБНАТА.

президентът, който говори с великият дух манту който го вика при негода обуе белите мокасини... ББААХАХА

Работеща америка ще гласува за Тръмп. За демократите гласуват лапачите на помощи и извращенците

Интересно кои са там повече.

Бай Дън спечели изборите, защото ги фалшифицираха. Шпигел, мигел, дир , пълни са с недоносчета, наричащи се журналисти

Байдън най-вероятно ще загуби от Тръмп точно по тази причина. Че просто не е същият човек, който спечели изборите преди четири години. Не защото Тръмп е станал с нещо по-добър. Даже напротив. След всички дела които се водят срещу него, Тръмп не е увеличил привържениците си. Но много хора, просто няма да гласуват. И това са хора, които нормално гласуват в полза на демократите. Те не могат да приемат факта, че им пробутват един стар човечец, с частична деменция, да бъде пак президент. Ако демократическата партия не извади зайче от ръкава в последния момент, колкото и да ми е неприятно, един криминален престъпник, държавен изменник, и извратеняк, ще бъде пак президент на Щатите. Това е моментната ситуация.

Много точно казано

Дори тези, които смятат Тръмп за клоун, ще гласуват за него. Наказателно вотче. Така се омазаха левите фашисти на демонократите, че дори и либерално настроените виждат проблемите и са отвратени от ситуацията. Огромна част от младите, които не са лаптопаджии и мамини дундери промити от университетите нямат друга алтернатива освен Тръмп. А реално демонократите колкото и да лъскат образа на губернаторчето с зализана косица от Калифорния имат само Майкъл Обама за резервен вариант. Естествено могат да си думнат нещо да вкарат паника, да лъжат яко с броенето, но картофа е горещ и винаги може да стане късо. В стремежа си да демонизират МАГА и Тръмп се стигна дотам, че Белият дом е обграден с телени огради. Това е далеч от образ на силна държава.

Байдън е доказателство,че военните корпорации управляват Америка.

Дори нямаш идея какво говориш нали? Знаеш ли големите продавачи на оръжие и НРА с коя партия са?

НРА сравни с Локхийд, Грунман, Рейтеон и Вангард Груп ли току що? Викаш най-голямата далавера е да продаваш пушки и плякалки на редовият тексаски каубои. Малоумнико, що мислиш, че платихме два пъти чертежи и къде са тия кинти? Кой ги прибира? Само покрай операцията с прането в Укрия ВПК то засмука едни 70 милиарда поръчки само от Губерниите.

И Израел ги управлява в добавка.

Каквато държавата, такъв и президента! Да сте видели нормален американец?

Има много нормални американци, но те не са допускани да помиришат власт, както това е в България. Живеем в ерата на големия брат, ако не мислиш като него, няма работа, няма пари и живот за теб. Демократичната диктатура се появи още по време на ковида. Всички знаем как свършва всяка диктатура - след 30г Гешевците се разкайват за извършените убийства и други грехове. Хитлеризма така е завършил, после сталинизма, след 20-30г ще заклеймим "демократизма". Хубавото е, че всеки режим има начало и край, колкото по-антихуманен е, толкова по-бързо идва неговия край. Хитлеризма започна 1933г и се спомина 1945. Демократизма започна 2021, очаквам да завърши с пълно фияско около 2035-40г, защото зелените глупости, ЛБТМ изврашенията и министерството на истината удрят всеки гражданин.

Ами то това са симптомите на деменцията - известно време си с всичкия си, през останалото не съвсем. Колкото повече напредва тя, толкова по-малко става времето в което човекът не знае кой е и къде е. Байдън го дътжат с медикаменти, но всичко това приключва. Друг симптом на деменцията е, че пациента изобщо не си спомня моментите в които не е със всичкия си и си мисли, е е напълно здрав, следващ симптом е, когато не му стига информация за нещата които говори, той си ги измисля, както стана с президента на Мексико, Митеран, Кол, скоро разправяше убедено, че сина му е загинал във виетнамската война ( той е починал от рак), после си измисли, че е бил преподавател в университет и т.н. Деменцията не се лекува, само могат да я забавят с химии. Има кадри в които се вижда, че на картончета с едър шрифт му се пише какво да каже и къде да отиде, не знам защо Камала не коментира и това?!?!? Няма двама байдъновци, това са глупости и незнание на журналистите. Байдън е един, просто двете му състояния са описани подробно в симптомите на старческото слабоумие или така наречената деменция. Интересното е, че има и когнитивни симптоми, не могат да се направят елементарни взаимовръзки, тоест АйКюто на моменти пада до 20-30... На нивото на шимпанзе...

Байдън няма деменция. Няма загуба на неврони. Проблема му е мозъчна операция отпреди десетина години. Сериозна. И като е изморен бърка думи. Дефекта е на вниманието, не на паметта. Всъщност е доста по-зле от деменция, защото обикновено и мисловните процеси не са наред. Изобщо, възможно е да е опасен.

Икономиката на САЩ расте с темпове, които карат Европа, и по-специално Германия, да се изчервява. Само през миналата година в Съединените щати бяха създадени 2,7 милиона нови работни места, като същевременно инфлацията спадна.

нито Байдън е с всичкия си нито пък е направил нещо добро за САЩ, те са по-зле от когато и да било, тея стъкмистики са за пред гостите от чужбина които не знаят нищо

А Труп какво добро направи за 4 години. 8 трилиона дефицит. Пълен рекордьор, и ако чи кажеш сега, че намали данъците? Това намаление на данъците струва по 1 трилион на година и предизвика сериозна инфлация.

че кво ме интересува Тръмп ве тъпан? говорим за Байдън, и да при Байдън положението в САЩ е в пъти по-зле от колкото при Тръмп, а тея трилиони дълг с или без Тръмп пак щеше да ги има въпроса е дали щяха да са 8 или 6 или 9

В нашето племе има древно предание, че бял мумифициран бог ще бъде спуснат. Той ще може да си говори с отвъдното и да вижда неща, които никое човешко същество няма да може да види. Съвремен превод: Ще има клониран президент, който ще има чип в главата, понеже е нова технология и ние пазим маймуните ще експериментираме върху някои възрастен не много интелигентен индивид. Познайте, кой е първият чипиран човек/ клонинг в Америка.

При нас.Гласуваш за ПП получаваш ГЕРБ.Изборите В този случай са манипулирани.Избираш Байден но някой друг седи на трона и дърпа конците.Което е доста вероятно и в този случай да ти е…. такова,знаете кокво демокрацията дето я имат.

Единственото важно нещо което пише в тази статия и което ни засяга нас пряко е следното изречение: "Но в крайна сметка Байдън спечели, защото на американците им беше писнало от хаоса в годините на Тръмп и кандидатът се описа като мост към новото поколение." По времето на Тръмп, хаоса се изразаваше в непрекъснатото съботиране на работата на Тръмп от демократите, които държаха и двете камари на конгреса/парламента и блокираха всичките му решение в резултат на което спря работата на държавата защото разпускаха администрацията понеже не гласуваха бюджета за заплатите и т.н. неща за които Тръмп няма никаква вина. Важното е това че по този начин успяха да накарат американците да гласуват за тоя узкукал старец Байдън. Сега като погледнеме хаоса в България с тези сглобки, ротации, непрекъснати разправии и пререкания, протести и вълнения, виждаме че нас ни подготвят по същата схема, да избереме някой дебил еквивалентен на Байдън за американците, само и само това да спре. И този дебил е мутрата Радев и неговата партия която ни пиарят без почивка. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Що си не пиеш хапчетата редовно бе, кукумицин?! :)))

Ха хаа, че е най-възрастният президент в историята на САЩ не пречи, проблемът е, че е тотално изкукал и че светът се управлява от идиоти!

Тука да се готвим за ефекта от войната. Този проект с име НАТО и ЕС е създаден доста отдавна. И е просто поредната партенка с цел война от която златните фамилий печелят милиарди през фалити и ограбване. Намалянето на населението им е бонус и от години всичките им програми са публично оповестявани от Шваб в Давос. Само идиот и мързел не може да сглоби картинката на основа на публичните данни. За съжаление човечеството не веднъж е доказвало, че отказва да повиши честотата на мислене. Но никога досега глобално не е имало толкова неграмотни и промити същества. Социалните мрежи с допаминовите психологични механизми, консумеризма и социалната валидация през него унищожиха и малкото останал разум и връзка с инстиктите на хората. Следват сериозни промени. Финансови. Социални. Икономически. Глобално. Никой не може да се подготви съвсем, но обикновено в такава ситуация критичните неща са да сте далеч от градове, ключови магистрали и снабдителни линии, военни бази и пристанища. Най-добрият вариант е да сте в позиция на самостойно оцеляване. Без ток, но поне в близост до дърва. В критична ситуация никой няма да може да ви спре да си ги отсечете за да се топлите. Водата е критична. За предпочитане е кладенец и възможно най-независимата от комерсиална технология пречистваща система. Ако следите богатите в България, от пландемията насам са вдигнали убежища, вилички и паланки. Знаят по масонска линия какъв е плана. Войната тук ще дойде рязко. Да се надяваме, че ще се ограничи с конвенционална форма а не ядрена. Ако излети атома филма приключва за всички а тези, които се стопят първи ще са най-щастливи. Останалите ще умират бавно и в адски мъки. Елита има бункери. От години събира семена. Живеят с идеята, че сме им твърде много и им цапаме гледката. А и вече чисто производствено технологиите позволяват да не сме им нужни. Така, че вместо да се помпате тука във фалшиви фобии, осъзнайте, че трябва да се погрижите за себе си. Особено тук, където от 34 години няма държава.

Не сте ли си задали въпроса: " Няма ли някой млад, амбициозен човек, като Кенеди, та само пенсии избират? " Защо Демократите предлагат тази дименсия, дето не може да си върже връзките на обувките и не знае къде се намира. Истината според мен е, че американците замислят нещо. И двете партии правят всичко възможно американците да изберат Тръмп. Със всичките измислени дела и явни несправедливости срещу него, той става все по-скандален и по-симпатичен на Америка. Ще правят и филм за него. Подготвят го отново да стане президент. Проблемът е, за какво е всичко това? Какво са решили да правят американците чрез Тръмп ?

все специалисти от партията на изрождение и подмосковието. много "умни коментари", а за изрожденците в московията си трябва съд за национално предателство. надявам се да се случи.

Sm3hurk0

Внимавай на какво се надяваш, че като се наденеш ще ти е все едно :))) Надевалник! :))))

Аз вече му го надянах… без вазелин

БАЙ ДЪН Е УНИКАЛНА ПОДИГРАВКА ЗА САЩ!:))) НЯМА ПО- ГОЛЯМ РЕЗИЛ ЗА САЩ ОТ ТОЗИ ОБРАЗ!:))) ДОРИ НАШИЯТ ПЛЮВНАЛИЕВ БЛЕДНЕЕ!:))))

YCBM

Мда, затова разходите им се увеличили в пъти, но те са щастливи че няма инфлация и страната цъфти.

Байдън е перфектен за тези който всъщност управляват САЩ, а това са военнопромишленият комплекс. Тръм беше този който те не можеха да контролират и в резултат нямаше конфликти и акциите им се срутиха. Сега акциите са в най високото си ниво в историята и конфликтите по целият свят се разрастват. Харчат се луди пари за въоръжаване и повечето отиват в Америка. Ако някой ви каже, че Америка със свойте 800 бази е проводник на мир по света, е или голям наивник или голям лъжец.

На всички е ясно, че Байдън е кукла на конци и от него не зависи управлението на държавата ! И най-големият страх на тези кукловоди от Тръмп е , че той не може да бъде същата марионетка ! Затова, може и двойник на Байдън да намерят, но човек, който да манипулират , трябва да има ! В книгата си “Световната конспирация”, Никола Николов е описал кой е този скрит елит, който управлява света !

Хъсът - НЕ помага. …Сте ли щъкали из Америка ? (Без “цитати” от Ясно#Кой ако обичате ) ..Сте ли Виждали що Е при Влизане в ТазиДържава ? ..Сте ли Виждали Реални Жилищни поселения ? ..а за Хора в Златна възраст ? ———- Що за “концепция” е ДъСъ “обсъжда” КандидатПрезиденството в САЩ , и то Баш у/от-у Нас ?! …и изобщо - Сте ли наясно, Колеги проКремъл - как Действа (Е Конструирана) Държавата там ?

До кога бе? Смени поне дозата.

Абе малоумни сектанти, икономиката на Китай е в пъти по-зле от американската, а за Русия да не говорим изобщо. Китай има 300% обща задлъжнялост към БВП и много неефективна икономика. Бетонният балон се спука и строителните гиганти гърмят един след друг,. На кой свят живеете? Русия има един износ на въглеводороди и други ресурси и това е. Дори не можете да осъзнаете, колко сте малоумни!

Което не е произведено в Китай и с Руски ресурси е ануса ти. Ма и за него имаме съмнения.

Ти да не видиш редовия къде е произведен :) :)

Сигурен ли си? Първо трябва да се идентифицираш като пол. А това за такива като теб е доста трудна задача. Изисква избор. А бинарно третополовите не обичате такива финални неща.

трай там бе русофилистична к..во ::) :) мъжкар като Копейкин ли си? :) :)

От около месец - у Нас цари Тотална проКремъл Офанзива. …къде поЯвно, къде поПрикрито. …а След тази “визита” днес в Москава (на Изроди&абъвъйци) - Ако НЕ ги Арестуват НаМомента при прибирането им - нещо Ще тресне !, и то МногоСериозно.

Да вземеш мерки. Време е. Не си в час хич. Нищо не ти се разбира от халюцинациите.

Колегата е много напред с материала

не двама, трима са.Светия му дух не броите.

Станишев още ли дуа на Моника или са си сменили партньорите с оная руска пача в Европарламента,бившата злобарка

ти

Клинтън беше смотан Буш беше смотан Обама беше смотан Байдън Всички Как тогава САЩ е най-голямата икономика в света и сега пак има най-високи показатели???? Глупостите ви са толкова лесни за опровергаване, че на човек да му стане направо жал да спори с вас! :) :) Бетонни русофилистични кратуни

Те така е най-голямата икономика. ОЩЕ ВЪПРОСИ ИМАШ ЛИ?

Въпроси към малоумни сектанти нямам. Само се гавря. Когато нямаш никаква представа от икономика, по-добре да траеш и преживяш в ъгъла. :) :)

Да имам представа. Една разходка в Ню Йоркското метро стига. Бегъл поглед върху инфраструктурата, обръщащите се влакове, гърмяшите фабрики, наркоманите и бездомните по улицата, разделеното общество пред гражданска война, инфлацията, изкуствено занижената цена на петрола, щото опоцкаха резервите и трябваше да купят от Индия Руски петрол за над милиард за да няма бунтове. Въобще не ми говори за икономика. САЩ се крепи на долара като платежна единициа. Самият долар няма златно а вече отдавна и петролно покритие. Има едно нещо дето му казват БРИКС, в превод от Китайски - ЗЛАТНО КЮЛЧЕ. Само интереса по заема е вече един трилион. Ма живей с мечтите за велика Кравария. Там и въздуха е на кредит.

Старчето, което говори с морето на някакъв странен език. Ние го назначихме. Ние ще го приключим.

Много безобидни оправдания за един изкукал президент на най-добре въоръжената държава в света.