Президентът: Държавата е длъжник на българския производител, а той е притиснат в ъгъла

Навсякъде има организирана престъпност и корупция, не можем да абдикираме от настояването си за членство в Шенген, заяви Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Държавата е длъжник на българския производител, а той е притиснат в ъгъла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мунчо управлява 2 години и какво стана Пак си искам ГЕРБ

Нищо.След като българските производители гласуват за партията,която ТИ- г-н Радев им посочиш,всичко ще се оправи.

,,Спекула" и ,,спекуланти" има само в главите на комунистическите ,,икономисти". Сега пък не било спекула, а ,,нелоялни търгговски практики"... Ами то е същото, др, пРезидент! Затова е необходима лустрация, и никак не е късно! В Германия и досега си е в сила Berufsverboten, и законът се отнася за всякакви тоталитарни организации. То и ние имаме такъв закон, само че от него нищо не е произлязло. Но да се върнем на ,,спекулата": не ни трябат никакви проверяващи (освен тези по законите, които и сега си ги имаме), а повече пазар и повече конкуренция. Т. напр., защо производителите не си продават продукцията без посредници? Ами, има такъв закон, лобистки закон. Точно тези ,,производители", които най-много се оплакват, всъщност са облагодетелствани от този закон. Това са разните мандраджии, месари и др. подобни, които ограбват истинските животновъди. Понеже освен че са нагли, са и глупаво арогантни, тези изнемогващи бедняци пристигат на подобни на горната срещи с мизерните си возила: ,,Порше", ,,Бугати", ,,Мазерати" и тук-там по някой по-евтин ,,Мерцедес"... Живи да ги оплачеш!

трябва да си жалък да си продадеш родината ?

с юмручето и в сибиристан ... жалка руска подлога...

е подлога- подлога е но, не е руска. Само му свирнаха и като кученце изприпка във Варшава да лиже говното на дъртия американски пръч

А Мунчагата кога пак ще вдигне юмруче още да доразмъти водата?

Както винаги "блестящ" интелект. Цената я плащат потребителите ...

Много от българските производители - живи да ги оплачеш. Произвеждат възможно най-големите боклуци, а после ги продават супер скъпо, и продължават да бутат цените нагоре. Примерно 1% месо в колбасите. Сещам се за един виц дето завършваше така: "Ама Чапай, ти и месо ли слагаш?"

си длъжник на народа, защото си предател-агент на чужда държава, родоотстъпник и аферист. Вън!

Откакто Радев се намеси в изпълнителната власт и навсякъде само организирана престъпност и корупция.

Мразя те, мръсен предател!

всичко започна от теб и Корнелия преди 3 години. Сега берем това което вие с нея посяхте!

Ама какво стана с италианския боклук? Изпари ли се? Вече повече от две години нищо не се чува за него.

Бегом при господарите да ги питате да взимате или да не взимате вазелин за онождане на Българското земеделие и производство. Бегом малоумници, бегом питайте фон дер Лайнен.

Ами нали ти я забърка тази каша бе зелено човече.

Глупако със зелени чорапи, стига сте се излагали! В България малко хора разбират какви глупости говорите, но цял свят ви чува и ви се смее!!! Излагане ни неграмотни фатмаци!!! Какви контрольори, какви комисии, соц-а мина отдавна, имаме пазарна икономика, цените ги определя и регебулира пазара!!! Особено в този силно конкурентен сектор тъговията на храни.

До вчера беше "спекула", казаха ви, че това е глупост, сега сменихте мантрата, стана "нелоялни търговски практики" - същите глупости само думите други. Алоооу, зеления чорап, 17 % инфлация от сгрешени етикети ли се получиха??? Радев, макроикономика във военното училище не се учи, как се почувства подготвен да управляваш държава, а най-важната част от нея е ИКОНОМИКАТА, глупако!!! Нали знаеш, как се наричат хора които лъжат че могат да свържбшат нещо - шарлатани или измамници!!! За Дънинг – Крюгер чувал ли си, е ти си типичен пример!

Изведнъж "нещо" започна да се случва с цената между производителя и крайния потребител.:))))) Цяло Мевере, агенции, Дансове.... И никой не знае какво се случва:))) Но, хубавото е, че след ГЕРБ вече няма корупция. Поне това...:)))))

Не българският производител, а българският потребител е притиснат, и не в ъгъла, а до ръба на пропастта.

Умри, бе нещастник прост и продажен!

И какво е това "нелоялни търговски практики" г-н Президент. Държавата била длъжна, ама нали ти управляваш държаата. Само дрънканици не са достатъчни.

И не забравяйте, че Крим сега е руски. Къф да е?

тоя кретен ръководи държавата ни вече две години! а не знае защо е длъжна на бизнеса!

Държавата е слуга на транснационалния бизнес, който е враг на българския производител. Т.нар. "приватизация", по същество беше ликвидиране на промишлеността, до дъно. Както "ликвидационните комисии" ликвидирах българското селско стопанство.

Искам само едно от държавата - да престане да се грижи за мен.

Няма не искам, няма недей.

Когато нарпавим Радев премирер половината гербераски тролове и сорсоидни предатели ще изпукат с пяна на уста и изражение на умрели от гъдел.

ще направиш на майка си питката премиер,гнусен червен боклук

Тъкмо за това пиша :) Шматки, какво да ги прави човек...

та мунчо раздава ордени на укри и американци сякаш са герои...

Да си прочете задълженията на Президент и да не се бута там,където не му е работа.Вярно е,че премиерът Гълъб се е оплел като пиле в кълчища,но не може да го играе 2в1.

Президента е един от малкото, които изобщо ги е грижа за държавата, само че няма правомощия. Дори и при служебно правителство не може да приема закони, нито да прави бюджет. Няма и добри отношения с която и да е партия. Дори кака Корни от БСП му подлива вода. Общо взето може да се изказва и да се опитва да насочва общественото мнение в някаква насока. Само че не разполага с медии, за разлика от някои партии и олигарси. Тъй че и там не може много. Опичайте си акъла на изборите, друг начин за оправяне няма!

Лелиии, сайт дето ще следи картела ... А глоби, кога?!?!?

Г-н президент, много хубави общи приказки. Като стана дума за българските производители, кажете сега кой се кани да приватизира апетитната хапка "Ел Би Булгарикум". Явно се готвите да заметете цялата тази мръсна история под килима, а министърчето ви ни лук яло, ни лук мирисало!

българският производител може да го реанимират само суровините и пазарите на русия! ама това никой не го знае! голяма тайна е!

А кой ти пречи да произвеждаш и изнасяш за Русия? Копай картофи, гледай агнета и дини, работи , изнасяй и печели. Още Боко го прозря това и го каза на веччно мърморещите.

уфффффффффф! тоизи никога няма да каже едно верно изречение.... държавата не само навря българския бизнес в ъгъла, ами и му завря една палка отзад! за социално слабите с 60 лева намсец не споменавам! и за инфлацията между 30% и 300% - също!

Толкова орязани пазари, за какво достигане на щандове говорим. Разбрахме касво е пазарна икономика като останахме без пазари, а самите ние се превърнахме в пазар, макар и малък.

Руска подлога….. съсипа България ….. продажник…..

А държавата не е ли длъжник на българския народ?

А юмрукът къде е ?

вземи си ходи на село заедно със цялата политическо козяшка сволоч,там ще ви се наложи да поработите малко,ей така за спорта,а и да наберете малко лицерна за кюрдката,не само медали да и давате за загробването на държавата България