Ананиев: Антикорупционният орган да бъде даден на президента

В България трябва смелост, за да се бориш с корупцията. Аз не виждам такава смелост нито в парламента, нито в българското правителство.

Обратно в новината

Коментари - Ананиев: Антикорупционният орган да бъде даден на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ МИ И НАЙ-ПРОТИВНИЯ ОТ ДЕСНИТЕ.ПЪЛЕН ЧУКУНДУР. КАКВО НАПРАВИ В ПАРЛАМЕНТА ОСВЕН ГУША, БАСИ ДЕБЕЛАНАТА. дОРИ СЕКСУАЛНОСТА МУ Е СПОРНА НА ТОЯ ТЮФЛЕК

гарван гарвану око не вади

Защо ни пробутвате мнението на някакъв "световно-неизвестен" депутат?! На такива им дай да се изказват по принцип... РБ има Конституция, в която функциите и правомощията на Президента са разписани. Нинова "слезе от коня" след загубата на БСП, а сега, като е яхнала Радев, се опитва да си играе чрез него на "изпълнитрлна власт". Наглост, нахалство и безочие...

като такъв трябва да знае, че президентът изпълнява единствено конституционни правомощия и никой не може да му дава никакъв орган.

Дали ако президентът се казваше Росен Плевнелиев, БСП щяха да твърдят същото!? Няма смисъл нещата да се решават на парче и сега понеже президента "е наш" да му приписваме правомощия, а после, когато вече не е наш да се чудим как да му ги отнемем. ;)

Единственият начин да се постигне нещо е този шеф да се избира пряко от народа. Слуга на партиите ще се бори с тяхната корупция?! Смешно!

От кой народ бе, кух, от този ли?

Подаряваш ли му го?

почват да активират скритите си клетки от"ДЯСНОТО" пространство и да пускат лъжлива информацияи дезинформират.Ха,ха,ха... Радев бил десен и натовец.

Но ОРГАНЪТ НЕ МУ СЕ ПОЛАГА. Какво да се прави тогава. Да Му се даде някакъв друг орган,що ли ?

Първо - какво значи органът да се даде на Президента? Президентът може да назначи председател, но останалите членове не. Както се вида и при КЕВР моделът не работи, председател гласува против, останалите за и хоп - бламиран е. Второ - Левите партии са разреени почти навсякъде по света, Франция се управляваше успешно от леви, което съвсем не и пречи да е и в НАТО и да спре продажбата на двата Мистрала на Русия именно докато социалисти я управляваха. Това, че Президентът ни е избран по предложение на ляво представена партия не го прави автоматично социалист и обратното - това, че е натовски генерал не пречи да е с леви убеждения. В допълнение именно Първанов подписа указа за присъединяването ни към НАТО, а той никога не е спирал да е ляв като Президент. Станишката пък подписа влизането ни в ЕС.

Излиза- ЕНП където ГЕРБ е уважаван член, всички десни европейски пар- тии не са десни, а само Костов.мар- ионетките му Радан, Ананиев дсб са единствените десни в Европа и света ЯВЕН ПРОВОКАТОР НА КОСТОВ.ДСБ и Те убийци на синята десна идея, Те ще обединяват с под 1% гласа!? Бог наказва предателите на народа

Кое за теб е дясна идея - Куневица, пребоядисала се от цариска в демократка? Лукарски? Оня лумпен Ненчев? Дори Зеленогорски не отстоява дясното.

ВСИЧКИ ГОВОРЯТ АЛА БАЛА ! ХАЙДЕ КАЖЕТЕ СИ КАНДИДАТИТЕ !! ОТ ГЕРБ ЕДИ КОЙ СИ !ОТ БСП ЕДИ КОЙ СИ !! ТОГАВА ЩЕ РАБЕРЕМ КАКВИ ГИ ДРОБИТЕ !!!

"Относно президента Радев, Ананиев заяви, че не го смята за ляв човек, тъй като е генерал от силите на НАТО, но БСП се опитва да го дърпа на ляво, а ГЕРБ усилено им помагат." Откога в страните от НАТО левите партии са забранени? Интересна идея!

ГЕРБ не е дясна партия! Тя е мутренска партия, основана на базата на личните интереси на ръководителите им. Там са сбирищина от всички партии, и най -много (поне с водеща роля) от бившата БКП.Това, че те се определят като десни и антикомунисти - е смешно. А това, че хората гласуват за тях - е трагично.

ПО-ТРАГИЧНО ЩЕШЕ ДА Е АКО БСП СЕ БЯХА ДОКОПАЛИ ДО ВЛАСТТА,ЗАТОВА СЕГА ПРАВЯТ КАКВИ ЛИ НЕ ПИРУЕТИ ДА ДАДАТ НЯКАКВА ВЛАСТ НА ФАТМАКА;)

напълно с казаното от Вас,НО докато бяхте във властта вие легитимирахте Герб като дясна партия и си мълчахте. Това е непростимо и това трайно ще остане в умувете на доста хора... оставам настрана преклонението на Москов към ББ, с когото в РБ останахте свързани докрай.

NASTYмир пак се изказва неподготвен но това си е той.......скача си от една платформа в друга и чака пак да се намърда във властта........радев,кунева.....все десни другаре:))))))))))

НЕ!!! Не трябва да бъде даван на президента,защото той си остава обвързан с БСП и ще пази мафията начело с КУрнелия Нинова!!!!Ако ще има антикорупционна комисия и такъв закон,то председателят да се избира от народа чрез референдум,но не и от БСП обвързания президент!!!! Ако се избира от Радев,забравете да видите осъдени политици,просто този закон ще е поредния кьорфишек!!!!

Не става дума за Радев ,а за Президента, който и да е той!Принципа е важен!Ако Министър Председателя и Президента не са от една партия, системата може да проработи!

одобрен от Решетников, а..