Жорж Ганчев предлага 4 месеца казарма и женски отряди

Номинираните за кандидат-президентска двойка Жорж Ганчев и Кольо Парамов представиха първите 10 приоритета, заложени в програмата им.

Обратно в новината

Коментари - Жорж Ганчев предлага 4 месеца казарма и женски отряди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този палячо, като Ю. Вучков се взема на сериозно, а всъщност само забавляват публиката.

Посерко. Казарми и женски отряди му се прищели, докато му сменят памперсите

Кольо Парамов: ".... съветник на Бойко Борисов, официално от 2 януари 2010, неофициално по думите му от няколко месеца. агент на ДС под псевдонима Янко (. .), където според самия него не вербували случайни хора. Значи, от биографията и изказванията на Кольо Парамов разбираме, че за съветник на министър председателя е назначен човек, който е доносник на Държавна Сигурност, свързан е с източването на държавата, създаването на кръг от червени фирми и банки в началото на прехода, близък до Андрей Луканов (архитект на цялата концепция за прехвърляне на държавни активи и пари към частни ръце и създаването на олигархия), пряко отговорен за хиперинфлацията и доизточването чрез фалитите на частните банки. И макар в момента паметта на обществото да е поразена от дългосрочна амнезия, подобни позабравени личности, чието участие може да се открие в почти всички събития, свързани с незаконна приватизация, препиране на пари, износ на капитали и източване не могат да останат незабелязани, особено когато участват в управление, което преди изборите се кълнеше, че ще се бори точно с това явление. Дали това е някакъв сигнал и дали подобно назначение е симптоматично за управлението на ГЕРБ? Предмет на отделен пост би бил един лингвистичен разбор......." Никой и нищо не са забравени! Българино, не гледай "умно"!

НОРМАЛНО Е ДА ИМА ПРИЕМСТВЕНОСТ В ПРЕЦЕДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ - СЛЕД ЕДИН ИДИОТ ДА ИМАМЕ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ

ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ЖЕНСКИТЕ ОТРЯДИПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ГИ ПУСКА ПОД НАЕМ НА БРАТСКИТЕ НАТОВЦИ ПЪК ТИ ЩЕ ИМ ДРЪНКАШ НА КИТАРАТА , БОКЛУК СМОТАН...................... КАК НЕ СЕ НАМЕРИ НОРМАЛЕН И ОБРАЗОВАН ДА СЕ КАНДИДАТИРА - ВСЕ ПРОСТАЦИ И КРАДЦИ

крайно време е да се въведе закон за лустрацията и да се отървем от такива тайни агенти като клоуна бай жужи ганьо балкански

Не бързайте да се присмивате на Джорджи. Нека изчакаме останалите двойки (Бисер Петното, Славчо Трифонов, Митьо Очите, Лютфи Местан, Бареков и пр.) за президент и вице. Нищо чудно да вземе да се окаже най-читавият кандидат от всички.

В момента България няма нужда от комици, но предложението му е разумно.

Тоя отдавна. Е изкуфял Кво му обръщам внимание

Готен е!Атрактивен и впечатляващ!Излъчва сила и необузданост.При досегашните кандидати, направо ще го подкрепя!Успех Жорж!

На ВИД Жоржи мяза досущ на Буш-старши,когато ПРЕСТАНА да бъде Президент. Жоржи е Готин Пич и ще създаде "елементи на Шоу" в голямата Надпревара на ИСТИНСКИТЕ КЛОУНИ. Да е Жив и Здрав. Жоржи една лоша дума не е казал за България.

Този ще стане президент, колкото аз ще си намеря паркомясто пред 4Ю без да гръмна някой.

Най-чаровния смешник в президентските кампании... (Е, разбирасе след Йоло Денев...)

Не е Георги Парушев, а Петрушев!

бероне с тази лаф ще остане в новата смешна бг история на клоуни,черни/костов,московски/,обратни/серго,соколов,кузов/,откачалки/яне,сидеров/,дебели /фидосова,пеевски/,мижетурки/всички през/ц/иденти до сега/,комарджии/''царя''/,хвалипръцковци/пожарникаря - генерал/,седенкаджии/орешака,велчев/

напразно се мъчат свестните (малко останали)хорица да си блъскат главата с колосалните ни проблеми , ние сме твърдо решени да спазваме традията на грешните избори и да си затриеме Pодината , възможно най-скоро ! за да оцени човек загубата , тя трябва да бъде свършен факт , но тогава връщането назад е невъзможно !

ти си мечтай,но аз не вярвам,че нещо зависи от изборите!

+ стига вече с назначени президенти от една или друга партия

При съвместна акция на врачанската и плевенската полиция станало ясно, че Лунгара стоял зад кражбата на 8 автомобила. Ченге от Враца му подшушнал, че го издал 20-годишен младеж от престъпната група. Без да се церемони, страшилището на Бяла Слатина залял младока с бензин и му драснал клечката. Жертвата оцеля като по чудо, след като получила 80% изгаряне.

Щом някой произнесе Името на Лунгара всички в Бяла Слатина замръзват. Той се славил като безпощаден лихвар. 50-годишния Веселин Попов дотолкова си е повярвал, че щом срещне полицаи, вади мъжкото си достойнство и уринира върху краката им, твърдят медиите. Магистратите пък ги заплашва с изнасилване.

Тоя човек не вземе да си гледа спокойствието Жужи и рахатлъка ами се е заел да оправя това което няма оправяне вече.Само излишна пушилка вдига.Да си пие ракията и да си гледа старините и да не се занимава със глупости.

веднъж,като си продадеш г.зъ след това на всички избори те активират

Тези двамата не са прочели какво работят българският президент и вицето му. Ония от ДС само дебили ли са вербували?

Тоя въртоглавият се опитва да угоди на всички. Хем милеещите за наборна хем на тези който са против. Тоест мъничко Марийке. Само главичката.

В Израел има задържителна казарма за жените,която е 2 години.

Израел са супер богата държава защото всички еврей по света ги подпомагат и разпогат с неограничен бюджет от към средства. А ние какво имаме в наличност като ресурс? Събери само 20 000 новобранеца и ги облечи , храни ги 1 месец и събери инструктори да ги обучават и удари калема само за 1 месец. Гарантирам т и че при днешните разценки на всички консумативи сумата ще е колосална.

пари няма,но който е решил да открадне все намира ,странно нали ?

Ако искате да останете без жени слушайте такива луди като този дядка...

4-5-6 месеца са нищо като обучение имайки впредвид дебилноста на днешната младеж а и тъмните къде ще служат като няма кеч. Смее ли някой да даде автомат на маал и да проведе стрелби с бойни патрони и ако стане касапница кой ще е виновен после? И не на последно място - кой ще плаща за всичко това . при тая хипербедност и брутална мизерия поддържането дори и на една малка армия е истинска утопия.

Представям си гледката в ТВ студио. Жоржи изправен ,изпъчен с мустак до Волен на токчета ,с две глави по-нисък и състарен от безсъние(по мисъл за Русия). И двамата лъжат, фантазират и се борят за 1.5% от електората-т.е за субсидия!!!

Да действа! Доста по-умен е от Плевника с пожарникаря, а поставените цели са наистина важни. Може да помогне за оправяне на поразиите им.

Sm3hurk0

тия неща не са от компетенцията на президента.

Тоя е луд!

Роско Чехльов, ти ли си бе?

А пък Волен Сидеров е нормален и ще се запише доброволец в тези отряди. И без това не е ходил войник, нищо ,че е най-големия патриот и националист раждан в южен Ямбол.

Е и какво? И ние ли ще си имаме нещо като германската "Bund Deutcher madel"? Или пък като финландската "Lotta Svard"?

Щом и Жоржи - Митю Пищова се оказа от ДС

върнете го в нафталина :) там му е мястото ... хахах

Sm3hurk0

Айде нЕма нужда от клоуни във властта. Стига сме вадили стари дрехи от нафталина.

Женските отряди, с голи гърди ще пазят нашите момченца.

Тоя е голям т...шак, ама преди години жените гласуваха масово за него. Лъже на поразия, ама те му вярват. Обича да се представя за кино режисьор и продуцент, а в Стани богат преди години не знаеше кой е Исур Даниелович - Демски, един от най-великите актьори на 20 век, известен като Кърк Дъглас. Всъщност, сегашният Плевню е още по-голям т...шак, така че е все тая, кого ще турят за Президент.

като Плевнята, но за да се докара пред хората с думи се прави на мъж. Та и за това предлага и тия женски отряди, та белким някоя се върже на изхвърлянията му!

100 пъти предпочитам Жоржито пред Тиквоча и изобщо всички стари гниди, на които им знаем номерата

Имаш ли тъпомер,ако нямаш -купи си, но не го използвай ще го повредиш.

постигане на независимост на трите власти: законодателна, изпълнителна и съдебна, - намаляване на държавната субсидия за политическите партии от 11 на 5 лева за изборен глас, - защитата на българското небе без чужда намеса, - четиримесечно задължително военно обучение за младежи над 18 г. - доброволно обучение на женски отряди. Всички гореизброени обещания НЕ СА в президентските пълномощия, а първата си е така по Конституция. Георги (Жорж) Ганчев Петрушев ви будалка и лъже.

Мутри се бият за '' такса спокойствие'' в Слънчев бряг, Жорж Ганчев е кандидат за президент, Слави Трифонов пълни стадиони за концерти - добре дошли в 90-те.

нарочно ли забрави, че от мутренските среди имаме и премиер

Напишете в Гугъл Жорж Ганчев стрела и се наслаждавайте на клипа. Това му е големият успех в Холивуд.

Петрушев, А пари за казармата откуда?

someone

с такава платформа гарантирам, че няма да спечели.

Пак е по-добре от смахнатото Чехълче.

...от всички коментари до тук, не прочетох един по-обективен.Само плюене.Та, искам да попитам - повечето хора го сочат като клоун, полу-идиот, бай Ганьо и т.нт.Един вид, смешна и несериозна кандидатура. Хайде запитайте се, с какво този човек е навредил на България и я ощетил?? Аз мисля, че който и кандидат, ако идва от партия Герб, Реформаторите или БСП ще е много по-вреден за Отечеството ни.Жорж Ганчев дали е откраднал милиони от хазната, дали е прибрал чудовищни комисиони от престъпна приватизация, дали е разрушил националната сигурност, образование или здравеопазване??? Бил шут. ОК. Какво да кажем, за "сериозните, умни,пресметливи и нормални" крадци на прехода??? Ганчев никога не е имал реална политическа власт. Мисля си и друго - понякога човек може да казва истини с усмивка и майтап, но много по-често хората говорят лъжи, правейки се на сериозни, отговорни и "морални".На края, ако трябва да бъда съвсем лаконичен - ако трябваше да избирам между него и Плевнелиев примерно, спирам се на Жорж. Аз си имам мой фаворит за Президент, който все-още не е номиниран, уви.Но според мен кандидатурата на Ганчев не е позорна.Ясно е, че няма да спечели, но аз лично не го нареждам сред големите разбойници на прехода.

someone

за да става за президент трябва дълго време да е бил известен, харесван политик - тои дълги години не беше в политиката, сега изведнъж - иска да е президент. не е редно.

НО ТРЯБВА ДА Е "ЧИСТ" ЧОВЕК, А ИМЕННО ДА НЕ Е "ИГРАЛ" В НИКОЯ ПАРТИЯ, и ПРАВИТЕЛСТВО, ДА Е ВИСОКО ОБРАЗОВАН И ЖИВЯЛ И ВИДЯЛ КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА НАВЪН,ДА ЧЕРПИ ОПИТ ОТ ВЪН, КОЙО ДА Е В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРИЯ!

Я, се скрий ДС клоун мозъчно бъгнат. Аман от такива като теб.

someone

бил е агент на дс, като почти всички от елита на българия. тези хора са с пари и власт и днес - 2016 година.

Сега като се появи и Йоло Денев за кандидат президент и всичко ще си дойде на мястото.

Жоро Павето отново е в политиката!

Кое е трагичното ? Това ,че такъв клоун се кандидатира за президент ?! Ясно е , че всеки нормален българин ще му се изсмее , но нали се изразходват излишно пари от държавата , за избори ......

И АЗ , И АЗ , И АЗ !!!

Тази откачалка още ли не са го прибрали някъде?!

никой го не ще

1992 година гласувах за тоз велик Българин! И на тез избори пак ще гласувам за него! Жорж е велик, неописуем и непоклатим!

НЕОПИСУЕМ, неудържим, абе избягал е от някъде май? :)

Еййй, колко е напреднала демокрацията в съвременна България, щом и шимпанзето от зоологическата градина гласува на избори за президент ! :)))

с годините. Иска им се да останат в историята.

Тоя от край време си е изветрял!