И Велизар Енчев влиза в битката за държавен глава

Независимият депутат Велизар Енчев обяви, че ще се кандидатира за президент. За кандидат-вицепрезидент той избрал юристката Биляна Грънчарова.

Обратно в новината

Коментари - И Велизар Енчев влиза в битката за държавен глава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Енчев представи дамата, която е избрал да бъде кандидат-президент като известен адвокат от Плевен и председател на партия "Българска пролет" в града." ??????

Абе този срама няма ли? Защо не е осъден като предател?

Нещем български предатели русофили да се докопат до държавна власт!Лустрация и безжалостна чистка на мошенниците дошли навласт и назначени от Москва,

Тоя не е русофил , а най обикновена пеперуда от цвят на цвят . Нещастник с голяма уста .

Лелеее, що патриоти и "борци" против комунизма и руското влияние се навъдиха тук! Ако ги имаше толкоз много и преди 89-та, бай ви Тошо и пет дни нямаше да се задържи на власт! Станаха повече от АБПФК! Дали да не се учреди някакво звание ли, почетна титла ли, Активен Борец Против Комунизма, ДС, КГБ, Щази, Секуритате, Всички видове соцтоталитаризъм и Русофилията? Може би и пенсийки и привилегийки таковата...

Бойко Борисов уби българите и България и с това ще остане в историята. След години в сегашните български земи , някоя улица ще носи името ,, бокоІІбългароубиец,, Това ще е присъдата му , колкото и да триете.

Къде ги кОпат тия убити българи? И с какво ги убиват? ПО колко на година?

Това нещо не разбрало ,че изборите са за президент на България а не на Русия! От две години се изявява като пресаташе на руското посолство.

Читав в сравнение с някои други кандидати. Жалко ако го порежем! За мен е първа резерва.

След евроатлантиците са появиха и фашистите. Това се казва право на избор!!!!

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ!!! УМЕН И ПОРЯДЪЧЕН ЧОВЕК, ПАТРИОТ!!!

И семейството ти ли?:)))) Не си изменяй стила,де! Давай както те познаваме всички тук:))))

Тоя на всякъде си вре гагата. Ченге за президент само това не сме пробвали.

Тъпи бълхарски прасенца. Ченгета агенти на държавна сигурност и руски мекерета вместо в затвора папат на държавната софра и ви таковат такованката.

щом малцинствата ще гласуват за ББ, то какво следва ? излишно хабене на време. вече й ликът му е по спирките на смесените региони. Обзаложили сме се за него.

Явно президентската кампания ще бъде много колоритна. Има мутри, гейове, бивши агенти на ДС, генерали няколко, фолк изпълнители като Радо Шишарката. Голяма веселба!!! Няма ли нормални хора в тази държава?????

Има ! Обявиха го преди малко : Трайчо Трайков.

На Боци бившото мрънкалце ?

Енчев безспорно се държа и се държи принципно и достойно като депутат. Не мога да си спомня друг такъв пример.

0.2%...част от дс ченгетата и доносниците - това е изборния резултат на тоя помияр:)

Това вероятно ще е изборния резултат на мутрата или съответно неговото назначение. За агенти на ДС и доносници от шофьора на шефа на ДС и от лицето Буда, както и от техни съпартиици не ми се слуша! Оправяйте си се само или се обърнете към кмета на Симитли, ако не ви хване лидера. :)

Вредно и безполезно е да представяш желаното за реално:) "Прогнозата" ти граничи със слабоумие:) И не прави Енчев по-малко ченге и доносник:)))) Ти си в тези 0.2% нали?:)

Не си спомням, прокараха ли закон, че държавни служители на може да бъдат агенти на ДС???? Енчев е агент на ДС, вероятно и на КГБ. Това ли е нещото, което мислите, че трябва да стане Български президент? Аз мисля, че българският президент трябва да работи за България, а не за россия, САЩ, Буркина Фасо и т.н.

Странно е как може в 2-3 думи да вкара някой толкова неистини. Агент е Буда, Велизар Енчев е български офицер. За кой работи сегашнния президент - за EVN, с които се среща извън протокола в ущърб на техните клиенти, които са почти половината българи, за Турция, с чиито духовници се среща също тайно и извън протокола, за американците (не мисля, че има нужда да давам примери как защитава техните интерси)... Стига клевети и лъжи за един човек, който всеки ден е пред погледа на българското общество, за разлика от Плевнелиев, който вече нито го виждаме, нито го чуваме.

Офицер?:))) Офицер е нещо съвсем различно от агент на ДС/КГБ, доносник и родоотстъпник! Не само, че не е "офицер", ами е национален предател и служител на чужда държава! Миризлива, долна ченгеларска масия! А ти щом го харесваш и защитаваш, значи си същия като него. В един отдел ли бяхте?

Ужас!Ужас!Ужас! Свършиха ли нормалните,та започнаха без срам и съвест да се кандидатират ченгета,адвокати на мутри,чалгаджии..Българио накъде си тръгнала.За себе си вече съм решил-терминал 2.По-добре слуга в нормална държава,отколкото унизен в собствената.

Кка го търпиш бе ? По добре такъв като Велизар от колкото ГОЛЯМАТА ЛЪЖА ОТ БАНКЯ!

Само празни приказки. По-добре е явно да се кандидатират мутрите и техните мюрета. Слабо, Бъчварова, слабо!

Енчев гледа като вменяем от снимката. Това ли е президентски поглед?

Неее, погледа на Плевнелиев само харесваме, той си гледа като истински... аха и да каже нещо умно.

Тоя екземпляр е от най-долните и помиярски ченгета-доносници! Само като му видя мутрата и ми се повдига... Отвратително същество!

Гледай си мутрата на Пленвлиев, той ви отива, но недей да клеветиш без основание честни хора, защо думите се обръщат към клеветника.

Ти, помияр не ми казвай какво да гледам и какво да пиша! Ясно? Енчев е ченге - доносник,. подла смрадлива руска мастия и уникално влечуго и подлец! Ти също - щом скачаш в негова защита...Аре заминавай:)

Още една ръка се е насочила към джобовете ни. Енчевата ръка.

Каквото и да ви приказват. Каквото и да ви лъжат, който и да ви приказва, който и да ви лъже, знайте, че става дума за пари. За вашите пари, които искат да станат техни.

Нещо в повече ми идва, офицер от Първо главно на живковата ДС да се кандидатира за президент. А като се знае и тясната обвързаност на ДС с КГБ и подчинеността на първата на втората е дори абсурдно. Изглежда дебелоочието не е слизало от мода в България. Не е важно, че няма шансове и няма да стане президент. Важно е, че в държавната субсидия за кандидатстване има и мои пари. Аз не искам моите пари да се храчат за офицерът Енчев!!!

ЗАПОЧНА ДА МИ СТАВА ЖАЛ ЗА ГЕРБ В МОМЕНТА КАТО ПРОЧЕТОХ РАДОСТНАТА НОВИНА ЧЕ НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ ИМАМЕ ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ

+ за чувството ви за хумор.

Той покани на дебат кандидат-президентската двойка на ПФ - Красимир Каракачанов - Явор Нотев. - ЩЕ ГИ РАЗСИПЕ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ И ЛЪЖЦИ

Това няма смисъл да се коментира.

ЕРАТА герб ПРИКЛЮЧИ - ПРЕЦЕДЕНТ НЯМА ДА ИМАТ И ТОЛКОЗ................ ЕНЧЕВ ГИ ИЗЯЖДА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ И ПОДЛОГИ

Дано! Това е последната надежда за страната ни.

Кои бе,санитарите в психото ли?

Всеки с проблемите си. На мен лично ми пречи рекетьора, който се прави на политик, на вас санитарите. Дръжте се нормално и един ден може да ви пуснат сред нормалните хора. :)

Хахахахаааааааа!

Още едно мюре , за разсейване на гласове . Очаква се и гоцето , табуретката от 21 и тя е вече тук . Въобщееее , пак са тука !

От кой да разсейва гласове? От Цецка Цачева или Румяна Бъчварова? :))) Колкото и да сте откраднали, не може да купите всички. Един честен човек със солидна и искрена подкрепа може да ви обърка далаверите за дълго време.

Този мерзавец би имал по-голям шанс ако се кандидатира не за държавен "глава", а за държавен "г.з."

АМА НИЕ ГЪЗОВЕ СИ ИМАМЕ ОКОЛО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ВКЛЮЧАЯ ТЕБ

Пожелавам успех на В.Енчев.

Точното определение е ПОМИЯР. Тези кретеноиди взимат ли пари за кандидат-президентските избори ?

Плащат ли ти да клеветиш човека или го правиш по собствено убеждение? Защото ако не ти плащат освен, че морала ти е по-зле от най-обикновенна проститутка, то явно си и тъп. Нещо като блондинката дето като разбрала, че в публичния дом се плаща, се самоубила от мъка.

Велиз Червенчев ли,става дума,а?!

Добър българин! Честен,принципен,справедлив. Дипломат от кариерата.Малко останаха такива в България.

Има ли,бе?!

В. Енчев е човек с много достойно досега поведение, което не е ясно дали ще може да продължи, излизайки пред прожекторите. Той е и аналитичен, и много добър оратор (качества, които донесоха на Сидеров проблемите), но, може би - по-дипломатичен от него. Дано успее, защото двойката, в която има представител на "Атака" всъщност не е автентична без Сидеров, особено с този един вчерашен негов оплювател. Успех на В. Енчев, в случай че ясно заяви нужната ни правилна политика към Русия, обичана от народа като освободителка и естествен наш съюзник.

Лесно е да си "свестен" на думи. Но да си държавник (подчертавам ДЪРЖАВНИК, не политик) се иска много повече. Да дърдориш по телевизиите е лесно, но когато дойдат големите проблеми и отговорности...

Човека говори където трябва - Народното събрание, законодателния орган на Република България. Къде трябва да работи за да са доволни бедните духом - да чупи крака и ръце в "Аполо и Болкан" или да продава биоритми на селяните в ГУМ, като Плевнелиев?

Да се каже ,че Енчев е луд е пресилено, но по-скоро е невротик. Може би това му е останало от пътуването в багажника на кола.

Енчев би бил най- добрият президент на България. Интелигентен,последователен,патриот,с много политически опит,дипломат от кариерата. Перфектен.

Ако успее да се представи добре, ще му спретнат валяк като срещу Сидеров - с десетки хиляди грантове, впрягане на цялата държавна машина срещу него, показни варварски акции на вендети по улиците, тип зората на дивия запад, с полицаи и предводител, наставляван от преводача на господарите, придворна журналистика на ниво предучилищна възраст, лееща денонощно помия срещу грантове, впрягане и на най-скодоумните, изпаднали в нищета (всякаква) типове, готови за стотинки да пишат полуживотински надписи по стадионите, тип: "Едикой си, дано да ти умрат роднините", предизвикващи истинско отвращение у нормалния човек. И все пак имено такива бяха оставяни да вилнеят на воля в примитивизма си, докато нарочения човек от опозицията се откаже от погнуса и се отдръпне някъде да не пречи на работодателите на примитивите... Все пак е добре, че българите ще имат още една възможност да тестват интелигентността и достойнството си и да употребят правото си като посочат достойния. Не е отстъпление на Сидеров, че не се кандидатира, но е компрометиращо за Я. Нотев да влезе във двойка с довчерашен оплювател на Сидеров, съучастник в причинения му, дори само от човешка гледна точка, тормоз заради позицията и ината да устоява позицията си. Ясно е, че Сидеров е искал да се покаже човек над собственото си его, като запуши нос пред типовете, които излъгаха избирателите си, отцепени от Атака, за да обедини именно тях - избирателите. Но все пак не изглежда добре това обединение. В. Енчев изглежда в момента по-достойно.

Този Енчев не беше ли в някоя от расистко- лумпенските партии ?

Беше говорител на сдружение на пенсионери. Ако сдружението на пенсионерите е расизъм лелей пий си хапчетата.

Този е наистина опасен, за разлика от онзи въздухар и палячо Болян, този поне си вярва.

Одобрявам обединението на патриотичното крило в парламента. Но наистина не мога да си представя, как НФСБ и Атака ще се разберат в отношението си към Русия. Г-н Енчев би бил по-подходящ кандидат от Каракачанов. Ако не беше избързал да напусне групата, може би щеше да бъде номиниран той.

Патриотите винаги може да се обединим около една смислена кандидатура. Какво като е напуснал?! Политиката е изкуство на компромиси, в крайна сметка на втория тур ще останат само двама. ...естествено ако мутрите от ГЕРБ не откраднат пак изборите.

ПФ и АТАКА са партиите които подкрепят ГЕРБ и Бойко! От вчера Алфа ТВ смени посоката на плюване и то е срещу генерал Радев. А Бойко го подкрипят хахах! БЯЛАТА ЗЛАТКА!

Оплюването е единствен похват за взаимодействие между някои политици. То е някакъв просташки критерии за това, дали някой е подкрепян или не. Всъщност, аз мога да подкрепям дадена политика, но да критикувам част от нея или определени действия. Мога и да не подкрепям изцяло политиката на някого, но да подкрепям действия или изказвания по даден повод.

ЗА ТОЗИ БЕЗДАРНИК, ДА СИ РАБОТИЛ ЗА Д.С.,ДА СИ МАСКАРИЛ ХОРА С ДОНОСИ, ЗВУЧИ ГОРДО !!! ТЕЗИ ПСЕВДО ПАТРИОТИ, СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ РЕНЕГАТИ !!! ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ !!!

Дай факти, недей да клеветиш почтени хора! Действията на този човек са на показ всеки ден за разлика от анонимните тролове из форумите.

Виж за Антон Тодоров това може да го кажеш и ще си прав!

Тоя е поредният активиран руски агент!Целта му е да внася смут и да отнема от вота на проевропейската партия в България!Целта му е да помогне за продължаване на руското пагубно влияниена политическия,икономическият и социалният живот в България!Той явно си каза,че е за предателските руски партии в страната!

Приказки на уплашени мутри и привърженици на настоящата беднотия и продажност царуващи в България. Никакви факти, никави дори бегли намеци за истина. Вие сте просто едни обикновенни уплашени клеветници, които очернят почтенните хора за пари или някакъв друг егоистичен интерес.

"И Велизар Енчев влиза в битката за държавен глава". Този "вечен кандидат за каквото и да е" по-добре да влезе в битка с личния си лекар, защото го е изоставил тотално, без диагноза и хапчета...

В тази ненормална държава само аз още не съм се номинирал за президент. Добре, Енчев, да си жив и здрав, добре приказваш имаш опит като дипломат и разузнавач, но какво от това? Всички партии до сега, за които правеше пропаганда нещо не ти харесаха, може би с основание....., но защо.

Ти пък кой си бе!

Офицерът Енчев ще усвои пари.

Добре де копелдат , ти при соца не си ли работил и така или иначе да си допринасял за тогавашната система под някаква форма , беше ли обявил зимен сън та и едно косъмче от теб да не е постъпило за издържане на системата.

Енчев , би било интересно , но за съжаление е невъзможно. Но бих бил доволен и само на един дебат между теб и дон Боци.

И ТИ ЛИ БЕ,ЮДА-КОМУНИСТИЧЕСКА???

Хаха, забелязвам, че като няма какво да извадят срещу някой, ченгетата в България го нари1ат комунист и почва викането по площадите. А, какво да кажем за последното назначение на ГЕРБ за президент?! Баща му - комунистически партиен секретар в Благоевград, самия той предан комсомолец. Е, има нещо общо с капиталците от ул."Иван Вазов" и това автоматично го прави правоверен. Много сте елементарни...

Значи, че БКП не е слизало от власт вече 45 + 25 години, това значи.

"Независимият депутат Велизар Енчев..." Смях голЕм ! Кое ми е независимото, че от него нищо не зависи ли????

Означава, че индианеца няма как да се снима с него като го подръпва за ухото, както направи с настоящото обитаемо на Дондуков 1. :) Нормално е да не знаете какво е независим, след като всички сте наведени пред вожда.

Защо никой почтен, честен и човек с възпитание и богата обща култура няма да се кандидатира? Защото партиите играят игра. Аз няма да гласувам за никого и не съм нито русофил, нито русофоб.

Помиярите агенти на ДС се активизираха.