Турският парламент засили властта на Ердоган

Турският парламент прие на второ четене проект за конституционни поправки, целящи да увеличат правомощията на президента Реджеп Тайип Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Турският парламент засили властта на Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даааа, Това е следващата стъпка в турция... Силно, здраво и право надолу...към президентска/ердо диктатура..

Този в най-скоро време сигурно ще го гръмнат я американците, я някой Али Агджа.

Силен Ердоган означава силен Путин, означава силна БСП. Радвайте се.

Това е смешно и невярно.И двете страни отстояват собствените си интереси и въобще не им пука за БСП .Тук пишат разумни хора,все пак.Силен Ердоган означава,че България ще не ще трябва да се съобразява с настроенията му.Да-той ще въведе ред в Турция,но не осъзнава,че вече се превърна в САТРАП.Историята е доказала,че подобна власт е пагубна-Персия.

Турция я пиша бегала още от преди 4-5 години, когато наивниците ахкаха какъв икономически ръст имаше. Но всъщност имаше всички признаци на провал. Просто трябва да можеш да четеш политическите знаци. Простакът се води по мангизите, умният по тенденциите. Тенденциите правт повече пари от момента и провалят дори и най-добрите икономики, ако политическите знаци не сочат към просперитет. Важното е да четеш политическите знаци. Ердоган е слаб политик. Той е добър демагог. Такива успяват да спекулират, докато катастрофират, но второто става бързо и боли много. Уважавам онези политици, които гарантират ръст на нацията си за дълго. Към тя не принадлежат Путин, Тръмп, Ердоган и много други, съшо така и БСП с нейните производни. Всъщност БСП даже не споекулира с икономиката, а директно с простотията, която остави комунизма в България. Те дори и една-две години не могат да постигнат спекулация, понеже и за това се иска малко талант, макар и вреден.

Искам г-н Ердоган и в Българския ни парламент

Моля, гледай първо Starwars III, и сложи на мястото на сенатор ПАЛПАТИН , ЕРДОГАН... ще откриеш почти 100% прилика

Пак новини за арабите. Ама при собственик на саита - араби, кво да очакваш....

Какво ще правят турците в тяхната си държава си е само тяхна работа.

Въпроса е че не го правят турците а вахабистите от саудитска арабия. Тъпчат Ердоган с пари за да може народа да го възхваля. Изобщо това си е ислямска република. ИД си има вече всепризната държава със силна армия.

Ние и без промени в Конституцията си имаме султан-Тиква.Видяхте ли как беше заобиколен от подмазвачи в Народното събрание?

И той по примера на Путин-пожизнен! Ужас! Но това си е Евразия!

същия сценари като в отмъщението на ситите ... хаха ... създаване на терор за да получат ултимативна власт :)

Направо да му дадат една златна корона и доживотна титла "Султан". И да не пропуснат най-важното - да се премахнат изборите и постът да се наследява вътре в семейството.

През 1933г.,Хитлер губи избори.Хиндебург обаче,уважавайки 18-те% на национал-социалистите,го назначава на поста Канцлер.След това,за много кратко време,Хитлер прави референдум,за да попита германците искат ли той,да слее двете топ-позиции-Канцлер с тази на Президент.Огромен % са ЗА.И вече си имали Фюрер.Открийте 10-те разлики,със случващото се в Турция!

БВП на Турция за 2003 - 459$ милиарда , БВП на Турция за 2016 - 734$ милиарда , нека го мислят за диктатор.

Този възход в никакъв случай, не е благодарение на него. За неговата политика, съди след 2-3 години.

Съвсем случайно този период съвпада с войните на храста и на маймуната в Близкия Изток и военните бази в гаджалистан. Краварите знаят как да награждават подлогите, от които имат съществена полза. От нас нямат такава изгода и затова само колкото Сорос даде, да ни държи постоянно в хаос. Да не говорим, че половината от увеличения БВП на гаджалистан идва от инфлация. Кратка справка показва, че от 2003 до 2016 кумулативно е 30.4%, т.е. $459 милиарда от 2003 сега са равни на $597 милиарда.

айде това им беше на Турките...до тук бяха

Ердоган може да стане като Юлий Цезар - да бъде обявен за пожизнен диктатор и след това убит.

сенатор Палпатин в Ролята на Ердоган: В моята нова империя ще има стабилност, просперитет и мир... Пуча срещу Ердо -> обявяването на джатайте за врагове от Палпатин - горко им на текущите съюзници за скритите операции на Ердо. Скоро Дарт Вейдър ще ги посети... - този Лукас явно е бил много прозорлив, само незнам защо хората му се вързват на Ердо...

Страх лозе пази