Атентат срещу сина на пакистанския президент

Синът на пакистанския президент Мамнун Хусейн остана невредим след бомбен атентат, при който обаче загинаха трима души, а 15 бяха ранени.

Обратно в новината

Коментари - Атентат срещу сина на пакистанския президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Личи си, че пакистанците са демократичен народ, като американците, - ето даже и на тях президента им е Маймун!

по радиото в Деконструкция направиха прогнози за това, че се очаква повишаване на напрежението подобно на Македония и Турция, поради засилване на китайските интереси в този район. Китай са направили инвестиции в Пакистан за 40 млрд долара.

Само да поясня, че Белуджистан е българска провинция!

Тия са си избрали Мамун за президент ахаххаха мамуни...

на всякъде да избират светила като Роско.

Както в Пакистан, така и в Турция, Сирия, Ливан,Йемен е необходим един Кемал Ататюрк. От съществено значение за постигането на мир е осъждането на ислямските духовници,които са основните виновници за тероризма по света. Очевидно е, че за да се запази една светска държава от европейски тип, трябва да има граждани, които искат да живеят по този начин, което означава, че е необходимо в Европа да има пълна нетърпимост към пренасяне на отличителните черти на ислямските държави. Без изтръгване на ислямския фундаментализъм светска държава не може да се осъществи. Всъщност без пълно отрицание на религиите не може да има напредък в обществото.

Егати новината !