Маргарита Попова: С президента не сме разделени

Трябва да продължаваме да говорим за единение, за чисти човешки отношения. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова пред Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Маргарита Попова: С президента не сме разделени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали уж беше по-мъжка от Плевнелиев?

Попова е един неуспешен министър на правосъдието и само за да не стане скандал с бездействието и ГЕРБ я изведоха от министерството и я направиха вицепрезидент. Някой ръководител в управляващата тогава партия явно е зависим от тази жена и само да не стане скандала я издигнаха.

Маргарита Попова по-добре да мълчи , защото гласът й е изключително писклив и неприятен. Освен това се държи като капризно момиченце, което винаги е в лошо настроение, защото не е в центъра на вниманието.

все пак да ви припомня: 1) от президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали дебатът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. Роден е за Президент! 2) в нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Даже Путин не постъпва така с протежето си Медведев. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост. 3) реч за Левски: Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да почете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици. 4) и т.н...

С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Плевнелиев е срам за България, а е и вреден. Незабвна оставка и съд за плЕВНелиев.

Този "левак" говори свободно на няколко езика и го канят навсякъде в Европа, за разлика от Първанов, да не говорим за Тато.

Айдеее, запяхме нова песен, до вчера говорехме...думам ти дъще сещай се снахо, а днес сме единни!

борбата за власт е безмилостна жестока. Попова се хареса на комунистите. Защо да не заложи пък на това? Е, може би по скоро да заложи на приниципа да угодим на манталитета на българите- малко популизъм, малко московско, малко европейско, сълза за бедните, добра дума за бизнеса, перспектива неясна- каквото дойде. Тъй едои добро за всички угодни и за никой. Ама в страна и народ като нашия, това не ражда друго освен тъга по миналото. А то си е комунизъм. При незавършен преди 150 год. процес на национално образователно Възраждане това ражда или фашо или комунизъм. С една дума всичко друго, но не и европейски и евроантлантически избор, т. е. демокрация. Привет Попов.......

Чета постовете по-долу и ми се струва все по-малко вероятно нашата държава скоро да се пооправи. От почти всички постове лъха неграмотност, арогантност, простотия и най-вече непризнаване на правото на другия да има различно мнение. Изобщо все още живеем като динозаврите. А що се отнася до Президентската интитуция - пожелавам на всички бъдещи Български президенти да бъдат поне мънично като Маргарита Попова и възможно най-малко да наподобяват плевнелиев.

тази куха леика "калинка" ще млукне ли наи-после?

Вицето се обърна заедно с палачинката. Абе от къде ги намират все такива?

?

Pesh0

Вежди , току що изцепи нещо , което на тази и пасва , особено добре . Кръстоска между пор и лисица :)

Прав си Пешо! И аз го чух същото и е вярно!

ТАЯ ЦИГАНКА НАДУШИ ОТДЕ ДУХА ВЯТЪРЪТ И ПАК ПОЧНА ДА СЕ МАЗНИ НА БОКО.

И Ваньо Костов е циганин, но беше фелтмаршал. Освен това циганите са български граждани с всички произтичащи от това права. Да не говорим, че само след 10-тина години те ще са мнозинство в БГ.

Аз я ПРЕпоткрепям! ПРЕпредрагам да ПРЕпогнем Офшорко от Президенството И да го ПРЕпратим в Бойкови обори, при гербери- дрогари баба Тодорка бТТВ-ПРЕТрътка

ПРОСТОТИИ НА КОМУНИСТИЧЕСКО НИВО

15.05.2014 Вицепрезидентът Маргарита Попова премина в открита конфронтация с държавния глава, като като застана на страната на БСП, ДПС, "Атака" и контролираните около Делян Пеевски медии, които също обвиняват Росен Плевнелиев че представлява "само една част от гражданите" и не излъчва обединителни послания. Заемайки страната на правителството и медиите на Пеевски, Попова осъди решението на президента да свали доверието си към кабинета "Орешарски" заради назначението на депутата от ДПС и медиен магнат Николай Бареков, издигаха лозунги Маргарита Попова да стане президент

Пезидента според Конституцията на БГ има преди всичко представителни функции. Той нито избира нито контролира правителството. Няма друг идиот като Офшорко, който да си въобразява, че някой се интересува от неговото отношение към правителството. Добре, че там е Марга, която поне е юридически грамотна та да го подмушва с остена от време на време.

Може да е юридически грамотна, но е крайно непочтена и неблагодарна мърша! Беше министър не защото е много грамотна, а защото са сватове с Лиляна Танчева! Големият син на Танчева е женен за Мартината щерка! Факт, е че малкият син на Танчева небезизвестния Светлин Танчев вече от ББЦ! ТАКА ЧЕ ТОВА СА ПОДЛИ МЪРШИ! В ЕДНИ ПО СПРАВЕДЛИВИ ВРЕМЕНА ПРЕДАТЕЛИТЕ СА ГИ НАКАЗВАЛИ С МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ!

Ми много си проС бе Валка и като не можеш сам да се резнеш, друг те резва! Нали тази "патица" с гьонсурата до нея, беше от хората на НДК ет.17 бе Валка може пък те да те резват! ГеРЪБ бе Валка!

Любезни от дир.бг,ако обичате спрете да цитирате агенции от сорта на стандарт и пуурс,а припомняйте рейтинга на Лемон бравърс преди фалита!

Маргарита усети потъването на бсп и реши да се връща на кораба. Единственото радостно е, че бап си отива. Бавно но сигурно.

Вицепрезидентшата Моргито, става повече за главнокомандващ отколкото президентшата Офшоралиев! Поне се държи се като мъжко момиче, а не като лигльото! Но иначе и двамата да си ходят!

Марго, редно е да се разделите, ако България за вас означава нещо повече от далавера.

Различава се по това, че Боко съсипа партията и направи много повече срещу нея отколкото всички други плюнки като теб взети заедно.

има една умна приказка, че жената е създадена за деца, за кухнята и за кревата. Всичко друго е перверзия.

БОКЛУКА ПЛЕВНЕЛИЕВ Е СИН НА СЕКРЕТАР НА ОКРЪЖНИЯ КОМИТЕТ НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. ТОЙ Е ЩАТЕН СЛУЖИТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ КОМИТЕТ НА ДИМИТРОВСКИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЛАДЕЖКИ СЪЮЗ. СЕГА Е ПЪРВИ ДЕМОКРАТ. МРАЗЯ БОЯДЖИЙТЕ

съди хората по поведението , а не по чичо му и леля му

И какво съдиш по сервилното му поведение, празни приказки и нищоправене, а?!

и ти си син на бъщаси , и какво от това ?

Плевнелиев не е никакъв демократ бе дебил - не е член на никоя партия Освен това има успешен бизнес в чужбина - не е като да е типичния комунист

Маргото..!!!

Е това е защото лиже подметки, който не лиже подметки не го искат хаха

попова се обажда винаги когато президента публично изпадне в дисбаланс ,когато се разфокусира и забрави задълженията си на единител на нацията за каквото е избран,без да го обвинява.проблема е тои не може да осъзнае ролята си, не иска или не може,a изпада в партиини пристрастия и вреди,което е недопустимо.

президента трябва да защитава правдата а не цялата нация ,в която влизат и крадците и мързеливците

президента трябва да намери баланса,това е негово задължение.по конституция да олицетворява единството на нацията и е положил клетва да я спазва.няма право да взема страна,а да обединява,а това изисква висок морал,ум ,ерудираност,мъдрост,без лични пристрастия!

НИНА КАРТЕЧАРКАТА НЯМА ЛИ ДА И ПОИСКА ОСТАВКАТА? АМА МАЙ И НИНА СЕ ОБЪРНА СРЕЩУ КУМУНЯГИТЕ, УСЕТИ ОТКЪДЕ ДУХА.

ТАЯ ПОДЛОГА УСЕТИ НАКЪДЕ ДУХА ВЯТЪРЪТ И ПАК ЗАПОЧНА ДА СЕ СЛАГА НА БОКО.

ТАЯ МИ ПРИЛИЧА НА СИГАНКА, И ГОВОРЪТ И СИГАНСКИ И БОЯТА СИГАНСКА, И СЕ ВЪРТИ КАТО СИГАНКА.

Маргарита Попова трябва да бъде пример за представителите на ромския етнос!

ВИЦЕТО Е РУСКА ПОДЛОГА.

OK?

"Трябва да продължаваме да говорим за единение..." До кога им остана да се "единяват"?

Нито имаме президент нито вице, а едни фалшифицирани костинбродски марионетки.

E?

ГЕРБ го има и ще го има! Само политическите слепци, не го виждат!

Домързя ме да гласувам на на Еврогейските, ама на Парламентарните, твърдо АНТИГЕРБ!!!

Пази Боже, От Темида, правосъдие и от всичко свързано с тях !

на тази безлична женица с постсоциалистическа осанка толкова много и се иска още власт по- нагоре, че направо си повярва! Мечтае за президент или премиер, макар и служебен-смях, смях, смях!!!

То пък чехльо е един демократ с комсомолска закалка и партийна мая замесен!

Маргарита Попова: С президента не сме разделени и няма да се повтори случаят с Блага Димитрова, която също беше вицепрезидент и напусна преди изтичане на мандата и.

Тая никаквица видя дебелия и обърна резбата. Беше много наперена нещо ,а сега хъката ,мъката. Такива трябва да напускат постовете веднага след като се издънват.

Плевнелиев не беше ли женен за друга. Не че сме я виждали и нея до него.

Президенстката Институция е огледало на Парламента . Разликата е че Президента е Турчин а Вицепрезидента е Българка , но с визия и Изказ на Циганка .

Делата са важни, не се заяждай за глупости. А какви са делата - това е друга тема...

Какви му са делата? Приеман е от най-видните държавници в света, главите на най-цивилизованите държави. Държи за българските национални интереси - такива, каквито ги виждаха и българските възрожденци. Четете Раковски. Левски, Ботев и ще разберете какви са били. Във всеки случай, не са имали нищо общо с " "руските шпиони" (Левски), а с цивилизована Европа, в която да сме "равни с другите европейски народи" (Левски)..

Ма, продължавайте да си говорите, за каквото си искате насаме, там в институцията! Дори за единение и чисти човешки отношения! Не се меся в чужди разговори. Мен ме интересува, какво вършите и какви са резултатите за мен - избирателя!

по закон са пет години заедно и никой не може да уволни другия.

Да, но например Блага Димитрова не издържа на изпълненията на Желю Желев и напусна. Както се оказа е имало защо. Но Маргарита, разбира се, държи. :)

Правистите и особено съдиите са невероятно издръжливи на всякакви гадости! За да спестиш 250 000 трябва да си доста твърд играч и да си искарал поне 500 000! А това си е голям проблем поне у нас, ако не си собственик на фирма!

Pesh0

Ама Маргарита не иска да се откаже като е недоволна а иска да махне президента и да се намести на поста . Само дето не излизаше лично да подкрепя , контра хората пред президентството .

Маргарита Попова: С президента не сме разделени ........ Как ли ще сте разделени? Такива доходи връзват здраво! Нали?

Какви доходи? 3500 лева? Един програмист средна хубост взема 5- 6000 лв. Хайде да не назовавам фирми край Южната дъга на София...

Не си в час! При умно използване такъв пост е златна мина поне за ТРИ поколения!

Боже Марго, няма нужда да се разделяте - само малко по-сериозно го дръж под чехъла - иначе върши и приказва глупости!!!

Май Маргарита ще е първия президент-жена в България. :) Има целия потенциал да се справи чудесно. За първи път виждам жена, която наистина да може да се застане на този пост. Явно правото й помага много. Сигурно има и други жени, но подобно на нея трябва да са поставени в такава ситуация, за да им проличи.

Единственият проблем е, че май е от ГЕРБ.

Pesh0

Колко да и помага правото , колкото на Мая или колкото на Пеевски . Като става за президент , другия път да я издигнат БСП и да се пробва .

Нещата са несравними и некоректно казани.

По-добре да не си правим експерименти, че виж го експеримента Обонго какви световни лайна сътвори.

Трябва да се обмисли добре. Очевидно момичето се справя, има характер и е грамотна за длъжността. Остава да се види, какви са дипломатическите й умения.

Може пък добре да й се отрази на България женска грижовна ръка. То не, че президента има големи правомощия, но все пак. :)

Pesh0

Фурнаджийска лопата . Взе да се променя посоката на вятъра и ветропоказателя се врътна . Чакайте и някой независим депутат , да се сети , че е избран с гласовете на герб и трябва да пази интересите на хората гласували за него ..... или нещо от сорта .

Напротив, само тя защитава достойнството на президентската институция. Роско е фарс.

Pesh0

Как го защитаваше , като плещеше опорни точки на БСП , срещу президента ?

как са мацките там , чували ли са за жилет ?